Groepsex verhalen - Ik gehoorzaam mijn man

Wij zijn al jaren samen, mijn man is tegen de vijftig en ik ben 45. Ik denk dat we er beiden nog best uit zien, dat ondervind ik toch dagelijks aan de blikken die ik van mannen krijg als ik wegga. Ons seksleven was steeds op peil zoals het gemiddelde koppel tot ongeveer twee jaar geleden.

Hoe hij er toe gekomen is weet ik niet, maar mijn man begon telkens we seks hadden te vragen of ik geen zin had andere mannen te neuken. Toen ik daar niet op reageerde, begon hij me te vragen of ik niet wat onderdanig wou doen, en al wat hij me zou vragen zonder tegenspraak zou doen.

Hij bleef dat maar terloops vragen, niet opdringerig, maar wel telkens we neukten weer.

Zodanig dat ik er wel wat voor begon te voelen hem zijn zin te geven, en te zien hoever hij zou gaan. Het begon me zelfs op te winden wat hij van mij wel zou eisen. Ik gaf dus toe en was zo gek te beloven dat ik alles zou doen wat hij van me verlangde zonder tegenspraak.

Ik hoor de feministes onder jullie al protesteren, maar ik ben nu eenmaal nooit een feministe geweest, en het ging dus enkel over seks. Het begon allemaal vrij onschuldig, ik mocht geen slipje meer dragen. Ik voelde me daarbij zeer onbeschermd als ik op straat liep, het was alsof iedereen wist dat ik sliploos was, zeker als ik een kortere rok droeg, wat natuurlijk niet waar was, maar toch.Tot we op een dag samen op de bus zaten tegenover een paar mannen, en mijn man stilletjes zei, open je benen en laat ze onder je rokje kijken. Ben je gek ik heb geen slip aan antwoorde ik. Je moet doen wat ik vraag zei hij kortweg. Niettegenstaande ik het zeer vernederend vond en ik een rode kleur kreeg van schaamte, opende ik langzaam mijn benen, zover dat die mannen onder mijn rok konden kijken, en bleef zo de ganse rit zitten. Hoe bizar ook maar ik werd er zeer geil van me zo aan hen te tonen. Toen we af stapten zei mijn man goed zo dat ga je nu zo steeds doen als er mannen over je zitten. Nu had ik al twee opdrachten die ik steeds moest doen als we samen weg waren, slip uit en benen open, maar ik was vast van plan te blijven gehoorzamen.

Het werd een vaste gewoonte en ik moet zeggen dat ik er telkens zeer geil van werd, en ons liefdeleven er blijkbaar beter op werd, in bed moest ik ook steeds vertellen wat ik voelde als ik me toonde aan die mannen, en werd hij bloed heet, en super in bed.

Tot we een weekje later samen ’s avonds in het park op een bank zaten, het was warm en toch was het park al verlaten. Toen er een man voorbij wandelde en ik gehoorzaam met mijn benen open zat. Dezelfde man die duidelijk onder mijn rokje had gekeken kwam terug voorbij en keek nogmaals onder mijn rok naar mijn naakte vagina, en wat verder in onze buurt bleef de man rondhangen.

Mijn man had dat natuurlijk ook opgemerkt en nam me bij mijn hand en trok me mee de bosjes in. Ik begreep nog steeds zijn bedoeling niet maar volgde gedwee. Ik zag wel dat de vreemde man ons volgde, nu besef ik dat het denkelijk een gluurder was benieuwd naar wat we gingen doen.

Toen we uit het zicht van het pad waren ging mijn man achter me staan, draaide me in de richting van de man die ons volgde, en schoof gans mijn smal rokje tot op mijn heup. Ik stond daar nu met totaal ontbloot onderlijf voor die vreemde man. Terwijl mijn man hem teken deed dichterbij te komen, en tegen mij zei “Je laat hem doen wat hij wil” Nee, dat gaat te ver zei ik, je doet wat ik vraag antwoorde hij.

Ik weet niet hoe het kwam, en was even verwonderd van mezelf, maar ik was ondertussen bloed heet geworden, zo te worden aangeboden aan een onbekende maakte me super geil. De man kwam vlak voor me staan en mijn man zei,” je mag haar nemen” terwijl hij mijn bloes naar boven trok en mijn borsten ontblote. Ik stond daar zo goed als naakt, en voelde zelf echt de geile behoefte ik hunkerde er zelfs naar dat de man me zou aanraken.

