Groepsex - Voetbalsletjes 1

Hallo lezers, mijn naam (alias) is Michaelus71 en zo ben ik ook op kik te vinden. Mocht je een idee hebben of vragen, mag je me daar altijd aanspreken. Lees ook mijn andere verhalen, en laat vooral een reactie achter...

Voetbalsletjes - deel 1

Mies is 16, heeft halflang blond haar en een mooie kont. Dat weet ze zelf ook heel goed, en ze vindt het ontzettend geil als ze merkt dat jongens omdraaien en naar haar mooie ronde kontje kijken.
Behalve haar kontje heeft ze nog 2 pluspunten: haar prachtig gevormde en goed gevulde stevige tieten.
Mies heeft een strak gevormde C cup met hele mooie perfecte tepels, die regelmatig goed zichtbaar recht vooruit staan. Als ze een strak jurkje draagt, en die draagt ze vaak, komt haar mooie jonge sexy lichaam heel goed tot recht. Ze heeft goeie en mooie rondingen op precies de goeie plekken, en een mooi stralend gezichtje. Haar lach is vrolijk en spontaan, en haar geilheid ook.........

Het was zaterdag en Mies ging met 2 vriendinnen naar een voetbalwedstrijd van de plaatselijke voetbalclub. Zij en haar vriendinnen vonden de jongens daar wel leuk, en ze stonden vaak giechelend naar de jongens in hun strakke sportbroekjes te kijken. Zo ook deze zaterdag.
Het was gelukkig goed weer, de zon scheen en het was lekker warm dus Mies had een strak en kort jurkje aangedaan en er express geen broekje onder aan getrokken. Zo zag je haar lekkere billen goed en geen vormen van een broekje eronder. En ze vond het gewoon lekker om af en toe de zachte wind over haar blote kutje te voelen als het zulk lekker weer was......Mies stond tussen haar beide vriendinnen in tegen het hekwerk te leunen dat diende als grens van het veld. Ze stonden wat met elkaar te kletsen en naar de sportende jongens te kijken, toen een van de meiden haar hand op de billen van Mies legde en giechelde: "hihi heb je weer geen broekje aan geilerd", en ze moesten er alledrie een beetje om lachen.
Mies draaide wat met haar mooie jonge kontje tegen de hand van haar vriendin en fluisterde:" het is gewoon lekker om geen broekje te dragen, lekker vrij en zo", en ze voelde haar tepels hard worden terwijl haar strakke billen door haar vriendin werden gemasseerd.
"Je bent gewoon een geil sletje", zei de andere vriendin. Het was grappig bedoeld maar Mies antwoordde :"ja inderdaad, dat ook".
Ze zette haar voeten iets uit elkaar omdat ze voelde dat haar gladde blote kutje al aardig vochtig begon te worden.
Sandra (de vriendin met de hand op de kont van Mies) draaide een beetje richting Mies en begon het kontje van haar vriendin steviger te masseren zonder dat het echt opviel. Ze merkte dat Mies dit lekker vond aan de versnelde ademhaling en de bewegingen die ze maakte. Ze bewoog haar hand nu iets verder omlaag, en toen ze bij de rand van het jurkje van haar vriendin kwam gleed ze behendig met haar hand onder het jurkje en gleed met haar hand terug omhoog over de blote huid van Mies. Ze zorgde hierbij dat het jurkje niet mee omhoog gleed, en toen ze bij de billen van Mies was beland fluisterde ze zachtjes:" mmm wat heb je toch een heerlijk kontje"........

Haar andere vriendin (Renate) bedacht zich geen moment en duwde ook een hand onder het jurkje van Mies, die nu van beide vriendinnen een hand op haar blote kontje voelde. Ze genoot zichtbaar van de zachte handen van de meiden, en ze voelde de sappen tussen haar gladde kutlipjes druipen. Ze kreunde zachtjes en fluisterde "hmmm jullie zijn lief, maar volgens mij kunnen we wel een paar stevige pikken gebruiken", en beide vriendinn waren het meteen met Mies eens.
Renate duwde haar hand tussen de billen van Mies, en haar vingertoppen raakten de vochtige kutlipjes van Mies.
Mies bukte wat verder voorover, en meteen voelde ze de vinger van Renate in een beweging zo diep mogelijk in haar natte spleetje glijden ..........

