Homo - Mijn knuffelbeer

Ik sta bij je voordeur.
Jij hebt gereageerd op mijn advertentie:

“Hoi ik ben Jim.
Ik zoek een date voor uitgebreid knuffelen, vrijen, strelen trekken, pijpen en alles wat we samen lekker vinden. Ik ben een actieve bottom en een beetje onderdanig,
Ik ben 170 cm, 70 kg , 15 cm en lichtbehaard/geschoren.
Ben jij rond de zestig en groter en steviger dan ik, reageer dan.”

Jij hebt gereageerd en het klikte meteen en nu bel ik dus bij je aan.
Ik val op oudere grote stevige echte mannen met grijzend haar en als jij open doet zie ik mijn ideale man. Je bent veel groter dan ik en lekker stevig.
“Hallo Jim, je bent gekomen, fijn” zeg je met een vriendelijke glimlach.
“Dag Jan, natuurlijk ben ik gekomen”.
Je neemt me mee naar binnen, door de hal naar de woonkamer. Gezellig en leuk ingericht.
Ik ga op de bank zitten en jij in een stoel tegenover me.
Ik kan je goed bekijken nu en zie dat jij hetzelfde bij mij doet. Je hebt heldere blauwe ogen en je behaarde armen doen me rillen.
Ik voel me toch een beter onzeker maar aan de andere kant ook de spanning.
Je vraagt of ik iets wil drinken en als ik om een frisdrank vraag ga je dat halen. Ik kan mijn ogen niet van je afhouden als je opstaat.
Als je terugkomt glimlach je weer naar me.
Je zet de frisdrank voor me op tafel en kijkt me aan. We voelen het beiden. We willen het.
Je komt naar me toe.
Je legt een grote hand op mijn schouder, stevig, maar rustig en je trekt me tegen je grote lijf.
Ik voel rillingen in mijn lijf. Hier heb ik op gewacht,
Ik kijk omhoog en je mooie ogen glinsteren als je mij nog meer tegen je aan trekt. Stevig en zelfverzekerd nu. Je buigt voorover en pakt mijn gezicht in je stevige handen en onze monden komen op elkaar en terwijl je mijn hoofd stevig vastpak dringt je tong bij me naar binnen. Onze tongen kronkelen om elkaar en ik hijg van het heerlijke gevoel.
Je andere hand streelt me over de rug en trekt me nog meer tegen je aan. Ik sidder van genot en je hand glijdt verder over mijn rug.
Dan draai je me om en ik voel je adem in mijn nek. Je kust me in mijn hals en ik ril. Ik smelt door je aanraking. Je handen komen nu op mijn bovenlijf terwijl je me van achteren vastgeklemd houdt. Jouw lijf tegen me aan en ik voel de bobbel in je broek tegen mijn achterlijf. Je handen verkennen mij en ik voel mijn lul reageren en ga helemaal op in jouw heerlijke strelen. Je bent zelfverzekerd en teder, met je grote sterke lijf.
Ik begin nu te beseffen hoe fijn en lekker het is met jou.
Ik wacht gewoon af terwijl jij mij lijf verkent,
Dan voel ik hoe jij mijn shirt begint los te knopen en van me aftrekt. Mijn bovenlijf is nu bloot voor je en van je. Je heerlijke handen kneden mijn huid en ik kreun.
Je lippen zijn weer in mijn hals, maar ik verlang er naar om ze weer op de mijne te voelen. Mijn lijf trilt van het genot en ik leun terug tegen je schouder als je me zo laat genieten. Je handen glijden over mijn bovenlijf en komen dan op mijn gevoelige tepels. Je streelt ze en kneedt ze, Heerlijk,
“Je hebt lekkere tietjes, maken me geil”, hijg je.
Nog harder knijp je nu, de tepels zijn hard en kloppen, de sensatie giert door mijn lijf.
Ik voel je warme adem op mijn huid en je gaat door met strelen Je bent heerlijk en maakt me gek en wil me helemaal laten gaan met jou.
Dan draai je weer om en al snel smelten onze monden weer samen. Heerlijk. Je handen glijden over mijn blote rug en al snel maak je de riem los. Ik maak zelf mijn broek open en hij glijdt van me af. Je mond verlaat de mijne en glijdt naar beneden, door mijn hals en dan, heerlijk, van de ene tepel naar de andere. Mijn lul klopt in mijn slip en vraagt om bevrijding. Maar je schenkt er nog geen aandacht aan. Je streelt me en je blijft me heerlijk zoenen en dan vraag je:
“Ga je mee naar de slaapkamer?”.
