Familie verhalen - Ik, mijn zusje en haar vriendin 1

Ik was nog jong toen ik voor het eerst interesse kreeg in het vrouwelijke geslacht en met name de meisjes die bij mij in de klas zaten. Daarvoor was het alleen maar spelen met vriendjes, buiten knikkeren, voetballen of binnen computerspelletjes spelen. Maar nu zag ik ook de meisjes staan en voelde de prikkelingen die ze met hun gedrag en hun lijf teweeg brachten. Ik ontdekte dat het lekker was om met mijn lul te spelen als ik aan meisjes of aan de vrouwen dacht die ik in de Playboy van mijn vader had gezien. Ik zag alleen nog geen mogelijkheid om in contact te komen met meisjes, laat staan ze naakt van dichtbij te kunnen aanschouwen of zelfs aanraken.

Toen ik zestien was had ik mijn eerste seksuele contact met een meisje. Het was bijna zomer en de lessen op school waren saai en lang. Vooral Aardrijkskunde, Geschiedenis, Godsdienst en Maatschappijleer konden mij totaal niet boeien. Zeker niet nu met deze mooie dagen de meisjes bij mij in de klas flinterdunne topjes, rokjes en jurkjes droegen die niet veel aan de verbeeldingen over lieten. Bij Aardrijkskunde zat Shirley achter me. Ze was niet het populairste meisje van de klas, maar ze was wel leuk en een beetje gek. Ze deed graag “stoute’ dingen. Ook deze les had ze weinig zin om op te letten, maar meer om mij een beetje te pesten en uit te dagen. Met een potlood tikte ze elke keer zachtjes achter mijn oor of trok ze zachtjes aan mijn haar. Ik draaide me om en keek haar boos aan. Zij probeerde stoïcijns voor zich uit te kijken, maar konden dan allebei onze lach niet inhouden. Ondertussen zag ik dat haar rode blouse een beetje inkijk toeliet. Shirley had direct in de gaten waar ik naar loerde en siste: "Kijk voor je, geil mannetje!".Terwijl ik met een rode kop weer voor me uitkeek, bedacht ik me dat het toch wel lekker zou zijn als ik eens een keertje aan de tietjes van Shirley mocht komen. Bij haar achtte ik de kans toch redelijk groot dat ze het toe zou laten. Zachtjes werd ik uit mijn dagdroom gewekt, door weer een tik tegen mijn oorlel. Ik draaide me om, keek naar Shirley en zag direct wat ze gedaan had. Ze had drie of vier knoopjes van haar blouse opengedaan en ik keek recht naar binnen. Licht geschokt ontdekte ik dat ze geen BH droeg en zag ik een lichtroze tepelhof. Ik voelde een klein schokje in mijn broek, maar voordat mijn lul echt kon gaan groeien werd ik ruw tot de orde geroepen door mijn lerares.
Na een kwartier ging de bel en snel keek ik nog een keer achterom, maar Shirley had haar blouse al weer dichtgeknoopt. Ze gaf me een knipoog en vroeg zacht: "Vind je ze lekker? Zien ze er niet lekker uit? Word je er een beetje geil van?". Zonder mijn antwoord af te wachten liep ze het klaslokaal uit, mij verbouwereerd en met een behoorlijk stijve lul achterlatend. Op de fiets op weg naar huis kon ik alleen maar aan de tietjes van Shirley denken. Langzaam groeide mijn lul weer, wat op de fiets niet echt handig was. Mijn broek begon te knellen en de warme zon zorgde voor een broeikaseffect in mijn broek. Toen ik thuis kwam, wilde ik als eerste me even lekker aftrekken. Hopelijk was er nog niemand thuis.