Mies bewoog haar heupen wat heen en weer, waardoor ze de vinger van Renate lekker diep in en uit haar geile kutje voelde glijden. Ze realiseerde zich opeens dat ze buiten stonden en iedereen hen kon zien, en ze fluisterde tegen beide vriendinnen :" zullen we de kleedkamers een van binnen gaan bekijken, ik heb wel zin om jullie kutjes uit te likken", en met haar vinger nog in het gladde kale kutje van haar vriendin zei Renate :" nou, anders ik wel" en alledrie giechelden ze van geilheid.
Renate haalde haar vingers uit het nu druipnatte kutje van haar vriendin, en bracht deze naar haar mond. Ze opende haar lippen en duwde de natte vinger in haar mond en zoog intens de kutsappen van Mies van haar vinger.
Heupwiegend en zo geil als boter snelden ze naar het gebouw waar de kleedkamers waren, en doken een van de kleedkamers in.
De jongens zouden nog zeker een uur wegblijven in verband met de wedstrijden dus daar hoefden ze zich geen zorgen om te maken.
"Nou sletjes, trek die broekjes maar eens uit", zei Mies geil en keek hoe haar vriendinnen zich helemaal uitkleedden tot ze allebei spiernaakt waren. Mies opende haar mond en likte haar lippen terwijl ze naar de prachtige tieten van haar twee vriendinnen keek, en begon te watertanden terwijl ze haar kutje voelde druipen door de aanblik van de twee heerlijke kaalgeschoren gladde kutjes van de meiden.
Beide meisjes gingen wijdbeens op een van de bankjes zitten en keken Mies geil aan.
"Kom onze geile kutjes maar eens lekker likken", kirde Renate en Mies kroop op de grond en bewoog zich opgewonden naar haar vriendinnen. Ze had ondertussen haar jurkje uitgetrokken en haar beha afgedaan, zodat ze nu alledrie spiernaakt waren en bloedgeil op elkaar.
Renate trok haar knieën op, en Mies kroop tussen haar benen en boog haar hoofd richting het gladde kutje van haar vriendin. Ze snoof de geile geur van het natte kutje van haar vriendin op, en werd hier nog geiler van. Ze opende haar mond en kwam dichterbij, en terwijl Renate haar handen op het hoofd van Mies legde en haar vriendin bij haar haren dichter naar zich toe trok, voelde ze een siddering door haar kutje schieten op het moment dat de tong van Mies haar kale kutlipjes raakte.......

Mies was gek op beffen en dat liet ze Renate eens even goed voelen. Ze schoof haar handen onder de mooie zachte billen van haar vriendin en duwde haar kontje zo een beetje omhoog, waardoor ze meer bewegingsruimte kreeg. Ze bewoog haar tongetje langzaam van onder naar boven over de heerlijke gladde kutlipjes van Renate, en kneep zachtjes in de goed gevormde billen van haar vriendin. Ze zat op haar knieën tussen de wijdgespreide benen van Renate, en trok met haar beide duimen de kutlipjes van haar vriendin uit elkaar. Zachtjes gleed haar tong over de binnenkant van de kutlipjes van Renate, terwijl Sandra achter Mies kroop en op haar knietjes haar handen op de mooie billen van Mies legde en haar kontje uit elkaar trok. Ze stak haar tongetje uit, en likte geil heen en weer tussen de gespreide billen van Mies die op haar beurt haar tong diep in het smachtende kutje van Renate duwde om haar kutje eens even lekker intens uit te likken.

