Homo verhalen - Met iemand is anders

Het is geloof ik wel een van de laatste dagen dat het mooi weer is van het jaar, dus ik trek de stoute shoenen aan laad de hond in de auto en rijd naar het strand. Het is zondagochtend en nog een beetje aan de vroege kant. Er is nog geen levende ziel te bekennen en ik laat mijn hond los die als een dolle gelijk over het strand begint te rennen.
Het beest heeft het prima naar zijn zin, totdat ik in de verte een man en een vrouw aan zie komen lopen. Een beetje geïrriteerd doe ik de hond die het zo naar zijn zin heeft weer aan de lijn. Ik wil niet het risico nemen dat hij straks als ze dichterbij komen tegen ze pp springt. Arco is nog jong en heel erg speels.

De twee mensen komen steeds dichterbij en ik zie plotseling tot mijn stomme verbazing dat de man zijn pik uit zijn broek heeft hangen. Ze lopen rustig en lijken zich van mijn aanwezigheid niets aan te trekken. Ik ben eerlijk gezegd niet alleen geschokt als ik naar die kerel zijn lul kijk maar, ook behoorlijk onder de indruk van de grootte van die man zijn pik. Nu ben ik niet zo goed in het schatten van maten, maar hij lijkt me minstens een centimeter of twintig lang. Een onnatuurlijke maat die niet vaak voorkomt volgens mij. Ik kijk even naar het gezicht van de vrouw die mij onderzoekend aankijkt. Ze glimlacht als ze ziet dat ik wat geschokt naar hun kijk. Ze blijven even stil staan en de vrouw neemt de pik van de man in haar hand en trekt er even aan. ”Hé jongen,” roept ze naar me.
“Mooi hé?” Ik doe net of ik het niet zie, maar dat is moeilijk te verbergen op het lege strand. Ze wenkt me maar ik blijf nu staan. De hond trekt aan zijn riem en wil richting de twee om kennis te maken. Arco is niet éénkennig en wil altijd wel vrienden maken. Ze blijven op eerbiedige afstand van me vandaan staan maar de vrouw blijft aan de massieve stijve lul van de man trekken. Nu kan ik mijn verbazing niet meer onderdrukken of verbergen. Ik moet wel reageren, tenminste dat vind ik zelf. “Krijgen jullie hier een kik van of zo,” vraag ik. “Vinden jullie het normaal om zo op het strand te lopen?” Ze lachen om het feit dat ik geschokt ben. Blijkbaar wind het ze nog meer op en zetten de provocatie door. De vrouw buigt voorover en neemt de pik van de man in haar mond en begint er aan te zuigen. Ik wil wel doorlopen, maar het tafereel dat ze daar opvoeren boeit me zodanig dat het lijkt of ik aan de grond vast genageld sta. De man kreunt en sluit zijn ogen. Ik kijk met ontzag naar de blote lange pik van de man terwijl de vrouw zijn paal zo ver mogelijk naar binnen slokt. Hij helpt haar door nu zelf zijn hand rond zijn schacht te plaatsen. Hij begint zich hard af te trekken in de mond van de vrouw. Het duurde niet lang voor hij met een schreeuw klaarkwam in haar mond. Ze liet hem los en ik zag dat ze een grote hoeveelheid zaad in het zand spuwde.
Eigenlijk vond ik het best wel een geil gezicht om dat te zien. Ik vervolgde opgewonden mijn weg en liep in een soort van roes naar mijn auto. Vanaf het moment dat ik die lul zag, had ik al een lichte verdikking in mijn broek gekregen, nu ik bij de auto was en nog steeds die lange lul op mijn netvlies had staan, was hij keihard geworden.
Ik deed mijn gulp open toen ik achter stuur zat. Ik was de enigste op de parkeer plaats en rukte me snel af.
Nadat ik mijn zaad had gespoten reed ik nog steeds een beetje geil van het voorval naar huis toe.
Ik weet wel wat voor zondag dit gaar worden., dacht ik. Een geile. Zo’n dag dat ik niks anders doe dan allerlei schimmige webside’s op mijn pc aan klik die voornamelijk over mannen gaat die het met elkaar doen.
Mijn grootste wens is dat ikzelf ook eens zoiets met iemand doe. Neuken is het key woord. Ik zoek deze keer naar grote lullen. Net zo een als ik vanmorgen op het strand heb gezien. Ik ben een beetje fetisch aan gelegd.
Dat komt omdat ik door de jaren heen een steeds andere manier probeer te vinden om een heerlijk opgewonden orgasme te beleven. Alleen zo naturel trekken boeit me niet meer zo erg. Ik heb het in de loop van de tijd uitgebouwd tot bijna een ware kunst om een steeds betere kik te krijgen om mezelf af te rukken. Geholpen door talloze voorbeelden op internet natuurlijk.
Ik trek mijn tricobroek aan waar ik een klein gaatje in heb gemaakt ter hoogt van mijn lul, en trek hem erdoor naar buiten. De druk van het strakzittende textiel op mijn ballen geven me een spannend en geil gevoel. Ik ga voor het raam staan en staar naar buiten. Ik woon in een flatgebouw veertien hoog, en kijk uit over de rand van de stad. Het risico dat iemand me ziet staan is hier erg klein. Ik verzin even in gedachten dat ik ook op het strand ben en voel mijn pik al snel tot een maximale sterkte groeien en begin hem langzaam te masseren. Klaarkomen wil ik nog niet, dat heb ik net ook al gedaan en de dag is nog jong.
Ik plaats wel een kleine butplug in mijn kont, gewoon omdat ik het een heerlijk gevoel vind om iets in mijn anus te hebben voor een lange tijd. Daar word ik meestal steeds geiler van. Ik hou ervan om de spanning in mijn lijf een hele tijd op te bouwen voor ik klaarkom.

