Web Statistics


Groepsex verhaal - Geile donder op Kamasutra Beurs

Wandelend over het rode tapijt, de toegang van de KamaSutra beurs door, laat ik mijn hand over de rug van mijn geile donder naar beneden glijden. Eronder voel ik enkel de opwindende vormen van haar heupen en kont zonder enig ondergoed.

Het was zaterdag en na haar vroeg opgepikt te hebben zijn we eigenlijk in één ruk doorgereden richting de Jaarbeurs. Met onderweg meer dan genoeg geile verwijzingen naar de spannende mogelijkheden op de beurs is het dan nu zover dat we ook daadwerkelijk naar binnen wandelen.

Zoals ik al zei had m'n geile donder enkel een zwart jurkje aan dat heerlijk aansloot om haar wulpse rondingen. Eronder droeg ze een paar korte zwarte laarzen. Al met al was het een bijzonder geil plaatje waar ik mijn handen dan ook niet van af kon houden.

Al in de auto was ik begonnen met haar borsten te strelen en in haar tepels te knijpen, waardoor ze altijd en ook zeker nu van in een onweerstaanbaar geile roes terecht kwam. Ze had dan ook al op de parkeerplaats gprobeerd me tot een vluggertje te verleiden, maar ik besloot het vurige verlangen in haar lichaam eerst nog verder op te laten laaien.

Zo liepen we nu de beurs op en schoof ik mijn hand aan de onderkant van haar rokje tussen haar benen. Ondanks dat de eerste kraampjes niet per se interessant waren, was het een prima gelegenheid om de spanning alvast verder op te voeren. Voorover leunend om de chocolaatjes in penisvormen te bekijken, bood het sletje me dan ook alle ruimte om m'n vingers tussen haar schaamlippen en even kort langs haar kontgaatje te laten glijden. Als reactie drukte ze haar kontje goedkeurend extra naar achter.De volgende kraam hing vol met korsetten en maskers waar m'n sletje met enthousiast tussen begon te snuffelen. Één specifiek specifiek korset trok mijn aandacht en ik besloot d'r dezeaan te laten passen. "Maar ik heb helemaal geen ondergoed en alleen dit jurkje," sputterde ze tegen toen ik het voorstelde en ze besefte dat er behalve de halve cups voor haar borsten ook geen onderkant bij hoorde. "Dan beloof ik dat je er niet meteen de beurs mee op hoeft," knipoogde ik terwijl ik het gordijn aan de kant trok zodat ze kon passen. "Oh laat mij maar meneer," hoorde ik een vriendelijke stem achter me zeggen en werd aan de kant geduwd door een schaars geklede verkoopster die ook mijn sletje achter het gordijn drukte.

Enigszins overrompeld keek ik nog even verder en ontdekte nog iets waar ik later nog wel een toepassing voor had. Dat kocht ik alvast en wandelde toen terug naar het gordijn waarachter het verdacht stil was geworden.

Ik trok het gordijn op een kiertje en zag nog net hoe de borsten van m'n sletje door de verkoopster goed in de cups gedaan werden. Aan haar ogen zag ik dat ook de aanraking door de verkoopster haar opwond en toen deze vroeg of ze haar armen omhog wilde houden, was ze blijkbaar vergeten dat ze hierdoor haar jurkje niet langer op kon houden. Met haar armen in de lucht gleed het stukje stof dan ook snel tot haar enkels, waarop de verkoopster haar ogen naar beneden liet glijden en reageerde met "Zozo, jij hebt er zin in lieverd."

Op dit moment kuchte ik om m'n aanwezigheid aan te kondigen en zag twee paar ogen betrapt naar het gordijn draaien. "Gaat het lekker hier dames," vroeg ik terwijl ik binnenstapte en de outfit van m'n teefje in volle glorie kon bewonderen, "jij ziet er in ieder geval heel neembaar uit sletje." Terwijl ik haar een rondje om haar as liet draaien, haalde ik mijn hand net als eerder tussen haar natte schaamlippen door en zei, "Deal. Dit wordt hem. Zo beschikbaar zie ik ze graag."

