Web Statistics


Hoe ik onverwacht op een droom vakantie ging

Familie en overspel

Afgelopen voorjaar ben ik geheel onverwacht op wintersport vakantie geweest, dat heb ik in het verleden wel meer gedaan, echter sinds ik op kamers woon zit er dat financieel niet meer in.
Gijsbert is mijn naam, Gijs noemt iedereen mij, 23 jaar ben ik en ben momenteel single, een normale baan heb ik, woon op een klein appartement, ga graag af en toe op stap dus op wintersport vakantie ziet er gewoon niet in.
Mijn vader en zijn huidige vrouw, mijn stiefmoeder om het maar zo te zeggen gaan wel elk jaar.
Mijn vader is tegen de 50, Irene mijn stiefmoeder, al noem ik haar altijd gewoon bij de naam is volgens mij iets van 41, wel een lekker wijf om te zien overigens.
Regelmatig eet ik bij hun dus de meeste weken kom ik er wel over de vloer. Van Irene hoorde ik ergens in januari dat ze weer op zoek was naar een mooi wintersportreisje voor hun beide, veel succes wenste ik ze bij haar zoektocht.
Ze vertelde er wat over en we gingen daarna over tot de orde vn de dag zeg maar, enkele weken later stap ik binnen en Irene heeft een humeur om op te schieten, ik hou me wat afzijdig, want ik weet dat als ze boos is dit ook werkelijk is dus hou ik me gedijst.
Voorzichtig informeer ik naar het probleem, dan barst ze los dat mijn vader niet op wintersport wil door een grote klus op zijn werk en onmogelijk vrij kan maken, en dat ze als verrassing een hele luxe reis had geboekt.
Ik hoor alles aan en probeer aan te geven dat als het zo ver is hij wel meegaat, maar dan ik volgens haar het leuke er wel af.
Het schijnt een niet zo goedkope reis te zijn maar ik hou me verder afzijdig en probeer met wat humor haar humeur wat op te krikken.
Na het eten ben ik die dag al weer redelijk snel vertrokken natuurlijk, ik denk een week of zo later belt Pa mij op, dat doet hij wel vaker, we kletsen over allerlei dingen als hij van toon verandert en zegt : “Gijs ik heb je hulp nodig je moet me helpen” gelijk antwoord ik : “nee, ik kom niet bij je werken” het edrijf waar Pa werkt daar is hij mede- eigenaar, maar ik wil niet onder hem weken.Waarop hij zegt : “nee, nee, dat is de vraag niet, maar wil jij met Irene op wintersport gaan ?” onmiddellijk snap ik het probleem, hij legt uit dat hij met een hele grote klus bezig is en onmogelijk twee weken er tussen uit kan.
Dat het met Irene moeilijk is en dat ze die vakantie niet kan annuleren, zo praten we wat over en weer, zit mijn vader een beetje op de kast te jagen, maar ik beloof hem dat als ik op mijn werk vrij kan krijgen ik mij wel op zal offeren.
Voor alle duidelijkheid meldt ik hem dat ik niet de financiële ruimte heb om dit te doen dus er niets aan kan bijdragen.
De volgende dag bel ik Irene op over het vakantie verhaal ze weet inmiddels dat ik met haar mee ga, ik zit ook haar weer wat te stangen mar spreek af dat ik deze week uit mijn werk langs kom om alles te bekijken en te bespreken.
Uiteindelijk is alles geregeld en staat mijn tas klaar om op reis te geen, eenmaal in Oostenrijk aangekomen blijkt het wel een luxe hotel te zijn met een ruime kamer, alleen staat er maar één tweepersoonsbed, ik sta er naar te kijken en zeg we zullen ieder op onze eigen helft moeten blijven denk ik.
Ze haalt haar schouders op en antwoord : “we zullen elkaar vast niet bijten, ze geeft aan voordat we wat gaan eten ze eerst even wil douchen na de lange reis, even later zie ik haar in string en BH naar de badkamer lopen en zie gelijk dat ze wel en erg lekker figuurtje heeft en ook wel een paar flinke tieten volgens mij.
Ik ga even op mijn rug op het bed liggen, waarschijnlijk ben ik even in slaap gevallen want Irene maakt me wakker en is al gekleed weer.
Beneden in het restaurant gaan we wat eten en praten wat over hoe het hier is en dat we morgen de ski spullen op kunnen halen, het eten is prim, ik drink een paar biertjes en Irene een paar wijntjes.
Later als we naar boven gaan weer lopen we gearmd door de gang en op onze kamer aangekomen kleed ik me uit en geef aan dat ik even ga douchen, met alleen een boxer aan kruip ik later in bed, waar Irene met haar blote tieten ligt en alleen haar string aan heeft.
De TV zetten we even aan en zappen wat als ze zegt : “je kan er toch wel tegen dat ik met mijn blote borsten lig, als ik iets aan heb zweet ik zo erg”.
Lachend zeg ik een paar mooie blote tieten kan ik wel waarderen, en even later komen ze boven het dekbed uit en zie ik ze prima.
Dan complimenteer ik haar dat ze een paar prachtige tieten heeft, ik vermoed dat ze heel graag haar tieten wil laten zien want ze bedekt ze niet.
