Groepsex verhalen - Geiler dan miijn man 2

Na de eerste keer door drie verschillende mannen te zijn geneukt met medeweten van mijn lieve man Nick, was voor mij het hek van de dam. Ik was altijd al dol op seks, maar vanaf dat moment was dat nog stukken erger geworden. De nacht na de ‘rustdag’ die ik mezelf had gegeven, droomde ik dat ik met Nick ging winkelen en wel spiernaakt. In de eerste winkel die we binnengingen werd ik op de toonbank gelegd en door de winkelier heerlijk geneukt. Zodra hij mijn kut had volgespoten gingen we naar een andere winkel, waar ik leunend tegen de toonbank door een andere klant werd geneukt. Ook hij vulde mijn kut met zijn geil. Daarna gingen we naar een kledingzaak en zat ik in een pashokje op een man zijn schoot met zijn pik diep in mijn kut. Een andere man neukte me gelijker tijd in mijn mond. Toen de lul in mijn kut gespoten had wisselden de mannen van plek en terwijl ik het gemengde geil van de ene lul likte, spoot de andere ook in mijn kut. Toen liepen we naar huis en werd ik onderweg in de tuin van de buren door de buurman geneukt. Zodra deze mijn kut gevuld had, kwam de overbuurman daar het zelfde met me doen en ten slotte ook de buurman van de andere kant.In huis gekomen hielt Nick een glas onder mijn kut en bleek dat al het geil van alle mannen daar nog in zat en er nu uit stroomde. Het glas werd tot de rand toe gevuld met een enorme hoeveelheid sperma aangevuld met kutgeil. Ik doopte Nick zijn lul in dat glas en likte hem meteen weer schoon. Dat herhaalde zich een paar keer en nadat ik een deel van het geil zo had opgelikt, spoot Nick het glas weer helemaal vol. Daarna liet Nick mij het glas helemaal leegdrinken, wat ik maar al te graag deed.

Ik werd wakker en had twee vingers in mijn kut gestoken tijdens die droom, zo bleek. Omdat ik voelde dat mijn kut drijfnat was, wist ik dat ik niet alleen droomde lekker klaar te zijn gekomen, maar ook echt in mijn slaap was klaargekomen. Dat betekende echter niet dat ik bevredigd was. Ik voelde me geiler dan geil, maar het was maandag morgen. Dat betekende dat Nick was opgestaan een heerlijk ontbijt voor me had klaargezet en naar zijn werk was gegaan. Ik werk op maandag niet en dan laat Nick mij vaak lekker uitslapen. Normaal op maandag breng ik de dag door met eerst ontbijten, daarna douchen en aankleden, dan wat huishoudelijk werk doen, de noodzakelijke boodschappen, lunchen doe ik dan in het winkelcentrum waarna ik thuis mijn binnengekomen e-mail controleer en dan ontspan door wat te lezen of een filmpje te kijken. Tegen de tijd dat Nick thuis komt zorg ik dan voor een goede maaltijd. Zoals uit mijn eerste deel wellicht duidelijk is geworden, ben ik vrijwel voortdurend geil. Op werkdagen heb ik echter voldoende afleiding om er weinig hinder van te hebben. In het weekend verwent Nick me altijd voldoende om volop van mijn geilheid te genieten. Maar op maandag bouwt mijn opwinding zich langzaam op zodat ik na het eten heel erg verlang naar mijn man zijn lul, waar hij mij over het algemeen ook lekker van laat genieten.

Deze maandag, na het super geile weekend was het allemaal anders. Ik was nu meteen al zo geil dat ik verlangde naar een man zijn lul. Met de nadruk op EEN man en niet MIJN man. Maar ook al was het niet belangrijk wie me neukte, waar haal je zomaar even een vent vandaan met een stijve lul? Wie mij in de parkeergarage geneukt heeft wist ik nog steeds niet. Van Frits wist ik niet of hij nu, net als Nick op zijn werk was en van Bart wist ik al helemaal niets. Tot zaterdag avond wist ik slechts van één van die pikken hoe deze aanvoelde in mijn kut, maar zondagmorgen heel vroeg wist ik het van alle vier en daaraan terug denkend maakte me geiler en geiler. Het liefst was ik, precies zoals in mijn droom, spiernaakt de straat op gegaan en me door elke vent die ik tegenkwam laten neuken. Dat kon natuurlijk niet maar de gedachte er aan maakte me gek van verlangen naar lul.