Dit keer was het aan de verkoopster om overrompeld te reageren, dus meer dan een "Oh... ok..." kwam er niet uit terwijl ik het provisorische kledinghokje uitstapte.

Eenmaal weer omgekleed, rekende ik het korset af datik bij m'n andere aankopen in stopte en wandelde we, met m'n hand weer net onder de zoom van haar jurkje, verder langs de prikkelende kraampjes tussen de rest van spanningszoekers. "Mmmh door die grijpgrage handjes van d'r ben ik alleen nog maar veel geiler," zuchtte m'n teefje terwijl ze met haar kontje tegen m'n hand draaide, "kunnen we niet even een beschut plekje zoeken?"

"Geduld sletje van me, die gaatjes van je gaan nog genoeg gevuld worden vandaag," zei ik terwijl m'n oog op de Cinema Erotique viel, "laten we eerst nog eens filmpje kijken. Dat wist je vorige keer ook goed in de stemming te krijgen." Terwijl ik dit zei, gleed ik net als tijdens ons avontuur in de sexbioscoop met twee vingers haar kut en met m'n duim haar kontje in. Ogenblikkelijk verscheen in haar ogen dezelfde blik als toen. Die van een geile roes waarin grenzen als sneeuw voor de zon verdwenen.

Ze wandelde dan ook als een gewillig teefje mee en aarzelde geen seconde toen ik, eenmaal een plekje gevonden, in dedrukke bioscoopzaal m'n lul uit m'n broek haalde zei, "En nu zuigen hoertje. Tijd om dat korset terug te verdienen." Met m'n lul in m'n mond begon ze kreunend op en neer te gaan en trok hiermee de aandacht van diverse koppeltjes uit het publiek. Her en der gingen handen onder kleding en ook achterin zag ik al snel een koppie achter de stoelen naar beneden duiken.In tegenstelling tot de sexbioscoop, waren hier echter minder mannen zo brutaal om dichterbij te komen. Om te zien hoever ik kon gaan, trok ik het jurkje van m'n sletje nu weer wat omhoog. Net als tijdens onze eerdere avontuur was m'n sletje enkel behulpzaam en tilde haar kontje omhoog om me het jurkje tot over haar kont omhoog te laten trekken. Door de houding kon ik niet goed bij haar kontje komen, dus fluisterde ik in haar oor, "He teefje, biedt je geile hoernreet eens aan," en zag met voldoening dat ze ook nu op haar knieën op de stoel naast me ging zitten zonder een seconde mijn lul uit haar pijpbek te laten glippen.

Zo zat ze nu op de stoel naast het gangpad met haar blote kont en glimmende schaamlippen voor het grijpen, terwijl ik mijn lul zo diep mogelijk haar keel in duwde door haar hoofd naar beneden te duwen en mijn heupen omhoog te stoten. Aan de andere kant van het gangpad zat een stelletje verlekkerd naar naar neukgaten te kijken, dus liet ik mijn hand naar haar kut glijden en trok haar vochtige opgezwollen schaamlippen van elkaar. De dame van het stelletje maakte een likkend gebaar terwijl ze de lul van haar vriend door zijn broek kneedde. Dit ging hem echt iets te ver en uit het niets stond hij dan ook op terwijl hij zijn protesterende vriendinnetje met zich mee trok. Terwijl ze langsliepen, liet zij nog heel kort haar vingers door de natte gleuf van m'n sletje glijden waarna ze uit het zicht verdween.

"Je bent lekker je bet aan het doen sletje," keerde ik me naar het nog altijd pijpende hoertje tussen m'n benen, "moet ik die vieze zaadbek maar weer volspuiten dan?" Meer dan een goedkeurende kreun en een lichte knik van haar hoofd kwam er niet uit en was eerlijk gezegd ook niet mogelijk. Maar ik besloot aan d'r wens te voldoen en pakte haar stevig bij d'r haren en begon haar hard in haar mond te neuken. Ondertussen liet ik eerst drie, maar al snel vier vingers tussen haar schaamlippen naar binnen glijden. Om ons heen was nu ook de stemming aardig verhit aan het worden en zag ik, achter ons kijkend, zelfs een grietje dat over een stoel gebogen geneukt werd.