Terwijl Mies haar vriendinnetje zat te beffen, voelde ze hoe haar kontgaatje gelikt werd door Sandra. Ze genoot van de tong in haar kontje , en duwde haar eigen tong diep in het lekkere kutje van Renate om haar vriendinnetje eens geil te laten klaarkomen. Mies sloot haar lippen rond het gezwollen clitje van haar vriendin, en Renate voelde de tong van Mies over haar clitje flitsen. Hijgend en kreunend trok ze Mies aan haar haren en kreunde :" laat me klaarkomen sletje, lik mijn kutje uit" en ze voelde hoe Mies een vinger stevig in en uit haar kutje bewoog terwijl ze harder op haar clitje begon te zuigen.
Ondertussen trok Sandra de billen van Mies stevig uit elkaar, en was vol overgave het strakke kontgaatje van haar vriendin aan het likken.Renate opende haar ogen een beetje omdat ze wilde zien hoe Mies haar kutje aan het likken en vingeren was, en ze schrok heel even van de volwassen congierge die in de deuropening stond toe te kijken hoe de drie mooie jonge meisjes elkaars kutjes en kontgaatjes lagen uit te likken. Hij had zijn broek op zijn enkels hangen, en stond langzaam aan zijn keiharde pik te trekken. Ze vermande zich en wist dat haar vriendinnen hem niet konden zien, en daardoor gingen al haar remmingen los. Ze likte haar lippen terwijl ze gebiologeerd naar de keiharde dikke pik van de man stond te kijken, die langzaam de voorhuid heen en weer bewoog.
Ze trok Mies harder aan haar haren en kirde hardop zodat de congierge haar kon horen:" goedzo sletje, bef me maar. Lik mijn kutje uit, maak me klaar" en ze knipoogde naar de volwassen man die haar een jaar of 40 leek. Normaal zou ze nooit op deze manier kijken naar een oudere man, maar mijn hemel wat had deze man een mooie dikke pik. Ze voelde de tong en lippen van Mies in haar kutje en over haar clitje, en haar geile sappen stroomden langs de vingers van haar vriendin terwijl ze zag hoe de congierge zijn schoenen uitdeed en uit zijn broek stapte. Renate wilde die lekkere dikke pik proeven, en wenkte hem dichterbij. Langzaam kwam de oudere man met zijn mooie harde pik dichterbij, en Renate zag hoe hij naar het uitgestoken kontje van Sandra keek die vol overgave het kontgaatje van Mies aan het likken was.
Ze kreeg een ideetje waar haar gladde kale kutje nog natter van werd, en met haar ogen gebaarde ze de congierge richting het mooie jonge kontje van Sandra.
Renate zag een druppeltje vocht langs de dikke eikel van de congierge glijden, en knikte goedkeurend toen hij op zijn knieën achter de knappe Sandra ging zitten die nog steeds niks in de gaten had en alleen maar aan het geile kontgaatje van Mies dacht.