Maar toen ik thuis kwam, zag ik dat mijn zusje Yvonne een rustigere dag op school had gehad dan ik. Ze lag samen met haar vriendin Sandra in de tuin op twee ligbedden te genieten van de zon. Sandra en mijn zusje waren allebei achttien en hadden al heel wat ervaring met seks. Sandra was ook een lekker ding om te zien, maar was buiten mijn bereik. Ze zat een paar klassen hoger en ging om met veel oudere jongens. Mij zag ze niet staan. Als ik haar nu zou moeten vergelijken met iemand dan leek ze nog het meest op Kate Upton. Het type “mooiste buurmeisje”. Ze was geen supermodel, maar wel het mooiste meisje van de straat. Daarbij had ze een goed figuur, haar lichaam was al volgroeid tot een mooi vrouwenlichaam: een lekkere ronde kont, brede heupen en een paar stevige grote borsten. Terwijl ik mijn fiets in de schuur zetten probeerde ik zoveel mogelijk te gluren naar Sandra. Ze lag op haar rug in een blauwwit gestreepte bikini. Het topje van de bikini bestond uit twee driehoekjes textiel die eigenlijk alleen haar tepelhoven bedekte. Het broekje was net zo klein. En het elastiek werd door haar heupen een beetje omhoog geduwd. Als je in de juiste positie zou staan, had je misschien de mogelijkheid om zo haar broekje in te kunnen kijken. Haar schaamlippen tekende zich duidelijk af in het stukje stof. Toen kende ik het woord nog niet, maar dit was duidelijk een camel toe. Ze had deze zomer veel zon gezien want haar lichaam was al goudbruin en glom van de zonnebrandolie. De hitte zorgde overal voor kleine druppeltjes zweet die zich een weg probeerde te vinden over haar huid naar de grond. Mijn lul was al op oorlogssterkte, maar schreeuwde nu helemaal om een beetje aandacht.

Door hun zonnebrillen kon ik niet zien of ze me in de gaten hielden of dat ze met gesloten ogen van de zon bleven genieten. Het was voor mij dan ook te riskant om maar glazig naar Sandra te blijven staren dus liep ik door de achterdeur de keuken in. Binnen dropte ik mijn schooltas in een hoek en liep naar mijn slaapkamer om wat makkelijkers aan te doen. Terwijl ik mijn spijkerbroek voor een zwemshort verving kon ik het niet laten om even een paar keer aan mijn stijve lul te trekken terwijl ik Sandra in mijn gedachten naakt voor me zag staan. Mijn lul klopte in mijn hand en ik moest me echt dwingen om te stoppen met trekken. Ik liep weer naar beneden, pakte wat cola uit de koelkast en plofte op de bank in de woonkamer en zapte naar MTV. Ik kon echter niet lang naar de tv kijken. Vanuit de woonkamer kon je rechtstreeks door de grote ramen van de serre in de achtertuin kijken. Ik had al snel door dat ik zo eigenlijk ongegeneerd naar Sandra kon kijken zonder een al te grote kans om betrapt te worden. Door mijn zwemshort heen begon ik een beetje in mijn lul te knijpen terwijl mijn ogen zich fixeerde op die grote borsten van Sandra. Ook zag ik de verdikking van haar kutje door het bikinibroekje en vroeg ik me af hoeveel haar er op zou staan. Ik werd geiler en geiler en besloot om de touwtjes van mijn shorts los te maken zodat mijn hand makkelijk mijn broek in kon, daarbij nam ik het kleine risico in acht dat ik wat uit te leggen had als ze nu plotseling naar binnen zou kijken.Met langzame halen begon ik mijn voorhuid heen en weer over mijn dikke eikel te trekken. Wat een heerlijk gevoel gaf het. Ook voelde ik dat ik behoorlijk aan het zweten was in mijn schaamstreek. Alles was een beetje vochtig waardoor het nog geiler aanvoelde. Ik had het idee dat mijn eikel groter en paarser als normaal was. Na een paar minuten wilde ik toch even het resultaat bekijken en trok het elastiek van mijn broek naar beneden. Mijn lul sprong overeind, de vrijheid tegemoet. Aandachtig bekeek ik mijn lul en zag ik dat mijn eikel goed dik was, en de stam keihard met dikke aders. Ik sloot even mijn ogen en bedacht hoe mijn lul het kutje van Sandra in zou glijden. Toen ik mijn ogen weer opendeed, schrok ik. Sandra lag niet meer op het ligbed in de tuin! Snel wipte ik het elastiek over mijn lul, en precies op dat moment kwam Sandra de woonkamer binnen. Ze had stiekem door haar zonnebril naar mij gekeken in de woonkamer zonder dat ik het doorhad. Ze kwam tot de conclusie dat ik me aan haar zat op te geilen en bij de gedachte daaraan werd ze warm van binnen. Haar kutje begon te tintelen en ze voelde dat ze nat werd. Ze moest op haar lippen bijten toen ze zag wat voor paal ik uit mijn broek had gehaald en hoe ik er aan lag te trekken. Na een paar minuten had ze besloten om die harde lul eens van dichtbij te gaan bekijken en er misschien wel even mee te gaan spelen.