Toen ik het ontbijt op had besloot ik gewoon net als altijd onder de douche te gaan, maar om af te koelen nam ik een koude douche. Om extra af te koelen richtte ik de koude straal recht op mijn kut. Het hielp wel, maar niet echt veel. Bij het aankleden dacht ik dat ik misschien het beste een kort en dun zomerjurkje aan kon doen, met niets er onder, dan liep ik gevoelsmatig toch naakt op straat. Net voordat ik aldus gekleed de deur uit wilde gaan, bedacht ik me echter. Het zou niet zo slim zijn omdat het me waar mogelijk nog geiler zou maken dan ik al was en misschien wel in staat om een man aan te randen. Daarom trok ik het jurkje weer uit, deed een slipje en een BH aan met daarover een topje en een jeans.

Nauwelijks in staat om mijn gedachten er bij te houden deed ik mijn boodschappen en nog altijd met een flinke jeuk in mijn kut lunchte ik waar ik dat altijd deed. Juist wilde ik weer opstappen toen Ronald langskwam, een jeugdvriend van Nick waar we nog steeds goed mee omgaan. Hij was alleen omdat hij, net als ik, op maandagen niet werkt maar zijn vrouw Natalie wel. Om nog een babbeltje te maken bood hij me nog een koffie aan, welke ik ook aannam. Het gesprek ging aanvankelijk eigenlijk nergens over, maar opeens vroeg hij mij of Nick al iets gezegd had. Ik begreep de vraag eerst niet, maar toen hij er helemaal niet op door wilde gaan, ging er bij mij een lichtje branden. Recht voor zijn raap vroeg ik hem: “Ben jij het geweest die mij in die parkeergarage geneukt heeft een zaterdag?”

Hij schrok wel van deze onverwachte vraag, maar ontkende het niet, zodat ik even brutaal tegen hem zei: “Ik heb geweldig van je lul genoten, al wist ik in eerste instantie niet dat het niet de pik van Nick was. Zou je me die heerlijke staaf nog eens willen geven? Ik ben zo geil als boter en wil zo snel mogelijk weer heerlijk worden geneukt. Heb je zin om dat van zaterdag nog eens dunnetjes over te doen? Ik in elk geval wel!”

Even was hij met stomheid geslagen, maar stotterde dan iets van hoe en waar. Ik was al vaak in deze gelegenheid geweest, dus ik kende een beetje de weg. Daarom zei ik tegen hem: “Er is hier een invalide toilet, dat is een stuk groter dan een gewoon toilet. Een invalide zie ik hier niet, dus ga ik naar dat toilet en wacht daar tot jij even later ook komt. Klop één maal hard en twee maal zachtjes op de deur als je er bent en niemand ziet dat ik je binnenlaat. Dan kunnen we daar even lekker neuken!”

Ronald zag dat duidelijk wel zitten en stemde er mee in. Snel begaf ik mij naar het invalide toilet, waar ik mij in afwachting van Ronald spiernaakt uitkleedde. Toen hij even later als afgesproken op de deur klopte, trok ik hem snel naar binnen en sloot de deur. Ik had het deksel op de wc pot dichtgedaan en ging er op zitten. Meteen maakte ik zijn broek los en liet zijn broeken zakken tot ze rond zijn enkels lagen. Met twee handen pakte ik zijn zaakje beet en hapte zijn lul die nagenoeg nog slap was, helemaal in mijn mond. Wat een heerlijk gevoel is het om zo’n lekkere lul te voelen groeien in je mond. Nu merkte ik pas goed wat voor een vreselijk lekkere lul ik die zaterdag in mijn kut had gehad. Ik wilde hem nu weer in mijn kut. Ik kon me de tijd niet herinneren dat ik er zo naar had verlangd om geneukt te worden. Van zodra hij helemaal stijf was liet ik hem uit mijn mond glijden en zei: “O, Ronald neuk me alsjeblieft. Steek die geweldige lul van je in mijn kut en neuk me de hemel in, ik heb het zo nodig!”