Renate voelde haar geile kutje druipend samentrekken toen de congierge ook zijn shirt uittrok. De man was echt zeker weten een jaar of 40, en voor een meisje van 16 dat zo geil is als boter is elke pik welkom maar die van een volwassen man van 40 is toch wel een ander verhaal. Dit was fout, en daardoor bloedgeil en Renate wilde zien hoe hij zijn lekkere dikke pik in haar vriendin zou steken. Ze knipoogde goedkeurend richting zijn keiharde pik die volledig kaalgeschoren was, en ze zag hoe Sandra schrok toen de congierge zijn grote volwassen handen op het kleine jonge kontje van het meisje legde en haar strakke billen omvatte. Zijn handen waren zo groot dat haar hele billen erdoor bedekt werden, en Sandra kwam heel even een beetje omhoog. Ze keek over het kontje van Mies naar Renate, en ze zag haar geil glimlachen naar de persoon die achter Sandra was komen zitten. Sandra wilde haar hoofd omdraaien, maar zag Renate zachtjes haar hoofd schudden ten teken dat ze gewoon door moest gaan en het moest laten gebeuren. Hierdoor voelde Sandra haar kutsappen druipen en duwde haar kontje naar achteren en zo hoog mogelijk, en terwijl ze haar tong weer lekker diep in het geile kontgaatje van Mies duwde, voelde ze iets tussen haar billen duwen.
Renate werd gek van geilheid en duwde haar kutje tegen de likkende tong van Mies en terwijl deze 2 vingers in het kutje van Renate duwde en stevig op haar clitje aan het zuigen was, kwam Renate schokkend en sidderend keihard klaar. Mies trok haar vingers uit het strakke kutje van Renate en duwde haar geopende mond op het klaarkomende gladde kutje van haar vriendin. Ze wilde de kutsappen en het orgasme van Renate uit diens geile kutje likken, en voelde de kutsappen over haar mond stromen.
Ondertussen duwde Sandra haar tongetje zo diep mogelijk in het strakke kontgaatje van Mies, en voelde hoe de man achter haar zijn dikke eikel tussen haar opengetrokken billen duwde.
De man pakte zijn lekkere dikke pik vast, en haalde hem tussen de kleine mooie billen van het jonge meisje door. Hij duwde zijn pik lager en Sandra duwde haar kontje omhoog tot ze de eikel van de man achter haar tegen haar zeiknatte smachtende kutje voelde .
Ze duwde haar heupen wat omhoog en ze voelde hoe haar kontje stevig uit elkaar getrokken werd. Ze voelde de dikke eikel tussen haar natte gladde kutlipjes en duwde haar kontje in een keer naar achteren, waardoor haar strakke jonge kutje in een beweging zo ver mogelijk over de keiharde pik gleed. Door deze heerlijke dikke pik zo diep in haar geile kutje kwam ze al bijna klaar, en ze begon neukende bewegingen te maken waardoor haar natte kutje nu heerlijk geil over de pik bewoog. Aan de handen en de dikke pik voelde ze wel dat de man achter haar wist wat hij deed, en terwijl ze haar tong terughaalde en een vinger in het kontgaatje van Mies duwde om haar geile kontje te vingeren draaide ze haar hoofd een beetje om om te kunnen zien wiens geile pik ze in haar kutje voelde.
Renate liet haar geile kutje heerlijk uitlikken door Mies, en lag nog trillend na te genieten van haar orgasme.
Mies genoot van de kutsappen van Renate en wilde niet loslaten. Ze bleef likken en zuigen en dronk de kutsappen van haar vriendin uit diens heerlijke kale kutje, totaal onwetend van wat er achter haar allemaal gebeurde. Ze genoot van de vinger in haar kleine strakke kontgaatje en begon te verlangen naar een lekkere dikke pik in haar strakke geile kontje. Renate pakte Mies haar hoofd vast en trok haar aan haar haren omhoog terwijl ze geil fluisterde :" hmmm je bent een lekker geil befsletje Mies, wat kan jij lekker beffen", en Mies glimlachte geil terwijl de kutsappen van Renate langs haar kin dropen.........

