Familie verhalen - Lustburg 1, de kennismaking

Deze serie verhalen gaat over een 20 jarige jongen die de liefde van zijn leven ontmoet.
De locaties in dit verhaal zijn verzonnen. Het verhaal zelf en de geile avonturen gelukkig niet, want die jongen … dat ben ik. Supergelukkig en nog steeds smoorverliefd.

1. Kennismaking

‘NEEEEEHHHHh JJJJJJJAAAAAAAAAHHHHH Whaat the fuckkkkkkkkkk JAAAAAAAHHHHHHH
Check dit dannnnnnn shit tis echtttttttttt Check daannnnnn’ Deze gigaharde kreet in het huis van de Familie van den Burg overtrof al het vuurwerk dat buiten werd afgestoken op Oudejaarsavond 1999/2000.
De hele familie en de aanwezige vrienden zaten allemaal geschrokken naar Cliff, de 20 jarige stevige en gespierde Hollandse gozer met stoere kortgeschoren kop te staren.
Lindsey, de vriendin van Cliff liep op hem af en vroeg ‘Is er wat lieverd?’. ‘Jaahh nou uhh jaaah check nouuuu….’ En hij gaf haar het staatslot wat hij in zn hand had. Ze liep naar de tv en controleerde het lotnummer. Ze keek … en keek nog eens en door duizelingen overmand moest ze gaan zitten. Ze stamelde …. ‘Hhhhij hhhebb de mmmmegajjjjackpot gewonnen…..’.

Zo werd een jaar, een eeuw afgesloten. Een jaar dat voor Cliff toch al niet meer kapot kon.
1e keer gelijk voor zn rijbewijs geslaagd, schooldiploma behaald, een mooie baan en het mooiste en liefste meisje van de wereld leren kennen.
En nu dus een gigahoofdprijs van veel miljoenen guldens.
Zo ging een nieuw jaar, een nieuwe eeuw van start. Cliff hing met tranen in z’n ogen en trillend als een op hol geslagen vibrator in de armen van Lindsey, zijn vader Peter en vriendin Carla en zn broer Wim en vriendin Esther.