Ik stond op, plaatste een been op het toilet, greep zijn lul weer beet en perste hem zelf mijn kut in. Bij de tweede stoot van die geile lul in mijn kut kwam ik al voor de eerste keer klaar, zo geil was ik. Ronald had een arm om mijn schouders gelegd en kneedde met zijn andere hand mijn borsten terwijl ik een hand op zijn billen had, zo hielden we elkaar goed in evenwicht. Onze tongen hadden elkaar ook al gevonden, waarmee werd voorkomen dat ik luid schreeuwend klaar zou komen en we ons zouden verraden. Hij stootte flink door en weldra ging ik voor de tweede keer komen. Ronald was nog niet zo ver, waardoor ik na het wegzakken van dat heerlijke orgasme, stopte met zoenen en zei tegen hem: “Als je komt, steek hem dan eerst in mijn mond, ik wil je proeven, elke geile druppel wil ik door mijn keel voelen glijden, dat is geiler dan in mijn kut!”

Omdat hij nog even goed door bleef neuken, tintelde mijn kut alweer behoorlijk toen hij aankondigde te zullen komen. Snel ging op de pot zitten en hapte zijn drijfnatte lul weer in mijn mond, waar hij meteen in begon te spuiten. Twee vingers had ik in mijn kut gestoken en zo kwam ik vingerend en slikkend nog een derde keer klaar.Ronald liet me daarna maar even het verdere gemengde geil van zijn lul likken, maar wilde snel terug naar buiten. Hij haalde zijn broeken op, keek door een kier of het vrij was buiten en snelde toen weg. Ik haalde mijn vingers uit mijn kut, likte deze schoon en maakte mijn kut droog met toiletpapier, alvorens ik mij aankleedde. Bijna was ik daarmee klaar, of de schrik sloeg mij op het hart. Doordat ik ze verschrikkelijk geil was geweest en zo naar een pik verlangde, was ik de wereld om mij heen helemaal vergeten. Daardoor had ik de boodschappen die ik gedaan had en mijn tas waarin mijn papieren, telefoon bankpasjes en portemonnee zitten, gewoon laten staan. Ronald was achter mij aangekomen en dus stond alles daar onbeheerd. Snel maakte ik mijn kleding verder in orde en liep de zaak weer in. Daar zag ik Ronald zitten en tot mijn stomme verbazing stonden mijn boodschappen en tas daar ook nog. Op de tafel stonden twee verse koppen koffie. Ik ging ook weer zitten en voor ik mijn mond open kon doen zei Ronald: “Sorry dat ik zo snel wegging, maar met de smoes dat ik heel nodig moest en jij nog niet terug was heb ik je spullen bij de bar in bewaring gegeven. Daarom kon ik niet al te lang wegblijven om die dingen weer op te halen. Dat zou veel te veel zijn opgevallen.”

Wat was ik enorm blij met Ronald. Hij was de eerste geweest die sinds mijn huwelijk zijn pik in mijn kut had gestoken en daarmee de aanleiding had gegeven dat ik ook met Frits en Bart geneukt had. Nu had hij mij geneukt en drie keer klaar laten komen en had er bovendien voor gezorgd dat mijn spullen veilig waren. Ik gaf hem daarvoor midden in die zaak een geile tongzoen.

Maar tijdens het nuttigen van onze koffie kwamen we tot de conclusie dat we ons nu in een moeilijke situatie hadden begeven. Ik zou het nooit voor Nick verborgen kunnen houden dat ik wist dat het Ronald was geweest die mij in de parkeergarage had geneukt en ook niet dat ik me andermaal door hem had laten neuken. Daardoor zouden tijdens onze kaartavondjes drie mensen weten welk geil avontuur ik gehad heb, alleen Natalie zou dan van niets weten. Bovendien was ik bang dat ik het moeilijk zou vinden om op die avondjes van Ronald zijn lul af te blijven, nu ik wist wat voor een lekkere lul hij heeft en hoe lekker ik het vind om hem in mijn kut te voelen.

