Hardcore verhaal - De snuiver en de zaadeetster

Het geluk is dit keer aan mijn zijde, want als ik de bomvolle treincoupé in loop blijkt er nog één zitplek vrij.
“Is deze plaats vrij?” vraag ik aan de dame die aan de raamkant zit.
Zonder op te kijken neemt ze haar tas van de zitting, waarop ik naast haar plof. Even later komt de trein in beweging, dus ik sluit mijn ogen en overdenk mijn werkweek met grote tevredenheid. De kadans van de trein is heerlijk en ontspant mijn lijf, als ik merk dat iets me prikkelt, maar ik niet weet wat. Mijn pik groeit zelfs in mijn broek, terwijl ik nergens aan denk, niets zie en er ook niets opwindends te horen is.
Verbaasd door de plotselinge prikkel en mijn lichamelijke reactie open ik mijn ogen, tuur in het rond, om te ontdekken of mijn onderbewustzijn iets opgeslagen heeft, dat opwindend is. Ik zie echter niets, behalve treinreizigers, die elk op hun eigen manier de tijd doden. Voorts kijk ik naast me, waar mijn blik de ogen ontmoeten van de dame waar ik naast ben gaan zitten. Verlegen glimlach ik, waarna ik direct weg kijk.
‘Is zij het? Windt zij me op?’ vraag ik mezelf af. Om niets te laten blijken laat ik mijn hoofd rusten tegen de hoofdsteun van de stoel, waarna ik wederom mijn ogen sluit. Ik voel dat mijn pik inmiddels snoeihard is, dus ik ben blij dat dit niet zichtbaar is omdat ik mijn tas op mijn schoot houd.

‘Groene ogen, kort bruin haar, licht gestifte lippen en verder geen make-up. Ze oogt vriendelijk, heeft een zakelijk jasje en hemd aan én ze is misschien wel twintig jaar ouder dan ik, die zesentwintig ben, luidt mijn korte analyse van de vrouw naast me, maar de vraag in mijn hoofd blijft dezelfde ‘is zij het, die me opwindt en vooral: waarom?’
Wederom open ik mijn ogen, staar enkele seconden stoïcijns vooruit en waag vervolgens een poging om haar beter in me op te nemen, doch haar ogen vangen me wederom op.
Mijn wangen kleuren rood, ondanks dat hetgeen ik te verbergen heb ook daadwerkelijk verborgen is, want mijn stijve is voor haar onzichtbaar.
Snel kijk ik weer voor me en bedenk me ‘wat is het dat zij met me doet?’
‘Ze is aantrekkelijk, dat zeker, maar dat zijn wel meer vrouwen en ze bezorgen me heus niet allemaal een erectie in een volle treincoupé’ bedenk ik, als het antwoord op mijn vraag uitblijft.
Ze heeft me al zien blozen, dus ik besef dat ik niets te verliezen heb.
Mijn hoofd richt zich tot het hare, want ik wil iets zeggen, maar haar zoetgevooisde stem zegt, nog voordat ik mijn mond kan openen “dat effect heb ik niet op veel mannen, maar als dit het geval is dan zijn ze wel heel speciaal”.
“Pardon?” reageer ik verontwaardigd, doch op vriendelijke toon.
Ze kijkt naar mijn kruis en vraagt “pak je tas maar eens weg, dan zie je wat ik bedoel, maar je weet het vast zelf ook”.
“Wat weet ik?” vraag ik onnozel.
Ze glimlacht, antwoord niet, maar kijkt me indringend en onderzoekend aan.
“Je weet het niet!” zegt ze vervolgens op een concluderende, verraste toon, die lijkt te verraden dat zij meer weet dan ik.
“Wat weet ik niet?” vraag ik vol onbegrip.
“Waarom je opgewonden bent” antwoordt ze onomwonden.
“Mocht dit het geval zijn, dan is dat inderdaad het raadsel van de dag” antwoord ik lacherig.
De dame glimlacht, waarna haar ogen me lijken te doorboren en het binnenste van mijn ziel eruit rukken.
Ik voel me kwetsbaar, maar weet niet eens waarom, terwijl haar ogen verzachten en ze nogmaals concludeert “je weet het echt niet”.
“Dit lijkt het geval, dus verras me met uw verhelderende inzichten” antwoord ik licht geïrriteerd, want haar raadselachtige wijze van communiceren, maakt me steeds onzekerder.