Mijn orgasme kwam van diep en met een laatste harde stoot, duwde ik mijn lul dieper dan ik ooit eerder gedaan had en begon te spuiten. M'n geile donder kreunde tegelijkertijd intens toen ze de warme vloeistof haar keel in voelde lopen en hield haar hoofd op dit punt stevig over m'n lul gedrukt. Na zo luttele seconden te hebben gezeten, kwam ze met haar hoofd overind en keek even verdwaasd om zich heen. "Jezus..." zei ze, "wat doe je toch met me. Je moet me echt hard neuken nu..." waarna ze probeerde zich om te draaien om op mijn nog overeind staande pik te gaan zitten.

"Geduld teefje," zei ik terwijl ik haar tegenhield, "we hebben nog de hele dag toch?" en besloot dat we nog eens verder gingen kijken. Ik nam m'n teleurgestelde en gefrustreerd geile sletje aan de hand de bioscoopzaal uit en de hal in. Met mijn hand weer aan de onderkant van haar rokje voelde ik dat het niet lang zou duren voordat ze letterlijk om een pik in haar kutje zou gaan smeken.

We liepen ondertussen langs het podium waar een dame uit het publiek de kunsten van een stripper over zich heen liet komen. Met haar ogen op het tafereel gericht, ging mijn sletje voor me staan en schoof onopvallend met haar kont langs m'n kruis.

Ik sloeg m'n arm om haar zij zodat m'n hand ter hoogte van haar kut uitkwam streelde zo zacht heen en weer. Ze legde vervolgens haar hoofdachterover op m'n schouder en kreunde, "Oooh... voor mijn part neuk je me hier ter plekke, maar ik moet echt iets in m'n kut hebben."Verderop zag ik het stelletje van net weer staan en ook deze keer had het meisje haar blik gericht op mijn hand of beter gezegd wat er zich onder mijn hand bevond. Ik zag haar iets tegen haar vriend zeggen waarna ze voorbij ons richting het toilet liep. Met haar hoofd maakte ze een knikkend gebaar. Ik pakte mijn geile donder bij d'r hand en wandelde achter het grietje aan dat inmiddels van koers was gewijzigd en in de rij was gaan staan van de voyeursruimte.

"Kom sletje," zei ik terwijl wij ook in de rij gingen staan, "eens zien wat dit voor spannends is." Behalve een botergeil blik kreeg ik niet veel reactie en al snel liepen we dan ook naar binnen langs de vele gordijntjes. et grietje had nu de rol omgedraaid en volgde ons nauwlettend.

Bij een leeg hokje trok ik vervolgens m'n sletje abrupt naar binnen en drukte haar tegen het glas waarachter een meisje op een matras lag dat tegelijkertijd met een man aan het tongen was en geneukt werd.

Met m'n handen schoof ik haar jurkje omhoog en betastte ruw afwisselend haar borsten, kont en kut. Overdonderd door de abrupte prikkelingen van haar lichaam kreunde ze hard en probeerde mijn handen waar mogelijk toegang te geven door haar kont naar achteren te duwen en haar benen te spreiden. "En nu ogen dicht," gebood ik haar terwijl ik m'n hand voor haar ogen hield, "en niet open doen voordat ik het zeg hoertje van me," waarna ik haar met haar rug tegen het glas draaide en haar zo liet staan. Verward, geil hijgend en zenuwachtig deed ze wat ik zei waarna ik door het gordijntje naar buiten gluurde en het grietje wenkte dat op haar beurt geruisloos naar binnen glipte.

Na aan het donker te zijn gewend, zag ikdat onze anonieme bezoekster vrijwel direct haar hand langs de borsten van m'n sletje omlaag liet glijden om te eindigen bij haar glimmende schaamlippen die ze bijna teder streelde. Diezelfde hand bracht ze daarna naar haar mond om geil haar natte vingers af te likken en naar me te knipogen. De geile spanning in het hokje was om te snijden, met m'n teefje dat niet goed wist wat d'r overkwam en vocht om d'r ogen niet te openen en het volledig onbekende grietje dat minstens zoveel lust uitstraalde maar leek te wachten op toestemming.