Ook Ronald was bang dat de gespannen sfeer die er nu tijdens die kaartavondjes zou ontstaan de onderlinge verhoudingen geen goed zouden kunnen doen. Hij zat er even over na te denken en vroeg onverwachts of ik het erg zou vinden wanneer Nick een andere vrouw zou neuken. Daar had ik nog nooit over nagedacht, maar hoe zou ik dat erg kunnen vinden na alles wat hij mij had toegestaan, daarop zei Ronald: “Als we nu eens zouden proberen om het voor elkaar te krijgen dat Nick en Natalie met elkaar gaan neuken. Dan kunnen we in de toekomst misschien van onze kaartavondjes hele geile avondjes maken. Natalie is misschien niet zo geil als jij, maar bepaald vies van seks is ze ook niet. Ze heeft me wel eens gezegd dat ze het jammer vindt dat ik maar één lul heb omdat ze best eens zou willen neuken met gelijker tijd mijn lul in haar mond. Dus eigenlijk een trio wel ziet zitten. Dat betekend in mijn visie dat ze niet vies is van een andere lul. Hoe zou Nick daar tegenaan kijken denk jij?”

“Wel” zei ik “Natalie is een heel mooie en sexy vrouw. Ik wed dat er een heleboel kerels zijn die een stijve lul hebben gekregen, alleen door naar haar te kijken. Dus als Nick een ander zou willen neuken, denk ik dat Natalie de eerste is die daarvoor in aanmerking komt. Maar zou Natalie het met Nick willen doen?”

Ronald zei dat niet te weten en had ook geen idee hoe we het aan moesten kleden dat die twee aan het neuken zouden gaan. Nadat we elkaar beloofd hadden dat we verder over na zouden denken, gingen we huiswaarts, want daar begon het hoog tijd voor te worden.

Nadat Nick en ik die avond gegeten hadden en de boel hadden opgeruimd, kroop ik naast hem op de bank en haalde zijn lul uit zijn broek. Terwijl ik daarmee speelde vertelde ik hem hoe ik die middag uitgebreid met Ronald geneukt had en hoe dat zo gekomen was. Hij werd er niet boos over en zei alleen dat nogal verrast was dat ik met Ronald had geneukt, maar totaal niet verbaasd dat ik geneukt had als zodanig. Hij had gezien hoe ik klaar lag te komen in mijn slaap en wist daardoor zeker dat ik die dag vreemd zou gaan omdat ik nooit het geduld op zou kunnen brengen om te wachten tot hij thuis kwam. Hij had gewoon gevoeld dat ik met iemand had geneukt, maar wist niet met wie.

Inmiddels was tijdens het praten Nick zijn lul keihard geworden, mede doordat elke keer dat hij aan het woord was ik zijn lul in mijn mond genomen had. Toen ik merkte dat hij goed geil was zei ik tegen hem: “Wat een vreselijk lekkere lul heb jij toch. Zou jij dat heerlijke geile ding niet eens in de ongetwijfeld lekkere kut van Natalie willen stoppen? Lekker ook eens een andere kut willen neuken?”

Tot mijn opluchting antwoordde hij: “Welke gezonde vent zou er nou niet met Natalie willen neuken, maar als Natalie dat zelf ook wel zou zien zitten, zou ze de hele dag met iedere vent in haar buurt liggen neuken. Gelukkig voor Ronald is ze echter veel te monogaam en geloof ik niet dat zij met wie dan ook vreemd zal willen gaan.”

Ik vertelde toen hoe zij tegen Ronald had gesproken over twee lullen en dat Ronald graag zou willen dat Natalie zich door hem zou laten neuken om zo niet alleen quitte te staan maar ook vaker van mijn kut zou kunnen genieten. Het probleem was alleen hoe we Natalie zo ver zouden kunnen krijgen.

