Homo - De oude zakanman

Het is een warme, doordeweekse dag wanneer. Het is warm in de auto en ik ben dan ook blij dat op de plaats van bestemming ben aangekomen. Ik parkeer mijn auto voor het gebouw aan de winkelstraat. De begane grond van het gebouw bestaat uit verschillende kantoren, op de 1e en 2e verdieping zijn woningen. De kantoorruimtes zien er verlaten uit, wat in zo’n klein dorp ook niet gek is. Naast mijn auto staat een mooie, witte oldtimer Saab waardoor ik weet dat ik op de goede plek ben. De kerkklok verderop slaat 12 uur en ik stap uit mijn auto. We hadden afgesproken dat ik precies om 12 uur bij de witte Saab zou staan. Ik drentel wat om de auto heen en zie in de weerspiegeling van het glas mijn jonge gezicht. Vroeger baalde ik van mijn jonge uiterlijk en kleine postuur, maar daar heb ik inmiddels vrede mee. Met mijn 24 jaar hoef ik niet te verwachten nog verder te gaan groeien dan de 170 die in nu ben, dus daar moet ik mij maar bij neerleggen. In mijn ooghoeken zie ik de voordeur van het kantorencomplex opengaan.

“Goedemiddag, keurig optijd!” zegt de uiterst vriendelijke man in de deuropening. Ik loop snel naar hem toe en geef hem een hand “hoi, ik ben Nick”. “Fijn dat je er bent Nick, mijn naam is Theo”. Ik stap naar binnen en doe de deur achter mij dicht. Theo loopt voor mij door de gangen en alle kantoren blijken inderdaad leeg te zijn. Daarna vallen mijn ogen op de man die voor mij loopt: hij is een kop groter dan ik, heeft een wat stevig postuur en een volle bos met grijs/wit haar. Zijn donkerblauwe maatpak geeft hem een statige indruk en zijn zware aftershave geurt subtiel door de gang. We stappen een kamer in dat geen ramen heeft. In het midden van de kamer staat tegen de muur een bureau met een computer, op het bureau liggen stapels papieren. Theo legt uit dat hij het kantoor af en toe huurt. Hij is met pensioen maar werkt af toe nog om “zichzelf jong te houden”. Ik krijg een glas water en ga aan de andere kant van het bureau op de stoel zitten. Hij ploft in zijn leren bureaustoel. We kletsen wat over de inrichting van het kantoor. Terwijl we zitten te praten twijfel ik of hij wel de man is die ik op de chat heb gesproken. Die vertelde dat hij botergeil was en had het vooral over sex. De man tegenover mij lijkt het tegenovergestelde, gewoon een oude man die gezellig wil kletsen.

Alsof hij mijn gedachte kan lezen zegt hij ineens: “maar we zijn hier natuurlijk niet om te praten over mijn ladekasten. Kleed je eens uit Nick”. Ik ga staan en begin mijn kleren uit te trekken, totdat ik alleen nog mijn sokken aan heb. Een beetje onwennig sta ik daar, terwijl Theo vanuit zijn bureaustoel zijn ogen over mijn lijf laat glijden. Goedkeurend kijkt hij naar mijn gladde borst, slanke buik en bolle billen. Mijn pik staat direct al keihard vooruit, met daaronder mijn geschoren zak. Op zijn commando kruip ik onder het bureau door naar hem toe naar de stoel waar hij nog steeds in zit. Ik maak zijn riem los, het knoopje en de rits. Hij heeft geen onderbroek aan, waardoor zijn penis direct tevoorschijn komt. Het is niet erg indrukwekkend: hij is volledig slap en niet groter en dikker dan mijn duim. Met mijn hand haal ik zijn ballen uit zijn broek, die volledig uit verhouding lijkt te zijn. Zijn ballen past nauwelijks in mijn hand en ik zie dat zijn zak vol met zaad staat. Ik begin zijn zak te kussen en te likken en voel de warmte tegen mijn kin. Dan beweeg ik naar boven en neem zijn pik in mijn mond. Het formaat is niet veranderd en hij is nog steeds slap. Hij past dan ook gemakkelijk in mijn mond. Mijn bovenlip raakt zijn buik, terwijl mijn tong het warme lid door mijn mond beweegt. Mijn speekselklieren slaan aan en al snel is zijn pik glibberig en nat.

