Web Statistics


SM verhaal - We ontmoeten elkaar op een camsite

Hij noemde zich Peter, en was een leuke sportieve jongen met zwart krullen haar en een geschoren pik. Was direct netjes tegen mij, noemde mij zelfs "U".
Ik, grijs kort haar, met al een buikje was waar hij naar zocht. Iemand die op zijn opa leek. Hij vond het opwindend dat ik zo "autoritair" overkwam.
We ontmoeten elkaar meerdere keren op deze manier, totdat hij voor stelde om bij mij langs te komen en te praten en misschien wat meer.
Ik vond het wel een goed idee en ging akkoord.

Het duurde nog 14 dagen voordat hij tijd had.

De afspraak was dat ik hem naar mijn huis zou leiden dor middel van kleine opdrachten. Lang leve de smartphone. peter arriveerde met de trein. Liet mij weten dat hij op het perron mijn stad stond.
"okee peter, de eerste opdracht" stuurde ik hem
" ga naar het openbaar toilet, doe daar je onderbroek uit, en laat die daar liggen" "stuur een foto van je onderbroek in het toilet hokje"
5 minuten later ontving ik een foto, van zijn enzame onderbroek.
"gebruik google maps, en zoek Henkie's frietkraam" "loop daar heen, en tel hoeveel mannen je tegenkomt op je wandeling daarnaar toe"
een simpel "oke" kreeg ik als antwoord

Na een kleine 20 minuten, een bericht van Peter, "ik ben er" "ben ik er al bijna?"
"een nieuwe opdracht: ga naar de achter kant van het gebouw en maak een selfie van je piemel, met je broek op de knieën. Daarna gaan we verder"
De foto kwam, het was een foto van al een beginnende stijfheid in zijn pik
"ben je geil?" vroeg ik hem. Een lachende smiley met een tumbs up was het antwoord
hmmm, dacht ik, dat kan leuk worden.
"ga je zelf aftrekken tot dat het punt komt dat je klaar wil komen, dan stop je en laat je mij het weten" stuurde ik Peter
binnen 5 minuten kwam het antwoord. "ik kom bijna"
"prima" zei ik. " loop de straat door, neem de tweede afslag links, en dan het vijfde huis aan de rechterkant, deze heeft een steeg, ga daar in en loop door de schuttingdur het erf op"
"blijf daar staan totdat je van mij hoort"Ik stond op de tweede verdieping naar buiten te kijken, zag een jongen zoekend rondkijken, de huizen tellen en naar mijn steeg lopen. Voordat peter de steeg binnen liep keek hij rond of niemand hem zag.
Snel liep ik naar de andere kant van de woning. Zag hem nog net twijfelend voor de schutting deur staan. Zal ik wel of niet naar binnen gaan, hoorde ik hem denken.
Een diepe ademteug later deed hij de deur open en ging naar binnen, keek even om zich heen, en pakte zijn telefoon.
"ik sta er" bliebte er op mijn scherm
Nu begon het.
Ik liet hen enkele minuten daar staan wachten, hem nog even tijd gevend om alsnog zich te bedenken. Je weet niet waar je aan begint.

10 minuten later, "kleed je helemaal uit, leg je kleren ntjes opgevouwen op de tafel"
Peter kleedde zich uit met trillende handen, vouwde alles netjes op. nog voor hij klaar was, stuurde ik al het volgende berichtje "hoeveel mannen ben je tegen gekomen?"
als antwoord ontving ik "17 mannen"

"peter, je kunt nu nog terug en stoppen als je wilt. Wil je verder loop dan naar binnen en praat alleen als ik je iets vraag en noem mij altijd Meester" "Wil je iets vragen, ga dan op één knie liggen kijk naar beneden en steek een vinger op"
Ik zag geen enkele twijfel toen hij naar binnen stapte, ik stond hem op te wachten, zag hem binnen komen.
Toen hij mij zag keek hij even diep in mijn ogen, en zijn pik verstijfde.
Al snel viel hij op zijn knie, keek naar beneden en stak zijn vinger op.
"zeg het eens Peter, wat wil je vragen" antwoordde ik.
"Meester, ik moet iets bekennen, ik ben niet helemaal eerlijk geweest. Ik ben geen 18, maar 16 jaar oud. Kunt u mij vergeven?"
mijn pik werd direct stijf, een 16 jarige jongen vijwillig naakt in mijn huis en ik zou met hem alles kunnen en mogen doen wat ik wil.
"dat is zeer ernstig Peter, liegen tegen je Meester" Hij begon een beetje te snikken en stotterde "Meester, ik was bang dat ik U niet met mij wou praten als ik zo jong was" Hij moest eens weten, grinnikte in mij zelf
"over de straf zal ik nog even nadenken" zie ik. "volg mij eerst"