Haar blik verhard en lijkt zich af te sluiten, waarna ze zakelijk mededeelt “ik wil je verleden wel voor je uit tekenen, maar je toekomst is misschien interessanter”.
“U bent waarzegster?” reageer ik lacherig.
“Integendeel, maar ik kan je exact uittekenen waar je behoeften liggen en waarom je nog steeds de ware niet gevonden hebt”.
“Vertel” reageer ik, op een toon die verraad dat haar insinuaties belachelijk zijn, doch ze blijft doodkalm en antwoordt “je hebt veel wisselende bedpartners, wat niet vreemd is gezien je uiterlijk, maar de reden dat je niemand aan je weet te binden is omdat je jezelf niet durft te laten gaan, omdat je eigen verlangens je beangstigen”.
‘Damn, dat is spot on!’ denk ik, waarna mijn tweede gedachte is ‘hoe weet zij dit?’
Mijn poging om mijn gedachten te verhullen, blijkt faliekant mislukt, want zij leest mijn gezicht en zegt “okay, dat klopt dus!” waarop ze vraagt “wil je ook weten wat je verlangens zijn, of geloof je wel dat ik ze kan bevredigen?”
‘Is dit een uitnodiging?’ vraag ik in mezelf én aan mezelf, doch ook deze gedachten lijkt ze ook te kunnen lezen, want ze zegt “ik geloof in het genot van het moment en dat geen enkele ontmoeting zonder reden is. De vraag is dus of jij je bloot durft te geven: letterlijk en figuurlijk?”
“Wat weet u dat ik niet weet?” vraag ik hakkelend, doch rechtuit.
“Fetisjisten zijn makkelijk herkenbaar” antwoordt zij “en ja, jij bent er één, terwijl je het misschien niet eens weet”.
Een spontane, spottende lach ontglipt uit mijn mond, waarna ik met gedempte stem spottend vraag “een fetisjist, ik?”
Ze knikt kalm en zelfverzekerd, waarop ze vraagt “heb jij jezelf nooit de vraag gesteld waarom je het liefste urenlang een vrouw verwent?”
‘Hoe weet zij dit?’ luidt de vraag aan mezelf, want ook dit is juist, dus ik besluit mezelf kwetsbaar op te stellen, omdat er door de omroepinstallatie schalt, dat we in enkele minuten op mijn plaats van bestemming aankomen en ik deze mogelijke kans niet wil laten schieten, dus ik vraag “en hoe weet u dit?”
“Het straalt van je af” luidt haar antwoord, waarna ze eraan toe voegt “maar er is veel meer te beleven. Dingen waar je misschien alleen nog maar van gedroomd hebt een die je niet eens aan jezelf durft toe te geven”.
“Zoals?” vraag ik nieuwsgierig, om haar uit te nodigen een tipje van de sluier op te lichten.
“Ga met me mee als je jezelf letterlijk en figuurlijk bloot durft te geven” antwoord zij, waarna de trein begint te remmen en ik een snelle keuze dien te maken.
“Sorry, maar ik moet er hier uit” antwoord ik verschrokken, waarop ik snel op sta en met mijn tas voor mijn kruis richting de uitgaan been.
De trein stopt en ik stap met tientallen anderen uit, doch als ik richting de uitgang van het perron loop, hoor ik haar stem vragen “dus je gaat mee?”
“Natuurlijk” antwoord ik want vanaf het moment dat ik de trein uitgestapt ben heb ik al spijt van mijn beslissing.
“Okay, dan volg me maar” zegt ze, waarop ze me passeert en in een behoorlijk tempo koers zet het station uit, het busstation voorbij loopt en de brug oversteekt. Ze kijkt niet op of om en kan onmogelijk zien of horen dat ik haar no steeds volg.

‘Is ze zo zeker van haar zaak, of maakt het haar niet uit of ik haar wel of niet volg’ bedenk ik me als ze een hoek omloopt en vervolgens in een portiek verdwijnt. Het portiek blijkt het voorportaal naar haar bovenwoning, zo blijkt als ze de deur opent en binnen gaat, waarna onze ogen elkaar weer vinden, want ze houdt de deur voor me geopend.