Sandra draaide wat verder en schrok zich een ongeluk nu ze zag dat ze haar gladde jonge kutje over de harde pik van een veel oudere man had geduwd. Ze liet zich neuken door een man die ouder leek dan haar eigen vader. Behalve geschrokken vond ze dit eigenlijk toch wel heel erg fout en geil en liet zich nu heerlijk intens en ongegeneerd door de oudere man in haar kutje neuken. Hij kon het wel, hij had echt een heerlijke dikke harde pik en wow wat kon deze man lekker neuken zeg. Sandra beet op haar onderlip en begon het kontgaatje van Mies steeds harder en steviger te vingeren, terwijl ze de pik van de man lekker diep in haar zuigende kutje voelde pompen. Mies liet zich door Sandra in haar strakke kontgaatje vingeren en duwde ondertussen 2 vingers diep in het heerlijke kutje van Renate.
Renate keek omlaag naar Mies, en fluisterde :" kijk eens achterom lekker geil sletje", en ze knipoogde naar Mies die haar vingers in en uit het kale kutje van haar vriendin bewoog.........Mies draaide haar hoofd om zonder haar vingers uit het zeiknatte geile kutje van haar vriendin te halen, en toen ze zag dat Sandra zich door een veel oudere man heerlijk geil in haar kutje liet neuken begon ze haar vingers nog stevig in het geile kutje van Renate te pompen.
"Oh mijn God wat geil", kreunde Mies die zelf ook bloedgeil verlangde naar een stevige pik. Sandra vingerde Mies nu heel stevig in haar lekkere geile kontje en ze voelde dat Mies ervan genoot. Ze duwde een tweede vinger in het nog steeds erg strakke kontgaatje van haar vriendin, terwijl ze de keiharde pik van de oudere congierge diep in haar kale geile kutje voelde pompen. Haar kutsappen stroomden langs de heerlijk pompende pik van de oudere man, en met haar andere hand begon ze stevig over haar clitje te wrijven. Mies kwam klaar door de vingers in haar kontje en de aanblik van haar jonge lekkere vriendinnetje die stevig werd geneukt door een veel oudere man, en ze voelde dat Renate ook nog een keer klaarkwam op haar diep pompende vingers.
Langzaam liet ze zich voorover zakken waardoor de vingers van Sandra uit haar kontgaatje gleden, die dezelfde hand nu op de grond zette om zichzelf overeind te houden nu ze zo heerlijk en stevig haar geile jonge kutje geneukt werd. Ze voelde hoe de oudere dikke pik haar geile strakke kutje volledig opvulde en terwijl ze hard op haar clitje duwde, kwam ze keihard klaar op de lekkere harde pik van deze oudere neukerd. Ze wist nu al dat ze zich vaker zou gaan laten neuken door deze man, zo heerlijk en intens voelde zijn pik.
Haar klaarkomende kutje kneep stevig in de pompende pik, en ze bewoog nagenietend iets langzamer met haar kutje over zijn pik. Mies draaide zich om en kroop omgekeerd onder Sandra door, tot ze met haar gezicht tussen diens benen zat en een perfect uitzicht had op die flinke oudere pik die droop van de geile kutsappen van het jonge kutje dat hij aan het neuken was. Ze zag de kaalgeschoren ballen van de man en boog omhoog, opende haar mond en sloot haar lippen over een van de man zijn ballen. Ze zoog er verwoed op, en nam daarna zijn andere bal in haar mond.
Ze begon vol overgave op de oudere man zijn geschoren balzak te zuigen en te likken, terwijl de bijbehorende pik heerlijk langzaam en diep in het geile kutje van haar vriendin bewoog. Met haar handen pakte ze de lekkere tieten van Sandra vast en begon ze te kneden, terwijl Renate op de grond tussen de benen van Mies was gekropen en nu het mooie kutje van Mies ongegeneerd uit lag te likken.
Aan het samentrekken van de ballen van de man merkte Mies dat hij klaar ging komen, en ze fluisterde hees:" in mijn mond, ik wil je zaad in mijn mond", en de man pompte zijn pik nog een paar keer flink in en uit het heerlijke jonge kutje van Sandra en toen hij zijn orgasme voelde opkomen, trok hij zijn pik uit het gladde jonge kutje en duwde zijn keiharde pik in een keer zo diep mogelijk in de wijd geopende mond van het jonge meisje dat op de grond lag en neukte haar even stevig en diep in haar mond om vervolgens hard klaar te komen en zijn warme zaad diep achterin het keeltje van het knappe jonge meisje te spuiten.
Mies werd gek van verlangen en kwam klaar op de tong van Renate terwijl ze voelde hoe de oudere man zijn dikke kleverige zaad diep in haar keel aan het spuiten was, en zoog verwoed en intens op de dikke eikel van de man om geen druppel te missen. Ze slikte en slikte en genoot van het warme zaad in haar keel, en aan de gedachte dat haar jonge keeltje door een oudere man werd volgespoten met lekker geil zaad.
Nadat hij de keel van het lekkere jonge meisje had volgespoten en voelde dat ze op zijn eikel bleef zuigen, voelde hij dat zijn pik ondanks zijn leeftijd keihard bleef.
Mies was dol op pijpen en vooral op lekker heet mannenzaad in haar keel, en bleef op de dikke pik van de man zuigen.
Ze voelde dat hij hard bleef en bedacht zich geen moment: ze liet de pik los, kwam overeind en ging op handen knieën zitten en terwijl ze tegen Sandra zei:" kom voor me liggen geil sletje, ik wil jouw kutje ook uitlikken", duwde ze haar kontje omhoog en kreunde tegen de man:" kom op dekhengst, ik wil die dikke pik van je in mijn kontgaatje voelen"..........

