SM verhalen - Mistress

"Beste mensen, dit lekker poppetje staat tot onze beschikking voor al onze stoute wensen. Alleen geen pijn, piemels of vieze dingen, laat het ons gezellig houden!"
Mijn Meesteres heeft twee dames en een heer op visite voor een potje kaarten, waarbij ik hen moet bedienen en alles toelaten wat ze met me willen doen. Ik heb alvast een luchtig en kort zomerkleedje aan moeten doen met niks eronder, waardoor ik al behoorlijk warm loop.
Ik ben kitty en sinds kort het 18-jarig slavinnetje van Meesteres Tania, die zelf al 35 jaar was. Ik heb een ruime C-cup, waardoor mijn tieten een beetje doorhangen. Dat vindt Tania prachtig als ik bloot voorover sta en ze vol en romig onder mij hangen te bungelen. Ze speelt er dan graag mee en zegt dat ze me zo wil melken, al dan niet met terwijl een vinger in m'n kutje.
Ik vind alles wat ze met mij doet en wat ik moet 'ondergaan' enorm beschamend, maar tegelijk word ik er gloeiend heet van en verlang ik er stiekem naar. Al die lichamelijke vernedering, onderdanigheid en het 'moeten' gehoorzamen, is enorm opwindend, al snap ik niet waarom. Ik ben nog maar net door Haar 'ontdekt', maar ze heeft me al veel geleerd, vooral dat ik Haar altijd moet gehoorzamen en alles doen of toelaten wat Zij wil. We hebben ook wel afspraken wat wel en niet kan en daar houden we ons aan.
Vandaag is het de eerste keer dat er anderen bij zijn en het idee alleen al maakt me nerveus maar ook erg opgewonden. Zeker omdat ik er onder m'n kleedje gewoon bloot bij loop en ze dat vast al gemerkt hebben door de dunne stof.
"Vooruit popje, niet staan dromen, geef ons iets te drinken. Mensen zeg maar wat je wil en ze zal jullie bedienen op jullie wenken." Haar bezoekers bekijken me grondig en ik voel me enorm opgelaten door die blikken. "Tania, klopt het dat ze niks onder dat kleedje draagt? Ik zie haar tepels priemend doorschijnen en ook het toefke op haar kutje vraagt onze aandacht!", zegt Jan, de enige man in het gezelschap en met 43 jaar de oudste. Ik krijg een knalrode kop en krimp ineen van schaamte. Ook de dames taxeren me van boven tot onder en geven me de kriebels.
"Kom hier eens bij mij staan kind, dan kan ik eens aan je kutje voelen of dat inderdaad bloot is", zegt Vera. Zij is 34 jaar en een beetje een stroeve tante in mantelpak. Als ik bij haar sta gaat haar hand onder m'n kleedje en gaat ze met een vinger door m'n gleufje. Ik tril van de zenuwen en opwinding, maar weet en voel dat ik een beetje nat word van die aanraking. "Mensenlief meisje, je pruim wordt al sappig, jij bent blijkbaar al goed geil, is het niet?" Ze kijkt me recht in m'n gezicht en met neergeslagen ogen mompel ik zachtjes 'ja'. Ruw pakt ze me vol in m'n kruis, knijpt m'n hele handel bij elkaar en vraagt bits "heb je niet geleerd beleefd en duidelijk te antwoorden meid?"
Tania trekt me boos over haar knieën, doet m'n kleedje omhoog en geeft me enkele ferme meppen op m'n blote billen. "En nu deftig en volledig antwooorden kitty of je gaat wat meemaken". Ze duwt me recht en tot voor Vera, waar ik vlug "Ja mevrouw, ik ben al wat geil" antwoord.
Tania knikt tevreden, Jan en Vera kijken een beetje verwonderd en verrast en vragen of ik altijd zo onderdanig ben. Mijn Meesteres vertelt hen dat ik er ondanks alles van geniet om zo behandeld te worden. Het is ook allemaal heel vernederend voor mij, maar juist dat windt me op en maakt dat ik graag haar slavinnetje ben. Ik begrijp nog altijd niet waarom ik zo ben, maar Tania speelt dat heel slim uit om haarzelf en mij te plezieren, en nu dus ook voor haar gasten. "Binnen haar grenzen kan ik ze alles bevelen of laten ondergaan waar ik zin in heb, waar ze dan ook van geniet, ondanks de schaamte. Maar gek genoeg: hoe groter de vernedering, hoe heter ze ervan wordt. Dus als je iets leuks in gedachten hebt dat je nergens anders kan vragen of verwachten, dan kan dat hier wel. Maar niks buiten haar grenzen, daar waak ik over, dat kan dus niet."
"Zeg Tania, het is niet dat ik je niet geloof hoor, maar doet ze echt alles wat jij haar beveelt?" vraagt Jan. "Ja, en niet alleen wat ik haar beveel, ze moet nu ook jullie gehoorzamen zolang ik er bij ben! Als het te ver gaat of niet kan, dan zeg ik het wel.""Wel heu dames, ik ben een man en ik zie graag blote tieten en ik denk dat zij daar wel wat leuks in haar kleedje heeft zitten! Ik zou die graag eens te zien krijgen." Jan is toch wat schuchter, ondanks de situatie, maar Tania begrijpt hem wel.