Zodra zij de deur achter mij gesloten heeft, kijkt ze de trap op en vervolgens weer richting mij, waarbij ze zegt “zoals ik al zei, ik verwacht van je dat jij je letterlijk en figuurlijk bloot geeft, dus je kunt je hier helemaal uitkleden en mij volgen of je vertrekt”. Ze wacht het antwoord niet af, maar vertrekt de trap op, terwijl ik me bedenk dat ik op het punt sta me voor een wildvreemde, waarvan ik de naam niet eens ken, uit te kleden, waarbij ik niet eens weet wat me boven te wachten staat.
Mijn gedachte is kort, want de heupwiegende volle billen in de strakke, zakelijke rok, halen me over om mijn twijfel te laten varen, dus razendsnel kleed ik me uit, waarna ik naakt de trap op loop.
In het halletje staat de dame met haar armen over elkaar te kijken naar een schilderij dat aan de muur tegenover haar hangt. De beeltenis is semi-abstract doch ik zie overduidelijk een man die achterover geleund op zijn armen steunt, terwijl een vrouwenfiguur op zijn gezicht zit.
“Jouw natte droom?” vraagt ze knikkend richting het schilderij.
“Uhm, onder andere” antwoord ik eerlijk, aangezien ik best een poos in deze pose wil vertoeven.
Ze steekt haar hand naar me uit, welke ik aan neem, als zij zegt “Cindy”.
“Eric” antwoord ik met een glimlach, want het moment van voorstellen is vreemd gekozen, wat zij erkent door eveneens te glimlachen.
Als ze mijn hand los gelaten heeft, kijkt ze naar mijn kruis, waar een slappe worst mijn zenuwen verraad, doch zij schijnt schik te hebben in het formaat of mijn figuur, want ze zegt kalm “dat ziet er leuk uit Eric”.
“Dank je” antwoord ik met trillende stem, waarop haar hand naar mijn zak gaat en ze deze weegt in haar handpalm. Mijn pik reageert zoals hij hoort te reageren, want in schokjes komt hij overeind, om een volle erectie te vormen.
“Ik dacht al dat ie verlegen was” zegt Cindy zacht, waarop ze eenmaal met haar vingers over de volle lengte van mijn paal streelt en hem vervolgens los laat met de woorden “maar goed, jij kickt op hele andere zaken, dus volg me maar”.
Wat ze bedoelt is me nog steeds niet helder, doch ik ben als was in haar handen en volg de dame, die qua leeftijd mijn moeder kan zijn, naar een soortement van logeerkamer, want er staat slechts een eenpersoonsbed en een gemakkelijke stoel, waar zij zich in laat vallen.
Haar volle, massieve dijen spannen haar rok, terwijl me nu pas opvalt dat haar buste haar shirt strak doet opbollen, wat veroorzaakt wordt doordat ze haar jasje heeft uitgedaan.Glimlachend opent ze een knoopje van haar hemd, opdat ik haar decolleté nog beter in me op kan nemen, doch de woorden die ze zegt doen me blozen en maken me verlegen, want ze vraagt “dus Eric, durf je nu te vertellen wat je lekker vind, of is het voor jou prettiger dat ik je opdraag wat je hebt te doen?”
“Uhm, tsja, hoe moet ik dat zeggen” hakkel ik, waarna ik in een flits terug denk aan ons gesprek in de trein, waarin zij blijk gaf van een enorm inschattingsvermogen, dus ik antwoord “dat laatste lijkt me inderdaad het fijnste”.
“Dat wist ik wel, maar ik wilde het jou graag zelf horen vertellen” antwoord ze met een licht arrogante ondertoon in haar stem.
Mijn hoofd kleurt nog roder, als ze nog een knoopje van haar hemd opent en ik de contouren en een eerste stukje kant van haar witte bh te zien krijg.
“Wil je met jezelf spelen?” vraagt Cindy.
“Niet speciaal nee” antwoord ik ontkennend.
Ze glimlacht en beantwoord mijn ontkenning met “het was geen vraag Eric”.
Weifelend gaat mijn hand richting mijn pik, waarbij ik me realiseer dat mijn hoofd niet roder kan worden. Ongemakkelijk en puur voor de vorm neem ik mijn pik ter hand en ruk er zacht aan, waarbij ik elke vorm van oogcontact vermijd, dus mijn blik is gericht op haar genylonde onderbenen, waarvan de voeten gestoken zijn en laag gehakte pumps.
‘Okay, dit is wel opwindend’ fluistert mijn opwinding in zichzelf, doch als zij eenmaal kucht en daarmee mijn aandacht trekt, zie ik in haar ogen dat ik niet de enige ben die opgewonden is.
