Web Statistics


Overspel verhaal - Cristina heeft een relatie met een Collega

Cristina heeft een relatie met een collega

Ik, Rob, kwam er per ongeluk achter dat mijn bijna ex vrouwtje, Cristina, een relatie had met een collega van hetzelfde beveiligingsbedrijf als waar zij ook werkte.
Ik zag per ongeluk dat zij vaak samen online waren op Whatsapp, daardoor ben ik beter gaan opletten op haar gedrag.
We zijn bezig met een scheiding en wonen al apart van elkaar.
Ik ging regelmatig bij haar in de straat posten en zag haar op een gegeven moment s morgens weer thuis komen van haar werk. En tien minuten later kwam er een mij onbekende donker getinte man aanlopen en belde aan. Cristina liet hem binnen en geen 5 minuten later gingen haar slaapkamer gordijnen dicht.
Ik stapte uit en liep snel naar de poort naast het huis en opende deze met mijn stiekem bijgemaakte sleutels.

ik maakte heel zachtjes de tuindeur open en sloop naar binnen. Ik liep zachtjes naar de trap en keek omhoog, ik zag dat de slaapkamerdeur op een kier stond.
Ik pakte mij telefoon en begon te filmen, terwijl ik omhoog sloop. Ik hoorde gehijg en gekreun uit haar slaapkamer komen.
Ik stond bijna boven op de trap en kon haar slaapkamer inkijken en zag de donker getinte man tussen haar gespreide benen liggen en haar hard neukte. Ik filmde nog steeds alles wat ik zag en hoorde haar allerlei geile taal uitslaan. Even later hoorde ik haar klaargekomen en zeggen dat zij hem wilde pijpen en klaar laten komen in haar mond.
Ik stapte iets terug zodat ik niet gezien zou worden als zij van positie veranderde.
Even later keek ik weer en zag de man op zijn rug liggen en Cristina zat op haar knieën tussen zijn benen. Zij pijpte hem fanatiek, ik zag dat hij behoorlijk geschapen was. Ik filmde dit alles, ik zag haar kont en nog openstaande kut en de zijkant van haar gezicht, zodat ik goed kon filmen hoe zij hem pijpte. Na een paar minuten hoorde ik hem klaarkomen en hij spoot haar mond vol. Het was blijkbaar veel, want zijn sperma droop uit haar mondhoeken. Ik had genoeg geflmd en sloop weer naar beneden, stapte de tuin in en sloot de deur weer af. Liep hierna naar de tuin poort en sloot deze ook weer af. Keek even snel omhoog of de gordijnen nog dicht waren, gelukkig was dat zodat ik snel naar mijn auto liep. Stapte in bleef nog even wachten en half uur later zag ik de man in de deuropening, Ik filmde dit ook weer, hij had natte haren. Ik zag Cristina achter hem in haar badjas staan, ook met natte haren.
Ze gaf hem een kus , waarna hij wegging.

Ik reed naar mijn appartement en parkeerde mijn auto, waarna ik naar boven ging.
Ik begon met leuke screenshots van de filmpjes te maken.
Ik stuurde Cristina een app met een screenshot van hun afscheid in de deuropening en schreef erbij: kon je niet eens wachten tot je echt gescheiden was ?
En weten de kinderen dat je een intieme vriend hebt?
Cristina schreef terug : is gewoon een goede kennis niets meer hoor.
Waarop ik terug schreef: in je badjas met natte haren? En die kus je op zijn mon?
Hij had trouwens ook natte haren!
Toen bleef het stil en ze ging offline.
Ik schreef toch nog een bericht: misschien moet ik het de grote kinderen vertellen waar jij mee bezig bent. Ik ging ook offline en bedacht wat ik verder zou doen.
Ik zocht ondertussen een screenshot uit waarop die donker getinte man haar neukte en haar gezicht te zien was. Nu zou ik eerst haar reactie afwachten.Ondertussen zocht ik uit waar ze hem van kende en kwam er redelijk snel achter dat het een collega van de beveiligingsfirma was waar Cristina ook werkte. Na gezocht te hebben via Google personeels foto's van de beveiligingsfirma kwam ik achter zijn naam en adres. Ik ging een paar dagen posten bij zijn huis en kwam erachter dat hij getrouwd was en kinderen had. Dat vond ik erg interessant en bood veel mogelijkheden.BR /> ik kwam zelfs achter zijn mobiele nummer doordat Cristina hem opgaf voor de buurtapp. Ik had al een paar dagen niets van Cristina gehoord, ook niet toen ik kleintjes van school haalde en ze s avonds weer terugbracht. Dus besloot ik tot de volgende stap.
Ik stuurde Cristina een app: wist je dat je intieme collega getrouwd is en kinderen heeft? Of ging het alleen om zijn grote geslachtsdeel?
Cristina antwoordde: hoe weet jij dat allemaal?
Ik antwoordde: Ik heb alles uitgezocht en alle antwoorden gevonden. Jullie werken bij dezelfde firma en draaien veel gezamenlijke diensten.
Haar enige antwoord was: vertel het niet tegen de meiden aub.
En ze ging offline. Ik stuurde het screenshot waarop ze met haar collega neukte en haar gezicht herkenbaar was nog even naar haar toe.