Zonder dat er verder gesproken werd, was het als een elektrische schok die door me heenging toen ik de man zijn hand voelde tussen mijn benen glijden, ik kan het gevoel niet verwoorden maar het was als een bevrijding toen hij zijn vingers tussen mijn schaamlippen liet glijden en me begon te vingeren en met zijn andere hand mijn borsten betasten.

Het was jaren geleden dat een andere man me naakt gezien had, laat staan me aangeraakt had.

Ik wou niets laten merken aan mijn man maar kon echt niet verhinderen dat ik zwaar begon te zuchten en kreunen. Het duurde dan ook niet lang of ik duwde zelf zijn vingers dieper in mijn zeer vochtig kutje, ik bereed letterlijk zijn hand terwijl ik tegen mijn man leunde. Ik voelde dat ik een orgasme ging krijgen en het niet meer kon stoppen. Ik sloeg mijn armen om de man zijn nek en terwijl ik hevig klaarkwam had ik behoefte de man te tong kussen en me gans te geven.Na al die jaren was het alsof ik herleefde, dat een mij onbekende man de intiemste plaatsjes van mijn lichaam betaste en met zijn vingers in we zat, was na al die jaren een fantastische ervaring.

Ik nam nu zelf het initiatief en nam zijn naakte penis in mijn hand en trok de man af, mijn lust was zo groot dat ik bukte en behoefte had hem af te zuigen, als ik hem in mijn mond nam likte en zoog ik alsof ik hem eeuwig in mijn mond wou houden.

Ik was zelf nu zo geil dat ik hem absoluut in me wou voelen. Het flitste door mijn gedacht, als ik nu mijn man nu pijp, moet ik me bukken en kan de andere me neuken. Ik stond recht en draaide me zelf naar mijn man toe die zich aan het aftrekken was, en bukte me en zoog mijn man af, en ja, mijn geluk kon niet op, ik voelde de eikel van de man tegen mijn zeer vochtig spleetje duwen. Langzaam voelde ik hem in me glijden, het was een heerlijk gevoel die onbekende die diep in me kwam. Hij begon me hard te neuken, telkens hij in me pompte riep ik het uit van genot en weer voelde ik dat ik ging klaarkomen. Het was zo ontzettend geil, heet en onwezenlijk dat ik uitschreeuwde, ja neuk me! schiet me vol !

Ik stond te trillen op mijn benen en kwam zeer lang en ongelooflijk diep klaar terwijl mijn man in mijn mond spoot. De man bonkte nu hevig verder in me en ik voelde me zo voldaan als hij zijn sperma in me spoot.

Zonder verder wat te zeggen vertrok hij, ik realiseerde me nu dat ik gewoon was gebruikt als een hoer een slet, maar lag uitgeput en voldaan in de armen van mijn man. Dat heb je goed gedaan schatje zei hij. Je hebt me gewoon laten gebruiken als een hoer zei ik, maar ik zal je verder gehoorzamen en me door jou laten gebruiken als een slet antwoorde ik. Vraag me niet waarom maar ik voelde me zo goed als de onderdanige seksslavin van mijn man, bereid om alles te doen wat hij van me verlangde. Na al die lange jaren een andere man alles te geven wat een vrouw kan geven deed me zo oneindig goed. Dat heb ik later in bed ook aan mijn man bekend.

Langs de andere kant was mijn man zeer tevreden met de gang van zaken en kreeg ik nu regelmatig geschenkjes en bloemen, heerlijk was het.

Er ging weer wat tijd over tot we gingen winkelen in Hulst. Toen we voorbij de seks shop kwamen wou mijn man daar absoluut binnen. Hij kocht voor mij een dildo en toen we afrekende zag ik dat er ook een cinema zaal was. Als we buiten kwamen gingen we samen iets drinken. Heb je die cinema zaal gezien zei mijn man, ja die heb ik gezien zei ik.

Wel jij gaat daar terug naartoe en gaat daar alleen binnen, ik kom even later. Je gaat daar zitten met je benen open en speelt wat met je kutje, als er reactie komt van de mannen in de zaal laat je alles toe.

Dat durf ik niet, daar als vrouw alleen binnengaan en dan nog met mezelf spelen als er mannen binnen zitten, antwoorde ik. Je zal gehoorzaam al je moed samen nemen en nu vertrekken zei hij.

Ik wist van mezelf dat ik toch zou gehoorzamen gelijk wat hij vroeg, en vertrok met een heel klein hartje naar de seks shop.

Daar aangekomen koste het me heel, heel veel moeite om alleen als vrouw in de cinema zaal binnen te gaan, maar ik nam al mijn moed samen en ging toch naar de toog om een kaartje te kopen, ik voelde me echt vernederd dat te moeten vragen. Voor jou is het gratis, zei de man met een geil lachje. Ik ging naar binnen.

