Groepsex verhalen - Een klein cafeetje

Waarom weet ik niet, maar dat is nu al sinds ik opgestaan ben dat ik zo ontzettend geil ben. Misschien is het omdat ik deze nacht droomde dat ik me door een man die ik niet kende liet neuken. Ik kan gewoon aan niets anders denken dan dat ik de eerste beste man zou neuken. In gedachte voel ik de handen van een man die gans mijn lichaam betasten en strelen over mijn kutje.

Mijn man is voor een week weg voor het werk dus op hem hoef ik echt niet te rekenen om mijn honger naar seks te stillen.

Om me wat te kalmeren besluit ik dan maar wat te gaan winkelen in de hoop dat dat mijn zinnen zal verzetten. Ik loop de winkels af en koop hier en daar een paar dingen die ik leuk vind.

Van al dat shoppen heb ik dorst gekregen, ik kom voorbij een bruin cafeetje en besluit daar dan maar een cola of zo te drinken. Aan de toog zitten een paar mannen en wat koppels aan de tafeltjes echt een doodgewoon een beetje ouderwets café, en ik besluit maar aan de toog te gaan zitten.

Ik bestel mijn cola en hoef niet lang te wachten tot de man naast me, me aanspreekt. Wel mevrouwtje ik heb je hier nog nooit gezien. Nee, ik ben hier ook nog nooit geweest, antwoord ik. Het is hier toch wel een leuke zaak hoor, vooral ’s avonds als het dag cliënteel naar huis is, zegt hij. O ja, wat is er dan wel zo anders aan ’s avonds, vraag ik. Wel ’s avonds is het meer een ontmoeting plaats waar dames leuke mannen zoeken. O, is dat zo, antwoord ik. Ja dan word er ook een dansvloertje vrij gemaakt, je moet maar eens langskomen, zegt de man.

Er word nog wat over algemeenheden gesproken en ik vertrek terug naar huis.

’s Avonds zit ik voor de tv naar een of ander programma te kijken, maar ik ben er met mijn gedachte niet bij, het gesprek van deze namiddag in dat cafeetje blijft door mijn hoofd spelen. Eigenlijk zou het dus ’s avonds daar misschien wel warm aan toe gaan in dat kleine cafeetje. Hoe meer ik eraan denk hoe sneller mijn vinger over mijn nat kutje streelt. Ik twijfel heel erg, zou ik daar nu naartoe gaan of zou ik verstandig zijn en braaf thuis blijven.De seksuele spanning bouwt zich op en mijn vinger wint, ik besluit toch het erop te wagen en daar iets gaan drinken, ten slotte kan ik daar altijd doorgaan al het me niet bevalt, en hoef ik niet echt iets te doen.

Als ik in de badkamer sta om me een beetje op te maken denk ik nog steeds nee misschien toch beter niet, en, ja je hebt er zin voor doe het.

Uiteindelijk ben ik klaar, neem al mijn moed samen en vertrek. Onderweg bedenk ik hoe ver zal ik gaan, of ik iets zal toelaten, ach ik weet het zelf niet. Het is niet omdat ik er de ganse dag over droom dat ik het reëel wil doen, we zullen wel zien hoe het gaat en of het wel waar is wat de man vertelde, het is al kwart na elf het cafeetje is misschien zelfs al gesloten.

Het cafétje is toch nog open, voor de deur van het café aarzel ik nog even maar stap toch binnen. De zaak is veranderd het licht is zeer gedempt en twee koppels zijn aan het dansen. Ik besluit toch maar weer aan de toog te gaan zitten en bestel een glas witte wijn.

Nu mijn ogen zich aanpassen aan het donker zie ik dat er toch maar drie vrouwen binnen zijn mezelf inbegrepen en verder een hoop mannen.

De dans is gedaan en één van de vrouwen komt naast me zitten.

Ik heb je hier nog niet gezien je weet toch hoe het hier werkt, vraagt ze me. Hoe het hier werkt? Ja, zie je, tegen 12uur doet de baas de deur op slot, dan is het privé hier.