Midden in de nacht kreeg ik van Cristina een app: hoe kom je hier aan?
Als antwoord stuurde ik haar een screenshot waarop ze hem pijpte en het sperma uit haar mond liep. Ik ging gelijk offlin en zette mijn telefoon uit. En ging weer lekker relaxed slapen.

Toen ik s’morgens mijn Whatsapp controleerde, waren er 2 apps van Cristina, waarin ze schreef: was jij in mijn huis? en wat ben je van plan?
Ik antwoordde: ik was net bij AH geweest en dacht ik ga nog wat spullen ophalen, ik zag je net thuis komen en even later je collega bij je naar binnen gaan, waarna 5 minuten later de gordijnen van je slaapkamer dicht gaan.
Automatisch stapte ik uit en liep naar de poort deur, die was niet op slot. Waarna ik de tuin in liep en toen bleek de tuindeur ook niet op slot. Nieuwsgierig ging ik zachtjes naar binnen en hoorde gehijg en gekreun onderaan de trap. Ik ben toen met mijn telefoon in de film stand omhoog geslopen en heb jullie toen gefilmd, zoals je kunt zien.
In mijn tweede bericht schreef ik: ik ben benieuwd wat je collega zijn vrouw hiervan vindt.
Cristina antwoordde: dat mag je niet doen! Dan maak je zijn huwelijk stuk!
Ik schreef terug: ik ben benieuwd wat e kids hiervan vinden als ik dit laat zien. Of nog leuker ik zet het filmpje op het internet.
Cristina schreef terug: alsjeblieft doe dat niet!
Ik antwoordde: ik denk er nog over na.
Waarna ik offline ging en mijn telefoon uitzetten. Ik vond dat ze maar eens met een goede oplossing moest komen.

S Avonds zette ik mijn telefoon weer aan en zag meerdere apps van Cristina.
Ik las ze en dit stond er in: Rob alsjeblieft doet dat niet, kunnen we er niet over praten?
Kan ik niet een keer bij je langskomen om erover te praten?
In haar volgende app schreef ze: als ik morgenavond nou vrij neem, kan ik dan langs komen om erover te praten? ik kan dan om 10 uur s avonds bij je zijn.
Ik dacht glimlachend na en antwoordde: ja is goed.
Het filmpje zette ik op een USB stick en plaatste die in de tv USB ingang.
Ik maakte een boodschappenbriefje waarop ik ondermeer neer zette bacardi rum, cola en ook lekkere bonbons voor morgenavond en ging naar bed.De volgende morgen deed ik boodschappen en maakte mijn appartement grondig schoon. Ik nam mij voor om keihard op te treden vanavond tegen Cristina en haar lekker hard te neuken in al haar openingen.
Ik besloot om nog even te gaan slapen, want ik wilde vanavond uitgerust en fit zijn.
Om een uur of 7 werd ik wakker en ging me even lekker scheren en douchen, trok een rode jogging broek en een zwart t-shirt aan. Ik deed bewust geen onderbroek aan, omdat ik gereed wilde zijn voor alles wat er kon gebeuren.
Zette de bacardi rum en rode wijn op tafel en pakte ook alvast een paar glazen.
Pakte ook de bonbons en zette die ook op tafel, stak een paar waxine kaarsjes aan en deed sfeerverlichting aan, nu was het wachten op Cristina.

Om 5 over 10 ging de bel en ik deed open en vertelde dat ze naar de 4de verdiping moest, de lift deur ging open en Cristina stapte uit de lift. Ze droeg haar beveiligings uniform. Ik liet haar binnen en vroeg of ze, mijn woning wilde zien, om de spanning te breken. Ik vroeg of ze nog moest werken omdat ze haar uniform aan had. Ze antwoordde : nee maar dan is het voor de kinderen makkelijker te begrijpen dat ik er vanavond niet ben. Ik liet haar alle kamers zien en ze was aangenaam verrast over de grootte van het appartement, waarna we naar de woonkamer gingen.
Ik schonk een bacardi cola voor haar in en voor mezelf een rood wijntje. Ik bood haar een bonbons aan, welke gretig aanvaarde. Aan haar gedrag kon ik merken dat ze bloednerveus was. Ik voelde heerlijk en oppermachtig, super gewoon. Ze dronk haar eerste bacardi cola dan ook vrij snel, terwijl ze even ging plassen schonk ik een tweede bacardi cola in, maar wel iets sterker dan de eerste.