Voor ik kan antwoorden trek je me met je mee naar de slaapkamer en ik zie het bed met de teruggeslagen lakens. Je stopt en je trekt je shirt uit en ook je broek verdwijnt snel. Je komt op me af met nu alleen een boxershort aan en ik zie duidelijk dat onze aanrakingen je niet ongevoelig hebben gelaten.
Dan neem je me weer heerlijk in je sterke armen en ik wordt tegen je prachtige sterke lijf gedrukt. Mijn harde lul komt in de verdrukking tussen ons in en ik voel de jouwe tegen mijn onderlijf.
We zoenen vol passie en je hete tong weet niet van ophouden in mijn mond en ik kan bijna geen adem halen. Onze lichamen lijken samen te smelten.
Mijn begeerte naar jou blijft maar stijgen en jij hijgt nu ook in de lust die jij toch ook moet voelen. Ik wil gewoon alles met je doen nu. Jij bent heerlijk.
Dan laat je me een beetje los en onze lijven gaan iets uit elkaar en ik kijk naar beneden en zie mijn pik recht vooruit staan in mijn slip. Hij wil bevrijd worden.
Maar ik voel nu je handen weer op mijn borst en mijn tepels staan al snel weer in vuur en vlam. Ze worden verkoeld door het likken van je tong.
Dan streel ik jou over je stevige borst en je bruine tepels blijken ook niet ongevoelig als ik mijn mond er over sluit. Je krent als ik eraan knabbel.
Maar dan pak jij weer initiatief en weer op mijn gevoelige tepels. Je zuigt en knibbelt eraan.
Het is bijna niet te houden en ik kreun: “Als je zo doorgaat kom ik klaar”.
Je zegt: “dat is nog niet de bedoeling. We moeten lang genieten”.
Je buigt je nu voorover en met een snelle beweging trekt je mijn slip naar beneden. Mijn kloppende pik schiet tevoorschijn en glimt van opwinding. De eikel glimt van het voorvocht.
Je trekt me op het bed en ik lig op mijn rug.
Je komt boven me en je mooie grote lijf komt even op me. Al snel beweeg je mond naar mijn onderlijf en mijn pik verdwijnt in je mond. Je maakt me gek met het heerlijke pijpen van mijn hunkerende lul. Ik kijk naar beneden en moet kreunen als ik jou, mijn heerlijke minnaar, mijn pik zie pijpen. Ik wordt zo verschrikkelijk geil. Ik kan me bijna niet beheersen.
Dan stop je plotseling en je rolt van me af. “Nu jij”, kreun je.
Je ligt daar op je rug en ik bewonder je.
Dan buig ik me over je heen.Mijn mond komt op de jouwe en we tongen weer heerlijk en ondertussen laat ik mijn rechterhand over je mooie lijf glijden. Over de haren van je borst, over de maag naar je buik en mijn hand glijdt onder in je boxershirt en ik voel je pik. Ik sluit mijn handen om de paal en voel hoe groot hij is.
Dan trek ik mijn mond van de jouwe en ik beweeg naar beneden met mijn mond in de richting van de nu nog verborgen heerlijkheid. Dan trek ik de short weg en je lul springt tevoorschijn. Je hebt veel meer haren daar dan ik en het is opwindend om te zien hoe jou pik tevoorschijn springt. Groter dan de mijne, hij is lang en dik, en al snel trek ik het velletje terug en dan zie ik de prachtige knop. Ik breng snel mijn mond naar deze heerlijkheid en terwijl mijn hand langs de schacht glijdt zuig ik aan je heerlijke eikel.
Ik hoor je kreunen en ik wil het lekker voor je maken.
Mijn handen komen op je stevige billen en trekken je pik nog meer tegen me aan. Dan glijden mijn lippen naar je grote behaarde ballen. Ze zijn echt groot en zwaar en lijken me vol met heerlijke sappen.
Maar dan komt mijn mond weer op je heerlijke champignonvormige gloeiende eikel. Je paal is nu keihard en staat als een dreigend monster vooruit. Wat een pracht exemplaar heb jij.