Ik maak even koffie en loop geil door het hele huis met mijn stijve uit mijn broek. Het voelt heel geil als hij heen en weer slingert als ik loop.En als hij dreigt te verslappen, dan trek ik er even aan om hem weer hard te maken. Als ik geen zin heb om het met mijn hand te doen, gebruik ik even een pomp om mijn pik weer hard te maken. Een heerlijk gevoel. Het lijkt net of er iemand hard aan trekt als ik hem vacuüm trek. Ik pak mijn koffie en schuif achter mijn pc, en begin met een stijve pik te googlen.
Het is nog te vroeg om mijn favoriete chatbox te openen. Iedereen ligt vast nog op dit vroege uur te slapen na een late zaterdag avond. Ik besluit om even een paar geile opwindende verhalen te lezen. Om de spanning in mijn lendenen nog wat verder op te bouwen. Mijn pik beweegt op en neer van geilheid, vooral als ik de homo verhalen lees. De fantasieën van sommige schrijvers zou ik graag een keer in praktijk brengen. Het lijkt me heerlijk om een keer gepijpt of in mijn kont geneukt te worden. Voorlopig blijft het toch maar behelpen door even aan mijn stijve lul te trekken.
Plotseling word ik gestoord in mijn activiteiten er word aan de deur gebeld. Ik kijk door het keukenraam op de galerij om te zien, wie het lef heeft om nog zo vroeg aan de deur te bellen. Er staat een jonge knul met een tas onder zijn arm vol verwachting naar mijn voordeur te staren. Ik krijg al gelijk de pest in als ik hem zie staan en denk, Dat is een fijn moment om gestoord te worden door een Jehova!!
En het is een volhouder. Een minuut later belt hij weer. Het belletje klinkt nu wat ongeduldig.

Binnensmonds vloekend trek ik mijn gewone broek aan over de strechsbroek en loop naar de deur om hem te openen. Ik ben van plan om hem even goed de waarheid te zeggen, nog voor ik open doe. De butplug in m’n kont zit er stevig in. Ik loop in ieder geval geen risico dat hij eruit zou glippen.