Cliff had Lindsey al vaak genoeg zien lopen op school maar haar nog nooit echt gesproken.
Ze zat in een andere klas en volgde een ander rooster. Van anderen wist hij al dat ze een lief en zacht karakter had en jongens op een afstandje hield. Hij kon haar niet uit zn gedachten krijgen, een pracht meid met die goudblonde haren en een lichaam om van te smullen.
Op een donderdagmiddag half April reed Cliff midden in een stevige voorjaarsbui op zn scooter uit school op weg naar huis en opeens zag hij haar lopen met de fiets aan de hand. Direct had hij door dat er iets mis moest zijn, en stopte naast haar.
‘Problemen?’ vroeg hij. ‘Neehoor alles toppie, alleen mn band is lek, mn jas vergeten en ‘t is hard gaan regenen, maar hoef nog maar een half uurtje te lopen hoor’ antwoordde ze met een gemaakte grijns. ‘Oh ok gelukkig, ik dacht even dat je pech had.’ lachtte Cliff.
‘Maar kom op meid, hier is mn jas, doe hem aan en stap achterop, dan ben je sneller thuis.’ Natuurlijk wilde ze de jas niet hebben, hij zat dan immers zelf zonder. Maar na enig aandringen zat ze dan toch achterop met jas aan tegen de brede rug van Cliff op de scooter en was ze na wat aanwijzingen over de route supersnel thuis.
In de tuin stapte van de scooter, zette haar fiets tegen de schuur, en legde haar handen in de nek van Cliff, die haar natte haren uit haar gezicht veegde.
Ze keken elkaar recht in de ogen aan en terwijl Lindsey wegsmolt van zijn felblauwe ogen stamelde ze ‘Super bedankt lie….’. verder kwam ze niet want hun lippen vonden elkaar en begonnen een minutenlange zoen waarvan de passie van af droop. Snakkend naar adem beëindigden ze deze bezegeling van de liefde voor elkaar. ‘Kom binnen, dr is niemand thuis en ik wil je supergraag bedanken voor de lift.’ hijgde Lindsey in zn oor.
Cliff twijfelde geen moment, stapte af, zette zn scooter neer en liep met Lindsey nog steeds om zijn nek hangend mee naar de voordeur.Drijfnat van de regen kwamen ze de gang in en Lindsey wees Cliff waar de badkamer was.
‘Je kan je daar uitkleden en de badjas die er hangt aandoen, dan kunnen je kleren in de droger.’
Zelf ging ze naar haar kamer en deed haar natte kleren uit, trok een joggingbroek aan met een wijd lang shirt. Een beetje ongemakkelijk in zn slip en badjas keek Cliff toe hoe ze alle kleding in de droger stopte, naar de keuken liep en 2 grote dampende bekers thee maakte.
Ze gaf er een aan hem en leidde hem toen naar de woonkamer waar ze de gordijnen sloot en de kachel een standje hoger zette.
De kleine lampjes aan de muur zorgden voor een intieme sfeer.
Ze plofte naast Cliff op de bank en schoof knus tegen hem aan ‘Zo … vertel nou maar eens… ik zie je vaak genoeg lopen op school maar wie is mijn redder in nood eigenlijk precies.’
Hij draaide zich half naar haar om en stak zijn hand uit. ‘Nou, ik ben dus Cliff, 20 jaar, zoon van mn vader die de eigenaar is van een aannemersbedrijfje hier in het dorp. Ik sta op het punt met mn eindexamens te beginnen en ga daarna fulltime aan de slag bij mn Pa in de zaak. Verder ben ik wie ik ben, neem mensen zoals ze zijn en zie overal het positieve van in. Ook van een fikse regenbui en een lekke band. Want daardoor kwam ik dus iets supermoois tegen.’ Met een zwoele blik keek hij haar aan. ‘En wie is het zonnebuitje dat ik vandaag in de stromende regen op de Beukenlaan tegenkwam?’
Lindsey smolt helemaal weg zoals hij naar haar keek. ‘Ik ben die lekke ba… neehhh dat zonnebui… Nouuuuu..’ ze zuchtte diep en begon overnieuw ‘Lindsey dus hahaha. Wat doe je met me man, je geeft me een gevoel dat ik nooit eerder heb gehad. Mn hele lijf tintelt en meteen al toen je stopte gaf je me zo’n veilig warm gevoel, niet normaal.’ Ze kroop nog dieper tegen hem aan.
Deze toch wel verwarde maar zo lieve introductie liet Cliff natuurlijk ook niet onberoerd.
Hij draaide haar hoofd naar hem toe, sloeg een arm om haar heen en gaf haar een zacht kusje op haar voorhoofd.
Zo bleven ze nog een tijdje stil zitten dromen over wat hen was overkomen, beiden tot in het binnenste van hun hart verliefd op elkaar.
Terwijl Cliff zn handen zachtjes over haar armen wreef en naar haar keek fluisterde hij ‘Ik zeg je vanuit mn hart … steeds als ik je zag lopen werd ik meer verliefd op je, schatje ik hou van je. Dankjewel dat je me direct vertrouwde en mn hulp aanvaarde’. En terwijl hij dat zei zag hij een traantje bij Lindsey over haar wang rollen. ‘Ik vind jou ook superlief. En niet alleen omdat je stopte maar omdat je bent wie je bent. Ik wil je nu al noooiiit meer kwijt. Ik zag je elke dag lopen op school maar durfde je niet aan te spreken, veels te bang dat zo’n kanjer als jij mij niet wilde.’
En zo zaten ze lief en teder knuffelend een uur lang tot de pieper van de wasdroger aangaf dat de kleding droog was. Cliff schrok op en zag op de klok dat het alweer bijna half zes was. Hoogste tijd om naar huis te gaan. Zachtjes maakte hij zich los van haar en stond op.
‘Liefje, ik moet nu echt gaan. Thuis wachten ze met eten en weten niet waar ik blijf. Maar ik vertrek pas als ik weet wanneer ik je weer zie en vast kan houden.’
‘Mijn ouders blijven tot zondag weg dus als je wilt kunnen we morgenavond hier wat eten ofzo en daarna wat leuks gaan doen samen?’ stelde Lindsey voor.
‘Nou, morgen ben ik vrij. Wat als ik je morgenochtend naar school breng en ‘s middag’s weer ophaal, dan hoeft je band vandaag nog niet geplakt te worden en gaan we lekker saampies naar de Italiaan. Vieren we daar met een lekker etentje onze kennismaking en vriendschap die hopelijk noooit meer over zal gaan.’
Helemaal warm van verliefdheid beantwoorde ze dit voorstel met een dikke zoen. ‘Oh lieverd, dat doen we, graaaagggg.’
Omdat de tijd nu wel begon te dringen kleedde Cliff zich razendsnel aan en gaf haar nog een stevige knuffel. ‘Tot morgen lief Zonnebuitje van me.’ Hij voelde wat groeien in zn broek, maar gezien de tijd en omdat het de eerste keer was dat ze samen waren wilde en kon hij hier geen aandacht aan schenken. Als een speer stapte hij op de scooter, zwaaide nog eenmaal naar haar en reed naar huis.