We hadden nog geen woord gezegd over de reden waarom ze hier was, ik vond het wel grappig en genoot van de situatie.
Ze ronk weer iets te gretig van haar bacardi cola, terwijl ik van mijn rode wijntje nipte. Nadat het ongeveer 5 minuten stil was geweest, vroeg ik of ze nog iets wilde eten of drinken. Ik wachte haar antwoord niet af schonk nog een drankje voor haar in en pakte de cashewnoten uit de keuken en gooide die in een schaaltje. Cristina dronk ondertussen weer van haar drankje. Ik vroeg haar of ze misschien haar jasje uit wilde doen, ze stond en deed haar jasje uit, waarna ik het op de kapstok hing, Ik zag vanuit de gang dat ze haar drankje te schielijk dronk en bedacht hoe daar gebruik van te maken. Ik schonk nog een drankje voor haar in, weer iets sterker dan de vorige. Waarna ik naast haar op de bank te ging zitten. Ik besloot het onderwerp van de avond aan te snijden door haar te vragen of ze het filmpje wilde zien.
Dus vroeg ik : Cristina wil je soms het filmpje zien?
Ze kleurde en zei: ja ben wel benieuwd hoe het eruit ziet.

Ik zette de tv aan en schakelde hem door naar de USB stick en statte het filmpje.
Cristina was merkbaar gespannen en nerveus, daarom schonk ik nog een drankje voor haar in. Waar ze bijna gelijk een slok van nam. Ik kon trouwens aan haar gedrag merken dat ze een beetje dronken was geworden. Het filmpje startte en zag mij de trap oplopen. Ik legde mijn hand op haar schouder en masseerde haar nekspieren die erg gespannen en hard aanvoelde. Haar drankje was op dus schonk er nog 1 in, weer iets sterker. Ze bewoog af en toe haar heupen, Dus was niet alleen redelijk dronken maar ook nog eens geil ook. Ik legde mijn hand op haar rug en streelde deze zachtjes. Op de film was nu te zien dat haar collega haar hard neukte. Ik schoof iets dichter naar haar toe en bracht mijn linkerhand naar borsten, terwijl ik haar borsten streelde keek zij ingespannen naar film. Mijn linkerhand maakte langzaam de knoopjes van overhemd los en schoof mijn hand al strelend naar haar bh toe, mijn vingers knepen zachtjes in haar harde tepels. Cristina begon iets zwaarder te ademen, mijn linkerhand scoof haar bh naar boven, zodat haar borsten vrij kwamen en ik ze lekkerder kon strelen.Mijn linkerhand gleed nu naar beneden en maakte haar riem los en opende haar broek. Mijn hand schoof in haar slip naar kutje toe en begon haar clitoris te strelen. Hier reageerde ze behoorlijk heftig op en kreunde dan ook luidruchtig. Ze had een heerlijke natte kut gekregen, wat te horen was aan soppige geluid dat mijn vingers maakten. Cristina was geil en dronken en ik vond het heerlijk, daarom stond ik op en knielde bij haar benen en stroopte haar broek en slip naar beneden . Ze hielp mee door haar heupen op te lichten, ik bracht mijn mond naar haar kut en begon fanatiek haar clitoris te likken. Bracht nu een vinger in haar kut en stootte die hard naar binnen om er even later 2 vingers van te maken. Zo bracht ik Cristina naar haar eeste orgasme, wat behoorlijk heftig toesloeg en haar uitgeput in één deed zakken. Nu deed ik haar sokken, blouse en bh uit, ondertussen keek zij naar het laatste stukje van het filmpje.

Ik deed mijn kleren uit en ging achter haar zitten, zodat zij tussen mijn benen zat. En zo kon ik haar borsten en kutje strelen, waar ze volgens mij erg van genoot aan haar ademhaling te oordelen. Ik streelde haar zo naar haar tweede orgasme van deze avond, ook deze was heftig zodat ze uitgeput tegen me aan zakte. Ik merkte aan haar ademhaling dat ze door de drank en orgasmes in slaap was gevallen om haar roes uit te slapen. Ik kroop achter haar vandaan en trok haar heupen naar de rand van de bank en spreidde haar benen. Nu pakte ik mijn telefoon en maakte een aantal foto's van haar. Ik legde mijn telefoon op de bank naast haar en knielde tussen haar benen, hierna duwde ik mijn harde pik tegen haar schaamlippen. Door haar vocht gleed hij gemakkelijk naar binnen, ik trok hem voor de helft terug en maakte zo wat foo's van mijn harde pik in haar natte kut.

