Homo verhalen - Waargebeurd bi - homo

Dit is een waargebeurd verhaal van een hetero jongen die eens erin mee gingIk zal me even voorstellen, Mark, 27 jaar oud, een doorsnee jongen met geile verlangens en niet te verlegen.

Mijn lichaam is slank, iets atletisch, donkerblond haar, bruine ogen.Een paar jaar geleden zat ik mij savonds te vervelen op een tuningforum toen ik in gesprek kwam met een mede autofanaat.

Nadat we wat gekletst hadden hebben we elkaar toegevoegd op whatsapp.

Zijn naam was Jim, een jongen uit Brabant van 26 jaar oud. Tijdens het appen hadden we het vaak over onze bolides maar omdat we beide vrijgezel waren ging het ook al snel over vrouwen.

Beide waren we hetero en deelden we ook foto’s van lekkere meiden en gaven we ons commentaar erover.

Dit ging zo een tijdje door en vriendschap was geboren, echter enkel over internet.

Op een avond hadden we het over onze scharrels en wat wij het lekkerste vonden dat ze bij ons deden. Ik flapte eruit dat ik laatst nog een hete meid had maar dat zij totaal niet kon pijpen.

Jim moest hier erg om lachen maar kwam al snel met de opmerking dat hij dit ook vaker ondervond.

“Als ik het kon zou ik mezelf pijpen dan had ik zo’n meid niet eens nodig” antwoorde hij.

Hier moest ik erg om lachen en vroeg of hij dat weleens geprobeerd had, hij antwoorde met ja. Ik gaf toe dat ik dat ook weleens geprobeerd had maar het niet gelukt was.

Nu was ik toch wel nieuwsgierig geworden, had hij dan zo’n grote pik?Aangezien we nu toch al een tijdje aan het appen waren en het toch maar een los contact was ver van mijn huis, en we regelmatig foto’s stuurde, besloot ik de stoute schoenen aan te trekken.

Ik stuurde heb een foto van een ontzettend lekkere chick die lekker op een paal aan het zuigen was. Met daarbij de vraag of hij hier hard van werd.Niet snel daarna kreeg ik als antwoord dat hij hier kei hard van werd en zin kreeg.

“Laat eens zien dan” stuurde ik zonder er eigenlijk over nagedacht te hebben… Het bleef even stil op de app en kreeg toen “uhm.. weet niet..”, ik stuurde hem “Dan stuur ik jou die van mij”.

Het bleef weer even stil maar toen kwam er toch weer een appje “ik weet niet of ik dat wil.. jij eerst?”. Normaal zou ik zoiets nooit naar een jongen sturen, maar ik was ondertussen toch opgewonden geworden wat mij verraste,

en maakte een foto van mijn harde pik van inmiddels 14 cm en 4cm doorsnede.

Stilte..

Stilte..

En toen een app terug, een foto van zijn grote pik. Man ik dacht dat mijn pik al behoorlijk was zijn pik was nog groter! Zeker 16 cm maar iets dunner, 3.5 cm ongeveer.

“Dat chicks daar niet lekker op kunnen zuigen” stuurde ik hem. We moesten er samen om lachen.

Deze avond hebben we nog lekker wat foto’s over en weer zitten sturen en het begon steeds meer de bi kant op te gaan. Weer kwam het pijpen ter sprake en ik vroeg hem of hij weleens door een jongen gepijpt was.

“Nee” kreeg ik direct terug. Ik zei “wat nou als je je ogen dicht doet, dan merk je toch niet of het een jongen of meisje is?”. Dat was hij met mij eens, althans dat dacht hij, hij wist het niet.

Schijnbaar was Jim ook opgewonden en vroeg me gelijk “zou je dat eens proberen dan?”, ik hoefde hier niet over te twijfelen, ik had het nog nooit gedaan, was nieuwsgierig, hij had een mooie paal en ik had zin.

“die van jou zou ik weleens willen proberen..” stuurde ik hem.

“Anders kom je morgen hier maar langs, mijn moeder is smiddags toch weg”. Grapte hij, waarop ik direct stuurde “ok doe ik, tot morgen”.Die nacht heb ik niet geslapen, wat ging ik doen? Durfde ik dit wel? Zou het vies zijn? Zou hij terugkrabbelen? Zou ik terugkrabbelen?Smorgens nog even lekker in bed liggen fantaseren over het idee, tja als je al geil wakker wordt met een paal en je hebt zo’n vooruitzicht dan ben je redelijk verloren.

Lekker een douche genomen, alles even lekker fris geschoren en gewassen en daarna voor de kast staan te piekeren. Tja wat doe je aan? Hij was een simpele jongen, dus ik moest niet te fancy overkomen want dat zou hem af kunnen schrikken.

Ik besloot gewoon voor een spijkerbroek te gaan, tshirtje erop wat lekker strak om mijn lijf vormde met een paar sneakers eronder.

