Overspel verhalen - Na de meeting in van de Valk

Ik liep de lounge bij van der Valk in, op zoek naar mijn afspraak. Het was gewoon iets zakelijks. Oké, we zochten een tafel en praatten bijna 2 uur, afspraken maken en afscheid nemen. Ik ging daarna nog even naar de toiletten. En daar op de trap liep ze! Keurig mantelpakje aan, best kort rokje, zwarte kousen en hoge hakken, mooi wit overhemd, en ja daar spande een paar stevige tieten onder. Jasje hing natuurlijk open en 2 knoopjes stonden ook open. In één blik, ja echt een mooie vrouw, zo rond de 45 dacht ik. Haar dikke blonde haren waren alleen al een reden om nog een keer naar haar te kijken. Echter ze had een wat sippe blik en keek ook wat verloren. Ik dacht als je die niet aanspreekt dan is het voorbij en zie je ze nooit meer terug.

Ik stapte op haar toe en zei “Zo mooi en dan zo sip kijken, kan ik je helpen om je weer te laten lachen?” Even keek ze verschrikt maar gelijk herstelde ze zich en keek me aan. In haar ogen zag ik even zoiets van, oké geen foute man en ze opende haar mond en zei “Wat lief dat je me ziet en mijn stemming zo snel kan inschatten. Ja ik kijk sip want ik zit in een conferentie en zit naast een vent die stinkt en ik ben gevlucht, ik moest even er uit. Ging bijna kotsen. Ik was bang dat hij me anders had uitgenodigd om samen met hem te lunchen, en dat was het laatste wat ik wilde. Ben jij ook in de conferentie?” “Nee helaas niet want dan zou ik graag naast jou zijn gaan zitten. Of ben je verplicht naast die stinkerd te zitten?” “Naja” zei ze “Hij is mijn nieuwe chef en hij probeert me al de hele conferentie aan te maken. Ik moet beleefd blijven maar zie hem echt niet zitten, heb hem nodig, wil natuurlijk een goede indruk maken en heb daarom dit pakje aan, maar het liefst had ik lekker in mijn skinnie daar gezeten en iets luchtigs erop, het is veel te warm”.

Ik keek haar lief aan en vroeg “Waar ga je dan nu naar toe? Je hebt nogal haast en op die mooie hakken moet je niet zo snel lopen, of wil je dat ik je opvang?” Ze lachte en vroeg “Kan je me dan houden?” “Eerst maar met vangen beginnen en dan zien we daarna of houden lukt”. “Dan moet je achter me lopen, maar dat doet een heer niet, of toch?” “Ja als ik achter je loop val ík misschien wel, want ben bang dat ik de trap dan niet goed in de gaten hou”. “Oké dan let ook maar op de trap, ik moet nog 3 treden en ben dan ik op de vloer waar mijn kamer is”. Ze liet het nummer op haar sleutel zien. Ik merkte op “Oké als ik dan val dan moet ik, als ik opgestaan ben, je kamer wel kunnen vinden. Bedankt voor je nummer”. Ze draaide zich om en zei “Ben benieuwd”.

Snel liep ze de drie treden op en ik volgde zonder te vallen. Ze liep door naar haar kamer en keek net voor de deur om. “Oké niet gevallen dan, hoe zit het met het houden?” Ze stak de sleutel in het slot en opende de deur. Ik stapte vooruit en pakte haar zo in mijn armen en tilde haar op. Ze gaf een lief gilletje en ik duwde de deur open en droeg haar naar binnen. Ze sloeg een arm om mijn nek en drukte zich tegen me aan “Ja het lukt je kan me houden, wat lief ben je”. Terwijl ze nog in mijn armen lag drukte ik een kus op haar mond, die ze vol beantwoordde. Zij opende heftig haar mond en haar tong draaide zich om de mijne. Ik stond nu bij het bed, de deur had ik al met mijn voet dicht gegooid. Ze liet zich op het bed vallen en keek me geil aan, terwijl ze haar jasje probeerde uit te trekken. Ik trok haar omhoog en schoof het jasje van haar schouders.Ze ging staan en onze tongen vonden elkaar weer. Ik pakte haar bij haar kont en drukte haar tegen me aan. Haar handen begonnen mijn broekriem los te maken en ik begon aan haar overhemd. Ze had een mooie bh aan, beetje licht gekleurd vanwege haar blouse, haar borsten puilden er wat bovenuit. Ik kuste ze zacht terwijl ik haar parfum opsnoof. Inmiddels had ik haar blouse los en ook die vloog door de kamer. Zij had mijn broek los en begon aan mijn overhemd, dat al snel de weg volgde van haar blouse. Haar nagels gleden over mijn borst. Ik heb een beetje borsthaar en ze streek met haar vinger er door. Ik begon de sluiting te zoeken van haar rokje, de rits en het knoopje, al snel viel alles naar beneden. Ik schopte snel mijn schoenen uit. Zij hield haar hakken aan, ze had kousen aan die net bij haar slipje ophielden, geen jarretel maar die zo vanzelf bleven hangen. Ze had een mooie hoge slip aan, om haar figuur natuurlijk te corrigeren. Maar ik zag een geweldig mooie vrouw staan in haar lingerie, op hoge hakken, met een blik die zo geil was…

