Groepsex Verhalen - Hoerig gebruikt 1

De avond ging snel. Kaylee ging helemaal los in de grote discotheek. De Antilliaanse meid danste vrolijk op de pompende beats. Door de warmte in de ruimte had ze al genoeg mixdrankjes op. Hoewel ze nog niet dronken was, voelde ze de alcohol al wel zijn werk doen. De 1.63 grote meid werd losser en losser.

Die avond was de meid al vroeg begonnen. Samen met haar beste vriendinnen hadden ze al voordat ze de deur uit gingen een fles sterker drank achterover geslagen. Dit had ervoor gezorgd dat Kaylee stiekem haar slipje onder haar jurk vandaan had gehaald. Dat was iets wat de leuke dame vaak had gelezen, maar nooit had gedurfd. Nu had ze daar zin in. De adrenaline gierde al door het lichaam van de griet op weg naar de stad. De wind tegen haar blote kutje zorgde ervoor dat ze al kletsnat was toen ze op het Leidscheplein aankwam. Daar ontmoette ze nog meer vriendinnen. Toen iedereen er was, gingen ze de club in.

Nu de avond al flink gevorderd was, waren er niet veel vriendinnen meer over. Kaylee was de enigste die de volgende dag kon uitslapen. Met die gedachte in haar hoofd besloot ze dan ook te blijven toen haar harstvriendin waarmee ze de avond was gestart, naar huis ging. Kaylee nam afscheid. Vervolgens kreeg ze van een leuke knul een nieuwe baco. Hij volgde haar de dansvloer op. Kaylee moest nog net veel van hem hebben. De gladde jongen merkt al snel dat ze niet veel interesse heeft. De meid liep al te flirten met een andere jongen. Hij had van een afstandje de flater van de baco-knul gevolgd en besloot dat dit zijn kans was. Hij stapte op Kaylee af en vroeg of ze zin had om mee naar een andere club te gaan. Kaylee was daar wel voor in. Hij wenkte zijn vrienden en enkele minuten later was de omgeving ineens heel anders.Direct na aankomst worden een paar shotjes genomen. Kaylee deed vrolijk mee. Heupwiegend staat ze bij de knullen. Het viel haar op dat elke keer als ze de rand van haar strapless jurkje omhoog trok, de jongen met een geile blik naar haar tieten keek. De blik op haar geile dubbel-D hield dan steeds te lang aan. Normaal zou de griet het niet fijn vinden, maar nu, door de alcohol, maakte het haar niet uit.

Eigenlijk vond Kaylee de groep maar saai. Haar Antiliaanse genen wilden swingen. En dat was nu juist niet iets wat de mensen hier deden. Het was meer een lounge-achtig gebeuren. De jongens leken haar gedachten te lezen. De jongen die haar mee had gevraagd, en zich nog steeds niet had voorgesteld, vroeg de meid of ze anders zin had om in hun studentenhuis wat te gaan drinken. Daar zouden ze tenminste kunnen gaan dansen tot ze er bij neer zouden vallen.

De groep jongens ging uit elkaar. Drie jongens gingen met Kaylee mee. Ze bemerkte dat ze door de jongens onderling negerin werd genoemd. Stiekem vlijde haar dat wel. Kaylee associeerde negerinnen met mooie wulpse dames. Gezien haar kutje nu lekker nat was, klopte dat ook wel. Buiten sloeg de jongen een arm om haar.

Het zou niet ver lopen zijn. Kaylee had geen idee mee waar ze was. Het was in ieder geval erg verlaten op straat. Toen ze een steegje insloegen, voelde ze een hand op haar billen. De hand greep gelijk de zoom van haar jurkje omhoog. Een stem zei dat die negerin wel lekkere billen had. Vanaf dat moment ging alles in een stroomversnelling. Kaylee voelde zes handen op haar lichaam. Toen de jongens merkten dat ze geen lingerie aan had, werd ze structureel ‘hoerige negerin’ genoemd. Haar jurkje vloog uit. Poedelnaakt stond ze in de stinkende steeg tussen drie jongens waarvan ze hun naam niet eens wist. Gezien het allemaal sportschooltypes waren, wist ze dat er nu geen ontkomen meer aan was. Toegeven aan de situatie was het beste.