Ik open de deur en sta op het punt om mijn bezoeker te overladen met een paar niet zorgvuldig gekozen scheldwoorden om mijn ongenoegen van zijn bezoek kenbaar te maken, Maar nu ik hem wat van dichterbij zie slik ik die al snel in. De jongen heeft een mooi engelen gezichtje en hij glimlacht naar me. “Wat is er?” vroeg ik. “Ik ben al gered,” zeg ik toch wat geïrriteerd. IK kan het niet laten. Hij lacht en verteld dat hij student is, en verteld dat hij bezig is met een buurtonderzoek.
Hij verontschuldigd zich voor het vreemde tijdstip, maar legt uit dat er door de week heel veel bewoners niet thuis zijn. Vandaar dat hij op zondagmorgen een poging waagt. Hij kijkt me afwachtend aan. Mijn boze stemming zwakt al een beetje af. De plug begint een beetje ongemakkelijk aan te voelen in mijn kont.
Ik krijg een goed gevoel als ik de jongen zie en wil hem dan ook weer niet teleurstellen. Het duurt maar een minuut of twintig Meneer, zegt hij hoopvol tegen me. Ik laat hem binnen. “Je hebt geluk, ik heb net nog verse koffie gezet. Ik laat hem plaats nemen op de bank en loop naar de keuken. Ik pers even snel de butplug uit mijn kont en schenk een kop koffie in.
Als ik naar binnen loop, zie ik dat de jongen met de tas op zijn knieën naar de tafel staart. ‘Shit‘ denk ik.
Ik ben helemaal vergeten om die pomp op te bergen. Dat ding slingert overal waar ik hem gebruik rond, en aangezien ik nooit bezoek krijg schenk ik er ook niet zo veel aandacht aan waar hij ligt.
Hij wijst er naar en vraagt waar dat ding voor dient. Ik lach naar hem. Het heeft weinig zin om een onzinverhaal op te hangen en vertel gewoon dat ik mijn penis daar stijf mee maak. Hij knikt dat hij het begrijpt. “Werkt dat echt?” vraagt hij geïnteresseerd. “Doet dat geen pijn als je hem daar in stopt?” “Je moet niet te lang pompen.
Als hij groot is dan stop je gewoon.”
Hij nam de pomp in zijn hand en bekeek hem van alle kanten. Het leek erop dat hij zijn enquête al vergeten vandaag nog niet gebruikt.” Hij keek me even vertwijfeld aan en ik zag dat hij aarzelde of hij het wel of niet zou doen. Tot mijn verbazing zie ik dat hij zijn broek open maakt. De nieuwsgierigheid wint het blijkbaar van hem. Hij stond op en liet zijn broek zakken. Mijn hart begint wat sneller te kloppen nu hij zijn lul laat zien.
Hij glimlacht naar me en staat wat onhandig te manipuleren met de pomp. “Je moet hem erin doen en tegen je buik aan drukken. Dan moet je die hendel die eraan zit in knijpen.”
“Wilt U me even helpen?” Ik pak de pomp aan en vertel dat ik zelf meestal mijn pik even een klein beetje masseer voor ik hem er in duw. Ik ben zo vrij om zijn lul aan te raken en neem hem in mijn hand. Als ik er een beetje aan trek, dan groeit zijn pik binnen een paar seconden tot hij hard is.
De jongen kreunt zacht.

“Jij hebt zo te zien zo’n ding helemaal niet nodig jongen.” Ik bekijk zijn lul even goed.
Nu ik hem vast in mijn hand heb.
Er verschijnt al snel een klein druppeltje voorvocht op zijn eikel als ik er aan trek.
Ik schuif de koker over zijn lul en pomp hem een beetje op tot hij echt heel goed hard is. Ik kan de adertjes op zijn stam zien zitten. Hij glimlacht als hij naar zijn pik kijkt. “Wauw zég. Ik wist niet dat hij zo hárd kon worden. Geweldig!” Zo zag hij er ook uit. Geweldig. Ik voelde mijn lul ook keihard worden.
Ik liet de lucht uit de koker lopen en trok hem van zijn pik af. “Zal ik?” vroeg ik. Hij ging zitten met zijn broek nog op zijn enkels en ik trok langzaam aan zijn lul. Een onbekende kracht dwong me bijna om iets te doen wat ik nog nooit gedaan had. Ik likte aan zijn eikel en proefde zijn geil. De jongen kreunde nu wat harder, en ik nam zijn warme pik een eindje in mijn mond. Hij vond het heerlijk wat ik met hem deed.