"Wat is het warm hé?", vroeg ze terwijl ze langzaam verder de woonkamer binnenkwam lopen. Beduusd kon ik alleen een knikje geven en probeerde ik zo normaal mogelijk te doen. Toen ze voor me stond, zakte ze op haar knieën en legde ze één hand op de dikke bobbel in mijn zwembroek. "Dacht je dat ik het niet in de gaten had? Ik zag het wel. Je hebt een mooie grote lul.” zei ze zachtjes terwijl ze een beetje in mijn lul begon te knijpen. Met haar andere hand trok ze achter haar rug het koordje van haar bikini los. De twee stukjes textiel schoten omhoog en gaven mij de volle blik op haar grote peervormige borsten die me recht aan keken. Mijn lul steigerde bij de aanblik van zulk lekkers, iets wat Sandra voelde aan de positieve reactie van mijn harde lul in haar hand. Ze pakte het elastiek van mijn short en trok deze tot onder mijn ballen. Fier sprong mijn lul overeind en glimmend stond mijn grote paarse eikel te wachten op de behandeling die komen ging. Sandra kroop nog een stukje dichterbij en zakte nu met haar gezicht tussen mijn benen. Aandachtig bekeek ze mijn lul en met twee handen omsloot ze de schacht. Langzaam begon ze er aan te trekken, elke keer schoof ze mijn voorhuis over die paarse eikel. "Heb je hem weleens gemeten? Ik heb weleens gehoord dat alle jongens dat doen?", vroeg ze me ineens. Ik twijfelde, moest ik nu een antwoord geven en bekennen dat ik inderdaad wel eens een liniaal langs mijn stijve lul had gelegd? "Nou?", vroeg ze, nu wat ongeduldiger. "Hoe lang en dik is ie?". "Ehm, eenentwintig centimeter", hakkelde ik, "en zes centimeter dik.". "Echt waar?", vroeg ze ongelovig en ik knikte schaapachtig.

Sandra had al wel wat ervaring met seks, maar dat was vaak vluchtig op donkere plekken zoals het paadje achter haar thuis als ze thuis kwam van de disco met één of andere puber knul. Dit was voor haar de eerste keer dat ze echt een stijve lul goed van dichtbij kon bekijken en wat voor één! Het was er één van een redelijk fors formaat, waarschijnlijk de grootste die ze tot nu toe had gehad. Er liepen een paar dikke aders over en er zat een grote paars aangelopen eikel op. Ze zat met haar gezicht maar een paar centimeter van mijn lul vandaan en ook al had ze nog nooit een lul in haar mond gehad, haar kutje begon enorm te tintelen en te lekken bij de gedachte om die mooie eikel te kunnen likken. Voorzichtig stak ze haar tong uit en raakte met het puntje de rand van de eikel aan. Als reactie ging er een klein schokje door mijn lul en produceerde een paar druppels voorvocht. Sandra keek naar de druppels bovenop de eikel, twijfelde nog even maar zette toen haar lippen op het pisgaatje en slurpte de druppels op. Het smaakte een beetje bitter, maar ook zoet, eigenlijk best lekker en het smaakte naar meer. Ze zette haar lippen opnieuw op de eikel, maar opende nu haar mond. Langzaam liet ze de eikel tussen haar volle lippen naar binnen glijden. Automatisch liet ze haar tong cirkeltjes draaien om de eikel. Ze proefde dezelfde bitterzoete smaak en voelde direct de reactie van haar kutje. Ze voelde dat ze natter en natter werd en dat haar kutlipjes open gingen staan, klaar om mijn lul in haar kutje te krijgen. Even liet ze een hand over haar slipje glijden en voelde dat het kleine driehoekje stof behoorlijk nat en plakkerig was geworden.Ze werd geiler en geiler en liet haar hand het slipje in glijden om direct twee vingers in haar natte kutje te steken. De andere hand had ze nog steeds stevig om mijn lul, maar ze liet die nu iets zakken en pakte nu mijn beide ballen. Zachtjes begon ze deze te kneden. Tegelijkertijd liet ze haar lippen steeds dieper over mijn lul zakken. Ze wilde weten hoever die in haar mond kon. En met lange halen begon ze mijn lul af te zuigen, steeds een beetje dieper, steeds feller. Steeds strakker omsloot ze mijn lul met haar lippen. De hele dag gierde mijn hormonen al door mijn lichaam en tegen dit seksuele geweld van haar kon ik niet op. En voordat ik kon zeggen dat ik op het punt stond om klaar te komen spoot ik mijn eerste golf sperma achter in de keel van Sandra. Sandra verslikte zich in de hoeveelheid sperma maar voor ze zich terug kon trekken spoot ik nog een tweede golf op haar tong. Mijn lul floepte uit haar mond en de derde golf kwam in haar gezicht terecht. Snel duwde ze mijn lul weg en de rest kletste op mijn buik. Ze was geschrokken, ze had nog niet verwacht dat ik zo snel zou klaarkomen, maar ze vond het eigenlijk niet zo erg. De smaak van mijn sperma vond ze best lekker en ze veegde de klodders van haar gezicht naar haar mond. Daarna boog ze voorover naar mijn buik en begon ook daar de klodders sperma op te likken. Op dat moment kwam mijn zusje binnen...