“Kneed je ook wel eens je ballen als je masturbeert?” vraagt Cindy, waarop ik het antwoord non-verbaal geef, want mijn andere hand doet hetgeen zij veronderstelt.
“Eigenlijk is dit voor mij al voldoende” zegt ze duidend op de rukkende man voor haar, wat ze benadrukt door nog een knoopje van haar hemd te openen, zodat haar borsten duidelijk zichtbaar zijn in haar bh, die door de druk van binnenuit de panden van haar hemd splitsen.
Cindy wenkt me met haar wijsvinger dichterbij, terwijl ze de laatste twee knoopjes van haar hemd losmaakt, waardoor haar malse prammen me nog meer opwinden. Niet wetend wat ze exact van me verwacht, stap ik iets dichterbij, maar dit blijkt onvoldoende, want ze grijpt naar mijn hoofd en trekt me naar zich toe, zodat ik voorovergebogen voor haar kom te staan.
Haar adem is voelbaar in mijn gezicht als ze vragend fluistert “ben je wel eens klaargekomen op de geur van een vrouw?”
“Hoe bedoel je?” vraag ik.
“Zoals ik het zeg” antwoord zij “dat jij je zaad klaar gekomen bent omdat je iets vrouwelijks rook”.
“Dat is niet het geval” antwoord ik.
“Volgens mij is dat wel hetgeen je naar verlangt” zegt ze opgewonden, waarbij ze haar vermoeden verifieert.
“Klopt” antwoord ik eerlijk.

Ze komt traag overeind, dus ik deins terug, waardoor we nagenoeg met onze neuzen tegen elkaar staan. Heel even heb ik de neiging haar te zoenen, doch deze verdwijnt direct als ze haar handen op mijn schouders legt en ons beiden omdraait, opdat ik met mijn kuiten tegen de stoel kom te staan. Speels duwt ze me achterover, dus ik tuimel in de lederen stoel, waarna zij tot mijn verbazing haar hemd helemaal uit doet.
“Wauw” ontglipt er spontaan uit mijn mond, als ik haar welgevormde bovenlijf met daarop twee prachtige borsten voor me zie.
Ze glimlacht slechts en zegt “geniet er maar van nu het nog kan”.
Wat ze met deze woorden bedoeld, wordt snel duidelijk want ze loopt om de stoel heen en komt erachter vandaan met een oogmasker zonder gaten erin, welke gebruikt wordt door mensen die het graag donker hebben tijdens de slaap.
“Vertrouw je me?” vraagt ze.
“Ja hoor!” antwoord ik luchtig, doch spannend vind ik het wel, als zij zich voorover bukt en het masker op mijn ogen plaatst, waarna ze het elastiek over mijn hoofd doet. Ineens is het aardedonker, dus ik schrik in eerste instantie als zij mijn handen beet neemt en deze ontspannen op de armleuningen van de stoel legt. Voorts neemt ze me bij mijn heupen beet en schuift me iets onderuit op de stoel, waarop ze mijn benen licht spreid.
Mijn houding is ontspannen, doch mijn lijf is dit niet, want mijn opwinding zorgt ervoor dat mijn verlangen naar hetgeen ik vermoed dat zal gebeuren, eindelijk bewaarheid wordt.
Binnen enkele seconden ruik ik de geur die me in de trein een enorme erectie bezorgd heeft, dus ik zwijmel erin weg en weet dat ze mijn vertrouwen niet zal beschamen.
Wel vraag ik me af wat het is dat ik ruik, dus ik vraag “wat ruik ik”.
Een kort lachje wordt opgevolgd door twee zachte vleesachtige, zachte dingen tegen mijn wangen, waarna Cindy antwoord met “gewoon mijn huid”, maar ik besef terdege dat ze mijn hoofd tussen haar malse borsten in geklemd houdt. Ze wrijft met haar borsten over mijn wangen, terwijl ik de geur van haar huid tot me door laat dringen en mezelf af vraag ‘is het dit waar ik al die jaren naar verlangd heb?’
“Weet je wat mij doet verschillen van al die vrouwen die je ongetwijfeld gehad hebt?” vraagt Cindy.
“Nee” antwoord ik terwijl haar borsten verdwijnen.
“Geen deo, geen parfum, maar gewoon vrouw. Dat is het en meer niet” antwoord ze op haar eigen vraag.
