Overspel verhalen - Hoe mijn spontane sauna dag nogal anders verliep

Eerst zal ik mij even voorstellen zodat het duidelijk is wie en wat ik ben.
Beatrice is mijn naam, een getrouwde vrouw van 32 jaar ben ik en inmiddels bijna 5 maanden zwanger.
Mijn buik begint al mooi bol te worden en ook mijn tieten zijn al een maat groter geworden, inmiddels zijn het mooie volle en ronde maat C tieten, wel trots ben ik op mijn maat groter geworden tieten.
Vanwege mijn zwangerschap ben ik gestopt met werken en heb dus lekker alle dagen voor mijzelf.
Sinds dat ik zwanger ben, en ook sinds ik met de pil gestopt ben voel ik mij wel wat geiler en mag me graag regelmatig even lekker verwennen met mijn vingers of met een vibrator.
Mijn man werkt normaal dus kan ik vaak dingen doen waar ik zin in heb en die ik leuk vind.
In het verleden gingen mijn man en ik regelmatig naar de sauna, maar op de ene of andere manier komt er dat niet meer van.
De dinsdag waar het hier over gaat zit ik tijdens mijn ontbijt te bedenken dat ik wel een keer zin heb om naar de sauna te gaan en mede door mijn zwangerschap is het nu nog wel mogelijk mar over een paar maanden niet meer.
Dus ik zit het te overdenken en besluit te gaan douchen en wat spullen te pakken en met de auto naar het sauna complex te gaan waar mijn man en ik ook altijd heen gingen.
Onder de douche scheer ik de stoppeltjes nog even van mijn kut, dus die is weer mooi kaal en glad.
Dus op mijn gemak maak ik alles in orde en ga op pad, bij het sauna complex aangekomen valt het mij op dat de receptie is verandert, maar een vriendelijke mevrouw staat mij te woord en ik zie dat ze mij op een bepaalde taxerende manier bekijkt.Dan vraagt ze voorzichtig of ik weet van de veranderde regels en mogelijkheden na de verbouwing.
Onwetend en haar niet helemaal begrijpend kijk ik haar vragend aan als ze zegt : “ik zal u alles even uitleggen”.
Het komt er op neer dat alles wat nieuwer en moderner is maar dat alles verder hetzelfde is alleen gaat ze verder : “op de dinsdag, dus vandaag is het een zogenaamde vrije dag en mag men in de sauna wat meer aan elkaar zitten en wat meer met elkaar doen, dus weet ik niet of u dat een belemmering vind”, ik vraag haar dan wat ik daar dan van merk en zie, dan gaat ze verder : “het komt erop neer dat het toegestaan is dat mensen sex met elkaar hebben in en om de sauna ruimtes”.
Toch moet ik even aan het idee wennen maar bedenk me zolang ze er mij niet bij betrekken of mee lastig vallen maakt dat mij verder niet zo veel uit en geef dat ook aan, en het belangrijkste is ik heb zin in de sauna en om nu om deze redenen naar huis te gaan dat doe ik niet.
Dus na mij ingeschreven te hebben ga ik naar binnen naar de omkleedruimtes, en trek al mijn kleding uit en met een handdoek omgeslagen loop ik de sauna ruimte in.
In de lounge ruimte ga ik even zitten om alles van een afstand te bekijken wat er zoal gebeurt.
In een hoek op een bank zit een rijpe vrouw een man af te trekken verder gebeurt er weinig en ik moet eerlijk zijn dat ik het wel leuk vind om dat te zien gebeuren.
Dan ga ik even onder de douche door en ga een sauna cabine binnen, er zitten twee heren en een vrouw, ontspannen kletsen ze met elkaar en de ene man complimenteert mij met mijn zwangere buik, ik bedank hem daarvoor.
Wat ik wel merk op deze zogenaamde “vrije” dan bekijkt men elkaar vrij en ongegeneerd en ik moet ook hier weer toegeven dat ik het wel leuk en spannend vind dat ik door de beide mannen goed bekeken word.
De vrouw zit met een been op het bankje zodat ze goed haar kale en openstaande kut laat zien.
Daar begin ik niet aan maar dat ik door de beide heren goed bekeken wordt vind ik wel heel erg leuk en ook wel een beetje spannend en ik voel hoe onder de bewonderende blikken mijn tepels stijver worden.
Omdat ze mij bekijken bekijk ik de heren ook en stel vast dat ze beide wel een behoorlijk wapen hebben wat ook mooi helemaal kaal is.