Nu was het mijn beurt en stootte hard toe, zelfs in haar slaap genoot ze hiervan. Ik wilde meer dus trok mijn pik terug en duwde een kussen onder haar kont en maakte met haar kutsap haar anus lekker soepel, zodat mijn vinger er makkelijk in gleed. Ik maakte ook mijn pik nat met haar sappen en duwde hem tegen haar anus aan. Door al het kutsap gleed hij langzaam naar binnen, zodat ik haar lekker in haar kont kon neuken. Mijn duim begon haar clitoris te strelen, terwijl ik haar lekker in haar kont neukte. Ik voelde dat ik dit niet lang zou volhouden, ondertussen kwam Cristina weer een keer klaar terwijl ze door sliep, hierdoor hield ik me niet meer in en kwam heerlijk klaar diep in haar kontje. Ik bleef zo even zitten nagenieten, ik trok mijn pik uit haar kontje en veegde met stuk keukenrol haar onderlichaam droog.

Ik liep naar mijn slaapkamer toe sloeg het dekbed terug, liep terug naar de woonkamer en tilde haar op. Droeg haar naar mijn bed en egde haar op haar zijkant neer, sloeg het dekbed terug en stopte haar in. Hierna liep Ik terug naar de woonkamer en ruimde deze op, liep terug en kroop achter haar. Van haar naakte lichaam tegen me aan kreeg weer een erectie, ik manoeuvreerde mijn pik tegen haar anus aan. Hij gleed gemakkelijk naar binnen doordat mijn sperma overvloedig in haar kontje zat, ik bewoog mijn pik heerlijk heen en weer in dat nauwe kontje. Mijn rechterhand streelde haar clitoris, waardoor Cristina zachtjes begon te kreunen. Maar ik wilde nu klaarkomen in haar kutje, daarom trok ik mijn pik terug en duwde hem zachtjes haar kut in. Die voelde heerlijk warm en vochtig aan en begon haar haar lekker diep te neuken, na een paar minuten voelde ik dat ik klaar ging komen en spoot mijn warme sperma diep in haar kutje. Ik bleef uitgeput achter haar liggen en voelde mijn pik langzaam verslappen, waardoor hij uit haar kutje gleed. Ik bleef tegen haar aan liggen en viel in slaap.De volgende morgen werd ik vroeg wakker en voelde haar heerlijke warme lichaam naast me liggen, maar ik stapte het bed uit en ging even lekker douchen en scheren. Hierna begon ik haar kleding uit de woonkamer op te ruimen en hing het netjes op hangertjes en zorgde er voor dat er geen kreukels in zaten. Hierna dekte ik de ontbijttafel, kookte twee eieren en zette thee voor haar klaar. Ik liep naar de slaapkamer en maakte haar voorzichtig wakker. Cristina keek verschrikt om haar heen en vroeg aan mij waar ze was. Ik zei je ligt in mijn bed, omdat je gisteravond in slaap was gevallen in de woonkamer en ik je heb daarom in mijn bed neergelegd, waarna je verder sliep. Ze zei: maar ik ben naakt! Ja zei ik : ik wilde niet dat je kleding zou gaan kreukelen.
Cristina vroeg: wat is er gisteravond allemaal gebeurt?
Waarop ik vroeg: weet je dat niet meer dan?
Zij antwoordde : nee ik kan me niets herinneren van gisteravond.
Ik antwoordde : je hebt het filmpje gezien en bacardi cola gedronken. Van het filmpje en de drank werd je waarschijnlijk zo geil, dat je mijn broek open maakte en mijn pik streelde, waarna je wilde dat ik je neukte in je kutje en kontje. Nadat je 2x heftig klaar gekomen was viel je in slaap.
Cristina zat met een rood hoofd te luisteren naar wat ik vertelde over gisteravond en wist zich duidelijk geen houding te geven.
Ik deed er heel normaal over en vroeg of ze wilde douchen. Waarop ze beduusd ja zei en vroeg of ik een badjas had. Ik pakte mijn badjas en gaf haar deze, terwijl ik zei: ik heb je al vaker naakt gezien hoor en liep naar de woonkamer.