“Wat ben jij een gore slet zeg!”, riep mijn zusje uit “Zit je hier effetjes mijn kleine broertje af te zuigen!”. Ik kreeg weer een rode kop nu ik voor de tweede keer betrapt was, maar Sandra schoot in de lach. “Moet jij nodig zeggen, Yvonne! Jij hebt van de week nog twee jongens tegelijk staan af te trekken in het fietsenhok!”, toucheerde ze direct. Nu was het Yvonne haar beurt om een rood hoofd te krijgen. Ik kon mijn oren niet geloven, dit had ik niet achter mijn zus gezocht. Ik was vandaag zo geil, dat mijn lul maar even iets slapper was geweest, maar nu al weer op volle oorlogssterkte was. Daarbij had Sandra mijn lul nog steeds stevig vast met een hand. “Ik wil het ook zien!”, riep Yvonne uit. Ik begreep niet meteen wat ze daarmee bedoelde. Sandra keek haar vragend aan. “Ja, ik kwam net te laat binnen om goed te zien waar jullie mee bezig waren, dus begin maar opnieuw!”, en ze plofte naast me in een hoek van de bank, liet haar benen uit elkaar vallen en stopte alvast één hand in haar bikinibroekje, terwijl ze geil naar mijn stijve lul keek. Sandra was nog niet klaargekomen en had eigenlijk wel zin in meer, dus ze begon langzaam weer aan mijn weer keihard geworden lul te trekken. Yvonne keek aandachtig toe en ik zag dat ze met haar vingers kleine rondjes begon te draaien in haar broekje. Sandra sloot haar lippen weer om mijn lul en begon er weer gulzig aan te zuigen. Ik pakte haar bij haar achterhoofd vast en dirigeerde zo het tempo en probeerde haar mond steeds dieper over mijn lul te dwingen. Sandra had direct door wat de bedoeling was en probeerde zo goed mogelijk mijn lul weg te happen.

Sandra ging een paar minuten zo door en ik wilde al weer naar een nieuwe hoogtepunt werken toen Yvonne riep: “Wisselen! Je moet haar kutje beffen!”. Sandra liet mijn lul uit haar mond glijden en ging staan. Ze trok aan de touwtjes van haar broekje en het minuscule slipje viel van haar heupen. Ik stond op van de bank en Sandra ging op mijn plaats zitten. Ze trok één been op en toonde me haar kutje. Haar binnenste schaamlippen stonden wijd open en glinsterden van het kutvocht. Ik ging op mijn knieën voor haar zitten. Ik zag voor het eerst een kutje van dichtbij en kon haar zelfs ruiken. Even bleef ik er naar staren, maar werd al snel door mijn zus gecommandeerd om haar kutje te likken. Voorzichtig stak ik mijn tong uit en liet hem door haar gleufje glijden. Haar kutvocht smaakte zoet en al snel probeerde ik mijn tong zo diep mogelijk in haar kut te duwen. Sandra legde haar handen op haar buitenste schaamlippen en trok ze uit elkaar. “Hmmpf, zuig op dat knobbeltje in het midden. Dat is lekker!”, kreunde ze. Ik ging een stukje naar boven en begon rondjes te draaien om het knopje met mijn tong. Direct drukte ze haar kutje omhoog en haar klitje slipte tussen mijn lippen. Ik zoog er hard aan en rolde het tussen mijn lippen. Sandra begon luid te kreunen en te hijgen en drukte zich met haar armen uit de bank om haar kut nog harder in mijn gezicht te drukken. Het moedigde mij alleen maar aan en ik probeerde zo goed mogelijk mijn lippen en tong op dat knobbeltje houden, maar het viel niet mee. Haar onderlichaam ging alle kanten op terwijl ze steeds harder kreunde en zuchtte. Even keek ik naar links en mijn zus was haar eigen kutje en klitje wild aan het vingeren. Haar slipje had ze opzij getrokken en ze had een paar vingers in haar kutje die in een snel tempo in en uit gingen. Haar topje hing los om haar nek en met haar andere hand kneep ze stevig in haar linker borst. Haar mond stond open en met een ontzettend geile blik zat ze te kijken naar mijn prestaties.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films