Eerlijk moet ik al tegen mijzelf zijn dat ik het wel heel relaxed vind dat alles mag en dat we elkaar gewoon vrijuit zitten te bekijken, het transpiratie vocht voel ik tussen mijn tieten door lopen en met mijn handdoek wrijf ik het droog, als de ene man zegt : “jammer dat je het weg haalt jou volle tieten glimmen zo mooi als ze nat zijn” lachend antwoord ik hem dat ik het niet meer zal doen voor hem.
Met zijn hand inmiddels om zijn paal vervolgt hij : “als je kutje ook zo nat is kan je er zo overheen schuiven” ik zit te kijken hoe hij zijn half stijve paal in zijn hand heeft en hem lachend antwoord : “zwanger kan ik niet meer worden”.
De vrouw zegt dan gelijk : “kom laat je er lekker overheen zakken je vent komt dat nooit te weten”, even overdenk ik het maar zeg dan dat ik het een beetje warm vind in de sauna waarop de man gelijk zegt dat we er toch bijna uit gaan dus ik mij er dan over mag laten zakken als we uit de sauna zijn.
Nou ben ik zeer zeker geen “vreemd” gaan type, maar de sfeer en de situatie brengen mij toch aan het twijfelen……………
Als hun de sauna verlaten blijf ik nog even zitten en kan het niet laten om even in mijn kut te voelen en merk dat ik best wel nat ben geworden……………….. als ik er uit ga en mij met koud water afspoel wordt ik wel wat rustiger.
In de lounge ruimte zit ik wat te drinken als er tegenover mij een vrouw zich over een harde paal laat zakken en ik zie hoe die in haar kut verdwijnt………….. ademloos zit ik van het schouwspel te genieten en prachtig is het om te zien en ongemerkt zit ik met mijn kut te spelen terwijl ik het neukende stel bekijk.
Als de man uit de sauna naast me is komen zitten zonder dat ik het zag zegt hij : “prachtig om te zien hé, kom laat je maar over mijn paal zakken je wil het ook meemaken” even kijk ik hem aan en ook kijk ik even naar zijn recht omhoog staande harde paal, zonder wat te antwoorden sta ik op laat mijn handdoek op de vloer vallen en stap over hem heen met mijn rug naar zijn gezicht sta ik met mijn kut boven zijn paal.
Met mijn vingers hou ik mijn kale en natte kut open en voel hoe hij zijn eikel door mijn kut beweegt en langzaam laat ik mij zakken en voel hoe hij mijn kut opendrukt.
Geweldig lekker gevoel is dat nu ik een paal mijn kut binnen voel komen en realiseer mij niet eens dat iedereen nu ziet hoe zijn paal mijn kut binnen schuift……….Helemaal laat ik mij erover zakken en tussen mijn benen door neem ik zijn ballen in mijn hand en begin deze te kneden en ik voel hoe hij onder mijn armen door mijn beide tieten pakt en deze gaat kneden, geiler dan geil voel ik mij inmiddels en weet dat ik goed geneukt wil worden.
Als ik mijn ogen weer open doe zie ik dat er nu meerdere mensen vrijuit aan het sexen zijn, dit is helemaal nieuw voor mij maar vind het mede omdat ik bloedgeil ben, wel erg gaaf en geil om mee te maken.
“Wat een heerlijk strakke kut heb jij meid” zegt de man op wiens paal ik zit, en lekker stevig wip ik op en neer op zijn paal en voel hem heerlijk diep in mijn kut bewegen en geniet er enorm van.
Vrijuit en ongegeneerd zit ik op deze heerlijke paal te wippen en zeg hem dat hij er wel voor moet zorgen dat ik klaar ga komen, en gelijk verplaatst hij een hand van mijn tiet naar mijn kale kut en voel hoe hij over mijn harde klit begint te wrijven.
Ondertussen kneed ik zijn volle ballen lekker door en voel hoe zijn harde paal in en uit mijn geile kut beweegt en steeds laat ik mij hard en stevig over hem naar beneden zakken zodat ik zijn harde paal tegen mijn baarmoeder voel stoten.
Dat er mensen ons staan te bekijken terwijl we aan het neuken zijn realiseer ik me niet eens, mijn neuker zegt me, Ik wil je klaar neuken maar dan spuit ik wel je zwangere kut vol hoor lekker wijf” in de geile trance waar ik inmiddels in ben maakt me dat helemaal niets meer uit en antwoord : “ja dat is goed neuk maar lekker door tot ik klaar gekomen ben”.