Ik keek hem aan en vroeg of hij misschien dit voort wilde zetten in de slaapkamer. Hij knikte en stond op.
Ik nam zijn hand en begeleide hem naar de slaapkamer. Toen hij mijn stretchbroek zag waar mijn stijve uit stak glimlachte hij. “Mooi gezicht,” zei hij. Toen we ons hadden uit gekleed hielden we elkaar even vast en streelden elkaar’s billen. Hij was degene die begon met kussen. We drukten onze lippen tegen elkaar en lieten even onze tongen met elkaar spelen. Mijn pik trilde van opwinding. Hij liet zich voor me zakken en nam, zonder hem aan te raken, mijn pik in zijn mond. Het was een heerlijk gevoel om die warme mond rond mijn eikel te voelen.
Met zijn handen wreef hij zacht over mijn ballen. Mijn pik bewoog van puur genot in zijn mond.
Dit had ik nog nooit gevoeld.
Dit was zoveel beter dan mijn woeste rukpartijen, mijn solo partijtjes die ik me zelf aandeed, om me te bevredigen. Hard trekken aan mijn lul. Keer op keer om pogingen te doen om mijn absolute hoogtepunt te bereiken die nog beter waren dan het vorige, en op
De meest vreemde manieren.
Nu begon hij zacht aan mijn lul te trekken. Ik voelde zijn tong rond mijn eikel kronkelen. Het leek net of mijn ballen begonnen te borrelen. Hij maakt het af door nu met zijn hand aan de binnenkant van mijn been naar boven te strelen en toen hij er was, een vinger tegen mijn kontgaatje te duwen. Ik voelde dat ik ging komen. Ik bezat even niet besef om hem te waarschuwen dat ik mijn zaad ging lossen. Het leek wel of de wereld van onder mijn voeten wegzonk. Het leek of er een pomp in mijn lul zat die mijn sperma omhoog bracht, diep vanuit mijn ballen.
En toen het zover was bleef het lopen. Ik spoot straal na straal mijn zaad in de zuigende mond van de jongen, die het gulzig door slikte. Hij liet me los maar bleef mijn zak strelen, net alsof hij me wilde helpen om nieuwe zaadjes aan te maken.

Hij nam het initiatief. Nog een beetje verdoofd van het eindeloze orgasme dat ik net had beleefd duwde hij me voorover op het bed. Ik lag op mijn buik met mijn billen omhoog.
En hij mocht van me doen wat hij wilde. Die prachtige stijve lul die ik daarnet nog bewonderd had, mocht hij gerust in me duwen.
IK spreidde met mijn handen mijn billen en ik voelde dat hij mijn kontgaatje nat maakte. Hij zette zijn eikel er tegen aan en zijn pik gleed in me. Nog nooit was ik echt geneukt. Ja door die plastic dingen die ik in me stopte om dat heerlijke gevoel te krijgen, maar nog nooit ben door iemand diep gepenetreerd. En nu gebeurde het echt.
De jongen maakte geen zonde van me. Toen hij voelde dat hij weinig weerstand had duwde hij gelijk zijn stijve tot zijn ballen in me. Hij streelde mijn rug en kneedde stevig mijn billen, Steeds sneller schoof hij zijn pik in me heen en weer. Hij kreunde van genot en voerde het tempo op. Zijn lul pookte mijn kontgat op. Zijn stoten werden steeds woester, net zo lang totdat hij met een kreet zijn zaad diep in me spoot.

