Hetero verhalen - Laatste klant 1


Had meer dan heerlijke Massage gehad en ik had Nathalie was een droom voor mij perfecte rondingen niet te groot maar zeer zeker ook geen hele kleine dingen kan ik je vertellen echt een paar prachtige mooie dingen en meer dan een perfecte jonge schitterende ronden exemplaren .

Was door de fijne en intieme puur natuur seks contact een flinke natte boel geworden tussen onze beide benen en was een droom die uit kwam voor mij als Single jongen had altijd een keurige grote handdoek bij me voor het krachthonk waar het spel flink op de wagen was gegaan .

Slechts In mijn sport broekje was ik achter deze bloed mooie fysiotherapeut aan gelopen naar de kleine kamer naast de douche en was hok kon ik zien omdat het met een wasmachine en douche kop op de deur had zien staan .

Nathalie was enkel nog maar de enige van de staf die deze prachtige nieuwe locatie voor het eerste keer mocht gaan afsluiten en geheel zonder enige stukje kleding liep echt spiernaakt ....

Deze jonge net klaar met haar studie is een lust voor mijn oogjes super slanke jonge dame met echt superlekker strak en subtiel kleine flinter dun schaam streepje tussen die paar prachtige slanke benen .

He kom je ook nog eens deze kant op stoute jongen , OOOO je bedoelt mij
en kan maar moeilijk nee zeggen dat lekkere puur natuur daar heerlijke kontje waar ik tegen aan keek .....

Nathalie komt mij halen totaal klets natte blonde koppie waar het heerlijke paar ronde harde tepels meer dan goed als spenen kei hard recht op stonden .

Nu mee komen BOEF grijpt mijn halve stijve leuter met haar prachtige meiden handen vast en kon bijna geen kant meer op en was direct weer tot een knal harde dikke stijve paal geworden door haar perfect manier van beet houden en heerlijke zachte meiden handen .

OOOOO dit prachtige mannelijke lid is zo heerlijk dikke worst geworden en krijg de eerste en echt heerlijke manier van in oraal contact van deze blonde dame....

Die donders goed weet wat ze bij een jongen man als ik lekker vind en sta aan de tegelvloer vast zo voelt het althans dat ik voor de echt aller eerste keer kennis maak met pijpen van een mooie meid als deze .

Nathalie kijkt mij eens aan en knikt met haar prachtige blonde koppie en zie dat haar heerlijke dikke harde tepels tot paar prachtige dikke ronde knoppen zijn geworden door haar eigen pijp en super lekkere zuig kwaliteiten .

Voor mij een kans voor OPEN DOEL om haar lekkere harde dikke spenen aan te pakken en met de douche en shower gel die ik altijd in mijn tas heb een flinke dikke witte laag te bedekken .

OOOO wat is dat K O U D schat terwijl ik ook net doe of ik niet hoor wat ze tegen mij zegt grijp ik mijn K A N S en komt zij nu ook flink aan de buurt hoor
laat me deze heerlijke stoute dame ook eens flinke manier aan haar trekken komen .

WOW knal harde dikke tepels doen heen en weer gaan door mijn mannelijk handen en spel er heerlijk mee en hoor haar heerlijke manier van keuren en zachtjes heerlijke geile kreten slaan van pure passie en tedere manier van elkaar eens zo fijne eerst kennismaking tijdens het invallen van mijn vast fysiotherapeut .

Nathalie is door deze heerlijk hete warme douche buurt samen totaal helemaal zo heet en super geile bui dat ze totaal was vergeten dat haar string en mooie spier witte BH nog in de sportzaal zou liggen .

Lopen samen naar de zaal en kan me geen heerlijke begin van de avond wensen dan haar prachtige kleine billetjes zo van korte loop afstand te mogen aan schouwen .........

Nee niet waar he heb het toch niet op de behandelkamer van mij laten liggen terwijl net ze alle behandel kamers ruimte heeft afgesloten .

Nou dan maar zonder BH en string naar huis toe ,zoek je deze soms vraag ik toon haar de klets natte string en door wekte zeik natte bh van haar .

Ok jij heb deze al bij je in jou sporttas gestopt GOD zij dank zaterdag ochtend is er een van de stage lopende knullen hier voor te oefen en wil niet dat hij weet dat ik hier douche en wat ik draag van LINGERIE.

NATHALIE trek een spier witte broek aan die ze altijd als reserve hier heeft liggen en stap zonder enige broekje of mini slip in de broek .

MMMMM dat vind je wel lekker he ......
dat ik met deze kleine blote billetjes in deze heerlijke spier witte broek zit
OOOOOOO zo fout is dat dat ik ook zonder bh nu de kleine iets te krappen POLO over mijn klets natte haren trek .

OOOOO prachtige kei jonge harde knopjes stekken pal door de licht blauwe
P O L O heen en ziet het hele lekkere formaat van tieten van haar
perfect met alle mooi detail zijn volle vaart voor mijn oogjes te zien .

Kom nu maar mee stuk van mij loop we even naar mijn L E A S E
auto van het werk en breng haar keurig manier naar mijn huisje toe .

Wat ga je allemaal met mij doen stoute JONGEN ......

Hoe het er allemaal verder gaat bij mij thuis lezen zeer snel
Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films