Nick dacht er over na en kwam toen met een geweldig idee. Hij zei dat we de meeste kans zouden maken als het initiatief van mij uit zou gaan. Als Natalie al over te halen was, dan zou ze dat minder snel toegeven als hij of Ronald de eerste stap zouden zetten, dan wanneer ik dat deed. Overmorgen komen ze weer kaarten dan zou je het volgende kunnen doen…

Het plan nu uitleggen is minder leuk om te lezen denk ik, dan verslag doen wat er die avond gebeurde. Rond een uur of acht verschenen Natalie en Ronald bij ons en dronken we eerst koffie zoals gewoonlijk. Toen we even na negenen de kaarten gingen pakken zei ik: “Dat klaverjassen vind ik eigenlijk een oervervelend spel. Laten we eens wat anders spelen, pokeren bijvoorbeeld. Maar dan moeten we het niet om geld gaan spelen want daar komt ruzie van. Laten we kledingstukken inzetten, en wel de kleding die we aan hebben. Dan kunnen we zien wie van ons het eerste naakt is, die roepen we dan als overwinnaar uit, ondanks dat hij of zij het meeste heeft verloren.”

Nick deed alsof hij daar vreselijk over twijfelde en ook Ronald liet zich er niet al te positief over uit. Dat natuurlijk om de suggestie te wekken dat ook zij verrast waren over mijn voorstel en zo Natalie ervan te overtuigen dat het idee helemaal van mij kwam. Hoewel Natalie niet stond te springen bij het idee zich eventueel naakt uit te moeten kleden in ons bijzijn, was ze toch ook niet 100% negatief. Maar nadat Nick zei dat hij wel begrip zou kunnen opbrengen als Natalie er niet van wilde weten. Mannen zijn anders in die dingen en vinden het bijna altijd prettig om een mooie vrouw naakt te zien, maar vrouwen zitten vaak niet op een naakte vent te wachten, zei hij en daar protesteerde Natalie tegen. Ze zei: “Denk je nu echt dat het voor een vrouw niet leuk is om een lekkere vent naakt te zien? Een paar jaar terug maakte een Engelse groep onder de naam “London Knights” zalen vol vrouwen helemaal gek door te strippen en uitgebreid met hun lul te zwaaien. Vrouwen wierpen massaal slipjes en BH naar hen toe om aan te geven hoe zij er van genoten, die lekkere naakte kerels op het toneel heb ik alleen in fragmenten op TV gezien en dat vond ik al geweldig, laat staan als ik het in het echt had mogen zien!”Onmiddellijk haakte Ronald daar op in door te vragen: “Mag ik hieruit opmaken dat jij best mee wil doen aan een spel strippoker in de hoop dat je de blote pik van Nick te zien krijgt?”

Natalie gaf toe dat ze dat niet verkeerd zou vinden, maar daarvoor moest Nick wel het spel zoveel keer verliezen dat hij de winnaar werd. Ze was echter bang dat ze zelf die titel zou behalen en haar naakte lichaam aan ons zou moeten tonen. Ze zei dat ze zich daarvoor dood zou schamen. Maar toen Nick zei dat hij misschien nog wel meer zou genieten om haar vreselijk mooie lijf naakt te kunnen bewonderen dan dat zij van het uitzicht op zijn lul, gaf ze toe het spel wel een keer te willen proberen.

Even later zaten we aan tafel en werden als eerste alle schoenen ingezet. De afspraak was dat wie er paste zijn of haar schoenen terug mocht nemen en opnieuw ingezet, dat gold ook voor de winnaar, maar de schoenen van de verliezer werden opzij gezet en deden niet meer mee. Degene die dat was moest een ander kledingstuk inzetten. Zo zouden we doorgaan tot er iemand spiernaakt aan tafel zou zitten.

De strijd ging tamelijk gelijk op en naar mate er meer kledingstukken verspeeld werden werd de sensuele sfeer in de kamer nagenoeg voelbaar. Op een zeker moment had Natalie alleen nog een hemdje BH en slipje aan, Nick een shirt en onderbroek, Ronald alleen zijn onderbroek en ik alleen mijn BH en slipje. Bij de heren tekende zich duidelijk hun stijve lul af in hun onderbroek, terwijl de kruisjes van onze slipjes behoorlijk nat werden. Ik verlangde er inmiddels vurig naar dat het er op uit zou lopen dat ik voor de derde keer geneukt zou worden door Ronald en nu uitgebreid kon genieten van zijn lul.