Hij liet zich zwaar hijgend op me vallen en hield mijn buik vast. Toen voelde ik zijn handen weer rond mijn pik.
Het dag ging vanzelf over naar middag en daarna naar avond. Hij is de hele dag gebleven. Van die enquête is niks terecht gekomen, hij beloofde dat hij de volgende zondag nog een poging zou komen wagen….Ik deed mijn gulp open toen ik achter stuur zat. Ik was de enigste op de parkeer plaats en rukte me snel af.
Nadat ik mijn zaad had gespoten reed ik nog steeds een beetje geil van het voorval naar huis toe.
Ik weet wel wat voor zondag dit gaar worden., dacht ik. Een geile. Zo’n dag dat ik niks anders doe dan allerlei schimmige webside’s op mijn pc aan klik die voornamelijk over mannen gaat die het met elkaar doen.
Mijn grootste wens is dat ikzelf ook eens zoiets met iemand doe. Neuken is het key woord. Ik zoek deze keer naar grote lullen. Net zo een als ik vanmorgen op het strand heb gezien. Ik ben een beetje fetisch aan gelegd.
Dat komt omdat ik door de jaren heen een steeds andere manier probeer te vinden om een heerlijk opgewonden orgasme te beleven. Alleen zo naturel trekken boeit me niet meer zo erg. Ik heb het in de loop van de tijd uitgebouwd tot bijna een ware kunst om een steeds betere kik te krijgen om mezelf af te rukken. Geholpen door talloze voorbeelden op internet natuurlijk.
Ik trek mijn tricobroek aan waar ik een klein gaatje in heb gemaakt ter hoogt van mijn lul, en trek hem erdoor naar buiten. De druk van het strakzittende textiel op mijn ballen geven me een spannend en geil gevoel. Ik ga voor het raam staan en staar naar buiten. Ik woon in een flatgebouw veertien hoog, en kijk uit over de rand van de stad. Het risico dat iemand me ziet staan is hier erg klein. Ik verzin even in gedachten dat ik ook op het strand ben en voel mijn pik al snel tot een maximale sterkte groeien en begin hem langzaam te masseren. Klaarkomen wil ik nog niet, dat heb ik net ook al gedaan en de dag is nog jong.
Ik plaats wel een kleine butplug in mijn kont, gewoon omdat ik het een heerlijk gevoel vind om iets in mijn anus te hebben voor een lange tijd. Daar word ik meestal steeds geiler van. Ik hou ervan om de spanning in mijn lijf een hele tijd op te bouwen voor ik klaarkom.

Ik maak even koffie en loop geil door het hele huis met mijn stijve uit mijn broek. Het voelt heel geil als hij heen en weer slingert als ik loop.En als hij dreigt te verslappen, dan trek ik er even aan om hem weer hard te maken. Als ik geen zin heb om het met mijn hand te doen, gebruik ik even een pomp om mijn pik weer hard te maken. Een heerlijk gevoel. Het lijkt net of er iemand hard aan trekt als ik hem vacuüm trek. Ik pak mijn koffie en schuif achter mijn pc, en begin met een stijve pik te googlen.
Het is nog te vroeg om mijn favoriete chatbox te openen. Iedereen ligt vast nog op dit vroege uur te slapen na een late zaterdag avond. Ik besluit om even een paar geile opwindende verhalen te lezen. Om de spanning in mijn lendenen nog wat verder op te bouwen. Mijn pik beweegt op en neer van geilheid, vooral als ik de homo verhalen lees. De fantasieën van sommige schrijvers zou ik graag een keer in praktijk brengen. Het lijkt me heerlijk om een keer gepijpt of in mijn kont geneukt te worden. Voorlopig blijft het toch maar behelpen door even aan mijn stijve lul te trekken.
Plotseling word ik gestoord in mijn activiteiten er word aan de deur gebeld. Ik kijk door het keukenraam op de galerij om te zien, wie het lef heeft om nog zo vroeg aan de deur te bellen. Er staat een jonge knul met een tas onder zijn arm vol verwachting naar mijn voordeur te staren. Ik krijg al gelijk de pest in als ik hem zie staan en denk, Dat is een fijn moment om gestoord te worden door een Jehova!!
En het is een volhouder. Een minuut later belt hij weer. Het belletje klinkt nu wat ongeduldig.

Binnensmonds vloekend trek ik mijn gewone broek aan over de strechsbroek en loop naar de deur om hem te openen. Ik ben van plan om hem even goed de waarheid te zeggen, nog voor ik open doe. De butplug in m’n kont zit er stevig in. Ik loop in ieder geval geen risico dat hij eruit zou glippen.