Ik boog naar m'n sletje, bracht m'n hand nogmaals omhoog over haar ogen en fluisterde, "Geniet maar sletje van me." waarna ik met m'n andere hand haar schaamlippen spreidde, met haar roze opzwollen klitje open en bloot gepresenteerd aan haar onbekende minnares. Deze aarzelde geen seconde en liet zich door haar knieën zakken waarna ze met haar tong lik voor lik de verhitte kut van m'n geile donder verkende.

De vreemde tong die ineens haar kut zo heerlijk an het verwennen was, maakte dat m'n teefje na de eerste schrik over haar hele lichaam ontspande en al snel zelfs haar hand op het hoofd van haar weldoenster legde om deze extra aan te moedigen. Met haar heupen naar voren stotend begon m'n sletje al snel steeds harder te kreunen en werd ook ik intens geil van dit plaatje waarop ik m'n lul tevoorschijn haalde en er rustig aan begon te trekken, m'n andere hand nog steeds voor haar ogen.Onze nieuwe sexpartner wist al snel de juiste plekjes te vinden en likte terwijl ze nu ook haar handen gebruikte fanatiek door aan het inmiddels soppende kutje van m'n geile donder. Die wist op haar beurt niet hoe ze het had en kon haar kreunen nauwelijks meer op een normaal niveau houden. Regelmatig gluurde er dan ook een voorbijganger even door een kiertje van het gordijn om vervolgens flik opgegeild weer door te lopen. Tegelijkertijd met drie vingers in haar kutje en haar tong flitsend over haar clitorus, bereikte m'n sletje uiteindelijk een intens hoogtepunt en schokte wild met haar heupen naar voren. Het verder onbekende grietje gaf hierna nog zachtjes enkele likjes en keek opzij waar ze nu mijn lul vlak bij haar gezicht zag. Heel even liet ze hier ook haar tong overheen glijden, waarna ze opstond, m'n sletje een kus op haar lippen gaf en weer vertrok.

Enkele seconden later haalde ik mijn hand voor de ogen van m'n geile donder vandaan en vroeg, "Lekker he... niet weten wie je zo heerlijk gebeft heeft?" Enigszins stamelend reageerde ze dan ook, "H..hh..heerlijk. Ik wist niet wat me overkwam... wat een geil tongetje zeg."

We besloten even wat te gaan drinken om bij te komen en wandelden ons hokje uit waar menig toeschouwer zich blijkbaar verzameld had. Ik, trots op mijn teefje, en mijn teefje, vol schaamte over de getrokken aandacht, liepen vervolgens weer de hitsigebeurs op waar we nog lang niet uitgekeken waren.

"Weet je, geile beer," begon ze terwijl we met een drankje aan een tafeltje stonden, "het lijkt wel alsof ik door dat klaarkomen net alleen maar geiler ben geworden. Iedere kerel die nu langsloopt stel ik me voor hoe het zou zijn om door hem volgespoten te worden of z'n pik diep in m'n mond te laten glijden. Ik voel me gewoon een smerige slet."

Ik kijk haar aan en glimlach, "Dat ben je ook. Altijd al geweest. En gelukkig nu in staat om er van te genieten." "En dat vind jij normaal?" vroeg ze met verbazing in haar stem. "Nee niet 'normaal'," antwoordde ik, "Maar wel wat ik zo onweerstaanbaar aan je vind. Hoe jij je kan verliezen in je lust totdat je nauwelijks nog beseft wie of waar je bent. Een onverzadigbaar spermasletje."

Net als aanraking, had geile praat op mij sletje een vergelijkbaar effect. Dat van toenemende lust, passie, verlangen of hoe je het ook wil noemen. Met ieder woord zag ik haar verlangen toenemen en boogvoorover om de nieuwe aankopen uit de tas te halen.

"Om je nieuw ontdekte sletterigheid te vieren, gaan we zo naar het doolhof," begon ik, "en het enige wat je daar, op je laarzen na, aantrekt is dit." en legde haar nieuwe korset op tafel.

Met grote, met lust gevulde, ogen keek ze van het korset naar mij en terug naar het korset. Haar hand gleed over de strakke stof alsof ze zich aan het voorstellen was wat er nog allemaal te gebeuren stond.