Homo verhalen - Voor het eerst

In mijn tienerjaren waren mijn broer en ik in het gelukkige bezit van een roeiboot. Via kennissen hadden wij een ligplaats versierd bij een woonboot.

Daar konden de roeiriemen op de voorplecht liggen . Vanaf de woonboot stapten we aan de zijkant gemakkelijk in onze boot .

Mijn oudere broer was inmiddels het huis uit en ik was bijna zeventien en ik zat in het laatste jaar van mijn school.

Ik moest nu de roeiboot alleen verzorgen en leeghozen als het weer hard had geregend.

Veel maakte ik er niet meer gebruik van. Als ik uit school kwam fietste ik langs de woonboot. Als Hans ,de bewoner van de woonboot thuis was, zwaaide hij naar me of wenkte mij als ik weer de boot moest schoonmaken.

Hij behandelde mij nog als een jongetje, terwijl ik toch al bijna 17 was. Nu was ik klein voor mijn leeftijd. Jongens uit mijn klas hadden soms al baardgroei en een zware stem. Ik werd er wel eens mee gepest. Gelukkig niet kwaad.

Op de vrijdag reed ik weer op weg naar huis. Hans wenkte me en ik realiseerde me dat het hard had geregend. Helaas, pindakaas!! Ik stopte en klom aan boord.

“Ja, je dacht zeker dat de regen naast je boot was gevallen ? Maar ik help wel even” Hans nam ook een hoosvat en samen gingen we aan de slag. Af en toe hield Hans me even vast, als ik wat al te heftig bezig was. Hans was een sterke kerel die bij iets van Rijkswaterstaat werkte.

Toen we het water eruit hadden gehoosd , vroeg Hans of ik even mee ging om wat te drinken en mijn handen te wassen.

Dat was gezellig, al ging hij altijd wel dicht op de bank tegen me aanzitten

Met twee cola’s in de hand ging hij naast me zitten, gaf me de cola en legde zijn hand op mijn been.

“ Hoe jong ben je nu eigenlijk ?”, vroeg hij. Ik zei dat ik bijna 17 was. “Nou je ziet er nog jong uit, fris en fruitig”

Ik kreeg een kleur en had daar meteen de pest over in. Ik wilde zo graag ouder lijken.

Maar Hans streelde mijn been . Ik voelde een trilling door me heen gaan en mijn lul voelde ik omhoog komen. Hans zette zijn cola neer en zijn handen gingen naar mijn kruis. “Nou, schaam je je maar niet, je voelt daar heel mannelijk”.

Hij drukte mij tegen zich aan, nam mijn hand en bracht die naar zijn eigen kruis.“Wordt die van jou ook al zo stijf?” Hij duwde me opzij op de bank en zei: “Maak je broek maar los en laat me maar eens kijken” Trillend voldeed ik aan zijn verzoek of was het een bevel? Tegelijkertijd stond mijn lul stijf van de opwinding. Nou, dan werd Hans tenminste niet teleurgesteld.

Mijn lul floepte uit mijn broek en tot mijn grote schrik en opwinding boog Hans zich voorover en nam hem in zijn mond. Zijn handen wrong hij onder mijn kont en hij drukte me omhoog. Hij likte beurtelings over mijn eikel en mijn zak. Ik voelde me voor het eerst in mijn leven groot en volwassen. Ik stelde hem niet te leur.

“Kom, maar overeind”’ zei Hans,” en doe maar precies wat ik bij jou doe.” Hij trok zijn broek naar beneden , pakte mijn hoofd in zijn handen en bracht mijn mond naar zijn prachtige, gespierde , kanjer van een lul.

Dat hij me behandelde als een volwassen kerel wond me nog meer op. “Kom maar liggen op de grond”. Hij boog zich voorover om mijn lul in zijn mond te nemen, ik kroop naar zijn lul en deed hetzelfde.

“Neem hem maar dieper”, mompelde hij, “en lik mijn reet, ik doe dat ook bij jou” We klemden ons aan elkaar vast en likten elkaar heftig.

Hans liet los en , kwam overeind en zei: “Kleed je maar helemaal uit, ik ben nog lang niet klaar met je”

Even later begon hij mij van boven tot onder te bijten, te likken te tongen, terwijl hij mijn lul vast hield. Hij beet in mijn tepels en zei: “Let goed op wat ik allemaal doe bij jou, zo moet je het ook bij mij doen.”

Even later draaiden de rollen om en onder goedkeurend gesteun van Hans deed ik mijn best. Ik was trots dat ik het goed deed. “Pijp me maar tot ik kom!, zuchtte Hans. Ik pijpte voor het eerst een lul van een volwassene. Zijn voorvocht proefde ziltig. Ik stopte even om mijn speeksel af te vegen.

“Niet doen, hoe natter hoe lekkerder!” En ik ging weer verder , ik voelde dat Hans klaar kwam. Hij wilde zijn lul uit mijn mond trekken, maar ik drukte zijn lul weer naar binnen. Ik wilde alles en alles. Ik wilde hem proeven en alles inslikken !

Zijn warme , zilte zaad vulde mijn mond, snel probeerde ik te slikken, maar er kwam steeds meer en het droop langs mijn kin. Kloppend bleef zijn lul in mijn mond, ik zoog tot de laatste druppel, toen liet ik los. Ik stond op liep naar de gootsteen en spoelde mijn mond. Terug op de bank nam ik een slok cola. Hans kwam naast me en begon me te tongen.

Hij klemde me tegen zich aan en ik voelde mijn lul nog stijver worden.

Hij mompelde: “Ik heb al zo vaak naar je gekeken, als je weg roeide, maar nu heb ik je voorgoed te pakken Je bent nog zo lekker glad en zacht. Maar je bent geweldig volwassen dat je me in je mond liet klaar komen, heerlijk”

“Kom maar hier dan zal ik je laten merken hoe dat voelt”.

Hij begon me heerlijk te pijpen, met zijn warme mond. Ik voelde dat ik snel zou komen. Hij drukte zijn vingers tegen mijn kontgaatje en probeerde zachtjes binnen te komen. Mijn lul werd hard en ik trilde van genot. Ik spoot mijn jonge zaad voor het eerst in de warme mond van een volwassen man. Hans zoog tot de laatste druppel….

Ik hoopte dat het nooit meer de aller laatste zou zijn.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films