‘Is het zo eenvoudig?” vraag ik mezelf af, waarbij mijn volgende gedachte luid ‘vind ik het daarom zo opwindend om te beffen?’
“Beloof je me dat je je handen laat liggen?” vraagt Cindy “of heb je liever dat ik ze vastbind?”
Ondanks dat ik haar vertrouw, gaat vastbinden me nog een brug te ver, dus ik antwoord “mijn handen blijven waar ze zijn”.
Een korte stoot lucht ontsnapt aan haar neusgaten, waaruit ik opmaak dat ze mijn antwoord typisch vindt, of ze me toch liever had vastgebonden, doch ze respecteert het en zegt “we zullen zien of jij je belofte houdt”.Ineens grijpt haar hand mijn ballen vast, waarna ik haar adem niet meer voor, maar naast me hoor. Ze steunt ergens mee op mijn hoofd, waarna ik de geur van zojuist sterker waarneem, waardoor mijn pik enkele malen spontaan in de lucht pulseert.
“Ga je nu al komen?” vraagt Cindy, doch ik antwoord niet, maar snuif zo diep als ik kan haar lucht in me op, niet wetend dat mijn hoofd zich onder haar oksel bevindt.
“Wil je het proeven?” vraagt Cindy zacht, waarbij ik haar stem schuin boven me hoor.
“Graag” antwoord ik hees.
“Toe maar, maar wel voorzichtig” instrueert Cindy vriendelijk, dus ik steek mijn tong uit en proef met het puntje ervan de muskusachtige zilte smaak, die onder haar oksel vandaan komt, wat mijn pik bijna uit zijn vel doet kloppen, want dit is wellicht even lekker als de lekkerste geurige mossel.
Haar hand verdwijnt van mijn zak, wat tevens geldt voor de heerlijk riekende oksel, dus ik snuif enkele malen diep in de hoop er nog iets van waar te nemen, maar de lucht is helaas zuiver.
“Jij bent een echte” zegt ze, waarbij ik haar stem weer voor me hoor.
Of het als een compliment bedoeld is, dat weet ik niet, dus ik zwijg en wacht af, terwijl ik wat gestommel waarneem en hierbij opmerk dat ze steunt op de armleuning van de stoel.
Een lederachtige transpiratiegeur neemt langzaam bezit van mijn neus, terwijl enkele vingers mijn eikel ontbloten en erover beginnen te strelen.
“O jeetje” roep ik gesmoord uit, want het wordt me bijna te veel en even dreig ik spontaan mijn zaad te verliezen. De vingers op mijn pik verlagen direct de druk, dus klaarkomen is er niet bij, maar ik snuif wel diep de lucht in me op en voel dat ik overmand word door een soort van stoned gevoel.
Uiteraard weet ik dat ze haar schoen voor mijn neus houdt, doch het maakt me niets meer uit, want zij is het immers die het initiatief neemt en me laat genieten op de wijze die zij verzonnen heeft, dus mijn gêne verdwijnt achter mijn geilheid. Ze laat de binnenkant van haar schoen zelfs landen op mijn neus, maar begrijpt terdege dat dit me wel eens over het randje kan brengen, wat niet haar bedoeling is, dus de vingers op mijn eikel verdwijnen naar mijn zak, waar ze zacht druk op uitoefenen.
“Wat een mooie knul” zegt ze, als ze na enkele minuten haar schoen van mijn gezicht haalt en ook mijn zak los laat.
Mijn lijf tintelt, maar ik hoor haar wel, doch de roes waarin ik verkeer weerhoudt me ervan haar te bedanken of te antwoorden, dus ik geniet van mijn tintelende lijf en voel even later dat ze iets over mijn hoofd trekt, dat ze direct daarna op de juiste wijze schikt.
Er ontstaat een explosie in mijn hoofd als ik diep door mijn neus inadem en de geur herken, waar ik al de hele tijd naar verlang. Het beeld van mezelf, zittend in de stoel met een blinddoek om en haar onderbroek over mijn hoofd, realiseer ik me niet, want de geur van haar pruim in de onderbroek op mijn neus is de overtreffende trap van lekker. Mijn handen klampen zich vast aan de armleuningen van de stoel als ik voel hoe haar handen mijn dijbenen nog iets verder spreiden, waarna ik een zacht briesje op mijn ontblote eikel voel.