Ik ben er gek op en dan voel ik hoe jij mijn onderlijf pak en mij weer op je trekt.
Ik voel je mond op mijn hunkerende pik en we zijn nu in de 69 positie.
Ik ga door met pijpen en ik probeer steeds meer van je kloppende paal in mijn mond te nemen en ik voel hoe mijn kleinere pik helemaal in je mond verdwijnt. Je pakt me bij mijn billen en drukt me tegen je aan.
Ik voel je handen op mijn billen en een hand bij mijn gaatje. Ga je het doen?
Dan voel ik een vinger bij mijn gaatje en ik kreun van begeerte als je probeert in me te schuiven. Je blijft zo met me bezig en ik ril van wilde begeerte.
We kreunen allebei
We vinden het allebei lekker. Mijn mond is nu vol met je pik en ik voel dat ik zelf nu op springen sta. Heerlijke golven in mijn onderlijf signaleren dat ik snel kan komen.
Ik geniet van de sensatie. Onze naakte lichamen tegen elkaar. Ik geniet maar wil nog niet klaar komen.
Ik wil samen met jou genieten van alles wat onze lijven elkaar kunnen schenken
Ik bewerk weer je ballen en je kreunt als ik mijn gezicht door je schaamhaar beweeg en ik sluit mijn ogen en voel het genot.
Dan voel ik je mond weggaan van mijn lul. Je handen komen op mijn rug en je trekt me omhoog en trekt me direct weer op je. Ik lig nu op je.
Onze keiharde pikken glijden langs elkaar en je pakt me bij mijn hoofd. Onze lippen komen op elkaar en we zoenen weer heerlijk. Duidelijk is nu dat we allebei verschrikkelijk geil zijn want we kussen wild en ik voel hoe jij met een hand onze hete pikken langs elkaars schuift. Geil!
Ik ben van jou en jij bent van mij.
Je trekt me aan mijn heupen iets omhoog. Ik zit nu op je met mijn benen naast jou.
Je handen strelen weer mijn gevoelige tepels en dan beweeg je iets onder mij en je schuift me van je af en ik kom op mijn buik naast je te liggen. Ik voel je mond op mijn rug. Naar beneden en je handen strelen mijn zij nu. Even kom je op me en ik voel je grote harde hete prachtige lul tussen mijn billen. Ik ril van begeerte. Wil je me neuken?
Ik voel me heerlijk en jij glijdt heen en weer tussen mijn billen.
Ik kreun en leun met mijn hoofd achterover tegen jouw lijf. Ik wil dat je me neukt.
Ik voel je handen naar beneden glijden over mijn rug en je knielt bij mijn onderlijf. Jouw handen komen tussen mijn billen en doen ze uit elkaar. Gespannen wacht ik af als ik je hete adem voel. Ik voel hoe je tong bij mijn gaatje komt en ik ril van genot. Je tong in mijn gaatje beweegt heerlijk. Je bent een perfecte rimmer. Je bent mijn minnaar.
“Oh Jan, je bent heerlijk”. Kreun ik.
Dit had ik niet verwacht. Zo’n heerlijke minnaar.
Je gaat door mijn gat helemaal nat te maken en je vindt het lekker om mij te rimmen en ik vind het heerlijk om zo gerimd te worden.
Dan verdwijnt je tong en je zoent me weer in mijn hals. Ik keer me om en weer komen onze monden op elkaar. Heerlijk, onze naakte lijven tegen elkaar.
“Jan, ik wil je in me”, kreun ik.
“Weet je dat zeker. Is dat niet een stap te ver en ik doe dat niet vaak. Neuken bedoel ik”.
Even ben ik teleurgesteld.
“Dat doe je samen, Jan en ik ben ook actief dan.”
Je zegt niets en ik vat dit op om verder te gaan.
“Ga maar op je rug liggen. Ik wil je echt verwennen”.
Je gaat op je rug liggen en ik kom bovenop je. Mijn mond komt op de jouwe en al snel tongzoenen we weer heerlijk en dat is voor mij een sein om verder te gaan.
Mijn mond glijdt naar beneden over je grote mooie lijf, de haartjes op je borst, je tepels en je zachte buik. Dan bereik ik weer je donkere schaamhaar en al snel neem ik de prachtige eikel in mijn mond. Heerlijk.