Zodra hij thuis was zette hij de scooter in de schuur en stapte hij de keuken in.
Daar was de beeldschone Spaanse Carla, de vriendin van zn vader, samen met Pa bezig het eten klaar te maken terwijl zij elkaar telkens op de meest intieme plekjes aanraakten en zoenden. De stevige volle borsten van Carla hingen bijna geheel uit haar jurk waaronder geen enkel stukje onderkleding droeg. Ook de gulp van Peter van den Burg stond wagenwijd open en zijn toch wel flinke tokus hing er in een halve erectie uit.
‘Sorry jongen’ stamelde zn vader, ‘we lieten ons een beetje gaan.’ Cliff keek nauwelijks op hoe zij er bij liepen. Ze zagen elkaar wel vaker bloot als iemand de badkamer uitkwam en vaak hoorde hij hun bezig in bed. Dat het verliefde stel niet van elkaar af konden blijven was hij was wel gewend.
‘Heeh ouwe, geen gezwam he, gewoon lekker genieten van elkaar. Als jullie nou eens lekker naar boven gaan en afmaken waar jullie mee bezig waren maak ik het eten wel af.’ Hij trok Carla met haar rug tegen hem aan, legde zijn handen op haar tieten en zei ‘Kom laat Pa eens lekker met deze boobies spelen, hop naar boven jullie. En pas terugkomen als jullie je geilheid weer in toom hebben.’
Hij liet haar los toen Carla begon te giechelen en nadat ze haar kontje nog even bij Cliff in zn kruis drukte liep ze op haar vriend af. Als geile pubers gingen de 2 naar boven.
Het kontje van Carla tegen zn pik maakte dat Cliff voor de 2e keer die middag opstand voelde in zn kruis, maar weer hij gaf daar geen gehoor aan. Er stond nog een heerlijk sappig stuk vlees op het aanrecht wat de oven in moest. Ook de andere gerechten moesten nog worden klaar gemaakt.
Terwijl hij daarmee lekker bezig was hoorde hij het stel na een stevige rampetamppartij de douche uitkomen en ging hij zich zelf ook omkleden.

Het eten smaakte heerlijk en voldaan zaten ze aan een kop koffie. ‘Cliff, al een tijdje merken wij dat er iets broeit bij je. Je bent soms ergens anders met je gedachten terwijl we tegen je praten.
Even dachten we dat je een probleem hebt en er niet mee weet om te gaan. Maar gelukkig zien we aan je ogen dat het iets moois is, en vooral toen je vanmiddag binnenstapte. Je weet dat we geen geheimen voor elkaar hebben en altijd alles met elkaar bespreken. Daarom jongen …. Wat speelt er in je hoofd, gooi het op tafel.’ begon Pa het gesprek.
‘Tjeesus Pa jij ziet ook alles he hahahah, neeh een probleem heb ik niet, nou jaah niet meer dan sinds vanmiddag.’
Hij vertelde over Lindsey, dat hij haar al langer op school zag lopen en smoorverliefd was zonder ook maar een word met haar te hebben gesproken. Ook wat er die middag was voorgevallen, de ontmoeting in de regen, het thuisbrengen en de toch wel onverwachte liefdesverklaringen die beiden hadden uitgesproken. ‘Ik dacht dat jullie verliefd waren, maar das maar kinderspel bij wat ik voel, en volgens mij zij ook voor mij.’
‘Wooww als dat geen neuken word weet ik het niet meer’ Alle drie barstten ze in lachen uit om de droge spontane opmerking van Carla. ‘Nou goser,’ hikte pa nog na van de lach ‘mijn huis is ook jou huis dus als je ze mee wilt nemen, prima. Ik wil haar wel eens zien. Maar rustig aan, pas als jullie er samen klaar voor zijn ons kennis te laten maken he.’
‘Komt helemaal goed Pa, eerst elkaar nog beter leren kennen. Daarna zal je ze nog vaak genoeg zien hoop ik.’

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films