We kusten nogmaals en mijn handen speelden met haar bh-sluiting, totdat ik ook die los had. Langzaam onthulde ik haar borsten, haar tepels stonden scherp vooruit. Haar flinke borsten, die natuurlijk wat naar onder zakten ving ik heel lief in mijn handen op. Ik kuste haar tepels terwijl ik zachtjes de bevrijde borsten masseerde. “Wat mooi” fluisterde ik “Wat ben je mooi” en kuste haar opnieuw. Een hand op haar borst en een hand op haar billen, die best strak aanvoelden. Ze keek me aan en vroeg “Mag ik even plassen, daarvoor was ik onderweg naar mijn kamer”. “Heel even dan, ik kan eigenlijk niet wachten om alles uit te pakken” en ik drukte met mijn al behoorlijk stijve pik tegen haar buik. Ze keek me lief aan en vroeg “Wil je kijken?” en trok me mee naar de toiletruimte. Nu is pies niet zo mijn ding, maar deze vrouw had me op dit moment alles mogen vragen.

Ze stripte haar slip uit en daar stond ze in volle glorie, met een mooi geschoren kutje, waar twee geile schaamlipjes uit naar buiten keken. Ze liep de douche in en liet zo haar plas lopen. Wat zag dat er geil uit en ik drukte mijn vingers in haar kutje. Ik voelde de pis over mijn handen lopen terwijl ik haar over haar pisgaatje masseerde. Ik geloof dat ze daarvan alleen al spontaan een orgasme had, want ze schokte wild toen ik dat deed. Inmiddels had ik natuurlijk mijn boxer ook al uit. Ze pakte mijn paal beet en woog hem in haar handen. “Hij is wel groot hoor, en dik” fluisterde ze zacht en begon me te kussen. Ik masseerde haar kont en voelde achterlangs aan haar sterretje en haar kutgaatje. Alles was zo nat! Mijn vinger ging eerst in haar kutje en toen hij nat genoeg was duwde ik hem langzaam in haar kontje. Ze sloeg haar benen om mijn middel en hing aan mijn nek. Ze keek me wild aan en vroeg “Ben je voorzichtig, ik ben niet zoiets groot gewend”. Toen nam ze mijn paal en zette hem voor haar kutje.

Ik voelde haar geil en hitte, toen drukte ik hem stevig in haar neukholletje. Ze sperde haar ogen en mond open en riep “Ooohhhhhh wat is dat groot”, terwijl ik langzaam in een kutje binnentrad dat bijna aanvoelde alsof het weinig gebruikt was. Of waarvan het elastiek door fitness prima op peil was gehouden. Langzaam trok ik terug en stootte opnieuw en gleed dieper in haar. Mijn vinger schoof weer richting haar kontje en ik begon stevig te neuken. Ze hing met haar rug tegen de badkamermuur, had haar benen om mij heen gekneld en genoot met diepe zuchten van wat ik deed met haar. Met stevige halen neukte ik door en voelde dat ze opnieuw ging klaar komen. Ik voelde het geil uit haar spuiten. Buiten adem hing zij in mijn armen. Ik masseerde opnieuw haar kontje en ze begon gewoon te stuiteren in mijn armen, ik hield haar bijna niet. Ze kuste me vurig en vroeg “Zullen we in bed verder gaan?”