Ik ga tussen je benen zitten en neem je grote ballen in mijn handen en masseer ze. Oh wat verlang ik naar de inhoud van deze grote zware ballen.
Jouw paal is alweer snel staalhard en ik schuif langzaam weer naar boven. Ik zit nu met mijn kont tegen je genotsknuppel en ik beweeg iets tot ik hen tussen mijn billen voel.
Dan zeg je ”Kom even met je kontje boven mijn mond dan maak ik je goed nat. Ik rim graag”.
Snel beweeg ik en mijn gaatje is nu bij je mond.
Met je vingers en mond maak je mijn gaatje lekker nat en ik huiver bij de gedachte dat jij ook wil. Je maakt me soepel en ik ga weer terug in de houding waarbij de harde neukpaal tussen mijn natte billen komt.
Ik ga iets omhoog met mijn onderlijf en reik met mijn hand naar achteren. Ik pak de grote gloeiende paal vast en beweeg zo dat ik met mijn gaatje precies boven de glanzende gladde eikel komt. Ik beweeg even heen en weer en voel de vochtige eikel nu bij mijn strakke gaatje.
Ik voel de druk als ik me iets laat zakken en ik voel eerst nog even met een vinger of er een opening te vinden is. Door het vocht is er al snel een kleine opening.
Op het moment dat ik me weer op je paal laat zakken, voel ik hoe jouw handen langs mijn zijden glijden en net als je mijn gevoelige tepels raakt druk ik met mijn gaatje tegen je grote eikel. Hij lijkt veel te groot en ik voel de pijn als ik probeer me over deze eikel wil drukken.Ik beweeg heen en weer en je pik glijdt weer tussen mijn natte billen, Heerlijk, maar nu pak ik hem weer vast en duw hem weer tegen het strakke gat. Ik wil je verschrikkelijk graag.
Je pik is keihard en lang en ik spreid mijn benen iets meer en voel nu hoe de eikel iets naar binnen glijdt. Even doorbijten. Ik houd de adem in en druk door tot ik de eikel langs de kringspier voel schieten.
De eikel zit in me.
Ik buig me voorover en ik zoen je, maar moet de pijn even verbijten.
Ik ben opgewonden en wil me helemaal geven nu. Langzaam druk ik weer door en de pijn blijft bij deze toch wel dikke harde pik. Je bent in me maar mijn kutje staat in vuur en vlam.
Ik moet hijgen en beweeg heen en weer. Nu raak in langzaam gewend aan deze genotspaal in me en ik voel dat jij nu ook begint te bewegen met je heupen.
Maar je zit nog lang niet helemaal in me.
Even blijf ik stil en geniet van jouw bewegen maar dan schuif ik weer heen en weer. Iets meer eruit en dan resoluut weer iets dieper in me. Langzaam voer ik het tempo op en ik voel je steeds dieper in me, Ik voel geen pijn meer maar toenemend genot van het heerlijke gepaald worden door een prachtige pik. Ik huiver van genot en als ik naar rechts kijk zie ik ons in een spiegel naast het bed. Dit maakt me nog geiler.
Steeds dieper nu voel ik je en ik voer mijn tempo op. Ik hoor je kreunen en je beweegt nu met me mee en dan voel ik je hand bij mijn eigen pik. Je trekt eraan op mijn tempo.
Heerlijk en ik voer het tempo op en steeds dieper en langer en dan eindelijk zak ik zo ver over je dat ik je behaarde ballen tegen mijn billen voel, je bent helemaal in me.
“Oh Jan, heerlijk, neuk me diep. Ik voel je helemaal”.
“Jim, je bent een lekkere jongen, heerlijk. Ga door, ga door”.
Dat hoef je me niet te vragen. Jouw lange paal schuift helemaal in me en dan er weer bijna uit. Hij klopt als een gek en is enorm heet. Mijn eigen lul word gek door je trekken en ik ga zo klaarkomen.
Ik kijk nog eens in de spiegel en zie twee zwetende lijven in een intense neukpartij. Dat maakt me zo geil dat ik het niet meer hou en heerlijk klaar kom.
Ik krijs het uit van intens genot en hou even op met bewegen.
Ik buig me weer naar je toe en we zoenen intens.