Ik ging naar de kamer die ik speciaal voor mijzelf had gemaakt, veel speeltjes en dergelijke. peter keek zijn ogen uit.
Ik bond hem vast aan het kruis, armen en benen gespreid. Blinddoekte hem.
eerst een knijper op elke tepel, bond zijn ballen af, zeer strak en uitgerekt. Bij iedere aanraking kreunde Peter van genot. Er kwam al veel voorvocht uit zijn penis. Smeerde daar wat van op mijn vinger en stopte die in zijn mond. Gulzig werd die vinger afgelikt.
"Wanneer het te veel pijn doet, je wilt stoppen zeg je: kiloknaller. Snap je dat" hij knikte.
"begrijp wel, als je dat woord zegt, ik direct stop je e kleren terug geef en je het huis uit zet, zonder nog een woord met je te praten."
" ik begrijp het Meester" antwoordde Peter.
Nu pakte ik een vibrator en stopte die met wat glijmiddel in zijn anus, zette de vibrator op halve kracht aan.
"ik ga even wat koffie halen, ik laat je hier achter" "kom niet klaar, waag het niet" en ik liet hem alleen.Een kwartier later kwam ik voorzichtig terug, sluipend op mijn tenen. Ik zag hem kronkelen en hoorde hem kreunen. Blosjes op zijn wangen en een pik glanzend van het voorvocht.
Ik nam een spaans rietje, en liep voorzichtig naar hem toe. Hij moest iets vermoeden want ik hoorde hem door zijn balgag vragen "wie is daar?"
Ik gaf hem een tik op zijn eikel, snel gevolgd door een tik op zijn ballen. Hij schrok enorm en kreunde van genot en pijn.
"ben j klaar gekomen?'" vroeg ik streng. Hij schudde van nee
"moet ik stoppen?" hij schudde weer van nee, maar nu heftiger.
nog 5 tikken met het rietje op zijn eikel en 10 tegen zijn ballen kreeg hij. Wat een heerlijk gezicht iemand die probeert onder de tikken vandaan te komen, maar het niet ziet aan komen.
Ik draaide een paar keer aan de knijpers op zijn tepels. en met een snelle beweging trok ik ze er allebei in een keer van af. Nu geen kreunen maar een echte schreeuw van pijn en zelfs een paar tranen in zijn ogen.
Zachtjes wreef ik over zijn tepels, likte er aan en Peter ging over in aangenaam kreunen.
Ook bevrijde ik zijn ballen, haalde het touw er af en masseerde zijn noten. De geilaard maakte al heup bewegingen. "he he, je mag nog lang niet klaar komen, dus stop daar mee"
Ik verwijderde ook de balgag, hij hijgde van de pijn, genot en opwinding. De blinddoek bleef om.
Uit de hoek pakte ik een trapje en zette die voor hem neer. kleedde mezelf helemaal uit. Mijn pik stod al stijf, geen betere viagra dan een jonge jongen die je zo lekker onder de handen kunt nemen.
Klom het trapje op, "doe je mond open" , hij gehoorzaamde en met een snelle stoot stopte ik mijn pik tot aan mijn ballen in een keer in zijn mond.
Hj verwachtte al dat hij mijn pik in zijn mond zou krijgen, maar niet dat ik hem diep in zijn keel zou steken. Peter maakte kokhals bewegingen en trok aan zijn boeien, maar ik liet mijn pik er zo 10 seconden zitten.
Voorzichtig haalde ik mijn pik terug, "zo, nu mag je mij pijpen. Als ik zeg stop dan stop je. Hoe beter je mij pijpt hoe milder ik voor je zal zijn"
Ik werd heerlijk gepijpt en na 5 minuten liet ik hem stoppen. "ach dat kon er mee door" en Peter liet een beetje teleurgesteld zijn hoofd hangen.