Terwijl mijn tussen zijn stevige bovenbenen is verstopt legt hij zijn warme hand op mijn hoofd en kreunt zacht. Ondertussen hoor ik hem klikken met de muis en ineens het geluid van een porno film. Ik kan niet zien wat het is, maar ik hoor 2 mannen lachen en een derde man kreunen. Langzaam maar zeker voel in zijn pik in mijn mond groeien. Eerst dikker en zachter, daarna iets langer, daarna weer iets dikkere en zo gaat het door. Zijn eikel zwelt op en ik voel nu duidelijk de vorm van zijn pik. Het lukt niet meer om mijn lippen op zijn buik te houden. Straaltje voorvocht lopen in mijn mond. Hij smaakt heerlijk, iets aan de zoete kant. Ik blijf hem pijpen tot ik voel dat zijn paal op volle oorlogssterkte is. Wanneer ik hem uit mijn mond laat glijden en er naar kijkt, zie ik een compleet andere paal dan toen ik hem in mijn mond stopte. Zijn lichte paal heeft een kleine kromming naar boven, met op zijn schacht dikke blauwe aders. Zijn glimmende, donkerrode eikel is iets dikker dan zijn besneden pik. Hij lacht hardop, waarschijnlijk om mijn verbaasde gezicht en gaat staan.Terwijl ik zie hoe hij zijn kleren uittrekt, valt het ineens op dat het behoorlijk warm is in het kantoortje. Ik voel, mijn wangen gloeien en zie een vochtige laagje over mijn borst en buik. Wanneer ik omhoog kijk zie ik ook dat Theo het warme heeft: kleine druppeltjes zweet hangen in zijn grijze borsthaar. Op de computer kan in nu zien hoe 2 fors geschapen soldaten een vastgebonden medesoldaat uitwonen. “Nick, ik wil dat je op mijn bureau gaat zitten, op handen en knieën. Gezicht naar de computer”. De stapels papier zijn weggeschoven en ik kruip op zijn bureau, waar ik net op pas. Ik voel hoe zijn warme handen mijn billen spreiden en zijn hete adem valt op mijn gladgeschoren sterretje. Daarna volgt zijn natte tong en ik slaak een hoge kreun. Hij likt eerst plagerig, maar naarmate ik natter wordt begint hij dieper te likken. Ik voel hoe hij mijn billen steeds harder vastpakt. “Nick, ik ben een echte diesel. Ik moet even opwarmen, maar dan heb je ook wat”. Ik kan alleen maar knikken, wat deze man met mijn kontje doet heb ik nog nooit gevoeld. Zijn tong is hard en zacht tegelijk en ik voel hoe mijn sterretje steeds verder open gaat staan. Ik moet mijn best doen niet op zijn bureau te kwijlen. Ik wil meer. Ik wil zijn paal in me voelen. Ik wil het zo graag.

“Alsjeblieft, neuk me. Ik wil je kloppende paal in mijn kontje voelen”. Theo grinnikt en drukt op een knopje van het bureau, dat ineens naar beneden begint te zakken. Als mijn kontje op de perfecte hoogte is vraagt hij mij “geldt wat je op de chat zij nog steeds?”. “Ja, ik wil je paal voelen zoals hij echt is”. “Goed, dan moet ik nog 1 dingetje doen”. Op het computerscherm voor mij zie ik hoe hij een programma opent. Na een paar klikken zie ik ineens een jongen naakt op een bureau zitten, in het kantoor van een oude man. Ik kijk omhoog en zie ik de hoek van het kantoor een beveiligingscamera. Hij zoomt iets in totdat we beide goed in beeld zijn, het beeld is mega scherp. Als ik niet zo geil was zou ik misschien boos worden dat hij dit filmt, maar ik ben nu zo ver dat hij alles met me zou mogen doen. “Maak je geen zorgen, ik wis de beelden straks direct weer”. Ik voel hoe mijn billen weer worden gespreid. Dan voel ik zijn eikel tegen mijn glibberige gaatje. Langzaam zinkt zijn eikel naar binnen. Hij laat mijn kringspier even wennen en glijdt daarna verder. Hij voelt perfect. Zijn heerlijke paal voelt zo groot en dik en er lijkt geen einde aan te komen. Als ik naar het scherm kijk wordt ik mogelijk nog geiler. Mijn kleine postuur valt zo goed bij zijn grote lijf. Dan voel ik mijn billen in zijn schoot.