“Dankjewel” antwoord ze “ik ben er ook wel trots op hoor” gaat ze verder, om haar wat verder uit te dagen zeg ik dan : “wat ik me afvraag zouden ze net zo lekker aanvoelen als ze eruit zien ?” met haar donkere ogen kijkt ze me aan e zegt dat ze wel getrouwd is met mijn vader, lachend ga ik verder “” maar dan kunnen je tieten nog wel lekker aanvoelen
Zonder op haar antwoord te wachten leg ik een hand op haar blote tiet en streel deze zacht, ze weert me niet af en ik knijp er zacht ik “Heerlijk zacht en vol zijn jou tieten Irene, ik vind het wel een negen waard”.
Ze laat mij rustig begaan en ik draai me wat haar richting op en pak met mijn andere hand ook de andere tiet, neem beide tepels tussen duim en wijsvinger en draai deze daar tussen.
Zacht zeg ik : “volgens mij vind jij het net zo lekker als ik” het dekbed doet ze wat lager zodat ik meer ruimte krijg en nu heb ik alle ruimte om haar dikke tieten te strelen en te kneden wat ik dan ok doe.
Met haar ogen dicht ligt ze te genieten, geil als ik inmiddels ben wil ik meer en met één hand ga ik omlaag over haar buik en wrijf over haar string, waar ik een lekkere bolle kut voel met volgens mij alleen een kort driehoekje haar erboven.
Lekker streelik haar schaamlippen die ik duidelijk voel en langzaam doet ze haar benen wat uit elkaar.
Dan met mijn volle hand pak ik haar kut en knijp en streel deze ongegeneerd, omdat ze dat ook toelaat besluit ik maar aan de bovenkant in haar slip te gaan en heb ik haar blote kut in mijn hand en zonder probleem duw ik een vinger in haar best al wel natte kut.Zacht vraag ik in haar oor : “hoeveel verder mag ik gaan ?” als ze antwoord : “je bent al veel te ver gegaan maar dit is zo spannend en lekker dat ik je niet wil stoppen” dus ga ik door met haar steviger te vingeren, inmiddels met twee vingers in haar natte kut, en lekker beweegt ze met haar onderlichaam, steeds sneller en dieper vinger ik haar, flink ligt ze te kreunen al, dan ga ik met mijn duim flink over haar klit wrijven.
Plotseling verstrakt haar licaam en met een zware kreun komt ze klaar, heel ver trekt ze haar benen op en pakt ze mijn pols en duwt mij dieper in haar kut, schokkend en kreunend ligt Irene geweldig klaar te komen.
Even later trekt ze mijn hand uit haar kut en ook uit haar slip en zegt ze zacht : “is even te gevoelig nu, wel doet ze haar natte slip uit en gooit die naast het bed.
“Of het door de wijn komt weet ik niet maar ik ben zo geil en dit is zo spannend” zegt ze zacht.
Als ze weer wat tot rust gekomen is gaat ze in mijn boxer en pakt mijn stijve paal in haar hand, ze knijpt er stevig in en trekt mij langzaam af met een beetje moeite krijg ik mijn boxer uit als ik daarna mijn arm om haar hals sla en ze wat naar mij trek kussen we even wat al snel een tongzoen is, als ik even adem moet halen kijk ik haar aan en vraag : “zal ik jou eens even lekker neuken ? daar ben je wel aan toe volgens mij”.
“Het mag en hoort niet maar ik ben er wel aan toe ja” geeft ze toe, dus duw ik haar op haar rug en ga bovnop haar liggen, zelf houdt ze mijn paal voor haar kut en zonder moeite glij ik in haar natte heerlijke kut.
Gelijk duw ik de volle lengte naar binnen en luidt kreunend ontvangt ze mij en duwt haar kut omhoog tegen mijn druk in.
Dan met mijn handen onder haar billen stoot ik langzaam maar wel stevig en diep in haar heerlijke kut, aan har geluiden merk ik wel dat ze er ook van geniet, tijdens het stoten zeg ik haar dan : “ik denk dat ik je elke dag meerdere malen ga neuken zo lekker vind ik je nu al”.
Heerlijk stoten we tegen elkaar in als ze tussen het kreunen en hijgen door antwoord : “dat vind ik een prima idee, ik heb niet snel genoeg” zo neuken we heerlijk verder en hoe dichter we ons orgasme naderen hoe wilder en hoe sneller we tegen elkaar op stoten, en merk ik wel dat Irene wel van stevig en diep neuken houdt.
Dan geeft ze aan dat ze er al bijna is dus zet ik een tandje bij en zo diep mogelijk stoot ik mijn paal in haar geile kut, als ze meer en meer met haar kut in mijnpaal knijpt is het voor mij ook zo ver.
Dan met een luide kreet schiet ik het eerste zaad in Irene haar klaar komende kut, en bij elke stoot weer wat zaad in haar kut.
Zo liggen we beide klaar te komen Irene met haar benen wijd onder mij en ik stotend op haar, als we uitgeraasd zijn lig ik op haar uit te hijgen.
Dan geef ik haar een compliment hoe heerlijk rijp en geil ik haar vind en dat ik het een genot vond om haar te neuken en Irene op haar beurt bekent dat ze er wel aan toe is om een aantal keren goed stevig gepakt te worden.
Als ik daarna naast haar lig zeg ik met een lach : “dat is dan duidelijk we gaan meer neuken dan skiën deze vakantie, en zal jou alle hoeken van de kamer laten zien geil wijf”.
Daar stemt ze mee in en we fantaseren al wat hoe en waar we allemaal sex gaan hebben deze twee weken, maar zeker weten doen we al dat we beide zo geil als boter zijn en we grenzeloos gaan sexen.