Homo verhalen - Je weet maar nooit

Henry zette zijn auto op de nog bijna lege parkeerplaats bij de afgelegen boerderij waar de erotische club gevestigd was. Gayparty, al maanden hield het hem bezig. Nu was de kogel door de kerk. Bloedgeil was hij, gespannen als een veer. 170 lang, mooie krullenkop, beginnend buikje, 60 en topfit. Hij liep naar binnen. Aan de receptie een vrolijke jonge vent, strak lijf, shorts en t shirt. Henry betaalde de entree, vulde zijn gegevens in en de knul stelde vast dat hij nieuw was. Hij riep: Rob, zin in een rondleiding? En 10 seconden later verscheen een lange, oudere vent (63), ontbloot bovenlijf, strakke leren boxer, brede schouders, mooi lijf, donker behaard, kale kop. Hij lachte en stelde zich voor, hij nam Henry mee naar een kleine kamer met een makkelijke bank en vroeg hem wat hij wilde weten en wat hij op de clubmeeting zocht. Henry vertelde dat hij al jaren graag een keer seks met mannen wilde.

Heel vroeger wel geproefd, maar nooit doorgepakt. Nu was hij er klaar voor, een heerlijke lul pijpen, lang zoenen, rimmen en wie weet nog meer. Hij voelde zijn pik in de kleine slip harder worden en bekeek de mooie man op de bank. Die was volkomen ontspannen en grijnsde toen Henry het over wie weet nog meer had. Kom op, rondleiding, hij streek over zijn boxer en zei: kleed je maar om en doe je spullen in de locker, ik raad je aan naakt met me mee te gaan, dan heb je dat gehad.Henry bloosde en lachte wat. In de kleedkamer gingen al zijn kleren in de locker. Met een half harde pik stapte hij de gang in, waar Rob hem opwachtte, zonder boxer, mooie 17 cm, volle ballen, geschoren. Rob nam Henrys lijf op, gromde en zei: lekker glad, mooi kontje en op en top geschoren, Henrys pik kwam voluit te staan en Rob likte zijn lippen en liep de gang in.

Bij de douches, wees hij op de aparte anaaldouche en bromde: als je op alles voorbereid wilt zijn ….. Spoel je hier, je weet maar nooit. Henry giechelde en stapte de douche in, pakte de stang, keek Rob strak aan en hurkte. 5 minuten later, was hij klaar, voelde een diep warme gloed in zijn kontgaatje. Rob kwam binnen met een tube en zei: kom, ik maak het even af, hij liet wat olie uit zijn tube komen, wreef over Henrys billen en liet zijn vingers tussen de billen glijden, Henry rilde, maakte zijn kontje wat wijder en liet Robs vinger in zijn mannenkutje toe, de eerste mannenvinger, die met olie zijn kontje ontspande, Rob liet zijn hand ook even ook de ballen gaan en voelde harde gevulde ballen. Hij zuchtte en zei: kom op, we gaan de rondleiding beginnen.

Henry keek hem aan en liet zijn ogen over het lijf van zijn gids gaan, een harde pik, glinsterende ogen en natte lippen. Mmm, wie weet wat de middag nog brengen zou. In de bar waar ze aankwamen, zaten twee jongere mannen een beetje te spelen met elkaar. Rob stelde ze voor: Roger, mijn vriendje (37), donker jong, smal, zwarte krullen, mooie tattoos, glad lijf, geschoren, Art (24), klein, lang blond haar in een staart, nog gladder, geen haartje te bekennen en een zwarte leren cockring om zijn harde lul. Kom op, we laten ze lekker spelen, die zien we nog wel een keer, een harde lach.