Inmiddels is ons beide doel dat we klaar gaan komen en wilder en sneller neuken we tegen elkaar op en op de manier dat je me neukt en tegelijk vingert kreun ik steeds harder en geef aan dat ik er bijna ben, hij pakt me bij mijn heupen en beweegt me nog sneller over zijn paal op en neer en ik voel hoe mijn kut begint te knijpen en dat ik kar ga komen.
Met mijn handen steun ik voorover hangend op zijn knieën en heerlijk zit ik klaar te komen op zijn harde paal, mijn grote tieten slingeren heen en weer.
Dan drukt hij mij stevig diep over zijn paal en voel hoe hij zijn warme zaad diep in mijn kut spuit en mijn klaarkomende kut dus vol met zaad gespoten wordt door een man wiens naam ik niet eens weet.
Maar zo geil, zo lekker zo geweldig om hier en nu klaar geneukt te worden en volgespoten te worden, met het uitrazende orgasme in mijn lijf voel ik hoe hij het laatste beetje zaad in mijn kut spuit, en als de naschokken wat verminderen stap ik van je paal af, leg de handdoek op mijn stoel en ga met mijn benen wijd bij zitten komen.
Nagenietend zit ik naar mijn openstaande kut te kijken en zie oe er langzaam zaad uit gelopen komt, heel mooi en geil om te zien vind ik het, en ik verbaas me hoe eenvoudig ik mij door een vreemde man liet neuken en wat ik ook vreemd vind dat ondanks mijn geweldige orgasme ik mij nog steeds vreselijk geil voel.
Ondertussen zit ik rond te kijken en op diverse plaatsen zijn er mensen op diverse manieren met elkaar aan het sexen en prachtig vind ik dat om te zien.
Waar de man die mij net volgespoten heeft is gebleven weet ik niet maar op die stoel komt er een andere man zitten en zegt tegen mij : “ik heb genoten van mijn uitzicht hoe jij je over die paal liet zakken en hoe je hem neukte” ik kijk hem aan en antwoord dat ik er ook enorm van genoten heb een ook heerlijk klaar gekomen ben.
Dan zegt hij alsof het de gewoonste zaak van de wereld is : “als jij je benen eens optrekt ik wil dit zwangere vrouwtje ook wel even op mijn paal voelen”.
Geil als ik nog ben en ook mede door de sfeer en situatie antwoord ik hem : “dus jij wil mijn zwangere en al volgespoten kut nog wel even gebruiken mijnheer ?”.
Ondertussen zit hij aan zijn ook wel redelijk forse paal te trekken als hij antwoord met een lach : “ja ik vind jou wel erg lekker met je zwangere buik een nog een beetje extra zaad in je kut maakt niet meer uit”.
Twee vingers beweeg ik in mijn nog steeds geile kut en zeg hem dat hij mij mag neuken op voorwaarde dat hij mij ook klaar neukt en mij dan ook vol mag spuiten met zijn zaad.
“Nou reken er maar op dat ik zo’n lekker zwanger geil vrouwtje wel klaar neuk hoor, en als toegift krijg je een lading zaad in je kale kut gespoten” krijg ik van hem te horen, mijn benen doe ik een stuk uit elkaar en met de handdoek wrijf ik mijn kut een beetje schoon en geef aan dat hij maar tussen mijn benen moet komen zitten.
Met opgetrokken benen ga ik voor hem klaar zitten en trek mijn kut behoorlijk ver open zodat hij hem er zo in kan schuiven.Als hij op zijn knieën tussen mijn benen zit wrijft hij zijn dikke en paarse eikel lekker een paar keer door mijn kut, die natuurlijk lekker nat en glad is door mijn eigen geil maar ook door het zaad wat er al ingespoten is, geil moedig ik hem aan en zo heerlijk voelt het en is het geil om te zien zoals hij die paarse eikel door mijn geile kut beweegt.
Dan zit ik te kijken hoe hij de paarse eikel voor mijn neuk kanaal stil houdt en langzaam zie ik de paarse eikel in mijn open getrokken kut verdwijnt en voel hoe hij soepel mijn kut opendrukt en naar binnen komt.
Weer een gekmakend geil gevoel is het hoe ik weer een totaal onbekende paal in mijn kut voel komen en heerlijk zoals hij mijn strakke kut oprekt en mijl weer heerlijk gaat neuken.