"Jaaaa", kirde Renate, "neuk dat sletje in haar kont", en de man keek naar de prachtige jonge kont van Mies en trok haar billen stevig uit elkaar. Hij duwde zijn eikel die nog zeiknat was van het kutsap en het speeksel van de twee knappe jonge meisjes, tegen het ontzettend strakke kontgaatje van dit lekkere knappe jonge meisje en zuchtte diep.
Mies werd gek, ze wilde in haar kont geneukt worden en het feit dat het een oudere man was maakte haar nog gekker van verlangen.
Sandra lag op haar rug met haar benen wijd gespreid voor Mies op de grond, en Renate twijfelde geen moment en zette een knie aan weerszijden van het hoofd van haar vriendin en liet zich zakken. Sandra opende haar mond en Renate duwde haar nog druipende kutje op de uitgestoken tong van haar vriendin en keek ondertussen naar Mies.
Mies beet op haar onderlip toen ze voelde hoe de man achter haar zijn heerlijke dikke geile pik langzaam en zachtjes in haar kontgaatje duwde. Heel langzaam duwde hij zijn pik steeds dieper en haalde hem dan weer een beetje terug om de volgende keer weer iets dieper te duwen.
"Kom op", zei Renate " neuk die slet in haar kont!" En Mies duwde haar tongetje diep in het kale kutje van Sandra die op haar beurt het gladde kutje van Renate lag te likken.
Mies duwde haar kontje hard naar achteren en de man begon nu zijn keiharde kale pik wat steviger in en uit het ontzettend lekkere strakke kontgaatje van dit mooie jonge meisje te stoten.
De ogen van Mies werden donker van genot, en deze heerlijke dikke pik zo lekker diep in haar kleine jonge kontje maakte haar wild van geil verlangen.
De man neukte de knappe Mies nu stevig en zo diep mogelijk in haar strakke reet, en hij voelde hoe de spieren van het meisje zich rond zijn stotende pik spanden.
Terwijl ze door de vreemde oudere man zo heerlijk stevig in haar nauwe kontgaatje werd geneukt, begon ze het lekkere kutje van haar vriendin nog intenser te beffen.
Heel even keek ze omhoog, en zag dat Renate haar kutje op de mond van Sandra had geduwd en zich heerlijk liet uitlikken.
De pik van de oudere man in haar strakke kleine kontgaatje voelde heerlijk en intens, en ze voelde dat hij steeds steviger tekeer ging.
Hij had echt een geweldige pik en hij was eigenlijk iets te dik voor haar nauwe kontje maar ze genoot er intens van. Ze vond het heerlijk om door een wildvreemde oudere man in haar kont geneukt te worden, en ze kromde haar rug om hem nog beter en dieper in haar geile kontje te voelen stoten.
Renate kwam alweer klaar en deze keer spoot haar kutje ervan.
Sandra opende haar mond zover mogelijk en Renate duwde haar kutje stevig op diens mond terwijl de sappen van haar orgasme de mond van haar vriendin vulde. Sandra slikte alles door, en dronk gulzig het kutje van haar vriendin leeg.
Mies voelde dat ze ook weer klaar ging komen en siste hees:" spuit me vol geile vent, spuit je zaad in mijn kont!" En de man trok Mies stevig aan haar billen naar achteren toen hij klaarkwam om zijn dikke zaad zo diep mogelijk in het nauwe kontje van Mies te spuiten.
Mies voelde dat haar kontje volgespoten werd met dit heerlijke warme vocht, en duwde haar kontje zo ver mogelijk omhoog. Ondertussen kwam Sandra heerlijk klaar en spoot haar kutsappen in Mies haar gezicht. Deze duwde haar open mond op het kutje van haar vriendin, en terwijl ze voelde hoe haar kontje werd volgespoten met het lekkere zaad uit de man zijn geweldig lekkere dikke pik, zoog ze het kutje van haar vriendin leeg.
Nadat de man zijn ballen had leeggespoten in het kleine kontje van het jonge meisje, haalde hij zijn pik uit haar kontgaatje en stond wankelend op.
Terwijl hij zich zwijgend aankleedde en de ruimte verliet, liet hij de drie knappe jonge meisjes doorgeneukt , uitgelikt en volgespoten achter op de vloer van de kleedkamer.
De drie meisjes lagen naakt en uitgeput op de vloer, toen de deur openging en het hele voetbalteam binnenkwam met hun 2 trainers en stokstijf bleven staan bij de aanblik van de drie knappe blote meiden op de koude witte tegelvloer ...........


Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films