Overspel verhalen - Prachtige ogen

Een beetje depressief en met een eenzaam gevoel word ik wakker. Gisterenavond hadden ik en mijn man seks gehad, ik wilde eens wat anders proberen om het wat interessanter te maken. Alleen was het niet zo geweldig gegaan, het voelde erg klunzig en lekker was het ook niet alleen had hij dat niet door. Hij heeft altijd al moeite met mijn gevoelens te pijlen en er mee om te gaan wat maakt dat ik me soms best eenzaam voel in onze relatie.

Het is heerlijk weer dus ik trek een kort zomerjurkje aan en sandalen. Klaar om die middag naar de verjaardag van een vriendin te gaan. Mijn man rijd en ik zit onderweg naar het mooie heuvel landschap te kijken waar we doorheen rijden. Het is al gezellig druk als we bij de verjaardag aankomen en we gaan bij wat bekenden staan. Al snel ben ik mijn eenzaamheid van vanochtend vergeten.

Na een half uurtje zegt Liam (een goede vriend van ons) dat hij even een stukje wil gaan lopen, een frisse neus halen. Ik bied aan mee te gaan en laat mijn man weten dat ik even weg ben.

Liam is een vrijgezelle man van mijn leeftijd. Ik heb nooit echt over heen nagedacht als meer dan gewoon een vriend, maar op dit moment voel ik me erg tot hem aangetrokken.

We lopen lekker tot we boven op de heuvel aankomen bij een soort hutje met een mooi uitzicht over het heuvelland. Er staat een bankje waar we op gaan zitten waarbij ik expres net iets dichter tegen hem aan zitten. Hij merkt het niet of gaat er in ieder geval niet op in. Tijdens ons gesprek hebben we regelmatig oogcontact. En als Liam iets heeft waar ik voor zou vallen dan zijn het zijn ogen. Ik betrap mezelf er steeds op dat ik in zijn ogen kijk.Dan valt het gesprek stil en Liam staat hij op. Ik verwacht dat hij ongemakkelijk voelt door mijn blikken en zal zeggen dat we maar weer eens terug moeten gaan. Een gevoel van teleurstelling komt over me heen, maar probeer dat niet te laten merken. Tot mijn verbazing gaat hij achter me staan en begint mijn nek en schouders en nek te masseren. "Je ziet er gespannen uit, volgens mij kun je wel een massage gebruiken" zegt hij. Ik voel dat ik een kleur krijg en juist nog meer gespannen word. Maar ik geef toe dat ik inderdaad wel een massage kan gebruiken.

Terwijl hij mijn schouders masseert begin ik te fantaseren over Liam. Ik merk dat er wat spanning langzaam van me afglijdt. Ik vertel dat mijn man en hekel heeft aan masseren en bedank hem voor de massage. Dan zegt dat hij nog niet klaar is en zegt dat ik moet gaan staan zodat hij ook mijn rug, die nu tegen de rugleuning van de bank zit kan masseren. Ik merk als ik ga staan dat ik best wel vochtig begin te worden en een stem in mijn hoofd zegt me dat ik dit moet stoppen, maar ik negeer de stem en ga staan.

Liam begint mijn onderrug te masseren en komt dichter tegen me aan staan. "Doe je ogen dicht en ontspan gewoon eens" fluistert hij ineens in mijn oor. Ik vraag me af hoe ik moet ontspannen als ik in van binnen in tweeën word gescheurd. Een helft zegt me dat ik dit niet kan maken tegenover mijn man, maar de andere kant van mij wil niets liever dan mezelf helemaal overgeven aan Liam.

Ik sluit mijn ogen en stop mijn schuldgevoel weg, nu is het even tijd voor mij om te genieten. Ik voel hoe Liam mijn haren achter mijn ogen schuift en me kust in mijn nek. Voor ik het in de gaten heb heeft hij mijn armen met één hand achter mijn rug vast. Zijn andere hand gaat naar mijn borsten waar hij zachtjes in begint te knijpen.

Hij laat zijn hand naar beneden glijden en onder mijn jurkje. Al snel heeft hij mijn natte slipje gevonden en zegt dat hij hier al vaak van had gedroomd. Zijn vingers glijden onder mijn slipje tussen mijn openstaande vochtige lippen. Ik draai mijn hoofd naar achteren omdat ik zijn ogen wil zien, maar voordat ik hem goed in de ogen kan kijken begint hij me te zoenen.

Liam heeft nog steeds mijn armen stevig vast en ik kan nu echt helemaal niets meer. Het heeft me een geweldig gevoel om zo te zijn overgeleverd aan hem en ik merk dat ik bijna ga klaarkomen. Liam heeft het ook door want hij trekt me nog strakker tegen zich aan terwijl hij de druk op mijn clitoris en beetje verhoogd. Ik houd het niet meer en kom schokkend klaar.

"Ik wist niet dat seks zo lekker kon zijn" zeg ik waarop Liam zegt dat dit nog niets was. Hij laat mijn armen los en ik draai me om. Ik kijk eindelijk weer in zijn prachtige ogen en kan me niet meer inhouden. Ik begin zijn shirt uit te trekken. En ook zijn broek moet er aan geloven. Er komt een stijve lul tevoorschijn en ik ga er op mijn knieën voor zitten.

Ik pak de lul in mijn mond en begon hem te pijpen. Ik merk dat hij geniet en als hij klaarkomt in mijn mond lukt het me maar met moeite alles binnen te houden en door te slikken.

Liam zet me op het bankje en komt tussen mijn benen zitten om me heerlijk te beffen. Als hij met zijn tong bij mij naar binnen komt gil ik het bijna uit van genot. In plaats van me klaar te laten komen gaat hij voor je staan en zegt dat ik hem nog eens moet pikken. Tegen zo'n heerlijke stad zeg ik geen nee. Dan haalt hij zijn lul mijn mond om hem diep in mijn drijfnatte kutje te steken en begint me heerlijk te neuken. En terwijl ik klaar kom voel ik dat hij zijn sperma bij mij naar binnen spuit.

Hij komt langs me zitten en weer genieten nog even na voordat we ons aankleden en terug lopen naar de verjaardag.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films