Je mag dan ook verwachten dat iedereen dan wat losser word. Roza die daar aan het dansen is, is mijn vriendin en wij komen hier zo nu en dan eens als we eens echt uit de bol willen gaan.

Dit had ik nu ook niet verwacht, dat het hier zo iets was. Als ik dus niet zover wil gaan moet ik binnen het half maken dat ik hier buiten ben. Anders weet iedereen dat ik blijf omdat ik meer wil. Weer die twijfel, ik kan hier nog weg, wil ik wel weg?

Een paar mannen komen een babbeltje doen en de tijd tikt verder.

Er zitten meestal iets oudere mannen binnen, maar ook een paar jongere, een allegaartje dik, dun, mooi en minder mooi.

Ik voel mijn kutje echt nat worden ik ben geil van de gedachte wat er wel zou kunnen gebeuren, dat waar ik al de ganse dag al zin voor heb, me geven aan gelijk wie, me laten bepotelen door die venten die ik totaal niet ken.

Voor ik het weet is het 12 uur en inderdaad de baas sluit de deur en de gordijnen, en ik zit hier nog. Ik heb er zo’n behoefte naar, en zou het me later altijd verwijten dat ik hier weg ging.

Bijna onmiddellijk na de sluiting staat er een man van rond de veertig bij me en vraagt om te dansen. Ik zie dat Rosa aan het dansen is en zie ook dat de man met wie ze danst zijn hand onder haar rokje verdwijnt.

Ik tracht hier de ganse dag al naar dus zet mijn verstand op nul en ga met de man de dansvloer op. We dansen een slow en bijna onmiddellijk voel ik zijn hand mijn borsten kneden. Ik ben zo geil en na een ganse dag ernaar getracht te hebben kan het me niet deren wie het is ik besluit hem alles toe te laten wat hij ook maar wil. Hij kust me en ik voel zijn tong binnendringen voor een lange hete kus terwijl ik zijn hand onder mijn rokje voel gaan. Hij vingert me al dansend, mijn kut is doornat en ik geef me helemaal aan die vreemde man. Plots neemt een andere man me langs achter vast ik kan niet zien wie het is maar ik dans nu tussen twee mannen verder.De man achter me trekt mijn rokje volledig op mijn heup zodat ik nu met mijn kut volledig bloot sta te dansen in het zicht van alle aanwezigen, want een slipje draag ik niet. Ik voel me beschaamd en vernederd, maar het maakt me nog geiler te weten dat alle mannen in de kroeg mijn naakte geschoren kut zien, en ook zien hoe beschikbaar ik ben.

De man achter me komt met zijn hand tussen mijn benen en streelt mijn vochtige schaamlippen. Hij glijd met zijn vingers in mijn kut, terwijl iedereen er staat op te kijken. O, God dit is waar ik zo naar verlang. Ik zie dat de twee andere vrouwen hetzelfde ondergaan, en geef me volledig over aan de lusten van de mannen.

De dans is over en ze nemen me mee naar een bank. Elk van hen neemt plaats naast me en ze openen mijn benen helemaal. Ik zit hier werkelijk in spreidstand met mijn kut bloot en beschikbaar voor iedereen die zin heeft, meer vernederd kan je als vrouw niet worden, ik zit hier erger dan een ordinaire hoer. Alleen hier zo te zitten maakt me geiler dan geil. Ik voel de ogen van de mannen branden tussen mijn benen.

Een derde man komt bij me, hurkt neer en likt mijn kutje terwijl de mannen naast mijn hele lichaam betasten en mijn bloesje en bh uit doen, terwijl ik hen aftrek. Mijn totale naaktheid voor iedereen, de mannen die me strelen, de man die diep in mijn kut likt, het is echt zoals ik ernaar verlang in mijn stoutste dromen. Verschillende mannen staan rond ons met hun lul uit hun broek, terwijl ik al die stijve lullen zie met glimmende ontblote eikels van die masturberende mannen. Het maakt me zo ongelooflijk geil dat ik voel dat mijn orgasme bezit van me neemt. Ik voel het door gans mijn lichaam stromen, ik kan niet meer verhinderen dat ik ongecontroleerd schokkend klaar kom, “Ja, neem me allemaal, ik kom, ik kom klaar roep ik uit.