De volgende twee keren werd het spel door Natalie verloren waardoor haar hemdje en BH verdwenen. Ik had nooit geweten dat ik zo verrukt kon zijn van het zien van een paar vrouwentieten. Wat vind ik die van Natalie mooi! Ik had onmiddellijk de neiging om ze te kneden en aan die mooie donkerbruine tepels te zuigen, die enorm hard stonden, ten teken dat ze goed geil was. Ik hoopte er op dat zij ook de volgende ronde zou verliezen om te bemerken wat voor uitwerking het op mij had als ik ook haar kut te zien kreeg.

Het was echter Ronald die de volgende ronde verloor waardoor zijn onderbroek er aan ging. Genietend keek ik naar die grote stijve lul van hem en had hem in gedachte alweer in mijn kut zitten. Maar ja, het spel waas hiermee afgelopen en ik was benieuwd hoe het nu verder zou gaan. Natalie pakte de pik van Ronald beet en trok er zachtjes aan waarbij ze tegen mij zei: “Die man van mij heeft best een lekkere lul, vind je niet? Ik had dan liever die van Nick te zien gekregen, maar deze is me ook lief. Het is bovendien best geil om hier met alleen een klein slipje aan, aan de lul van mijn Ronald te zitten trekken in het bijzijn van jullie. Jouw slipje is zo nat dat we je kut er doorheen kunnen zien en de lul van Nick staat heel duidelijk afgetekend in zijn strakke onderbroek, dus kom ik goed aan mijn trekken!”

Nick zei toen: “Laten we het spel nog even doorspelen tot iedereen naakt is. Als er dan iemand verliest die al naakt is, dan mag de winnaar van dat spel de verliezer een opdrachtje geven. Ik zou dan bijvoorbeeld tegen Ronald kunnen zeggen; zoen de tepels van Bea!”

Alle vier waren we laaiend enthousiast over dit voorstel en even later kaartten we weer. Ik was de eerste na Ronald die naakt was, Nick en Natalie hadden als enige nog hun slip aan. Dan was ik het weer die verloor, maar Nick was de winnaar. Geil keek hij uit zijn ogen toen hij mij de opdracht gaf om de druppel voorvocht op de eikel van Ronald er af te likken. Toen ik zei dat er nog geen druppel op die eikel te zien was, antwoordde hij dat ik die er dan eerst uit moest persen. Ik keek even naar Natalie om haar reactie op deze opdracht te zien. Ze zat met een geile glinstering in haar ogen heen en weer te schuiven op haar stoel, alsof ze zeggen wilde ‘doe het, ik word er geil van!’ Voor mij de reden om naar Ronald te gaan en hem bij zijn lul en ballen beet te pakken. Ik kneep flink in zijn pik tot er inderdaad een druppel voorvocht op zijn eikel verscheen. Gretig likte ik die op en nam meteen een groot deel van zijn lul in mijn mond en zoog er hard aan totdat Nick zei: “Hé, ik had gezegd likken, niet pijpen, wat moet Natalie wel niet van je denken als jij zomaar haar man gaat zitten pijpen waar ze bij is!”

Hij zei het niet bepaald met een boze stem waardoor we allemaal wisten dat hij er geen bal van meende. Natalie reageerde met: “Ja kijk maar uit, straks wil Ronald je nog neuken, waar ik bij ben, ik weet niet of ik daar tegen kan zonder veel te geil te worden om dan van Nick af te kunnen blijven!”Met de lul van Ronald in mijn mond keek ik omhoog en gaf een knipoog naar hem, als wilde ik zeggen: ‘dat gaat de goede kant op’. Maar Nick had nog andere gedachten. Hij zei, maar nu wel menend: “Ho even, het spel is nog niet uit. Zowel Natalie als ik hebben nog een slip aan en die moeten ook eerst worden weggespeeld. Wij gaan niet met ons tweeën zitten spelen terwijl jullie naast ons aan het geilen bent met elkaar. Schiet op Bea ga weer op je plaats zitten en wacht de rest af. Misschien wordt een opdracht wel zo dat je Ronald helemaal niet pijpen mag, binnen de spelregels!”