De gedachte dat ze tegen mijn pik blaast, dringt niet tot me door, doch als ze mijn voorhuid terug omhoog schuift, voel ik wel enkele druppels voorvocht op mijn onthaarde onderbuik landen. Ze neemt mijn zak beet met beide handen en begint deze op en neer te bewegen, op dusdanige wijze dat mijn voorhuis tot half op mijn eikel schuift en er vervolgens weer terug overheen schiet. Het voelt alsof ik heel fijntjes afgetrokken wordt, wat in combinatie met de geur in mijn neus zorgt voor een opwinding die ik zelden ervaren heb.
Genotvol, maar tevens hunkerend naar ontlading, onderga ik de heerlijke verwennerij, die tevens een pesterij is, want de prikkeling op mijn neus en mijn kruis is hemeltergend lekker, doch onvoldoende om snel klaar te kunnen komen. Af en toe houdt ze haar handen stil, blaast tegen mijn eikel, waarna ze de op- en neergaande beweging hervat. Langzaam en vanuit mijn tenen voel ik minuten later opkomen, dus wetend dat het onomkeerbaar is, kalmeert mijn lijf, zodat ik intens kan genieten van mijn orgasme, door het me te laten overkomen.
Cindy heeft het echter ook door, waarbij blijkt dat zij ergens een voyeuristische inslag heeft, want ze laat mijn zak los en zegt “laat het maar komen, laat het me zien hoe lekker je het vind”.
Mijn orgasme is inderdaad onomkeerbaar, doch het is er nog niet. Het duurt bijna een halve minuut. Een halve minuut, waarin ik diep snuivend en het luchtledige neukend in de stoel lig, waarna een explosie van zaad landt op mijn buik en borst, waarna mijn hele lijf tintelt alsof er miljoenen plezierige stroomstootjes op mijn lijf geprikt worden.

Voldaan zak ik terug in de stoel, hopend dat zij de kamer zal verlaten, zodat ik me beschaamd uit de voeten kan maken, maar niets is minder waar, want nog voordat ik bijgekomen ben uit mijn orgasmeroes, neemt zij de onderbroek van mijn hoofd en verwijdert ze de blinddoek.
Mijn ogen hebben even nodig om aan het licht te wennen, maar zodra dit het geval is, staar ik in haar groene ogen, die me welhaast verliefd aankijken.
Ze drukt spontaan een kus op mijn lippen en zegt “ik wist wel dat jij het in je zou hebben”. Ik antwoord niet, want ik voel aan wat ze bedoeld, waardoor mijn schaamte iets minder wordt. Deze verdwijnt zelfs als zij zich van haar meest perverse kant laat zien, want ze zakt terug op haar knieën, zodat ik haar magnifieke, licht hangende, volle borsten kan aanschouwen, waarna ze zich voorover bukt en onbeschaamd over de klodder sperma op mijn buik likt.
Ze gaat rechtop zitten, likt haar lippen af en zegt “heerlijk, vers jong zaad”. Perplex zit ik in de stoel, als ik haar tong over elk besmeurd stukje van mijn buik en borst voel gaan, waarbij ik me realiseer dat ik niet de enige ben in deze kamer met een fetisj.
Zodra het zaad van me af is, kijkt ze me indringend aan, verplaatst haar ogen naar mijn gekrompen pik en vraagt “is hij gevoelig?”
“Een beetje” antwoord ik eerlijk, aangezien dit vlak na een zaadlozing altijd het geval is.
“Ik zal voorzichtig zijn” zegt ze, waarna ze mijn slappe pik tussen haar duim en wijsvinger houdt, waarna ze de voorhuid naar beneden trekt.
‘Ze zal toch niet…..’ denk ik, maar mijn gedachten zijn te laat, want haar fluweelzachte mond heeft mijn slappe piemel reeds omsloten, om zacht het zaad eraf te zuigen.
Met een verwilderde blik laat ze mijn slappe pik uit haar mond glippen, waarna ze de voorhuid weer terug op zijn plek wrijft.
Ze staat op en vraagt “iets drinken dan maar?”
Grijnzend antwoord ik “welja, waarom niet”
“Blijf zitten, ik ben zo terug” zegt Cindy, die met ontbloot bovenlijf de kamer uit loopt.Binnen een minuut keert ze terug met een dienblad waarop drie flessen staan en twee glazen.
