Homo verhalen - De smaak van zijn zaad

Ik stond alleen te plassen in een van de urinoirs van een Brussels café, enigszins verveeld met de zoveelste overbodige avond, toen een zwarte man binnenkwam. Het was een warme zomeravond en hij had zijn witte hemd over zijn blote bovenlichaam volledig los hangen. Hij was groot, gespierd, elegant. Een mooie verschijning zelfs voor mij, hetero man. Hoewel er op z’n minst tien urinoirs waren, kwam hij naar het urinoir rechts van mij. Ik vond dat intimiderend, maar kon niet onmiddellijk weg omdat ik nog aan het plassen was. Ik rook zijn mannelijke parfum. Hij deed zijn gulp open en trok zijn lul te voorschijn. Ik kon niet voorkomen dat ik even keek... Ik duizelde en greep mij vast aan de muur. Zulk een pik kende ik alleen maar uit de porno. The black monster cock! Deze was minstens vijfentwintig centimeter! De man zag mijn verbazing en glimlachte vriendelijk.
“You can look, nothing to be ashamed of, I like it when someone looks at my cock.”
Ik voelde me nog steeds ongemakkelijk.
“I’m so sorry,...”, stamelde ik, maakte mijn broek dicht en wilde beschaamd weggaan. Wat een avond! Wat een afgang, dacht ik bij mezelf, moedelozer dan ooit voorheen.
“Please, don’t feel bad… just stay.”
Hij draaide zich naar mij toe en liet zijn lul op zijn rechterhand rusten.
Ik wist niet waar ik het had, maar kon niet meer bewegen. Ik wilde in de grond verdwijnen, maar kon mijn ogen niet afhouden van dat zwarte ding voor mij. Hij stroopte langzaam de voorhuid af en liet me zijn eikel zien.
“You can look, you can touch, you can suck, whatever you want!”
“I… I… please… no…!”, stamelde ik.
Ik wilde maar een ding: door mijn knieën gaan, al dat vlees in mijn mond nemen, en dan zuigen, zuigen, zuigen…. Alleen maar zuigen,...“Touch me, I want you to touch me!”, beval de man me met vriendelijke, maar besliste stem.
Toen trok hij zijn broek open en liet ze in één beweging tot op zijn enkels vallen. Ik zag nu zijn juweel in al zijn glorie, gracieus naar beneden buigend, zo dik als mijn pols, uitlopend op twee prachtballen, gladgeschoren zoals de rest van zijn lichaam. Een zwarte god stond voor me en wilde dat ik hem afzoog. Ik deed wat je doet voor een god: knielen. ik nam de zwarte slang in mijn beide handen om het gewicht te voelen. Ik boog voorover, kuste de eikel voorzichtig en liet dan mijn tong rond het open gaatje cirkelen. Ik hoorde de man boven me zuchten.
‘Yeah…! Yeah…! So good, so good! Go on!”
Met mijn rechterhand begon ik zijn zware ballen te masseren en met mijn linker trok ik hem af, terwijl ik zijn eikel steeds intenser begon te likken. Ik voelde hoe hard ik zelf werd en kneep in mijn kruis.
“Let us undress!”
Ik vergat waar ik was. Het kon me geen reet schelen. Alleen de zijne kan me wat schelen, dacht ik onnozel op dat ogenblik. Hij trok snel zijn schoenen, broek en sokken uit en wierp ze in een hoek. Ik volgde zijn voorbeeld. Geen halve minuut later stonden we elkaar volledig naakt te kussen in een urinoir waar ieder ogenblik iemand kon binnenkomen. Ik stond stijf als nooit voorheen. dit had geen vrouw ooit bij mij opgewekt. Ik wist niet wat ik daarbij moest denken of voelen. Schaamte? Schuld? Verwarring? Of erger? Ik werd overvallen door een lust die mij compleet vreemd was en waarbij ik me onmiddellijk op mijn gemak voelde. Ik had tot tien minuten geleden nooit een man aangeraakt. Nu was mijn tong verstrengeld met die van een zwarte man, speelde mijn rechterhand met zijn lul en wreef mijn linkerhand over zijn kontgat. Ik zakte in mezelf in mekaar en tegelijk stond er iemand nieuw in me op. Ik kuste en likte de man in zijn nek, zijn hals, ik beet in zijn schouders, likte en kuste zijn harde tepels. Hij hield me stevig tegen zich aan alsof hij mijn vertwijfeling en verwondering over mezelf aanvoelde. Het was alsof hij me veilig naar de overkant van mezelf bracht, naar een lust die ik pas begon te ontdekken. Ik streelde zijn gespierde maar zachte lendenen en dijen. Ik duwde mijn pik tegen de zijne en zo wiegden we stil heen en weer, woordeloos, met elkaar in gesprek via gezucht en gekreun. Ik ging weer door mijn knieën op zoek naar de juwelen van deze mij totaal onbekende man. Ik drukte mijn gezicht tegen zijn harder wordende lul, snoof zijn rauwe mannelijke geur, likte en kuste zijn ballen.