Een van de heren had drie vingers diep in haar kutje geduwd. Zonder pardon. Kaylee voelde zich ineens opgelucht dat ze haar venusheuvel nog perfect had geschoren die ochtend. De negerin herpakte zich, en begon de pikken van de heren uit hun broeken te wurmen. Om beurten trok ze aan de harde staven.

Hard werk Kaylee naar beneden getrokken. Haar blote knieën voelde de onprettige tegels van het steegje. De harde lullen waren nu alle drie voor haar mondje. Eén voor een pijpte ze die. Dat deed ze zo diep mogelijk. Af en toe pakten de jongens haar zelfs bij haar hoofd en begonnen haar in haar mondje te neuken. De meid hoorde dan hoe de gasten het hadden over dat het nog niet zo’n slecht idee was om negerinnen hier hard te gaan nemen.De jongens stootten zo hard in haar mondje, dat ze bijna moest kokhalzen. Een van de jongens trok haar toen omhoog. Hij duwde haar met haar dikke negerinnentieten tegen de muur. Hard ramde hij zijn geile pik in haar kutje. Terwijl hij haar aan haar haren pakte, lispelde hij dat ze haar handen moest gebruiken voor de andere twee heren. Kaylee gehoorzaamde.

De jongen bleef langdurig in haar kutje neuken voordat de volgende mocht. Zo werd ze door alle jongens flink afgeneukt. Toen de derde haar kutje flink had uitgewoond, dirigeerde hij haar op hem. Hij was op de grond gaan liggen. Kaylee liet zich boven hem zakken en bracht zijn pik in haar kutje. De geile donder voelde hoe een van zijn vrienden nu zonder vragen zijn pik in haar kontje duwde. Daar had ze niet op gerekend. Langzaam duwde hij door. Af en toe spuugde hij wat erbij om het soepeler te laten gaan. Toen zijn pik voor de helft in haar strakke kontgaatje zat, begonnen de jongens haar wilt te neuken. De derde knaap kwam nu voor haar. Hij leidde zijn mannelijkheid in haar mondje. Pijpen zat er niet in voor Kaylee. Als een nederige hoer werd ze diep in haar mondje geneukt. In tegenstelling tot het moment dat ze haar begonnen te betasten, genoot de negerin van deze onverwachte groepsex. Drie pikken was totaal nieuw voor haar. Maar het voelde heerlijk.

De jongen bij haar kontje verliet haar achteringang. Hij kwam naar haar mondje. Wat Kaylee nu proefde, wilde ze niet beseffen. Ze ging op in de nieuwe pik die haar anaal nam en de lekkere lul in haar kutje. Ditmaal kon ze wel heerlijk haar kwaliteiten in het pijpen tonen. Kaylee sabbelde uitgebreid aan de harde pik voor haar.

Kaylee werd helemaal uitgewoond. Haar gaatjes gloeiden van genot. Zelden was ze zo nat geweest. De jongens trokken haar ineens omhoog. Ze moest tegen de muur op haar hurken zitten. Al trekkend kwamen de gasten voor haar staan. De drie lekkere lullen glommen van al het vocht van de meid. Ze zag dat de jongens sneller aan hun harde staven trokken. Een van de lekkere pikken begon al te spuiten. Het sperma vloog in haar gezichtje en druipte op haar geile borsten. Kaylee pakte de pik vast en likte deze schoon. Toen ze net klaar was, kwamen de andere twee heren klaar. Ze spoten nog meer sperma op het gezichtje van de meid. Wankel door de alcohol en het harde geneuk likte ze ook die twee pikken tot de laatste druppel schoon.

Kaylee moest even bijkomen. Ze rechtte haar rug tegen de muur. De jongens fatsoeneerden zich snel en verlieten plotsklaps de meid. Kaylee sloot haar ogen en bracht haar hand tussen haar benen. Het kan haar nu toch niets meer schelen. Langzaam begon ze met volle hand haar dikke geile lipjes te masseren. Steeds sneller. Haar benen wijder. Vlug kwam ze zinderend klaar. Toen pakte ze haar jurkje en besloot ze de weg naar het Leidscheplein, waar haar fiets nog stond, terug te gaan zoeken. Wat een avond!Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films