Als snel kreeg ik een bericht “al spijt?”, eigenlijk totaal niet, dus ik besloot hem niets terug te typen maar een foto van mijn nog nat druppende paal te sturen die net onder de douche uit kwam.

“Haha lekker hoor” kreeg ik terug..Smiddags was het zover, geheel niet voorbereid en geen idee wat te verwachten in de auto gestapt en naar zijn huis gereden. Het was zo’n achterbuurtje en zijn huis had ik al snel gevonden vanwege zijn bolide die op de oprit stond.

Even een keer diep zuchten, moet bij elkaar, en aanbellen. Zijn moeder deed open. Het was een typisch rijtjes-huur-uitkering-vrouwtje van ongeveer 35 jaar. “Is Jim thuis?”, “ja hoor, jij bent Mark toch?”. Even kreeg ik het benauwd,

wist zij wat ik kwam doen? Ik ben niet openbaar bi dus voelde me enorm in paniek. Enigszins kalm zei ik “klopt, ik ken Jim van het autoforum op internet en we wilde elkaars auto eens in het echt zien”.

Jim kwam inmiddels naar buiten en wimpelde zijn moeder af. Hij liep voor me uit naar zijn auto en begon hier maar wat over te vertellen. Jim was inderdaad een simpele jongen, sportschoenen, trainingsbroek, tshirt en een kort koppie.

Kwa bouw niet eentje die vaak sport maar wel gewoon slank is.

Na wat tijd te hebben lopen verdoen bij de auto’s zijn we naar binnen gegaan en gingen we bij zijn moeder op de bank zitten. Die leek niet zo’n haast te hebben om weg te gaan, althans naar mijn mening.

Dus na een goed half uurtje gebaarde ik stiekem naar Jim of we naar boven gingen naar zijn kamer. Geen response.. zou hij het nu toch niet durven?

Aangezien ik handig was met computers en Jim verteld had dat hij een computer en printer etc op zijn kamer had flapte ik eruit “Je had toch nog problemen met je printer? Zal ik daar even naar kijken? Misschien kan ik het zo oplossen?”.

Hiermee stond hij voor het blok maar kon ik wel aangeven dat ik even met hem alleen wilde zijn. Hij snapte de hint en gaf aan dat we wel even konden kijken.

Dus wij naar boven naar zijn kamer. Hij had een groot 2 persoons bed midden in de kamer staan en verder een laptop en een tafeltje met een printer.

Hier gingen we wat mee klooien en al snel waren er seks filmpjes op de laptop te zien van pijpende chicks. Zijn moeder was nog thuis dus het geluid bleef uit.

Zachtjes zei ik dat het me zo lekker leek als die chick me zou pijpen. Hij stemde in.

Opeens werd er op de deur geklopt, zijn moeder was blijkbaar naar boven gekomen om te zeggen dat ze ging. Ze zou een paar uurtjes bij familie zijn maar met het eten zou ze weer thuis zijn.

En toen waren we alleen..We zaten langs elkaar op bed en beide wisten niet goed wat we met de situatie aan moesten. Beide voor zover we wisten gewoon hetero, een gekke gedachte, een verlangen, nieuwsgierig, berg hormonen maar beide niet zo dapper.

“je pik zag er goed uit op de foto, hij leek wel groter dan die van mij” gooide ik er maar uit. Hij kreeg een rode kop en wist niets uit te brengen. “Is hij in het echt ook zo groot? Mag ik hem eens zien?”.

Jim werd nog roder en twijfelde enorm. Enigszins in de verdediging zei hij “laat jij die van jou eerst maar zien”.

Mijn pik laten zien was niet iets waar ik me voor schaamde, het was een mooie en hij had hem toch al op de foto gezien dus why not.

Ik knoopte mijn broek los en deed mijn spijkerbroek wat omlaag. Mijn boxer was nu zichtbaar met daaronder een iets gezwollen pik.

Vol interesse maar nog altijd met rood op de wangen keek Jim er naar. Ik besloot mijn pik uit mijn boxer te halen en hem iets stijver te laten worden.

“Mooie pik” stamelde hij uit.

“Nu wil ik die van jou zien” zei ik, en Jim trok zijn trainingsbroek en boxer tezamen naar beneden. “Wow, die is echt groot” zei ik. Wat een apparaat had hij.. en terwijl ik er naar keek zag ik zijn pik opzwellen en stijf worden.

Ondertussen zat ik wat aan mn eigen pik en Jim deed hetzelfde bij zijn pik.

“Mag ik die van jou eens vasthouden?” vroeg ik hem. Het voelde een beetje als stap 1 van het kneusjes handboek voor bi’s. Hij liet zijn pik los en zei “ja dat mag”.

Enigszins twijfelend voelde ik met mijn vingers aan zijn pik, mijn vingertoppen over zijn schacht, naar zijn eikel. Zijn pik werd snoei hard en Jim schrok er een beetje van. “Rustig aan” zei hij..Zijn warme pik in mijn handen voelde best prima, niets om bang voor te zijn. Het zelfvertrouwen steef weer een beetje.

