Web Statistics


Toets inhalene

Sinds het begin van dit schooljaar loop ik stage op een middelbare school, met als doel over een paar maanden af te studeren. De opleiding tot docent is niet altijd even makkelijk. Buiten de verschrikkelijk onnodige en saaie colleges die je af en toe moet volgen krijg je soms leerlingen die moeilijk te temmen zijn. Als je net als ik nog maar 22 lentes jong bent is het respect van sommige leerlingen vrij ver te zoeken. Ze accepteren je simpelweg gewoon niet omdat je er zo jong uit ziet. Een grote mond, het onderschatten van het vak en verwarringen in de gangen zijn dagelijkse zaken waar je als stagiair tegen op moet boksen. Gelukkig heeft het ook zijn keerzijde. Je begrijpt de leerlingen beter doordat de herinnering aan je eigen middelbare school tijd nog vers is. Dat dat af en toe handig kan zijn zal ik jullie vandaag uit gaan leggen.

Het is woensdag middag 4 uur. De leerlingen uit de hogere klassen zijn net klaar met hun laatste les en begeven zich naar huis. Natuurlijk zijn er altijd een paar seciale gevallen die moeten nakomen of toetsen moeten inhalen. Een voorbeeld van zo'n speciaal geval is Mirthe. Al vanaf het begin van het jaar waren er allerlei problemen met haar. Thuis gaat het niet zo goed en haar cijfers zijn zeer slecht. Gelukkig voor haar heeft ze een hele lieve lach en weet ze keer op keer de sympathie van de mannelijke docenten te wekken. Ook haar lichaam werkt mee. Haar achterwerk is mooi rond en aan de grote kant. Haar jonge borsten steken fel vooruit en in combinatie met die brede glimlach heeft zij vast en zeker al velen erecties doen opbloeien.Terwijl Mirthe mijn lokaal binnen loopt zucht ze diep. "Wat is er Mirthe?" Vraag ik. "Meneer, ik heb niet geleerd". "Maar we hebben toch afgesproken dat je vandaag de toets van hoofdstuk 5 zou inhalen? Waarom heb je nou niet geleerd sufferd". "Maar meeer, het is zo'n mooi weer. Ik wil gewoon genieten van de zon! Kijk hoe lekker het buiten is". Ze had inderdaad een punt. Het was een mooie dag; de zon scheen vol op en de temperatuur was zeker rond de 25 graden. Genoeg reden om je daar ook naar te kleden. Mirthe had vandaag een kort wit rokje aan, waardoor haar mooie benen goed te zien waren. Het rode topje wat ze aan had was net iets te klein, waardoor je haar buik goed kon zien. Haar schouders waren bloot en er waren geen sporen van BH bandjes te vinden.

Terwijl ik zuchtte en in mijn tas naar haar toets zocht zette Mirthe haar geheime wapen in."Ach meneer, toe nou? Ik heb morgen drie tussenuren. Morgen ga ik leren en dan haal ik hem vrijdag tijdens de les in." Waarna ze naar mij lachte. Heel eventjes twijfelde ik. "Nee Mirthe, je gaat hem nu maken". Ik schoof een tafel voor mijn bureau en gaf haar de benodigde blaadjes. "Oke..." zuchtte ze.

Gedurende tien minuten was Mirthe hard aan het werk. Af en toe wierp ze een blik op de rame die wijd open stonden. Ze verlangde duidelijk naar het frisse briesje van buiten. "Meneer, heeft u het ook zo warm?" Vroeg ze. "Mirthe, je bent bezig met een toets. We gaan nu geen gezellig gesprek voeren". "Maar ik ga ondertussen gewoon door hoor. Ik vind het niet erg". "Maar ik wel Mirthe. Kom op aan het werk". "Maar meneer..." Met een strenge blik keek ik haar aan. Daar was hij. Die glimlach. Maar deze keer anders. Zoals altijd lachte ze haar mooie witte tanden bloot, maar deze keer zat haar tong er net een klein beetje tussen. In combinatie met haar mooie schouders vond ik dit zo'n geil gezicht. In een fractie van een seconde schoot het beeld van Mirthe met ontblote borsten door mijn hoofd. Maar nee, dat mocht en ging nooit gebeuren. Maar fantaseren mag altijd toch? Daar is toch niets mis mee?