Ja, we nemen je allemaal zegt de man naast me. Ik heb er zelf om gevraagd, en in mijn ongelooflijke geilheid antwoord ik, ja neem me.

De man die me likte gaat opzij voor een andere man die tussen mijn benen knielt, ik voel zijn dikke harde staaf tegen mijn kutje. De vent die ik totaal niet ken zijn eikel voel ik tussen mijn kutlippen langzaam in me dringen. Ja neem me, alsjeblieft gebruik me, roep ik uit, hij glijd in me dieper en dieper. De gedachte dat ik hier publiekelijk geneukt word en het gevoel van die penis diep in me maakt me gek. Hij glijd hard in en uit me, wat een geil en heerlijk gevoel openlijk bevredigd te worden tussen allemaal mannen die ik niet ken. Ik laat me drijven op mijn lustgevoel, de man zijn lul gaat sneller en sneller tot ik voel dat hij gaat komen. Ja, schiet me vol, roep ik uit. Ik voel zijn sperma met harde stralen in me schieten, ja dit is wat ik nodig heb een onbekende man die me vol schiet, dit is wat ik wou, waar ik van droomde.

Als de man die me neukte weg is zegt de man naast me maak jezelf klaar.

Dat kan ik toch niet doen, toch niet voor al die mannen, denk ik. Dat is toch het intiemste wat een vrouw kan doen. Ik ben zo geil dat ik alles wil doen wat ze me vragen ik wil me totaal door hen laten gebruiken en begin mezelf te vingeren. Het gevoel dat ik hier mezelf lig te masturberen, eerst en vooral schaamte en vernedering en dat gevoel gaat niet weg, maar hoe verder ik ga hoe geiler ik word van al die mannen die kijken, en hoe meer dat gevoel van schaamte en vernedering gemengd word met het gevoel me echt te willen tonen aan hen, een soort geile lust naar vernedering en een zekere ondefinieerbare behoefte gebruikt en gezien te worden, ik wil me totaal geven. Ik vinger me echt om klaar te komen, en zie die wildvreemde mannen geil naar me kijken, en zichzelf aftrekken. Ik voel mezelf langzaam komen en overwin mijn schaamte om diep te zuchten en te kreunen en schreeuw het uit

“Ja, Ja ik kom” Ik heb mezelf gemasturbeerd voor een hoop mannen, dit kan toch niet, ik ken mezelf niet meer.

De mannen die naast me zitten laten me recht staan, ik voel het sperma over mijn benen lopen, ze leggen me op een deken dat op de grond ligt. Ik lig daar naakt.Open je benen slet, zegt een van de mannen, dit is echt vernederend, en ja, ik wil echt vernederd worden, en ik open bewust mijn benen beschikbaar voor gelijk wie.

Een man knielt naast mijn hoofd en houd zijn penis tegen mijn mond, ik ontvang de man zijn lul in mijn mond en zuig hem af, hij begint me in mijn mond te neuken tot diep in mijn keel, terwijl een andere tussen mijn benen komt liggen en zijn flieter onmiddellijk diep in me steekt. Ik ben zo heet en geil dat het geen rol speelt wie het is, het doet me zo goed die lul in me.

De man die ik afzuig roept dat hij gaat klaarkomen en zegt slikken slet, en spuit zijn sperma in mijn mond, ik slik alles door en lik zijn pik proper. Ja, kom maar neuk me, fluister ik de man die me neukt toe, terwijl een paar mannen mijn tepels stijf zuigen. De man neukt me zo goed dat ik mijn benen rond zijn lichaam klem om hem dieper in me te voelen, ik sidder over gans mijn lichaam, ik duw me tegen zijn onderbuik en weer dat heerlijke gevoel van die vreemde penis diep in mijn kut, terwijl de man verder in me pompt tot ik hem voel klaarkomen in mijn open gesperde vagina. De mannen die mijn tepels likte trekken zich af en spuiten hun sperma op mijn borsten.