Ik droeg haar naar bed en legde haar voorzichtig er op, terwijl ik gelijk weer diep in haar verdween. Met haar benen in de lucht gilde ze het uit en riep “Ga door, neuk me neuk me, doe het”. Ik begon nu echt heel hard te stampen en wist dat ik me niet in hoefde te houden, ze had tenslotte al twee keer een orgasme gehad. Ze was zo heerlijk bewegelijk in bed en zei “Draai me om”. Ik dacht dat ze het gewoon op zijn hondjes wilde, maar toen ik hem in haar kutje stopte zei ze “Nee, in mijn kontje wil ik je hebben, maar voorzichtig ik ben nog nieuw daar, maar ik wil je overal in voelen. Ik wil dat al zo lang maar mijn man vind het vies”. Ik drukte mijn eikel in haar sterretje en liet gelijk wat spuug er op vallen. Langzaam smeerde ik met mijn eikel de spuug over haar sterretje en gleed een stukje naar binnen. Zo bewerkte ik haar even en liet haar wennen aan mijn stevige piemel. Ze zei “Ga door, geef het me”.Ik drukte langzaam door tot ik haar sluitspier voelde samenknijpen. “Zucht maar even en ontspan”. Ze deed het en gelijk drukte ik door en gleed haar sluitspier voorbij. Opnieuw wachtte ik even tot ze gewend was en begon haar toen zachtjes te neuken. Liet steeds meer spuug erop vallen, want eigenlijk heb je glijdmiddel nodig voor zoiets. Ze vroeg “Dieper, harder ooohhh wat een druk, wat voelt dat geil aan”. Mijn pik zat er inmiddels helemaal in en ik begon steeds harder haar te neuken. Ze trilde en snikte tegelijk, maar ik had geen genade en neukte door. Ze gilde “Ik kom ik kom. ooohhhhhh ga door, ga door!!” En toen voelde ik dat ik het ook niet langer kon uithouden en spoot haar kont vol. Langzaam neukte ik nog wat door, terwijl mijn pik langzaam slapper werd en mijn sperma vermengd met poep langs mijn lul naar buiten droop. Ik trok hem er langzaam uit en we liepen naar de douche.

Nadat mijn pik schoon was bukte ze en nam hem in haar mond. Ik waste haar kontje en haar rug. Langzaam pijpte ze me en likte rondjes over mijn eikel. Ik ben geschoren en ze genoot van mijn kale pik. Ze keek geil omhoog en liet mijn half slappe pik helemaal in haar mond verdwijnen, terwijl ze met één hand met mijn ballen speelde en ook een vinger in mijn kont drukte. Mijn piemel reageerde gelijk en begon weer stijver te worden. Ze liet hem uit haar mond glijden en vroeg me “Hoe heet je eigenlijk? Ik ben Ria. Maken we een nieuwe ronde?” vroeg ze, met zoiets geils in je handen, of beter met zoiets geils en ze mijn piemel helemaal in haar mond neemt. Langzaam liet ze hem uit haar mond glijden en zei “Met zoiets lekkers in mijn mond wil ik niet praten” en zo nat als we waren van de douche rolden we weer haar bed in.

Ik voelde dat ik alweer stijf genoeg was voor de nieuwe ronde en soepel gleed ik in haar kutje. Met stevige korte stoten bracht in mijn pik meer op volle sterkte. Ik zag haar met gesloten ogen liggen te genieten. We neukten zo een poosje en ik voelde iedere keer weer hoe ze kwam. Wat een boel orgasmes kon die meid verwerken, zelf kom ik niet zo snel voor de tweede keer en dat begreep ze ook wel. Ze begon me geil aan te kijken en zei “Ik wil bovenop je zitten” en snel draaide ik op mijn rug. Op haar hurken zittend schoof ze mijn pik bij haar naar binnen. Ik voelde het geil over mijn ballen lopen. Ik pakte haar heerlijke tieten vast en speelde met haar tepels, kneep er zachtjes in en zag hoe ze intens aan het genieten was.

Ze zei “Ik vind deze presentatie veel beter dan wat ik net gemist heb. Ik weet eigenlijk nog niet wat ik tegen mijn chef moet zeggen wanneer hij vraagt waar ik was”. Ik antwoordde “Je zegt gewoon: ik heb met Hans nog een paar ideeën doorgenomen”. We lachten daar behoorlijk om. Toen wipte ze van mijn lul af en begon hem te pijpen en af te trekken, net zolang tot ik kwam en liet me alles in haar mondje spuiten.

Later met het aankleden vertelde ze me dat ze getrouwd was en er dus niet op uit was om een relatie te beginnen. Haar man was wel lief maar had de laatste tijd niet veel in bed gedaan. Ze wilde hem niet kwijt maar had de hele conferentie gehoopt dat er iets zou gebeuren. Ze had niet veel ervaring met vreemd gaan, dit was de eerste keer.

Nog 2 uurtjes en alles was klaar. Ze wist toen ze naar boven liep dat al haar moeite voor niks was geweest, en daarom had ze sip gekeken. Ze had geacht: ik ga naar huis, hopelijk gebeurd daar wat, tot ik haar aansprak. We kusten nog een poosje met elkaar en ik likte haar nog een keer heel lekker. Ze zei dat ik een grote fantasie van haar had vervuld om haar kontje te neuken. Het had wel even pijn gedaan maar eigenlijk had ze gedacht dat het veel erger zou zijn. Ik stelde voor om haar nummer mee te nemen, misschien konden we nog eens op een volgend congres elkaar ontmoeten.

Nadat we onze kleding weer fatsoenlijk hadden, glipten we de kamer uit. Zij ging terug naar haar stinkende chef en ik liep naar mijn auto. Voor ik daar aankwam stond er al een app van Ria: “Waar ben je maandag, dan heb ik vrij!”

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films