“Je drinkt cola met whisky of rum, maar welke weet ik niet zeker” zegt ze zelfverzekerd, terwijl ik me bedenk ‘hoe kan ze dat nu weten’.
“Gok eens” antwoord ik grijnzend, waarop zij zegt “rum”.
“Klopt” lach ik, waarna ze zichzelf een glas cola met whisky vult en mij een cola rum.
We toosten, waarna zij zittend op het bed plaats neemt en we een vreemd gesprek hebben. Vreemd omdat zij veel van mij lijkt te weten, althans ze vult mijn zinnen aan, waar dat soms onmogelijk lijkt. En tevens vreemd, omdat ze de uitspraak doet dat ze op mannen valt, die haar zien als een verslaving.
Dit staaft ze met de woorden “eigenlijk wil ik een man die thuis komt van zijn werk en zich daarna helemaal op mij stort. Een man die zwijmelt in mijn nabijheid en die onmogelijk van me af kan blijven omdat hij naar me verlangt”.
Na deze uitspraak laat ze een kort moment van stilte vallen, waarna ze zegt “eigenlijk een man zoals jou, maar jij bent misschien wat jong voor me”.
“Ach, leeftijd is slechts een getal” antwoord ik laconiek in de hoop dat dit avontuur nog niet voorbij is, want de eerlijkheid gebied te zeggen, dat ik zelden zo mezelf heb kunnen zijn, als bij haar.
“We zullen zien of en wanneer het schip strandt”, antwoord Cindy, die haar vierde cola whisky leeg drinkt en zegt “het voordeel van een jonge vent is dat ze lekker potent zijn, of kun je nog niet?”
“Try me” antwoord ik uitdagend, maar ik krijg de deksel op de neus, want zij zegt “laat maar zien dan”.
Niet wetend wat ze van me verwacht, drink ik ongemakkelijk mijn glas leeg, waarna haar vinger me wenkt om dichterbij te komen.
Ik sta op van de stoel en zet de drie stappen naar het bed, waar ik voor haar ga staan, met de vraag “en nu?”
“Krijg je geen stijve van mijn borsten?” vraagt ze terwijl ze haar rug recht, waardoor haar borsten opgedrukt worden.
Brutaal antwoord ik “ik kijk er al een poos tegenaan, dus ik ben gewend aan het beeld”.
“Dus jij wil meer zien?” vraagt ze, haar rok omhoog schuivend.
Zonder te antwoorden volg ik de beweging van haar hand, die de rok over haar dijen omhoog schuift, maar net stopt voordat haar glinsterende grotje zich aan me openbaart.
“Als je op zoek bent naar een man die naar je verlangt dan heb je hem gevonden” zeg ik speels, terwijl mijn pik zich spontaan opricht.
Licht aangeschoten door de drank, zegt zij “ik zie het, maar eigenlijk heb je al het lekkers al geroken”.
“Maar niet geproefd” reageer ik gevat, hopend dat ik me aan haar pruim mag laven.

Ze glimlacht, staat op en zegt “vind je het niet gepast om voor me te knielen”.
Zodra ik zie dat haar handen achter haar rug verdwijnen om haar rok te openen, zak ik voor haar neer. Hunkerend zie ik dat haar schaambeen zichtbaar wordt, waarna ook haar licht behaarde doosje zich openbaart. Haar rok valt over haar enkels, terwijl ik gefascineerd naar haar kruis staar, want haar lippen en liezen zijn onthaard, maar op haar schaambeen prijkt een keurig getrimde brede streep haar.
‘Vandaar die sterke geur in het broekje’ denk ik bij mezelf, terwijl ik van een halve meter afstand haar opwinding reeds vluchtig waarneem.
Ze stapt uit de rok, die ze met haar geschoende voet terzijde schopt, waarna ze traag dichterbij schuifelt. Vlak voordat haar kruis mijn gezicht omsluit, zak ik iets verder door mijn knieën zodat het pruimpje precies op de goede plek zal eindigen, wat bewaarheid wordt als zij ermee tegen mijn gezicht drukt. Nu kan ik me niet meer inhouden, dus ik sla mijn armen om haar billen en druk mijn gezicht diep in haar kruis, terwijl ik verwoede pogingen doe om haar te likken, wat door mijn houding maar deels blijkt te lukken. Cindy’s woorden van zojuist blijken te kloppen, want ze waardeert mijn enthousiasme, wat ze bevestigt door mijn hoofd nog dieper in haar kruis te drukken, terwijl ze een voet schuin achter zich op het bed plaatst, waardoor haar ingang toegankelijker wordt. De sterke smaak van haar opwinding is om waanzinnig van te worden, dus ik laat het diep doordringen in mijn smaakpapillen en snuif de penetrante kutgeur in me op, waardoor ik wederom het gevoel krijg dat ik overmand wordt en het gevoel krijg dat ik stoned ben.