Je neukpaal zit helemaal in me en ik voel je bewegen met je heupen en ik neem het ritme weer op. Heen en weer op je kloppende paal beweeg ik en ik voel je heerlijk diep in me.
Je kloppende pik staat op springen en ik beweeg heen en weer met mijn heupen.
Je grote ballen slaan tegen mijn billen en ik voel golven van genot in mijn lijf en mijn eigen lul staat al weer keihard tegen mij onderbuik.
Ik wil je diep in me en ik ben in extase en ik hoor je kreunen en ik wil je genot en bevrediging geven. Jij moet genieten.
Het pompen van je pik maakt slurpende geluiden in mijn natte kut en ik voel je spieren spannen. Je beweegt niet meer onder me maar je spant je machtige lijf en hef je onderlijf, waardoor je paal nog langer lijkt.
Tintelingen in mijn lijf en mijn ballen staan gespannen.
Het lijkt of er geen einde komt aan onze intense bewegingen. Op en neer ga ik en jouw handen pakken mijn lijf stevig beet.
“Oh Jim, je bent heerlijk, ik ga zo komen”, je schreeuwt het bijna uit.
“Neuk me, neuk me. Ik wil je helemaal.”.
Dan pakken je handen mijn billen beet en strelen ze wild. Ik streel met mijn vingers door je haar en streel je borst en ga door me over je paal te schuiven. Het lijkt of je steeds dieper in me komt. Ik kan je helemaal hebben.
Je trekt aan mijn tepels en we kussen weer. Je tong dringt mijn mond binnen en is wild en dus vul je elk gat van me .
Weer zijn jouw handen op mijn tepels en je trekt er hard aan. Heerlijk is dat.
Je bent er bijna, ik voel het aan alles en hoor het aan jouw geluiden.
Ik verhoog het tempo en vertraag dan weer om je te plagen, ik voel je urgentie. Ik voel dat je wilt komen, want je blijft wild kreunen.
“Oh grote vent van me, ik ga je heerlijk klaar laten komen. Je mag in me spuiten. Heel diep in mijn lijf wil ik je voelen. In het warme hol van me”.
“Oh ja Jim, oh ja lieverd”.
“Ik wil je zaad in me nemen en meenemen zolang ik kan”.
“Ja, ja”.
“Van uit je grote ballen diep in mijn darmen wil ik je liefdessappen hebben. Ik wil het en ik heb het nodig”.
Je gilt: “Ik ga komen, ik ga komen!!”.
Ik voer het tempo op en maak je gek.
“Oh Jan, geef me jouw zaad, pomp je liefdessappen in me. Geniet”.
Je gilt weer en roept: “Oh heerlijk, oh lieverd, oh schat”, en je komt diep in me klaar
Ik kom overeind en zak helemaal over je kloppende spuitende paal en mijn harde pik slaat tegen jouw onderlijf.
Mijn binnenste wordt gevuld door je warme zaad. Ik voel het heerlijk in mijn lijf.
Je gezicht is vertrokken van wilde begeerte en je lijf beweegt wild door de ademhaling en we kreunen beiden van genot.
Ik blijf op je liggen met je prachtige wapen nog helemaal in me. Je slaat je armen om me heen en ik wordt tegen je grote lijf gedrukt.
Even later trek jij je uit mij terug. Je mooie wapen plopt uit mijn lijf en laat een enorme leegte achter. Ik maak me los uit je omarming en beweeg me naar beneden. Je natte lul is nu iets verslapt en ik neem hem in mijn mond. Je kreunt als ik je schoon likt.
Helemaal, je genotsknuppel met de heerlijke glanzende knop.
Je trekt me weer naar je toe en teder vinden onze monden elkaar weer voor en heerlijke lange zoen. Je handen zijn weer op mijn lijf en we liggen nog even zo.
Vermoeid en voldaan.
Als we even later opstaan voel ik nog de sappen langs mijn billen lopen.
Ik mag bij je douchen en probeer dan toch iets in me te houden als een souvenir ter herinnering aan jou

Later praten we nog wat bij en spreken af dat we elkaar zeker nog eens zullen ontmoeten.
Ik ben blij dat ik jou heb getroffen.
Jij bent mijn Knuffelbeer.

Jim

Commentaar graag op jimboy@xs4all.nl

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films