"Ehh meneer, u bent aan het staren" Hoorde ik een stem van ver zeggen. Opeens schrok ik wakker uit mijn dagdroom. "Ja, weet ik" zei ik. "Ik wacht tot je aan het werk gaat". Nors keek Mirthe weer naar har toets. Phew... mezelf gered. Het had niet veel gescheeld of ik had met een serieuze paal in mijn broek gezeten."Ik ben moe" klaagde Mirthe. "Slaap jij ook zo slecht?" Vroeg ik. "Ohh nee meneer, dat is het niet. Als ik slaap lig ik er echt als een dode bij. Helemaal zo met mijn benen wijdbeens in bed" zei Mirthe en beeldde het uit. Ze deed haar benen wijd open waardoor ik haar prachtig mooie zwarte kante slipje kon zien. Deed ze dat nou expres, of is ze gewoon onhandig? Uiteraard deed ik alsof ik het niet gezien had en antwoordde: "Ohh, nou ik kan gewoon niet slapen van de warmte" zei ik terwijl ik lachte. "Ohh maar weet u wat u dan moet doen, meneer?" vroeg Mirthe. "Gewoon naakt slapen". Opnieuw keek ik haar aan. Zat ze me nou echt op te geilen? Me te teasen om het vervolgens tegen me te gebruiken misschien? "He bah irthe, dat hoefde ik niet te weten, ga snel verder' beet ik haar toe en wende me snel weer aan het computerscherm. 5 minuten lang staarde ik naar mijn Word document. Denkend aan wat ik zojuist gezien had. Dat slipje stond Mirthe echt mooi, en wie weet wat voor moois er nog onder dat slipje zat? Mijn pik begon te groeien en vol verlangen dacht ik aan het mooie sappige kutje van Mirthe. Maar hoe langer ik er aan dacht, hoe meer ik me realiseerde dat ik fout zat. Plotseling voelde ik iets op mijn schouder. ik schrok een beetje en draaide mij vliegensvlug om. Maar wat was dit nu? Het was zwart voor mijn ogen. En mijn hoofd voelde iets zachts. Mirthe barstte in lachen uit. Ik had mij zo snel omgedraaid dat ik met mijn gezicht tegen de borsten van Mirthe aan zat. "Is het lekker meneer?" Ik schoof mijn stoel direct naar achteren. "Ehh.. uhm... nee... ik bedoel... ehmm Mirthe dit is niet helemaal gepast" stotterde ik. "Ohh maar meneer van Maassen kijkt ook altijd naar mijn tieten hoor. Alleen mag hij ze niet aanraken u wel." zei Mirthe."Mirthe, genoeg nu, dit kan ech..." maar voor ik mijn zin had afgemaakt zei Mirthe al: "Uw piemel is hard". Ze had gelijk, mijn pik was keihard geworden van de zachte aanraking van haar prachtige grote borsten en haar zoete geur. "Maar dat is normaal Mirthe, dit niet". "Jawel meneer, kom op. U bent geil" zei Mirthe met haar legendarische glimlach. Nog voor ik kon antwoorden hakte Mirthe de knoop door en haalde haar rechter borst uit haar topje en kneep er even in. "Hmmm...lekker" kreunde ze. Haar tepels waren prachtig. Niet te groot, niet te klein maar wel hard. De vorming was goed rond en vol, iets waar menig porno actrice jaloers op kan zijn. Nog heel even keek ik Mirthe aan zonder iets te zeggen. Ging ik gebruik maken van deze situatie? Mijn hoofd zei nee maar mijn pik zei ja.

Vanaf dat moment kon het mij niets meer schelen. Ik stond al sinds maanden droog en nu was er een mooi geil sletje dat zich gewoon aanbood! Ik schoof mijn stoel naar voren, sloeg mijn armen om haar midel en begroef mijn gezicht in haar tieten."Oehh" giechelde ze. Langzaam begon ik mijn hoofd heen en weer te bewegen en haar borsten stuiterde prachtig mooi mee. Een klein zuchtje ontsnapte uit haar geile glimlachje. "Oehh lekker meneer hmmmm" kreunde ze. Ik stond op duwde haar opzij. "Zo" zei ik op een strenge toon. "Eerst gaan we eens zorgen dat meneer van Maassen niet jaloers wordt". De deur deed ik op slot en voor het raampje naast de deur hing ik een poster. Vervolgens draaide ik mij om en liep met grote passen naar Mirthe toe. "Zo, dan gaan we nu echt beginnen. Hier met jou" En met een zetje duwde ik Mirthe op mijn bureaustoel. Ze slaakte een kreetje en viel achterover terwijl ze haar benen spreidde. "Eerst gaan we die eens uit doen" zei ik terwijl ik op haar zwarte slipje wees" Geil keek Mirthe me aan en ging met haar hand naar beneden. "Ja, het is best wel warm hier". Langzamerhand trok ze haar slipje naar beneden, over haar knieën, tot haar mooie slippertjes. Een prachtig mooi klein grotje kwam tevorschijn. Mirthes kutje zag er precies zo uit als dat ik gedacht had: een mooi spleetje met schaamlipjes die net een klein stukje uitstaken. Met een kloppende pik in mijn broek ging ik op mijn knieën zitten en inspecteerde haar doosje.

Ik begon met mijn wijsvinger te voelen. Langzaam ging ik langs de schaamlippen en weer terug. Met mijn vingertopje duwde ik de lipjes een klein beetje uit elkaar om vervolgens direct terug te trekken. Zachtjes hoorde ik Mirthe kleine kreetjes slaken. Ik ging verder met haar clitje. Langzaam wreef ik er over en bewoog ik heen en weer. Mijn neus werd doordringt met de geur van haar geil. Ik begon bijna te watertanden van verlangen om Mirthe te likken. Ik snoof even diep en stak mijn tong uit. Zachtjes likte ik haar gehele spleet en begon ik met mijn tong haar naam te spellen. Met elke letter ging mijn tong dieper in haar neukgrotje en begon Mirthe dieper te hijgen. "Ja meneer, ja. Ga door!". Nadat ik twee maal haar naam had gelikt haalde ik mijn gezicht van onder haa rokje vandaan en stak ik een vinger in haar. Mirthes mond ging open om een kreetje te slagen. Ik twijfelde geen moment en zoende haar. 5 minuten lang zaten we daar, vingerend en zoenend, genietend van elkaars geile bui. Zoenen kon ze wel, haar tong leek de weg in mijn mond goed te kennen en ze wist zelfs mijn zwakke plek te vinden: hijgen in mijn oor en kusjes er op geven. Toen ze dat eenmaal door had en mijn ademhaling sneller hoorde gaan begon ze te grijpen naar mijn kruis. "Jaaaah...Hmm een lekkere pik meneer" hijgde ze in mijn oor. Ik kon niet langer wachter en pakte Mirthes hoofd beet aan haar haren. "Eens kijken of hij in jouw mondje past schatje" zei ik poeslief en duwde haar naar beneden.

Binnenkort deel 2