Mede omdat ik wist dat zodra Nick en Natalie ook naakt zouden zijn, dat dan de spelregels zouden vervallen en ik uitgebreid zal kunnen pijpen en neuken met Ronald, dus ging ik weer zitten. Het volgende spel verloor ik weer, maar nu was Ronald de overwinnaar die mij een opdracht mocht geven. Even dacht ik dat hij het verkeerd begrepen had omdat hij zich eerst tot Natalie wendde, maar dat was niet zo, want hij zei: “Natalie steek twee vingers in je kut en maak die daar goed nat. Haal ze er dan uit en steek die vingers in Bea’s mond. Bea jij likt dan al het geil van haar vingers!”

Nooit eerder had ik het geil van een andere vrouw geproefd, dus wist ik ook niet of ik dat wel aangenaam zou vinden. Maar ik was inmiddels zo vreselijk geil dat het me allemaal niet kon schelen. Ik zou het geil van haar vingers likken, hoe vies ik dat ook zou vinden. De wetenschap dat ik straks de lul van Ronald weer in mijn kut zou krijgen, maakte alles goed. Maar toen Natalie haar hand in haar slipje had gestoken, het soppende geluid te horen was geweest vanuit haar druipnatte kut ten teken dat ook zij vreselijk geil was en zij dan haar kletsnatte vingers in mijn mond stak, bracht me op een heel ander niveau. Ik vond het niet lekker, nee ik vond het verrukkelijk! Het was voor mij minstens net zo lekker en geil als het drinken van sperma uit een mannenlul! Ik wist zeker dat wanneer het spel uit was, ik nog eens zou proberen haar kutgeil te proeven.

Het volgende spel verloor Natalie eindelijk haar slipje. Vol bewondering keek ik naar haar mooie kut. Een smalle streep schaamhaar op haar venusheuvel leek als een pijl te wijzen naar haar klitje en de gezwollen schaamlippen er onder. Als ik een vent geweest was had ik haar onmiddellijk geneukt. Ik zag ook de verlangend geile blik in Nick zijn ogen. Nadat Natalie al eerder duidelijk had gemaakt dat ze best eens met Nick wilde neuken, was het nu ook meer dan duidelijk dat Nick dat ook met haar wilde. We moesten echter doorspelen wat zo langzamerhand een kwelling werd. Maar toen Natalie verloor en ik de winnaar werd loste ik dat probleem meteen op. Ik gaf Natalie de opdracht om Nick zijn onderbroek uit te trekken en dan zijn lul te zoenen. Ze ging meteen op haar knieën voor Nick zitten, trok snel zijn slip omlaag en hapte het grootste deel van zijn lul in haar mond. Het deel dat er niet in kon had ze met haar hand vast en met haar andere hand kneedde ze zijn ballen. Ik vond het zo’n geil tafereel dat ik Ronald even vergat en mezelf vingerend gefascineerd naar het geile schouwspel keek. Toen ik echter Ronald zijn lul tegen mijn wang gedrukt kreeg en hij mijn tieten begon te masseren was ik meteen Natalie en Nick vergeten. Even behandelde ik Ronald zoals Natalie bij Nick deed, maar liet dan zijn pik uit mijn mond glijden en zei: “Verdomme, ik wil geneukt worden! Steek die lekkere paal in mijn kut en neuk me alsjeblieft!”