In de woonkamer bekeek mijn foto's van gisteravond nog even en was er erg tevreden over. De eerste liet Cristina zien met naakt onderlichaam, omhoog geschoven bh en geopend overhemd. Op de andere foto's was te zien hoe ik haar neukte in haar kutje en kontje, heerlijke foto's. Ik werd weer to de werkelijkheid geroepen doordat Cristina vroeg om een handdoek. Ik liep naar de slaapkamer en pakte een schone handdoek en deed de badkamer open, zij stond achter het douchegordijn te wachten. Ik gaf haar de handdoek en keek even stiekem naar haar lekkere lijf en vroeg gelijk aan haar of ze soms een schone boxershort van mij wilde. Maar ze zei dat dit hoefde, waarna Ik de badkamer weer uitging en in de woonkamer op haar wachtte. Cristina kwam de woonkamer in haar uniform waarin ze gisteren ook gekomen was en zei dat ze naar huis moest ivm de kinderen omdat ze misschien ongerust zouden worden. Ze liep naar de buitendeur, ik was meegelopen en pakte haar bij haar heupen. Trok haar tegen me aan en gaf haar een zoen die zij ook beantwoorde terwijl ik haar billen streelde. Ik liet haar los en zei tegen haar: we hebben nog niet eens met elkaar gesproken over waarom je hier was. Ze antwoordde : dat doen wel via Whatsapp, oké. Ik opende de deur, waarna zij naar buiten stapte en naar de lift liep.

Ik soot de deur af en liep de woonkamer weer in, pakte mijn telefoon en opende Whatsapp. Ik stuurde het volgende appje: Cristina, ik heb je zelden zo lekker en lang geneukt als gisteravond en vannacht.
Zij antwoordde: ik weet er echt niets meer van, maar toen ik douchte voelde ik wel van onderen het een en ander lekken.
Nu stuurde ik een foto van gisteravond waarop te zien was dat ik haar in d'r kontje neukte, die vond ik zelf erg geil om te zien.
Ik kreeg gelijk een appje terug: heb je gisteren veel foto's gemaakt van mij?
Waarop ik schreef: ja, maar je vond het goed.
En bedacht dat ik dit weer goed had opgelost en glimlachend stuurde ik nog een foto waar Cristina met ontbloot onderlichaam, omhoog geschoven bh en geopend overhemd te zien was.
Ze appte terug: wat ga je doen met die foto's?
Ik antwoordde: dat weet ik nog niet, vind ze wel mooi en geil. Hoezo?
Cristina schreef terug: ik wil niet dat je ze aan iemand laat zien, ook dat filmpje niet.
Waarop ik scheef: dat hangt helemaal van jou af of ik alles aan iemand of de grote kinderen laat zien.
Ik sloot af en zette mijn telefoon uit, om haar flink onder druk te zetten.S avonds zette Ik mijn telefoon weer aan en zag gelijk dat ik een paar appjes had van Cristina. Ik opende Whatsapp en las haar berichten waarin het volgende stond:
Wat moet ik doen om je te laten stoppen?
Wat verlang van mij?
Wat wil je dat ik doe?
Ik antwoordde: ten eerste stoppen met die collega te ontmoeten, alleen professioneel contact en niets anders. Bedenk dat jij het de kinderen mag uitleggen waarom hun huis verkocht moet worden als het niet over is. Als die collega vervelend doet dan mag je hem zeggen dat ik bij zijn vrouw langs ga met foto's van hem
Ten tweede wil ik dat jij minimaal 1x per 2 weken bij me komt. J bij mij thuis omkleed en een sensueel jurkje aantrekt zonder ondergoed en die nacht bij mij blijft “slapen” uiteraard geheel naakt.
Als er nog iets anders is laat ik je dat nog weten.
Zo ik ging een fijne tijd tegemoet.

De volgende week stuurde ik Cristina een app waarin stond: wanneer kom je?
En zorg dat je kunt blijven slapen zonder nachtkleding ! Maar met een leuk jurkje !
Ze antwoordde binnen 10 minuten met: over 2 dagen om ongeveer 10 uur s avonds.
Ik schreef terug: heerlijk ik verheug me erop !

Twee dagen later om 5 voor tien ging de bel, ik liep naar de deuropener en opende de benedendeur. Ik had zelf al passende kleding aangedaan, namelijk een leuke korte broek zonder ondergoed en een mouwloos t-shirt. Gisteren had Ik dashcam gekocht en die bovenop de kast gezet en gekoppeld aan mijn laptop, want je wist maar nooit.

Ik opende de voordeur en even later kwam de lift aan, Cristina stapte uit de lift in haar uniform en liep naar me oe. Ik gaf haar een kus en liet haar binnen en vroeg:
wil iets drinken? Ze antwoordde : ja doe maar, ondertussen zette ze haar tas neer, maar niet te sterk, ik wil morgen nog wel alles weten. Ik glimlachte en schonk een bacardi cola, een pittige, voor haar in en gaf het glas. Ik kon zien dat ze nerveus was en besloot dat uit te buiten. Ik haalde de bonbons en cashewnoten uit de keuken en zette deze op de tafel.
Ze had haar glas al bijna leeg, dus schonk ik nog een drankje in, een behoorlijk sterke, voor haar in.