Drie mannen zijn klaargekomen in mij maar ik voel me met al die mannen om me heen nog steeds heet en geil. Een man komt naast me liggen en trekt me boven op hem. Als ik op hem zit laat ik me Langzaam neer op zijn dikke lul. Met zijn eikel tussen mijn schaamlippen laat ik hem met het gewicht van mijn lichaam dieper in me komen, zelf de controle hebben hoe hij bezit van me neemt is zalig, ik draai met mijn onderbuik zodat hij in mijn kut over de wanden van mijn vagina schuift en zo heel langzaam draaiend dieper gaat. Ik keun van genot tot hij helemaal in me zit. Een andere man die ik niet zie komt achter me en ik voel zijn penis drukken tegen mijn aars, hier worden geen vragen gesteld een vrouw ondergaat wat de mannen willen, het doet even erg pijn maar langzaam glijd hij in me. Ik voel de twee penissen in mijn onderlijf over elkaar schuiven een zalig gevuld gevoel. Ze neuken me samen naar de zevende hemel, en ook zij schieten beide hun sperma in me. Nooit had ik vanmorgen kunnen dromen dat ik dit vandaag ging beleven. Ik laat mijn benen open voor elke man die me wil gebruiken, vraag me niet hoeveel ik weet het echt niet. Het overvloedige sperma gutst telkens uit mijn vagina als een nieuwe man in me komt.

Tot ik uiteindelijk totaal uitgeput achterblijf, de mannen zijn bevredigd en bijna allemaal verdwenen ons vrouwen achterlatende met hun sperma als souvenir. De twee andere dames komen naast me zitten. Je bent ook wel uit de bol gegaan, jij had er echt wel behoefte aan. Rita en ik zijn samen een koppel maar soms hebben we wel eens behoefte aan een man en dan komen we hier heen, zegt Rosa tegen me.

Je hebt wel een mooi lichaam zegt Rita terwijl ze over mijn borsten streelt die nog onder het sperma zitten.

Voor ik het besef ligt de biseksuele Rita tussen mijn benen en likt mijn vagina, het is een heel ander gevoel dan een man, de wijze waarop ze me zacht likt juist daar waar ik het gevoeligste ben, terwijl ze heel hard in mijn borsten knijpt.

Niettegenstaande ik zovele mannen geneukt heb, maakt het me terug geil, die vrouw die me likt. Ik kreun van genot. Rosa slaagt haar been over mijn hoofd en gaat met haar kut juist boven mijn mond zitten. Lik me zegt ze dwingend. Ik dwing mezelf haar tussen haar natte schaamlippen te likken, de reuk van haar pure vrouwelijkheid hitst me vreselijk op, en doet me dieper met mijn tong in haar te likken, de smaak van haar vagina gemengd met het sperma dat nog in haar kut zit maakt me geiler en geiler. Ik besef dat ik hetzelfde proef en ruik als Rita die nu mijn kut nu uitlikt. Ik wou dat dit eeuwig duurde, na al die mannen is het gewoon zalig door een vrouw gelikt te worden en zelf een kutje uit te likken. Ik voel dat Rosa’s onderlijf langzaam begint te schokken, als vrouw een andere vrouw likkend klaar maken, genieten van haar zacht kutje, van haar heerlijke vrouwelijke reuk, ik voel mezelf rillen van genot en ook naar een hoogtepunt gaan Rosa roept het uit, ik kom klaar geil wijf, ik kom klaar, haar overvloedige sappen smaken zo heerlijk dat ikzelf ook hevig klaarkom.

Samen met Rosa laten we natuurlijk ook Rita klaarkomen.

Het is zeer laat in de nacht dat ik thuis kom totaal afgeneukt, ik besef nog steeds niet goed wat ik gedaan heb, nee deze week zal ik het zeker niet meer nodig hebben, een cola in een gewoon klein cafeetje …

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films