Zelfverzekerd begint hij zijn heerlijke lul weer uit mijn kontje te laten glijden en stoot dan weer naar binnen. Hij voert het tempo steeds sneller op en bij elke stoot zijn mijn hoge kreuntjes te horen. Het geluid van kletsende lijven klinkt door het kantoortje. Ik voel zijn zweetdruppels op mijn rug vallen terwijl hij zich vergrijpt aan zijn jonge sletje. Al neukend slaat hij een paar keer op mijn billen en ik blijf vragen en smeken om zijn paal. Dan trekt hij zijn paal uit me en draait mij op mijn rug. Hij doet het met zoveel gemak dat ik nauwelijks doorheb wat er gebeurd. Het bureau wordt weer omhoog gezet. Hij legt mijn benen over zijn schouders, pakt zijn pik vast en laat hem weer diep in mijn gaatje glijden. Het voelt alsof ik een totaal andere lul in me heb gekregen, terwijl die een weg door mijn kontje baant. Ik kijk naar hem en voel een nieuwe vlaag van geilheid door me heen spoelen. Misschien dat niet iedereen dat kan begrijpen, maak ik val op wat dikkere, oude mannen en hij voldoet aan het hele plaatje. Zijn grote armen, forse buik, harige borst. Zijn heupen die veel breder zijn dan die van mij. Het voelt zo lekker als mijn kontje diep in zijn schoot begraven is.

Dan begint hij opnieuw in me te stoten en bij elke stoot voel ik hoe mijn billen trillen. Hij gaat iets anders staan en stoot opnieuw, wat resulteert in een scholgolf door mijn lijf. Weer een stoot en weer een schok. Ik kijk verbaasd op en zie hoe hij zich opmaakt voor een nieuwe stoot. Een ongecontroleerde kreun verlaat mijn mond als hij zijn lul weer diep in me stampt. Ik zie hoe een straal voorvocht uit mijn pik loopt. “Wat jij voelt is je prostaat Nick”, beantwoord hij mijn vragende gezicht. “Omdat mijn paal wat omhoog buigt kan ik wat meer dan alleen neuken”. Hij stoot opnieuw en ik kreun opnieuw. Hij voert het tempo op. Ik voel hoe zijn eikel van binnenuit tegen mijn prostaat drukt. Gecontroleerd laat hij zijn paal door mijn lijf glijden. En ik? Ik kan niets anders doen dan jammeren en piepen van genot “Oh, ja, fa-hack, awwwww”. Mijn onderbuik staat in brand. Dan pakt hij mijn paal vast. “Nee, niet doen” smeek ik nog, “dat hou i..”. Ik kan mijn zin niet afmaken: ongecontroleerd begint mijn lijf te schokken. Uit mijn pik spuiten stralen gloeiend zaad. Normaal kom ik nooit spuitend klaar, maar nu blijft mijn lijf maar samentrekken. Mijn jongenszaad spuit over mijn borst en over mijn gezicht. Dit is het moment waarop Theo heeft gewacht. Mijn jongenskutje trekt ongecontroleerd samen en maakt mijn gaatje nog strakker. Ik verwacht een ontketende man, snel, ruig en hard zoals hij tot nu toe neukte. In plaats daarvan begint hij langzaam en intens te neuken. Ik voel hoe mijn kutje om zijn paal knijpt, terwijl met elke stoot er een restje zaad uit mijn slappe pik loopt. Zijn lul begint te gloeien en zijn adem wordt zwaar. Hij glijdt diep in me, zijn ballen in mijn bilnaad. Dan voel ik zijn staaf in mij pulseren. Zijn zak begint te schokken, zijn vingers boren in mijn zachte billen. Heel even lijkt het alsof de tijd stil staat. En dan gebeurt het. Een warme gloed stroomt in mijn buik, dikke stralen zaad worden in mijn darmen gespoten. De man boven mij kreunt zwaar en diep. Als ik voel dat zijn pik slapper begint te worden, stapt Theo naar achteren en laat zijn lul uit mijn kontje glijden. Op de beveiligingscamera zie ik mezelf liggen, met mijn eigen zaad in mijn gezicht. Uit mijn gaatje begint zijn zaad naar buiten te vloeien. Theo komt naast me staan en houdt zijn pik bij mijn gezicht. Ik heb nog nooit een verliefd gevoel voor een man gevoeld, maar op dit moment is dat helemaal anders. Ik open mijn mond en neem zijn eikel in mijn mond. Liefdevol sabbel ik het laatste warme sperma uit de man die mijn jonge lijf onder handen heeft genomen. Zijn zaad loopt langzaam uit mijn openstaande kutje langs mijn bilnaad, zijn eikel rust in mijn mond terwijl ik naar zijn goedkeurende gezicht kijk. Ik hoop met heel mijn hart dat hij mij goed genoeg vindt voor een volgende keer.


Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films