Ik vroeg hoe het was afgelopen met haar collega en haar. Ze keek enigszins
verschrikt en antwoordde dat ze hem verteld dat ik in bezit was een filmpje van hun. En dat ze daarom wilde stoppen, ze nog weer een flinke slok, met hem te ontmoeten.
Hij begreep het en hoopte dat ik niet langs zijn vrouw zou gaan. Haar glas was weer leeg, dus ik schonk hem weer vol, en weer iets sterker, en zei tegen haar dat ik niet langs zijn vrouw ging als zij beide zich keurig gedroege. Nu vroeg ik of misschien zin had om haar uniform te verwisselen voor een leuk jurkje. ze keek me met een rood hoofd aan en zei: ja . Ik zei waar ze zich kon omkleden en haar uniform ophangen. Ze ging de logeerkamer in en deed de deur achter haar dicht. Ik stond snel op en zette de dashcam aan, zodat alles in de buurt van de bank opgenomen werd en ging weer op de bank zitten. Even later ging deur van de logeerkamer open en kwam Cristina de woonkamer in.Ze droeg een nachthemd achtig jurkje met een leuk decolleté, Ik zei gelijk tegen haar wat zie je er heerlijk uit. Ze kleurde iets, maar ik zag geen afkeuring in haar reactie. Ze bukte om een slok van haar drankje te nemen, waardoor ik een heerlijk uitzicht had op haar borsten. Ik stond op en ging achter haar staan, terwijl zij haar drankje opgemaakt sloeg ik mijn armen m haar heen en streelde haar borsten. Ze vond het niet onaangenaam want haar tepels stonden keihard overeind. Doordat ik achter haar stond moest ze mijn erectie wel duidelijk voelen tegen haar billen.
Mijn rechterhand gleed over buik naar beneden en streelde haar schaamstreek, ik voelde geen enkel haartje en vroeg haar ben je helemaal kaal beneden? Wat geil vind ik dat lekker wijffie. Laat je kale kutje zo eens zien dan schenk ik nog wat te drinken in. Terwijl drankjes inschonk ging Cristina bij de eettafel staan en tilde ze haar jurkje op en showde haar kale kutje. Ik gaf Cristina haar glas en knielde tussen haar iets gespreide benen en streelde haar Venusheuvel, die voelde heerlijk glad aan. Ik liet 1 vinger naar haar kutje glijden en streelde haar zachtjes haar lipjes en clitoris. Ze vond het lekker want ze deed haar benen verder uit elkaar. Ik voelde een heerlijk nat kutje en ik hoorde een snellere ademhaling en zachtjes kreunen.

Ik bracht mijn mond naar kutje toe en begon clitoris te lkken, het gekreun werd iets harder. Nu duwde ik 2 vingers in haar kutje en 1 vinger, die ik eerst nat maakte, in haar kontje. Cristina zei: oh, dat is lekker. Ze legde haar handen op mijn hoofd om mijn tong een beetje te sturen. Terwijl ik mijn vingers hard in en uit haar kutje en kontje stootte en zij harder kreunde en mij aanmoedigde om door te gaan omdat het zo lekker was. Ik merkte aan haar gedrag en houding dat ze klaar ging komen. Even later barste haar orgasme in volle hevigheid los en trilde ze van genot. Ze streelde me over mijn hoofd, terwijl ik haar sappen weg likte. Ze trok me overeind en zoende me wellustig op mijn mond, terwijl ik haar haar zachte billen streelde en er ook zachtjes in kneep. Ze liet me los en schoof haar schouderbandjes van haar schouders, zodat haar jurkje op de grond viel en ze naakt voor me stond. Cristina ging op de bank zitten en trok mij naar zich toe en begon mij wellustig te pijpen. Ze stopte even en zei tegen mij dat ik in haar mond moest klaarkomen, pijpte weer me heerijk terwijl ze een natte vinger, nat van haar kut sappen, in mijn anus duwde omdat de mannelijke g-spot daar zit.