Het was er redelijk donker, maar ik zag dat er hier en daar toch mannen in de zaal zaten die zich duidelijk aan het aftrekken waren. Echt totaal niet iets om als vrouw alleen binnen te komen. Ik ging met een klein hartje zitten. Met mijn redelijk kort rokje en zonder slip was het redelijk gemakkelijk mijn benen te openen en me stilletjes te vingeren, zoals mijn man dat wou.Mijn ogen wenden aan het donker en ik kon nu duidelijker zien dat de mannen op de rij voor me duidelijk niet naar de film maar naar mij aan het kijken waren. Dat ik daar zo zat voor hen met mijn benen open, maakte dat al snel mijn kutje zeer vochtig was, en ikzelf een zeer geil gevoel kreeg door zo voor die vreemde mannen te zitten. Ik zag nu mijn man binnenkomen die achter me ging zitten.

Ik zat daar helemaal niet lang of langs beide zijde kwam een man naast me zitten. Automatisch zou ik, zoals elke vrouw, mijn benen gesloten hebben, maar ik dwong mezelf zo met mijn benen open te blijven zitten. Dit spoorde de twee mannen natuurlijk aan elk een hand op mijn billen te leggen en me te strelen. Vermits ik liet begaan, zoals mijn man wilde, voelde ik ze dichter bij mijn kutje komen, terwijl ze aan mijn borsten voelden. Ik voelde mijn tepels stijf worden en een druppel uit mijn kut lopen.

Vingers streelde nu tussen mijn schaamlippen en ik besloot me volledig te laten gaan en me helemaal over te leveren aan mijn eigen geile lust. Ik voelde vingers dieper in me gaan en me vingeren. De man die dat deed wist blijkbaar waarmee hij bezig was, want hij wist al de juiste plaatsjes in mijn vagina te strelen. Ik kon mezelf niet verhinderen mijn onderbuik tegen zijn hand te duwen om hem zo goed mogelijk te voelen en voelde dat ik ging klaarkomen. Ik kom, ik kom klaar fluisterde ik de man toe, terwijl ik beide hun penis aftrok en de man die me klaarmaakte een lange tongkus gaf en hevig klaarkwam. De tweede man bukte zich en likte mijn vagina volledig uit. Terwijl de eerste rechtstond en zijn fallus in mijn mond stak. Terwijl ik hem afzoog keek ik mijn man in de ogen. Het gaf me een speciaal geil gevoel hem aan te kijken terwijl ik gelikt werd en een man afzoog.

De man die me likte zette zich recht en ik voelde zijn penis tegen mijn spleetje drukken. Ik was zo heet dat ernaar hunkerde die lul diep in me te voelen. Langzaam schoof hij dieper en dieper in me,

het was een bevrijding als ik hem in me over mijn schaamwanden in en uit me voelde bewegen. Ik kon het echt niet verhinderen te roepen van genot telkens hij diep in me kwam en kwam langzaam terug tot een orgasme, terwijl ik hem zelf vroeg me vol te schieten. Na even voelde ik ook hem schokkend klaarkomen. Als hij zich terug trok voelde ik het sperma uit mijn kut lopen.

De eerste man vertrok maar snel was de andere aan de beurt. Zijn penis was veel dikker en het deed even pijn, maar die dikke knoet vulde me gans, en tot mijn eigen verwondering deed het me zo goed dat ik al snel vertrokken was naar de zevende hemel en nogmaals luid klaarkwam, even later schoot ook hij zijn sperma diep in me.

Een nieuwe man diende zich aan terwijl ook hij me neukte lag ik met mijn hoofd achterwaarts en tong kuste mijn man me de ganse tijd dat ik die vreemde man telkens in me voelde glijden, het voelde zo goed die penis die in me boorde, een zeer speciaal gevoel maakte zich van me meester, mijn eigen lieve man die me kuste terwijl een andere man in me klaarkwam.

Ik dacht dat het voorbij was maar de mannen werden vervangen en ik weet echt niet juist hoeveel mannen me genomen hebben. Ik was totaal uitgewoond toen we de cinema verlieten, maar ik was nooit zo voldaan geweest als toen. In het naar huis rijden bleef het sperma uit mijn kut lopen, en mijn man verplichte me het telkens met men vingers op te vangen en ze dan af te likken, wat ik natuurlijk gehoorzaam gedaan heb.

Dat heb je goed gedaan zei mijn man, je weet schat ik ben je gehoorzame slet en zal dat blijven doen. Jij mag me vragen wat je wil ik ben van jou.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films