Ik open de deur en sta op het punt om mijn bezoeker te overladen met een paar niet zorgvuldig gekozen scheldwoorden om mijn ongenoegen van zijn bezoek kenbaar te maken, Maar nu ik hem wat van dichterbij zie slik ik die al snel in. De jongen heeft een mooi engelen gezichtje en hij glimlacht naar me. “Wat is er?” vroeg ik. “Ik ben al gered,” zeg ik toch wat geïrriteerd. IK kan het niet laten. Hij lacht en verteld dat hij student is, en verteld dat hij bezig is met een buurtonderzoek.
Hij verontschuldigd zich voor het vreemde tijdstip, maar legt uit dat er door de week heel veel bewoners niet thuis zijn. Vandaar dat hij op zondagmorgen een poging waagt. Hij kijkt me afwachtend aan. Mijn boze stemming zwakt al een beetje af. De plug begint een beetje ongemakkelijk aan te voelen in mijn kont.

Ik krijg een goed gevoel als ik de jongen zie en wil hem dan ook weer niet teleurstellen. Het duurt maar een minuut of twintig Meneer, zegt hij hoopvol tegen me. Ik laat hem binnen. “Je hebt geluk, ik heb net nog verse koffie gezet. Ik laat hem plaats nemen op de bank en loop naar de keuken. Ik pers even snel de butplug uit mijn kont en schenk een kop koffie in.
Als ik naar binnen loop, zie ik dat de jongen met de tas op zijn knieën naar de tafel staart. ‘Shit‘ denk ik.
Ik ben helemaal vergeten om die pomp op te bergen. Dat ding slingert overal waar ik hem gebruik rond, en aangezien ik nooit bezoek krijg schenk ik er ook niet zo veel aandacht aan waar hij ligt.
Hij wijst er naar en vraagt waar dat ding voor dient. Ik lach naar hem. Het heeft weinig zin om een onzinverhaal op te hangen en vertel gewoon dat ik mijn penis daar stijf mee maak. Hij knikt dat hij het begrijpt. “Werkt dat echt?” vraagt hij geïnteresseerd. “Doet dat geen pijn als je hem daar in stopt?” “Je moet niet te lang pompen.
Als hij groot is dan stop je gewoon.”
Hij nam de pomp in zijn hand en bekeek hem van alle kanten. Het leek erop dat hij zijn enquête al vergeten vandaag nog niet gebruikt.” Hij keek me even vertwijfeld aan en ik zag dat hij aarzelde of hij het wel of niet zou doen. Tot mijn verbazing zie ik dat hij zijn broek open maakt. De nieuwsgierigheid wint het blijkbaar van hem. Hij stond op en liet zijn broek zakken. Mijn hart begint wat sneller te kloppen nu hij zijn lul laat zien.
Hij glimlacht naar me en staat wat onhandig te manipuleren met de pomp. “Je moet hem erin doen en tegen je buik aan drukken. Dan moet je die hendel die eraan zit in knijpen.”
“Wilt U me even helpen?” Ik pak de pomp aan en vertel dat ik zelf meestal mijn pik even een klein beetje masseer voor ik hem er in duw. Ik ben zo vrij om zijn lul aan te raken en neem hem in mijn hand. Als ik er een beetje aan trek, dan groeit zijn pik binnen een paar seconden tot hij hard is.
De jongen kreunt zacht.
“Jij hebt zo te zien zo’n ding helemaal niet nodig jongen.” Ik bekijk zijn lul even goed.
Nu ik hem vast in mijn hand heb.
Er verschijnt al snel een klein druppeltje voorvocht op zijn eikel als ik er aan trek.
Ik schuif de koker over zijn lul en pomp hem een beetje op tot hij echt heel goed hard is. Ik kan de adertjes op zijn stam zien zitten. Hij glimlacht als hij naar zijn pik kijkt. “Wauw zég. Ik wist niet dat hij zo hárd kon worden. Geweldig!” Zo zag hij er ook uit. Geweldig. Ik voelde mijn lul ook keihard worden.
Ik liet de lucht uit de koker lopen en trok hem van zijn pik af. “Zal ik?” vroeg ik. Hij ging zitten met zijn broek nog op zijn enkels en ik trok langzaam aan zijn lul. Een onbekende kracht dwong me bijna om iets te doen wat ik nog nooit gedaan had. Ik likte aan zijn eikel en proefde zijn geil. De jongen kreunde nu wat harder, en ik nam zijn warme pik een eindje in mijn mond. Hij vond het heerlijk wat ik met hem deed.