Ik had dit totaal niet van haar verwacht, zo geil en wellustig, en ze genoot er ook echt van. Ik voelde dat het niet lang zou duren voordat ik haar mond vol zou spuiten met mijn warme sperma. En na een vijftal minuten kwam ik kreunend in haar mond klaar. Ze slikte alles genietend door en likte mijn pik, die zelfs hard bleef, helemaal schoon.
Ze stond op en kwam tegen me aanstaan en zei zullen we lekker in je bed gaan liggen. Ik zoende haar, een zoen die zij wellustig beantwoorde, en tilde haar op waarop zij haar armen om me heen sloeg. Ik legde haar op mijn bed en zij kroop onder het dekbed en zei: kom je lekker tegen me aan liggen. ik kroop snel achter haar en duwde mijn harde pik tussen haar benen, terwijl ik met haar borsten speelde.
Cristina wreef haar kontje tegen me aan om aan te geven dat ze geneukt wilde worden. Ik verschoof iets naar beneden en duwde mijn harde pi in haar natte kutje, terwijl ik nog met haar borsten speelde. Cristina zei tegen: ik wil je op me voelen en dan moet je me heerlijk diep en hard neuken. Ik trok me terug en Cristina rolde op haar rug en spreidde haar benen en zei: kom lekker diep in me. Ik nam plaats tussen haar zalige dijen en duwden mijn keiharde pik in die heerlijke natte kut. Ze trok haar knieën wat op, zodat ik haar dieper kon penetreren. Ze sloeg haar armen om heen en trok tegen zich aan en zoende me geil en wellustig, terwijl ze zei: schat neuk me lekker hard alsof je mij misbruikt, dat vind ik nu super geil.Ik deed precies wat ze wilde, beukte keihard op haar in, terwijl ik hard in borsten kneep en aan tepels trok. Cristina kreunde hard en zei: oh heerlijk schat, neem zoals jij wilt. Ze begon harder te kreunen en even later kwam zeer heftig klar, terwijl ik nog door beukte en voelde dat mijn orgasme eraan kwam. Na 2 minuten kwam ik klaar en spoot mijn warme sperma diep in haar zalige kut en zakte totaal uitgeput naast haar neer. Cristina bracht haar mond naar de mijne toe en zoende me dankbaar en zei: dit was zalig schat, maar bij ik ben nu totaal uitgeput. Maar als je vannacht weer wil mag hoor. Ik zei tegen haar doe ik beslist schat en pakte het dekbed en trok het over ons heen en kroop tegen haar zalige kontje aan en zei zullen we even slapen. Ze antwoordde: ja is goed geile vent, kom lekker tegen me aan liggen. Wat ik ook gelijk deed en mijn rechterhand op haar borsten legde, zo vielen we in een zalige slaap.

Ik werd om ongeveer 4:30 uur wakker en voelde dat heerlijke geile lichaam tegen me aan, waardoor ik gelijk een erectie kreeg. Ik had zin om haar in haar kontje te neuken, ik maakte mijn vinger lekker nat in haar kutje en duwde hem toen zachtjes haar kontje in. Dat ging gemakkelijk en zo begon ik sterretje wat op te rekken, zoat ik straks mijn stijve pik er in kon duwen. Na een minuutje haar opgerekt te hebben trok ik mijn vinger terug, maakte mijn harde pik met haar kut sappen en duwde hem tegen haar sterretje aan. Hij gemakkelijk naar binnen en bleef duwen tot hij er helemaal in zat, het voelde super strak aan. Mijn rechterhand gleed naar kutje toe en streelde haar clitoris, hierdoor hoorde ik haar zachtjes kreunen.
Ik begon langzaam in en uit haar kontje te stoten en genoot met volle teugen van haar zalige kontje. Cristina werd wakker en zei zachtjes tegen me: heerlijk zo wakker worden, lekkere geile beer van me, je mag me lekker misbruiken hoor. Nu begon ik harder in haar kontje te neuken en greep haar bij haar borsten en trok hard aan tepels. Terwijl ze zelf haar clitje fanatiek streelde en tegen me zei: heerlijk, harder en zo diep mogelijk geile beer van me. Ik kon aan haar merken dat ze bijna klaarkwam, dus begon ik haar op een meedogenloze wijze te neuken. Hierdoor kwam ze zeer heftig klaar en kreunde luidruchtig doo de zalige sensatie die haar overviel. Door haar klaarkomen kon ik me niet meer beheersen en spoot mijn warme sperma diep in haar kontje. We bleven zo liggen omdat het erg overweldigend was geweest.Ik schrok om 6:15 uur wakker, terwijl mijn pik nog in haar kontje zat en ik had haar borsten nog vast. Ik begon haar zachtjes te strelen, waardoor ze langzaam wakker werd. Doordat ik bewoog glipte mijn pik uit haar kontje en Cristina zei: het was lekker vannacht geile beer. Ik vroeg haar hoe laat ze thuis moest zijn. Ze zei om even over achten lekkere verkrachter van me. Ik glimlachte en zei tegen haar, maar je vond het wel lekker en vroeg of ze eerst wilde ontbijten of douchen.
Eerst een kopje thee en iets te eten lijkt me lekker, maar eerst naar het toilet want ik loop leeg. Ik stond en liep snel naar de woonkamer om e dashcam aan te zetten en liep toen naar de keuken om thee te zetten en de tafel te dekken voor ontbijt. Ik was bezig twee eieren te koken toen Cristina terug kwam van het toilet en de keuken in kwam en achter me kwam staan.