“Mag ik die van jou ook eens voelen?” vroeg hij, en natuurlijk mocht hij dat. Voorzichtig pakte hij mijn pik vast wat eigenlijk best een vreemd gevoel was. Meiden hadden dat vaker gedaan maar dat er nu een jongen aan die hand vast zat, dat was toch wel apart.

Zachtjes begon hij mijn pik te masseren en ook die werd al snel kei hard. Daar zaten we dan, 2 hetero’s, met elkaars pik in de hand.

Na een tijdje lekker gemasseerd te hebben en zachtjes getrokken keek ik naar zijn mooie eikel en flapte eruit “mag ik hem ook eens proeven?”

Die vraag was geen stapje voor mij maar een reis van hier tot Mars. Jim was opgewonden geworden en ik kreeg het idee dat het hem niet zoveel boeide als het maar lekker was.

“Dat mag denk ik wel” bracht hij uit.

Ok.. even resume, je zit bij een enigszins vreemde jongen, je hebt zijn harde pik in je hand, hij heeft jou harde pik in je hand, je vroeg hem net of je zijn pik in je mond mocht steken, en hij krabbelde niet terug dus er is niets wat me nu tegen houdt, geen excuus, enkel mogelijkheid.

Aangezien ik totaal niet wist wat ik moest verwachten ging ik voor hem zitten en ging langzaam aan met mijn mond richting zijn harde vochtige eikel. Jim wist niet goed hoe hij kijken moest dus ik zei “doe je ogen maar dicht en denk aan een lekkere chick”.

Zijn pik was groot, warm en rook prima. Voorzichtig stak ik mijn tong uit en likte over zijn schacht. Dit smaakte eigenlijk verbazingwekkend naar niets. Gesterkt door dit idee ging ik richting zijn eikel en deed mijn lippen erom. Hallo, ik had een pik van een andere jongen in mijn mond..

Zachtjes begon ik hem te pijpen en hij kreunde zachtjes omdat het wel lekker bleek te zijn. “Is het lekker?” vroeg ik hem, “merk je verschil met een meisje?”. “Nee eigenlijk totaal niet” zei Jim.

Nu was ik ook wel nieuwsgierig geworden, ik ging weer op bed zitten en Jim zat al gauw voor me om mij te pijpen. Erg twijfelend en voorzichtig ging hij te werk, hij was duidelijk iets terughoudender als mij.

Het gevoel was exact hetzelfde als wanneer een meid me pijpte! “Lekker inderdaad, ga maar lekker door” zei ik.

Maar Jim stopte na een paar minuutjes en ging weer aan zijn eigen pik zitten.

“Ga eens verder op bed liggen” zei ik.. Jim snapte niet wat ik wilde maar ging toch verder op bed liggen.

Ik liep om het bed heen en kroop over Jim heen, zodat mijn pik boven zijn mond hing en zijn pik onder mijn mond omhoog stak.

Ik begon hem weer te pijpen en met mijn tong over zijn eikel te glijden. Jim lag te kreunen maar ondernam niet zoveel.

Hierop drukte ik mijn middel iets omlaag zodat mijn pik tegen zijn mond aan drukte. Jim snapte de hint en deed zijn mond open. Mijn dikke pik gleed zijn mond binnen waarna ook hij heerlijk begon te pijpen.

Nadat we lekker een tijdje zo hadden liggen pijpen begon het gevoel van klaar komen aan te dringen. Het was een beetje een dingetje, want we hadden het er weleens over gehad dat we beide weleens geprobeerd hadden ons eigen zaad te proeven.

Echter waren we beide van mening dat als we klaar waren gekomen dat dat geile verlangen ook per direct weg was en het zaad alsnog de afvoer in vertrok.

Jim vroeg of ik over zijn buik klaar wou komen, dat wilde ik wel, dus ik ging van hem af en spoot mijn warme lading zo ver zijn buik heen. Jim trok nog even maar leek niet zo makkelijk te komen dus pijpte ik hem nog even, waarna hij het met trekken afmaakte.

Ook hij spoot over zijn buik.

Een vreemd gezicht om een jongen op zijn rug te zien liggen, naakt, met zowel jou als zijn zaad op zijn buik wat er aan alle kanten vanaf probeerde te lopen.

Snel pakte Jim een handdoek en deed zijn buik af.

“Man dat was lekker” kraamde hij uit, ik was het hier helemaal mee eens. Vlak daarna kwam zijn moeder weer thuis en besloot ik huiswaarts te gaan.In de auto spookte door mn hoofd, wat heb je gedaan? Wat betekend dit? Ben ik homo? Ben ik bi? Ga ik dit vaker doen?...Met Jim heb ik nog 1x afgesproken en ook dat was lekker, maar daarna werd het wat stiller, blijkbaar had hij een vriendin gekregen.

Ondertussen ben ik nog single en vaak spookt dit verhaal nog door mn hoofd en krijg ik trek.. trek in zo’n lekkere dikke warme pik in mn mond…


Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films