"Wil je dat ik nog doorga?" met heel veel enthousiamse knikte Peter met zijn hoofd "heel graag Meester, ik geniet en ben zo geil als een beer"
"weet je nog dat je tegen mij gelogen hebt?" Peter knikte beschamend. "daarvoor zalik je nu straffen" Ik liep naar de kast en pakte mijn e-stim spullen.
Een band om zijn ballen, een band net onder zijn eikel, een klemmetje op elke tepel en de vibrator werd vervangen door een butplug. Ik sloot alles aan op het bedienings kastje
"hoeveel mannen was je ook alweer tegen gekomen?" vroeg ik. Zonder aarzelen antwoordde peter "17 Meester"
"Weet je wat ik nu aan je bevestigd heb?" met een glimlach zei Peter "ik hoop iets met elektrische schokken Meester"
Hij was nog niet klaar met zijn antwoord of ik bevestigde het door hem een schok te geven. Van de schrik en de plotselinge pijn schreeuwde Peter het uit.
"ik wil dat je mee teld hoeveel schokken je krijgt. "1" riep Peter hijgend.
"je weet het stopwoord nog?" Peter knikte
weer kwam er een schok "2" schreeuwde Peter het uit. Hij begon te zweten en te hijgen
in de volgende 30 minuten veranderde ik regelmatig de intensiteit en de soort schokken die ik hem gaf. En Peter bleef maar tellen
Toen we klaarwaren zweette hij als een otter, hijgde alsof hij de marathon had gelopen en hing in zijn boeien.
Ik verwijderde alle apparatuur van zijn lichaam en maakte zijn boeien los. Hij zakte door zijn knieën. Ik dacht dat hij het niet meer aan kon. Maar Peter ging op 1 knie zitten en stak zijn vinger op.
"Meester ik moet plassen, mag ik van u naar het toilet"
Hier had ik op gewacht, ik pakte een kleine bloemen vaas, deed zijn blinddoek af, en gaf hem de vaas. "plas hier maar in"
Hij moest er nodig en zijn urine bruiste in de vaas. "als je klaar bent, drink je het meteen helemaal op"
Met de schrik in zijn ogen keen hij mij aan. "Meester, dat heb ik nog nooit gedaan" Ik zei niets, keek hem alleen dwingend aan.
Aarzelend bracht hij de vaas naar zijn mond, en toen hij de geur kreeg trok hij walgend zijn hand weer terug.
Zijn ogen naar mij kerend, zag hij dat ik niet tevreden was. Met veel wilskracht begon hij te drinken. Tot de laatste druppel dronk hij de vaas leeg.

Ik ging achter hem staan, en stak voorzichtig mijn pik in zijn anus. Toen ik er tot mijn ballen in zat begon ik hem rustig te neuken. Steeds sneller, steeds harder stotend.
Peter kreunde van genot en begon mij aan te sporen. "harder Meester, sneller Meester"
Ik hield het niet meer en na 15 minuten beuken spoot ik alles wat ik had in zijn darmen.
Vol liefde hoorde ik Peter zeggen "dank u Meester dar ik het waardig ben uw zaad te mogen ontvangen"
Ik trok mijn nog stijve pik uit zijn kont, pakte een buttplug en stopte die in zijn anus. Ondertussen was mijn pik al slap aan het worden.
ik ging zitten op een stoel. "kom op je knieën hier naar toe kruipen, en maak mijn pik schoon met je mond."
Peter kwam aankruipen, en begon met zijn tong mijn pik schoon te maken. Nam hem in zijn mond om mijn eikel schoon te likken enhet restje sperma er uit te zuigen.
Ik zakte achterover in de stoel en genoot van de schoonmaak beurt.

Ik strooide wat rijst in de hoek van de kamer op de grond. "kom hier peter, ga met je gezicht naar de muur toe en kniel op het rijst. doe je armen achter je hoofd. en begin luid op te tellen. pas op dat je geen fout maakt"
Peter begon te tellen.
Ik ga even wat te drinken en te eten halen.