Ze wreef haar borsten tegen me aan, terwijl haar handen naar mijn pik gingen en die zachtjes streelde. Mijn pik reageerde gelijk en stond binnen 1 minuut keihard overeind. Ze liet mijn pik los en zei: zullen we een kopje thee nemen?.
Ik zei: ja is goed ga alvast maar tafel zitten , dan neem ik de laatste spullen mee.
Ik zette de thee, gekookte eieren en geroosterd brood op tafel. Cristina zei: zo je verwent me wel. Terwijl ze thee inschonk, ei en een geroosterde boterham pakte.
Ik ging achter haar staan en streelde haar borsten, waardoor haar tepels keihard overeind gingen staan. Mijn rechterhand gleed naar beneden over haar buikje naar haar kutje toe. Cristina deed haar benen uit elkaar, daardoor konden mijn vingers haar kutje strelen, dat trouwens al heerijk nat was. Waarop Ik ze: je bent al lekker geil he.Ja zei ze, dat komt door de hele entourage hier, je kan hier gewoon naakt rondlopen en zo hard kreunen als je wilt, echt ongeremde sex, heerlijk en daarom ben ik hier zo snel geil. Kom eens naast me staan. Ik ging naast Cristina staan en zij nam mijn harde pik in haar mond en begonnen fanatiek te pijpen. God, dat voelde lekker aan en ik liet haar d'r gang gaan. Ze pijpte mij zo heftig dat ik me niet kon inhouden en ik klaarkwam in haar mond, ze slikte alles door en likte mijn eikel helemaal schoon.
Zo zei ze: dat was lekker geil beertje van me. Kom je naast me zitten? Ik nam plaats naast haar en zoende haar op der mond. Een zoen die zij gretig beantwoordde en onze tongen een zalig gevecht aangingen. Hierna gingen wij gezellig ontbijten en ik zag dat zij echt vanhet ontbijt genoot. Ik streelde onder het eten haar dijen en haar heerlijke kutje, terwijl zij geroosterd brood met gekookt ei at en thee dronk. Terwijl zij ontbijtte stond ik op en kroop onder de tafel naar dijen toe. Trok haar iets naar voren en begon gretig haar clitoris te likken.

Ik kon horen dat zij het lekker vond, want ze kreunde heerlijk. Ik duwde nu twee vingers in haar natte kutje en bewoog ze ritmisch heen en weer, het gekreun werd luider en ze begon met haar heupen te bewegen. en nog geen minuutje later kwam ze heftig klaar en ik voelde haar sappen mijn mond in lopen. Nadat ze iets bijgekomen was zei ze: Rob, ik wil lekker hard geneukt worden. Cristina stond op en ging op handen en knieën op de lounge bank zitten, met haar nat glinsterende kutje naar me toe. Hier kon ik weerstand aanbieden dus ging tussen haar onderbenen staan en stootte mijn harde pik diep haar kutje in. Cristina zei: oh, ja heerlijk neem me lekker hard geil beertje van me. Ik bleef hard nemen en bracht mijn rechtehand naar haar kontje toe en duwde twee natgemaakte vingers haar anus in. Cristina gromde en kreunde van genot, even later kwam ze luid kreunend klaar. Hierdoor nam mijn weerstand af en kwam ik heerlijk diep in haar geile kutje klaar en zakte over haar heen.

Nadat we bijgekomen waren besloten we samen te douchen, waarbij wij elkaar lekker in zeepte. Hierdoor werden wij allebei zo geil, dat ik Cristina omdraaide, zodat ze met haar kontje naar tie stond. Ik begon haar borsten te strelen en zij duwde haar kontje naar achteren, zodat ik ruimte kreeg om mijn alweer harde pik tegen haar sterretje te duwen. Door al het doucheschuim schoof mijn pik langzaam haar kontje in, terwijl zij zich vasthield aan de douche handgreep neukte ik haar kontje en streelde haar clitoris. Ze kreunde weer heerlijk luidruchtig, terwijl ik ons weer naar een heerlijk hoogtepunt neukte en streelde. Even later kwamen we bijna gelijktijdig klaar en waren beide uitgeput. Cristina draaide zich om en zoende me hartstochtelijk, terwjl ze haar geile bevredigde lichaam tegen me aan wreef. We moesten weer even douchen, waarna we elkaar af droogden en ons gingen aankleden. Cristina moest naar huis voor de kinderen, bij de voordeur namen we wellustig afscheid. Zij beloofde snel weer te komen, want het was super zalig en geil geweest. Nadat zij weg was bedacht ik me dat we tijdens ons huwelijk nog nooit zo geil en vaak hadden geneukt, zalig gewoon, dit beloofde wel wat voor de komende periode.