Familie - Samen wonen en neuken 2

Nadat ik en mijn zus enkele weken geleden voor de eerste en onverwachte keer seks hadden gebeurde er niets meer ……. .. tot gisterenavond.

Zou ze spijt hebben? Zou ze beschaamd zijn?

Ik zat tv te kijken terwijl zij de vaat deed. Kan je even koffie zetten vroeg ze. Tuurlijk zei ik en ging naar de keuken. De koffie stond in het kastje redelijk hoog boven haar. Wat maakte dat ik mij wat moest rekken en met mijn kruis tegen haar kont drukte. Daardoor reageerde mijn pik al lichtelijk. Zeg zei ze, sta jij nu hier met je pik tegen mijn kont aan te rijden? Natuurlijk niet loog ik!

Ik voel toch wat ik voel zei ze, ik voel je pik door de stof van onze kledij. Dat hoort toch niet, wij zijn broer en zus.

Pardon zei k, het was jij wel die enkele weken geleden onverwacht in mijn pik begon te knijpen, toen had je daar toch geen probleem mee.

Nu ja zei ze, nu je daar over begint zou ik mij willen verontschuldigen. Ik was licht dronken en was extreem geil en trachtte naar een beurt.

Nuchter had ik dat nooit durven doen.

Geeft niet zei ik, we hebben er beiden lekker van genoten, toch?

Maar hoe kwam je er bij aan mijn pik te beginnen zitten? Jij kan toch gemakkelijk een one-nigt stand versieren.

Ongewild zorgde jij daar enkele maanden geleden zelf voor antwoordde ze.

Ik was ’s nachts wakker geworden en zag je voorbij mijn openstaande deur van mijn slaapkamer in je blootje met een odol naar de wc slenteren.

Het zijaanzicht van je stijve pik die recht vooruit stak maakte mij zo geil dat ik mij terstond klaar vingerde. Sindsdien komt telkens ik geil ben dat beeld van jouw stijve pik voor mijn ogen. Het wed een ware obsessie, ik moest en zou willen nagaan of jij bereid zou zijn mij eens lekker te neuken met die pik.

Zo zei ze, nu weet je alles.Door haar uitleg was mijn pik natuurlijk al helemaal stijf geworden en drukte nog wat harder tegen haar kont.

Ik sloeg mijn armen rond haar en begon over haar tieten te wrijven waarop zei een lichte kreun liet horen ….. aaahhhhhh !

Is het lekker vroeg ik. Ja zei ze, je weet van vorige keer dat ik daarvan houd …… doe voort!Ondertussen kwam zij achterlangs met haar hand tussen ons in en begon door de stof heen van mijn broek in mijn pik te knijpen

Ik stak mijn hand tussen haar bilspleet en begon over haar kutje te wrijven. Zij reageerde daarop door haar benen wat te spreiden. Zo stonden we een paar minuten elkaar te strelen tot ik het niet meer kon houden, ik wilde haar neuken!

Ik liet haar tieten los en begon de knopen en ritssluiting van haar broek lost te maken. Ik trok haar broek naar benden en stak mijn hand in haar ondertussen kletsnat geworden slipje en begon haar te vingeren. Terwijl ik daar mee bezig was liet ik mijn broek ook zakken zodat mijn stijve pik nu tegen haar slipje drukte ….. lekker !!!!!

Zij stond te kreunen van genot en riep, steek je pik er in geile smeerlap en neuk je zus !!!!

Dat liet ik mij natuurlijk geen twee keer zeggen en schoof mijn pik er helemaal in en begon te pompen.

Jaaaahhh riep ze, ik voel je pik er helemaal in zitten ….. lekker !!!! Kom riep ze, pak mijn tieten vast en speel er mee!!!.

Zij had ondertussen al met één hand mijn ballen vast …… lekker !!!!!!

Zo stond ik haar enkele minuten achterlangs te berijden met mijn pik terwijl zij wild te keer ging en allerlei gore taal riep.

Sorry voor mijn taal zei ze maar ik kan dat niet laten telkens ik een beurt krijg. Ik word daar nog geiler van.

Ik was even gestopt met stoten om naar haar te luisteren maar daar wou ze niet van weten. Waar wacht je op zei ze, pompen met je lekkere lul, geile dekhengst !!!! Neuk je zus verdomme !!!

Om haar nog gekker te maken stak ik ook nog een vinger in haar kutje en begon aan haar knopje te zitten, ze ging nu helemaal door het lint !!!!

Zei begon om mijn pik dog nog dieper in haar kut te hebben achterwaarts met haar kont te stoten op mijn pik.

Gij vuile geile smeerlap riep ze, jij staat hier helemaal in je blootje en met je ballen tegen mijn kont onbeschaamd je zus te berijden met je stijve lul ….. doe voort !!!!!

Het gaat niet lang meer duren voor ik je kut vol spuit zus riep ik !!!

Ik ben er ook bijna riep ze, nog een paar forse stoten met je lekkere pik !!!!!!

Na een paar forse stoten in haar kut kon ik het niet meer houden en spoot mijn pik leeg …… aarghhhhh!!!!

Ja riep ze, ik kom ook klaar !!!!!!!! Verdomd wat is dat lekker!!!!We gingen uitgeteld op de bank zitten en ik vroeg aan haar, en wat nu?

Hoe bedoel je vroeg ze. Wel zei ik, is dit voor herhaling vatbaar?

Voor mij wel zei ze maar het is niet zo dat we alle dagen bij elkaar gaan slapen, elk behoud zijn eigen bed.

Aks we geil zijn neuken we toch gewoon met elkaar als het moment daar is, Het uur van de dag speelt toch geen rol.

Daar kon ik natuurlijk wel mee akkoord gaan, het vooruitzcht mijn zus regelmatig te mogen neuken deed mijn pik al terug wat harder worden en zmijn zus had het gezien. Hey riep ze, wordt je lul nu al terug stijf?

Sorry zei ik. Geeft niet zei ze maar je zal toch even moeten wachten.

Ik wil nu even rustig tv kijken, misschien mag je deze avond nog eens berijden/neuken met die lekkere pik van je.

We hebben nog zoveel standjes om uit te proberen !

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films