“Kom maar mijnheer mijn kut is voor jou je mag mijn zwangere kut klaar neuken” zeg ik hem om hem aan te moedigen, met zijn armen gaat hij onder mijn benen door en houdt deze zo wijd en omhoog prachtig zie ik nu hoe zijn forse paal in en uit mijn openstaande kut beweegt, glimmend van het geil is zijn paal.
Door het zaad wat er al in mijn kut zit en het overtollige kut geil wat er uit mijn geile kut druipt maak ik bij elke stoot soppende geluiden, heel erg geil om dat te horen.
Het feit dat ik mij vandaag door vreemde mannen laat neuken houdt me niet bezig wel dat ik vele malen geiler ben en deze sex vele malen lekkerder is dan de sex met mijn man schiet meerdere malen door mijn hoofd.
Met mijn handen druk ik mijn grote tieten omhoog en knijp hard in mijn tintelende tepels, mijn neuker zegt ondertussen : “wat een heerlijk strakke kut heb jij, volgende week moet je weer komen dan ga ik je weer neuken lekker zwanger teefje” en stevig en diep stoot hij zijn paal in mijn gewillige en super geile soppende kut.
Geil kijk ik hem aan en vraag dan of dit elke week is en dat zolang ik kan ik er zal zijn en mij aan hem beschikbaar zal stellen.
Omdat ik de eerste tekenen van een gevoelige kut herken ga ik met een hand naar mijn kut en begin te wrijven over mijn klit en zeg tegen mijn neuker dat ik klaar wil komen, drijfnat is mijn kut nog steeds voel ik, en langs mijn vingers voel ik zijn paal in en uit mijn kut schuiven.
“Kneed mijn ballen lekker stevig dan ga ik ook komen als jij komt” geeft hij aan en met mijn andere hand pak ik hem bij zijn zak en rol zijn ballen door mijn hand.
Zo geweldig lekker wordt ik weer geneukt dat het fantastisch is, zijn dikke eikel voel ik heerlijk in mijn kut bewegen en steeds drukt hij tegen mijn baarmoeder aan.
Ik voel de eerste schokken door mijn lichaam gaan ten teken dat ik klaar ga komen en voel hoe mijn kut samentrekt en nog strakker wordt………………. Kreunend roep ik : “door neuken nu ik ga komen” en harder en dieper stoot hij nu in mijn kut en hij antwoord : ‘ik voel het jou geile neuk kut wordt nog strakker ik ga er ook aan komen” dan ben ik voluit aan het klaarkomen als ik voel hoe zij grote dikke eikel verder op zet en hij de eerste straal warm zaad mijn kut in spuit, krampende bewegingen maakt mijn kut en ik voel zijn pulserende eikel steeds een volgende straal zaad mijn klaarkomende kut in jagen.
Onwijs veel spuit hij echt heb ik het gevoel dat ik vol gespoten wordt maar over de top geniet ik ervan hoe ik zijn grote hoeveelheid warm zaad diep in mijn kut voel.
Door mijn buik verspreid de warme gloed van al het sperma wat er in mijn zwangere kut gespoten wordt, maar toch wel uitgeteld en suf geneukt hang ik onderuit gezakt bij te komen op zijn na schokkende paal.
Als zijn paal verslapt glijd hij uit mijn vol gespoten kut, die blijft nu werkelijk ver open staan en rijkelijk loopt al het erin gespoten zaad er uit.
Mijn benen hangen over de leuning van de stoel dus mijn openstaande en volgespoten kut kan nu door iedereen gezien worden maar die schroom is al lang weg natuurlijk.
Met de handdoek wrijf ik mijn inmiddels wel gevoelige kut wat droog en blijf ongegeneerd met mijn benen wijd zitten, terwijl ik nog even wat rond kijk bedenk ik mij dat dit wel een geweldig fijne en heerlijk geile middag was.
Goed, ik ben twee keer vreemd gegaan maar zolang mijn man dat niet weet is er niets aan de hand.
Langzaamaan ga ik richting de douches en ga mijzelf wassen en kleed me aan, bij de receptie vraag ik of dit een vast gebeuren op de dinsdag is, en de receptioniste verteld dat dit inderdaad zo is.
Met een lach hoor ik het aan en met een vette knipoog zegt ze : “een ideale middag om met anderen te sexen zonder dat iemand het te weten komt, ik doe ook vaak mee”.
Thuisgekomen vertel ik later tegen mijn man dat ik naar de stad ben geweest, en ja dat ben ik ook, verder zeg ik hem niets, maar ik weet wel dat in volgende week dinsdag weer naar de stad ga...

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films