Homo verhalen - BI ervaring met Mr Ron

Al een tijdje ben ik mijn slaaf gevoelens aan het verkennen. Voornamelijk via internet probeer ik aan mijn dates te komen. Ik kijk rond op bullchat en lees aandachtig de profielen. Ik hoor het geluid van een nieuw bericht en als ik dat open slaat mijn hart van opwinding een slag over. "Dag mark, ik zie dat je bij mij in de buurt woont. Als je echt je slaafse kant wilt ontdekken kan je bij mij aan je trekken komen." Ik stuur snel een bericht terug en al snel ben ik aan het chatten met een man die zich Mr Ron noemt. Ik vertel Mr Ron dat ik lichte bi gevoelens heb en me erg prettig voel in de rol van onderdanige. Ik wil echter niet actief rimmen, pijpen of neuken. Mr Ron zegt dat dit geen probleem hoeft te zijn en dat ik welkom ben als ik hem vertrouw. We maken nog wat afspraken en we spreken af dat ik hem bel ter bevestiging.


Het gesprek gaat al snel over een afspraak maken. Mr Ron blijkt een paardenstal te runnen, nog geen 5 minuten van mijn huis. Ik krijg de opdracht om naar de paardenstal te komen en de lege box in te gaan. Hij heeft daar twee touwen hangen. Ik moet mij uitkleden en met mijn polsen door de lus van de touwen en afwachten. Ik hang op en pak snel mijn fiets. Ik ben in no time bij de stallen en zie de deur openstaan. Ik roep, maar niemand reageert. Toch voelt het zo vertrouwd om de stal in te lopen. Ik zie al snel de lege box en ga daar naar binnen. Ik kleed mij snel uit en sta binnen no-time naakt op het stro. Ik loop naar de lussen, steek mijn polsen erdoor en trek ze strak. In afwachting op Mr Ron sta ik daar zenuwachtig en geil.Na enkele minuten hoor ik voetstappen. Ik hoor een donkere stem "hoi Mark" zeggen. De stem is ze zwaar dat ik meteen zwijmel. Ik voel mijn benen week worden en ik voel dat ik een beginnende erectie krijg. Mr Ron komt achter me staan, drukt zich tegen mij aan en ik voel een prikkende stoppelbaard in mijn nek. Hij fluistert in mijn oor dat ik ga genieten en dat hij me graag de wereld van de mannensex in helpt. Hierop voel ik hem in mijn oor likken en tegelijkertijd knijpt hij hard in mijn tepels. Ik kan een kreun niet inhouden en ook mijn erectie wordt wat harder. Mr Ron merkt dit op en zegt dat ik hem wel een geil slaafje lijkt. Hij zegt dat hij voorzichtig aan zal doen en dat hij niet veel tijd heeft. Hij draait me ruw om en dan zie ik hem. Mr Ron is heel breed, hij heeft een kale kop en een hemd en een korte broek aan. Hij pakt nog een keer mijn tepels beet, trekt eraan en vraagt of ik zin heb. Ik roep dat ik heel geil ben waarop Mr Ron me weer terug draait.


Ik voel dat mijn billen gespreid worden. Ik voel wat warms en nat door mijn bilspleet gaan. Ik bedenk me dat het de tong van Mr Ron is. Ik voel dat de tong mijn kontgat opzoekt en ik voel al snel dat zijn tong rondjes om mijn anus draait. Ik voel dat 1 hand langs mijn heup naar voren gaat en mijn pik vast pakt. Nu kan ik het niet meer tegenhouden en mijn erectie wordt keihard. Zachtjes trekt Mr Ron me met 1 hand af terwijl hij stopt met rimmen. Ik voel dat hij nu zijn vinger in mijn kont steekt. Ik ontspan me en ontvang de vinger graag. Na een tijdje stopt hij een tweede vinger erbij en begint rondjes te draaien en me met zijn vingers te neuken. Zijn andere hand trekt me steeds sneller af en weer kruipt Mr Ron tegen me aan. Zijn mond komt bij mijn oor en hij zegt dat hij me gigantisch gaat laten spuiten en dat we een volgende keer een stap verder gaan. Hij begint me in mijn oor te likken en ik wordt er zo geil van dat ik voel dat ik zo ga spuiten. Ik voel de greep van Mr Ron nog steviger worden en hij trekt me als een bezetene af en ramt zijn andere vingers zo hard en diep mogelijk in mijn kont. Ik hou het niet en met een harde schreeuw kom ik klaar. Mr Ron blijft doortrekken tot de laatste druppel eruit is.


Hij gaat weer achter me staan en drukt mij tegen hem aan. Met zijn had waar mijn zaad op zit begint hij me te betasten. Hij smeert al mijn zaad over mijn buik en borst. Hij zegt dat hij zelf ook geil is geworden en opent zijn broek. Ik zie dat er een grote pik uitkomt. Mr Ron gaat vlak voor me staan en begint aan zijn pik te trekken. Ik zie dat hij met ferme halen al snel zijn orgasme nadert. Ik zie dat hij zijn pik op mij richt en dat deze na even aftrekken met flinke schokkende bewegingen zijn zaad mijn richting uit begint te spuiten. Ik voel dat ook dit zaad op mijn buik en borst komt. Mr Ron smeert ook zijn zaad breed uit over mijn borst en buik. Hierna maakt hij me los en zegt dat hij genoten heeft van een geil sletje als ik. Hij zegt me mijn kleren aan te trekken over ons zaad en deze thuis pas uit te doen. Hij zegt dat hij contact wil houden met mij en steeds een stap verder te gaan tot ik mij als goed slaafje helemaal over wil geven aan hem. Ik vind het een geil idee en maak snel de volgende afspraak.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films