‘Suck me! Suck me!’, hoorde ik boven me kreunen.
Hij nam zijn lul in zijn hand en duwde hem ruw en diep in mijn mond. Ik moest kokhalzen en braken, maar vond dat het heerlijkste gevoel in lange tijd! Ik sloeg mijn handen rond zijn kont, drong met een vinger in zijn kontopening en duwde mijn mond nog dieper over zijn pik.
“Turn around!’, beval ik op mijn beurt.Hij deed wat ik vroeg.
‘Bend forward!”
Hij boog voorover.
Ik kreeg opnieuw een schok in mijn pik en mijn hart sloeg een slag over toen ik zijn kont, zijn ballen en zijn hangende lul zag. Ik trok zijn dijen open en likte zijn aars traag en diep. Hij zuchtte even traag en diep. Met mijn handen trok ik woest aan zijn lul en kneedde in zijn ballen. Ik verloor iedere controle. Hij stond recht, greep mijn hoofd en kuste en likte hartstochtelijk mijn gezicht en hals. Dan keerde hij me om, duwde me tegen de muur en spreidde mijn benen.
‘No, please, yes...do… watch out, please…’, stotterde ik. ik had schrik dat zijn lul me zou openscheuren. In mijn gat had nooit veel meer dan een butplug gestoken! Ik voelde zijn eikel tegen mijn kontgat duwen. Ik verstijfde helemaal.
‘No… no… just come in my mouth…’, fluisterde ik.
Hij begreep dat een penetratie op dit ogenblik geen zin had. Daar was geduld, oefening en wellicht ook techniek voor nodig. Hij draaide me om, kuste, likte en beet mij tepels terwijl we elkaar masturbeerden.
‘Masturbate while I come in your mouth!.
Ik ging op mijn knieën zitten en deed precies dat. Ik zoog hem diep af, geholpen door zijn sterke hand die mijn hoofd over zijn nu keiharde lul heen en weer bewoog, en tegelijk trok ik mezelf af. Hij haalde zijn lul uit mijn mond en begon zich op zijn beurt voor mijn ogen te masturberen. Ik vond dat onwaarschijnlijk geil. Ik moest ophouden om mezelf aan te raken want ik kon ieder moment gaan spuiten. Ik streelde zijn kont, dijen en kuiten. Ik voelde aan zijn spieren dat hij ging komen.
‘Open your mouth, bitch’, snauwde hij hard.
Die plots harde taal maakte me nog geiler. Ik deed wat hij vroeg en hield mijn open mond voor zijn steenharde staaf. Hij kreunde kort, duwde zijn lul in mijn mond en begon hard en overvloedig te schieten. Ik kon nauwelijks bijhouden met slikken. mijn mond was nooit zo vol geweest. Ik moest braken, kokhalzen, maar genoot van zijn zoet sperma dat van mijn kin droop. Ook mijn handen zaten vol zaad. Ik likte alles af. Ik likte zijn lul aan alle kanten, van aan de eikel tot aan zijn ballen schoon. Ik ging met mijn tong tussen zijn benen door tot aan zijn gat en terug. Ik stond hard nu.
‘Come; let me now!’
Hij trok mij recht en ging op zijn beurt voor mij knielen. Hij greep in mijn ballen en nam mijn stijve lul in zijn mond, zachter dan ooit een vrouwenmond was. Of verbeeldde ik me dat maar? Wat er ook van zij, binnen de minuut schoot ik alles wat ik ook maar enigszins in me had in dikke witte klodders in zijn mond. Het was alsof ik mijn ziel in hem leeg spoot. Ik gromde zoals een wild dier, raakte de bodem van mezelf. Er bleef niets van mij over. Ik viel in een diep zwart gat. Ik moet toen het bewustzijn hebben verloren. Ik werd wakker, geen enkel idee hoeveel later, volledig gekleed. Van de man was geen spoor. Ook niet in het café. Ik zocht in mijn broek- en jaszakken naar een spoor, een briefje, een telefoonnummer, een afscheidswoord, … maar tevergeefs. Het enige bewijs dat ik had van deze ongelofelijk nacht was de smaak van zijn zaad in mijn mond en een onuitsprekelijk verlangen naar meer...

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films