Na een tiental minuten wrikken haar handen de mijne los, waarna ze haar voet van het bed haalt, waardoor ik niet anders kan dan mijn gezicht los maken van haar kruis.
Hunkerend staar ik omhoog, waar haar groene kijkers lijken te zeggen “rustig maar, het komt goed”.
Behoedzaam drukt ze me achterover, waardoor ik mee beweeg en door haar op mijn rug gelegd wordt. Ze knielt neer tijdens het moment waarop ze mij achterover drukt, dus als ik eenmaal lig, zit zij geknield naast me. Haar gezicht komt richting het mijne, waar ze haar ogen recht voor de mijne posteert. Het is een vreemde actie, doch in haar ogen lijk ik rust te vinden, want de gemoedelijkheid van haar oogopslag geeft me vertrouwen. Haar hoofd draait boven het mijne, dus ik begrijp dat ze om me heen kruipt en achter mijn lijf plaats neemt, doch het oogcontact blijft. Ze kust mijn voorhoofd, daarna mijn neus en vervolgens mijn kin, waarna ze iets verder voorover bukt en een nat spoortje trekt met haar tong over mijn borst. Haar borsten verschijnen boven me en strelen zacht mijn wangen, als zij zich vast zuigt op mijn linkertepel. Een hand maakt me duidelijk dat van mij hetzelfde wordt verwacht, dus ik zoen haar borsten en begin haar tepels te bewerken, wat uitmond in een wedstrijd wie het beste elkaars tepels kan verwennen. Een wedstrijd die zij wint, want als ze koers zet met haar lippen richting mijn kruis, ben ik degene die teleurgesteld is dat ze is gestopt, omdat het overheerlijk was.
Haar lippen kussen richting mijn kruis, maar stoppen als haar kruis boven mijn gezicht verschijnt, want dit is het moment waarop ze rechtop gaat zitten. Overvallen door haar plotselinge actie hap ik naar het lekkers boven me, zodat ik me vast kan zuigen op haar doosje, waar ik zo veel mogelijk vocht vanaf zuig. Cindy geniet hoorbaar, doch ze is ook duidelijk in haar wensen, want ze neemt mijn handen en brengt een ervan naar mijn ballen en de ander naar mijn paal, waardoor ik weet wat er van me verwacht wordt. Zodra ik mezelf verwen, openen haar handen haar kutlippen, waardoor haar klit voor het likken ligt, wat dus duidelijk de bedoeling is. Rukkend en mijn ballen knedend, lik ik haar klit, die binnen enkele minuten tot een spetterende climax komt. Het vocht dat mijn tong pleziert slik ik uiteraard door, terwijl zij haar handen van haar kutlippen haalt. Zacht lik ik aan haar openstaande kruis, maar mijn hand gaat als een bezetene over mijn staaf, op zoek naar dezelfde bevrediging die ik haar bezorgd heb.
Vlak voordat ik klaar kom, duwt zij mijn handen echter weg. Het lijkt erop dat ze wacht tot mijn zaad er vanzelf uit spuit, maar dit blijkt niet het geval, want vlak voordat ik spuit, laat zij zich vol op mijn gezicht zakken, terwijl ze voorover duikt om mijn staaf in haar mond te nemen. Met mijn handen om haar billen geslagen loos ik mijn orgasme op haar fluweelzachte tong, wat gepaard gaat met een oerkreet van beiden, waarbij de mijne gesmoord wordt door haar onderlijf. Minuten lang lebber ik op haar lekkende pruim, terwijl zij op mijn slappe worst sabbelt, doch als al onze lichaamssappen geconsumeerd zijn, gaan we voldaan naast elkaar op de grond liggen.

Na het nuttigen van nog een colaatje-tic nemen we een klein uur later afscheid met de afspraak dat ze morgen voor me kookt, waar ik maar al te graag op in ga, want we lijken beiden te beseffen dat deze ontmoeting en de wijze waarop we elkaar aanvullen uniek is.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films