Ik keek hem aan en vroeg of hij misschien dit voort wilde zetten in de slaapkamer. Hij knikte en stond op.
Ik nam zijn hand en begeleide hem naar de slaapkamer. Toen hij mijn stretchbroek zag waar mijn stijve uit stak glimlachte hij. “Mooi gezicht,” zei hij. Toen we ons hadden uit gekleed hielden we elkaar even vast en streelden elkaar’s billen. Hij was degene die begon met kussen. We drukten onze lippen tegen elkaar en lieten even onze tongen met elkaar spelen. Mijn pik trilde van opwinding. Hij liet zich voor me zakken en nam, zonder hem aan te raken, mijn pik in zijn mond. Het was een heerlijk gevoel om die warme mond rond mijn eikel te voelen.
Met zijn handen wreef hij zacht over mijn ballen. Mijn pik bewoog van puur genot in zijn mond.

Dit had ik nog nooit gevoeld.
Dit was zoveel beter dan mijn woeste rukpartijen, mijn solo partijtjes die ik me zelf aandeed, om me te bevredigen. Hard trekken aan mijn lul. Keer op keer om pogingen te doen om mijn absolute hoogtepunt te bereiken die nog beter waren dan het vorige, en op
De meest vreemde manieren.
Nu begon hij zacht aan mijn lul te trekken. Ik voelde zijn tong rond mijn eikel kronkelen. Het leek net of mijn ballen begonnen te borrelen. Hij maakt het af door nu met zijn hand aan de binnenkant van mijn been naar boven te strelen en toen hij er was, een vinger tegen mijn kontgaatje te duwen. Ik voelde dat ik ging komen. Ik bezat even niet besef om hem te waarschuwen dat ik mijn zaad ging lossen. Het leek wel of de wereld van onder mijn voeten wegzonk. Het leek of er een pomp in mijn lul zat die mijn sperma omhoog bracht, diep vanuit mijn ballen.
En toen het zover was bleef het lopen. Ik spoot straal na straal mijn zaad in de zuigende mond van de jongen, die het gulzig door slikte. Hij liet me los maar bleef mijn zak strelen, net alsof hij me wilde helpen om nieuwe zaadjes aan te maken.
Hij nam het initiatief. Nog een beetje verdoofd van het eindeloze orgasme dat ik net had beleefd duwde hij me voorover op het bed. Ik lag op mijn buik met mijn billen omhoog.
En hij mocht van me doen wat hij wilde. Die prachtige stijve lul die ik daarnet nog bewonderd had, mocht hij gerust in me duwen.
IK spreidde met mijn handen mijn billen en ik voelde dat hij mijn kontgaatje nat maakte. Hij zette zijn eikel er tegen aan en zijn pik gleed in me. Nog nooit was ik echt geneukt. Ja door die plastic dingen die ik in me stopte om dat heerlijke gevoel te krijgen, maar nog nooit ben door iemand diep gepenetreerd. En nu gebeurde het echt.
De jongen maakte geen zonde van me. Toen hij voelde dat hij weinig weerstand had duwde hij gelijk zijn stijve tot zijn ballen in me. Hij streelde mijn rug en kneedde stevig mijn billen, Steeds sneller schoof hij zijn pik in me heen en weer. Hij kreunde van genot en voerde het tempo op. Zijn lul pookte mijn kontgat op. Zijn stoten werden steeds woester, net zo lang totdat hij met een kreet zijn zaad diep in me spoot.

Hij liet zich zwaar hijgend op me vallen en hield mijn buik vast. Toen voelde ik zijn handen weer rond mijn pik.
Het dag ging vanzelf over naar middag en daarna naar avond. Hij is de hele dag gebleven. Van die enquête is niks terecht gekomen, hij beloofde dat hij de volgende zondag nog een poging zou komen wagen….
Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films