Ze gingen de bar uit en kwamen in een open ruimte met grote bedden, weinig licht en prachtige fotos van naakte lijven. Op een bed lagen 2 mannen in standje 69, one of my dreams fluisterde Henry, Rob lachte opnieuw en streek Henry over zijn billen, duwde hem voort naar de volgende ruimte, een sauna kamer met alles er op en er aan, nog leeg. Vervolgens de trap op, een donkere zolder met een aantal pijpgaten en een sling, opnieuw wat bedden. Henry zuchtte diep en de geilheid sloeg door zijn lijf. Rob grijnsde en meldde dat de volgend kamers nog mooier waren en geiler. Ze gingen een deur door en Henry stond even stil toen hij de dubbele deur door ging en in een grote speelruimte terechtkwam met spiegels, een andreaskruis, katrollen, een rek met zweepjes, touw, kettingen, een kast met leren kleding, een harnas en overal fotos van geile SM scenes.Er draaide een filmpje waar een geknielde kleine man, halsband, vastgeklonken aan de grond een lange donkere man aan het pijpen was. Rob wees er naar: kijk dat zou ik willen zijn: die lange, Henry grinnikte: en ik die kleine?. Het was een seconde stil: “jij durft op je eerste rondleiding”, kom maar mee naar de volgende kamer. Hij trok Henry naar zich toe en hij zoende hem hard op de mond, beetje dwingend drong hij met zijn tong naar binnen. Henry antwoordde gretig, hij voelde de hard pik van Rob tegen zijn buik en gleed met zijn hand over de billen van zijn gastheer. Die trok hem mee een deur door naar een andere ruimte. Donker maar met een paar lichte meubels en een groot bed, weinig licht en geen mensen. Rob wees op een grote gemakkelijke stoel: “mijn favoriete pijpstoel”, hij liet zich op de zachte stoel zakken, gleed naar achteren en leg zijn benen uitnodigend uit elkaar, zijn pik omhoog. Hij fluisterde: “nou sletje, laat zien wat je kunt”. Geen tegenspraak, maar dat was ook niet te verwachten want een geile warme gloed als nooit tevoren, spoelde door Henrys lijf.

Hij knielde, streelde Robs ballen en likte over de natte eikel, het zoute vocht proefde geweldig, hij rilde en keek Rob geil aan: zuigen, slet, kreunde de lange man. Henry liet zijn tong langs de schacht gaan van boven naar beneden en terug. Met het puntje van zijn tong duwde hij langs de randen en liet toen de heerlijke pik naar binnen glijden, zijn hand onder de ballen, hij kneedde de volle zak en voelde hoe Rob zijn pik dieper naar binnen duwde, hij zoog dieper, en zijn andere hand wreef stevig over de buik naar onder toe, hij duwde de billen van nieuwe sexmaat omhoog en likte opnieuw de rand van de harde pik, nam hem tussen zijn lippen en keek opnieuw naar Robs ogen, die gromde en zei: dit doe jij niet voor het eerst, wat een geile slet ben jij, mijn geile slet of the day, hij vloekte zacht toen Henry de hete pik opnieuw vol in zijn mond nam en met zijn vinger over de billen gleed. Rob hijgde en Henry voelde dat hij sneller zou komen dan ze dachten, hij liet de pik even tussen zijn vinders rollen en zei met een klein stemmetje: “gaat ie goed Master”, hij wachtte het antwoord niet af en zoog zich vast op de eikel liet zijn tong snel gaan en nam de pik weer vol in zijn mond.

Opnieuw duwde Rob de pik heel diep en gromde: “bijna goed kleine slet, 1e test loopt goed af”. Grommmmmmmmmmm. Henry voelde dat de buik spande, hij liet zijn vinger tussen Robs billen glijden en met het restje geil op de top van zijn middelvinger drukte hij op de aars, half naar binnen. Rob gromde nog harder en Henry voelde dat hij ging spuiten. Hij bedacht zich geen moment en hielde de pik binnen, hij wilde proeven deze eerste keer, het zaad spoot in zijn keel, hij kokte maar hield de pik vast, het was te veel, het gulpte uit zijn mond langs zijn kin. Hij kwam zelf ook bijna klaar van de energie die er vrij kwam. Hij slikte het zaad door en likt wat resten weg. Rob lag even stil en hijgde na. Hij lachte en duwde als liefkozing Henry nog eens op zijn pik, beetje slapper. “Gos wat ben je een heerlijke hoer, kerel, twee testen in 1 slag, je slikt ook nog door”.

Henry grijnsde naar hem: “je weet maar nooit”, zei en likte nog eens aan de pik. Robs pik verhardde weer en voorzichtig aan ging hij door met likken, de ballen, de schacht, de kop, alles werd schoon gelikt. Tot de pik weer op volle sterkte stond. Rob keek hem aan en zei toen dwingender dan eerder “neuken wil ik je deze middag, als eerste in die strakke kont, neuken zal ik je, sletje, kom hier”. deel 2 volgt snel.


Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films