Hardcode verhalen - Omkleden op het werk 1

Zoals gewoonlijk liep ik van mijn werkplek naar mijn collega Sandra voor onze wekelijkse vergadering met onze collega’s op een locatie in het centrum van de stad. Deze wandeling was altijd een welkome onderbreking van de reguliere kantoor beslommeringen. Altijd gezellige gesprekken onderweg, beetje flirten met elkaar en soms bij mooi weer wat drinken op een terrasje. Sandra is een mooie vrouw van 35, goed figuur, stevige borsten, mooie lange benen en golvend lang blond haar. Het is alleen jammer dat zo weinig met haar uiterlijk doet. Warrige haren, geen make-up, eenvoudige kleding, maar desondanks is ze niet verlegen om haar lichaam te tonen. Zodoende heb ik al flink veel kunnen zien van haar borsten en benen en voor een moeder van drie kleine kinderen nog heerlijk slank.

Tot mijn verbazing zag ik haar ’s ochtends binnen komen in een luchtig zomerjurkje, moderne sneakers en ze had er een mooie dunne zwarte panty bij aangedaan. Een panty ! Die had ik haar nog nooit zien dragen, alleen al van die aanblik kreeg ik een stijve pik. Ik ben namelijk een groot liefhebber van mooie vrouwen benen in panty of kousen. Dus ik kon niet wachten tot we samen op pad konden gaan vandaag.

Aangekomen bij haar bureau, zei ik: “Sandra, zullen we, het is bijna een uur, we moet zo gaan”. “Een moment”, zei ze, “Hier moet je kijken, doe ik ook eens een panty aan, zit er een enorme ladder in, hoe dat nu gekomen is, weet ik niet”, zei ze beteuterd. Terwijl ze dat zei, sloeg ze haar jurkje een stuk omhoog zodat ik een prachtig uitzicht had op haar panty benen tot ver over haar dijen. En inderdaad, een ladder en halen vanaf haar linkerdij tot in haar sneaker. En toen begon ze ook nog over die heerlijke benen te wrijven, alsof dat de schade zou herstellen. Ik stond in ieder geval in een fractie van een seconde met een gigantische bobbel in mijn broek. “Zo kan ik niet mee”, zei ze terwijl ze omhoog keek. Ik zag dat haar blik een moment stopte ter hoogte van mijn kruis, samen met een geile glimlach. “Wat nu ?”, sipte ze. “Heb je geen reserve bij je ?, antwoordde ik. Ze graaide wat in haar tas en zo kreeg ik ook nog blik op die dikke tieten van d’r. In gedachten had ik d’r al op het bureau gelegd, panty kapot gescheurd en mijn dikke pik in haar kutje geschoven.Trots liet ze me een reserve panty zien en stond op om richting toiletten te gaan. Uit gewoonte liep ik met haar mee en terwijl ik naar rechts wilde gaan naar mijn kantoor trok ze me plotseling mee richting damestoiletten. “Ik zag je wel kijken naar mijn benen én ik zag die grote bobbel in je broek, die wel ik weleens van dichtbij bekijken”, fluisterde ze. Gewillig liep ik mee en vlug checkte ze de toiletten of er niemand was. Eenmaal in een toilet deed ze de klep dicht, ging zitten en keek met een geile blik omhoog. Langzaam begon ze over mijn kruis te wrijven. “Komt dit allemaal door mij ? “Ja, zei ik, en nu helemaal door die panty”. “Mmmmmhhhh lekker”, en ze schoof haar jurk verder omhoog, net tot aan haar kruis. Vervolgens begon ze mijn broek open te knopen en haalde mijn keiharde pik eruit. “Zo,zo, dat ziet er goed” en trok langzaam het velletje achter mijn eikel. Met kleine likjes aan mijn eikel begon ze mij een heerlijke pijpbeurt te geven. Langzaam duwde ik haar hoofd verder over mijn pik totdat ze niet meer verder kon. Oh, wat was dit heerlijk. Ondertussen had ze mijn boxer en broek verder naar beneden getrokken en gelijk voelde ik een hand om mijn ballen. Tegelijk ging haar hoofd steeds sneller op en neer. Plotseling stopte ze, draaide zich om, trok haar jurkje over haar billen en zei, “als jij nu eens die kapotte panty van me uit trekt en mij eens hard neukt met die harde pik van je”. Ze zit nu met haar knieën op de wc pot en gelijk liet ik mijn handen over haar kontje glijden, langzaam trok ik de panty over haar billen en had een heerlijk uitzicht op het kleine stringetje tussen haar billen. De rest van de panty trok ik over haar benen en bond deze als een cockring om mijn pik. Zo hard was ik nog nooit geweest !

Het stringetje trok ik kapot en begon langzaam met mijn harde eikel over haar natte lipjes te wrijven. Constant duwde ze haar kontje naar achteren en in één stoot drukte ik mijn pik in het natte kutje van Sandra. “OOooohhhhh, ja, heerlijke dik”, kreunde ze geil, “Neuk me hard, Neuk me !”. Ik hield haar heupen goed vast en neukte haar hard en fel doggy-style boven op de wc-pot. Ze neukte goed terug en ik voelde ook dat ze haar clitje stevig aan het masseren was. Daardoor voelde ze de flarden van haar panty van mijn geïmproviseerde cock-ring. “Mmmmhhhh, je geilt echt op kousen, he ?”, hijgde ze tussen mijn stoten door. “Kom, neuk je panty sletje, harder, ja goed zo, harder !” Ik gooide het tempo omhoog en voelde het zaad in mijn ballen borrelen. Dat voelde zij en op het dikker worden van mijn pik kwam ze schokkend en drijfnat klaar. Ik voelde het natte nylon tegen mijn ballen aan plakken. Plotseling draaide ze zich om, ging wijdbeens op de wc-pot zitten en nam mijn op knappen staande pik in haar mond. Trekkend en zuigend aan mijn pik, spoot ik direct een aantal harde stralen zaad diep in haar keeltje en mond. Het was zoveel dat uit het haar mondhoeken liep.

Met een stralende glimlach keek ze omhoog en zei, “Dat was heftig, zeg ! Wist niet dat ik dat bij je teweeg bracht”. Voorzichtig knoopte ze de panty van mijn slapper wordende pik, likte hem schoon en veegde haar mondhoeken af met de kapotte panty. Glimlachend haalde ik mijn boxer en broek op en maakte mijn kleiding in orde. “Ga vast naar buiten, maar wees voorzichtig, dat niemand je ziet”, zei ze bezorgd en gaf me bij weggaan een tongzoen. Het was stil op de gang en ging direct terug naar mijn kantoor.

Aan het eind van de dag liep ze met blote benen onder haar jurkje en riep zwaaiend, “Tot morgen !” Zoals ze altijd deed. Wat een dag !

Een week later. Ik stond weer aan haar bureau. Tot mijn verrassing had ze weer een panty aan. Althans dat dacht ik. Glimlachend keek ze mij aan, en zei, “Hier moet je kijken, weer een ladder in mijn kous”. Maar hoe ik ook keek, ik zag alleen maar twee perfecte nylon benen. Ze sloeg haar jurkje wat hoger. Ze had echte kousen aan, van die hold-up kousen. Vervolgens stond ze op en liep richting de toiletten…..

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films