Hij zakte door zijn knieën, draaide mijn stoel een beetje deed mijn benen ver van elkaar en ramde in één keer zijn harde lul diep mijn kut in. Bij de tweede stoot kwam ik al klaar, zo geil was ik. Toen Ronald mij gestadig door neukte keek ik opzij en zag dat Natalie bij Nick op schoot was gekropen, met haar rug naar hem toe en zij neukend op zijn lul naar ons geneuk zat te kijken. Ik had nooit kunnen denken dat ik het zo prettig zou vinden om de lul van mijn lieve echtgenoot in en uit een andere kut te zien schuiven terwijl er een andere lul mijn kut neukte. Het duurde dan ook niet lang voordat ik een tweede keer klaarkwam. Dat maakte mij helder genoeg om tegen Ronald te zeggen dat ik liever niet in mijn kut gespoten werd. Dat ik het lekkers uit zijn lul wilde proeven en inslikken. Meteen ging Ronald staat en wilde zijn natte lul aan mijn mond aanbieden, maar Natalie zei toen: “Voordat je Bea’s mond vol gaat spuiten, laat mij er dan eerst haar geil er af likken. Ik wil weten hoe dat smaakt en ik wil weten hoe of dat het is om gelijker tijd een lul in mijn kut en in mijn mond te hebben, ook al is dat maar heel even!”

Ondanks dat ik eigenlijk te geil was om Ronalds lekkere lul te laten schieten, kon ik het Natalie moeilijk weigeren. Daarom zat ik even later mezelf te vingeren terwijl ik toekeek hoe Natalie iets voorovergebogen op Nick zijn lul zat te neuken en zich in haar mond liet neuken door Ronald. Het was bijna vanzelfsprekend dat Hij niet in mijn mond maar in Natalie ’s mond klaarkwam, die heel gulzig zijn geil zat te drinken en zichtbaar gelijker tijd zelf ook klaarkwam. Omdat ik zelf ook wel graag sperma wilde drinken en bemerkte dat Nick als enige nog niet was klaargekomen, wurmde ik mijzelf tussen de benen van het trio, trok Nick zijn lul uit haar kut en nam hem in mijn mond. Net op tijd want Nick begon meteen te spuiten. Het was een geweldige sensatie zijn geil te drinken uit zijn naar Natalie ’s kut smakende lul. Ik zou er wel een liter van gelust hebben! Nadat ik al het geil uit en van Nicks lul had gezogen, gelikt en geslikt, deed ik iets waarvan ik tot op dat moment nooit van mezelf verwacht zou hebben. Ik keek naar de nog openstaande kut van Natalie en zoog me er op vast. Ik had nog nooit iets met een vrouw gedaan, maar die eerste keer smaakte het kutgeil me zo verschrikkelijk goed dat ik me voornam om naast andere kerels te neuken en pijpen ik ook andere vrouwen zou gaan beffen, elke keer dat de gelegenheid zich voor zou doen. Toen Natalie op mijn zuigende mond andermaal klaarkwam en een lekkere golf kutgeil daarbij vrij kwam, dronk ik dat op als ware het een godendrank.

Natalie had de slappe lul van Ronald in haar hand genomen en zat met haar billen tegen de lul van Nick aan te rijden toen ik haar kut likte, zodat we een kluwen vormden van vier naakte mensen, het kon bijna niet geiler zijn. Echter wilde ik nu toch echt dolgraag ook nog eens klaarkomen. Zodra ik dat aan de anderen duidelijk had gemaakt, maakte Natalie zich los, lag mij op mijn rug op de grond en kwam op mij liggen. Ze drukte haar kut in mijn gezicht en begon mij te beffen terwijl, ik weer aan haar kut ging likken. Zeker tien minuten of meer hebben we zo elkaar liggen beffen voordat we opnieuw heerlijk klaar waren gekomen. Daarna draaide Natalie zich om en hebben we nog ieder ons eigen geil van elkaars gezicht gelikt. De heren hebben dat alles met genoegen zitten aanschouwen.

Nadat we naakt nog wat hebben zitten drinken en nagepraat over ons heerlijk geile avondje, trokken Natalie en Ronald hun kleren aan en begaven zich naar huis, maar pas nadat we de afspraak hadden gemaakt dit vaker te doen. Natalie zei tot slot: “Als we de volgende keer bij elkaar komen wil ik ook mijn laatste geile droom waar maken en dat is dat ik Ronald zijn geil mag drinken uit jouw kut nadat hij daarin gespoten heeft. Jij kan dan het geil van Nick uit mijn kut zuigen!”

Daar ging ik maar al te graag mee akkoord. Ik zal, zodra die volgende keer achter de rug is, dat weer met iedereen die het lezen wil delen op opwindend.net.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films