"Zo meisje, je weet wat Jan, en wij allemaal trouwens, willen zien! Vertel eens wat jij daarvan denkt." God nee, nu moet ik blijkbaar niet alleen m'n tieten aan hen laten zien, maar daar ook nog iets zinnigs bij zeggen. Het is nog niet beschamend genoeg, moet ik dat ook nog eens overduidelijk zeggen.
"Meneer, ik begrijp dat je mijn tieten wil zien. Wilt u me aub ook zeggen hoe je dat wil, zodat uzelf en mijn Meesteres tevreden zijn?" Ik hoop maar dat dit goed is, anders zet Tania vast m'n billen weer rood, maar gelukkig zie ik haar al goedkeurend knikken. Ik bibber op mijn benen van de spanning en ongemak, maar mijn buikje rommelt lekker als ik de vele ogen op mij gericht zie en weet wat ze verlangen.
"Eigenlijk meid, zou ik graag hebben dat je eerst eens diep voorover buigt, zodat we in je openvallend kleedje kunnen kijken. Dat lijkt me leuk om eens uitgebreid te bewonderen!" Hij schuifelt terwijl wat ongemakkelijk op zijn stoel en de dames glimlachen begrijpend ... maar ook wel benieuwd. Het is voor hen ook nieuw om zo'n jong ding hier voor hun neus te krijgen met al die 'stoute' mogelijkheden.
Als ik voorover buig, valt mijn kleedje open en wiebelen mijn tieten tevoorschijn, wat grote ogen oogst bij mijn publiek. Tania doet er nog een schepje bovenop door me bij mijn paardenstaart te pakken en heen en weer te wiegen, waardoor mijn roombollen helemaal wild gaan slingeren. "Vraag eens uitdagend aan Jan of hij dit leuk vind meid of dat hij wat anders wil!" Oh boy, hangen m'n tetters hier half buitenboord en dan moet ik nog iets 'uitdagend' vragen!
"Hangen m'n tetjes zoals je wil meneer of had je iets anders in gedachten?" Mia, de jongste met 23 lentes en zelf ook wel wat uitdagend gekleed, reageert: "Tetjes noem je dat? Maar kind toch, ik denk dat jij meer hebt dan ik! Dat zijn geen 'tetjes' meer, dat noem ik een volwassen melkerij!" Jan is behoorlijk warm gelopen en zegt spontaan dat hij dat dan wel even zal vergelijken. Voor Mia er erg in heeft zit hij met een hand in haar open bloes en grijpt daar een blote tiet vast met de ene, terwijl hij met de andere hand in mijn kleedje duikt. Druk knedend en voelend vergelijkt hij onze tieten, waarbij Mia wezenloos voor zich uit staart, compleet van de plank en sprakeloos.
"Ja Mia, je hebt gelijk, dat kind hier heeft meer pap in huis dan jij. Maar ze voelen wel allebei heel lekker aan." Een beetje verrast door zijn vrijpostige handeling, laat hij beide tieten los en kijkt Mia verontschuldigend aan. "Sorry Mia, het was gebeurd voor ik het zelf besefte." Mia lacht schaapachtig, maar Tania zegt dat er geen slachtoffers gevallen zijn en breekt zo de spanning.
"Ik lust wel een tasje thee", zegt Vera tegen kitty. "Ja", zegt Jan, "ik ook wel, maar dan graag met topless bediening!" Ik ben nog maar net bekomen van de kneedbeurt van een tiet of het volgende komt er al aan. "Kitty, doe de bovenkant van je kleedje omlaag, maar houd de rest nog aan als rokje", beveelt Tania. Aller ogen zijn nu op m'n tieten gericht als ze uit de verpakking komen. En al zeg ik het zelf: ze mogen gezien worden. Wanneer ik me over de tafel buig om de theepot te pakken, kan Jan het niet laten een hangende tiet in zijn hand te wegen. "Goed materiaal meid, daar zit vast heel wat uren speelplezier in!" Hij pakt daarna m'n beide tepels stevig vast en draait ze rond, waardoor ze stokstijf vooruit steken. Met een knalrode kop verdwijn ik richting keuken, terwijl ze allen hartelijk lachen met Jan's opmerking. "Versta je nu Jan, waarom ik haar zo graag melk? Zulke uiertjes vragen er toch gewoon om, of niet?" Tania doet er heel luchtig over en raadt iedereen aan om het zodadelijk ook eens te proberen als ik terug kom.
Jan kijkt een beetje stiekem naar Mia, want hij was daarnet toch even verrast om haar tieten bloot in haar bloesje te vinden. En haar korte rokje maakt hem ook al niet direct rustiger. Zou die ook een beetje hot zijn zoals kitty!? Het is in ieder geval een lekker ding zo te zien en blijkbaar genoot ze wel van zijn 'handtastelijkheid'. Ze zit nog steeds met dromerige ogen voor zich uit te staren en haar tepels prikken stijf tegen haar dunne bloesje aan.
"Mia, ik heb gemerkt dat je zeer opgewonden en zelfs wat jaloers was toen je zag wat er met kitty gebeurde. Toen Jan je tiet pakte, was je blijkbaar zelfs blij verrast met zijn aanpak! Ik stel voor dat jij je onderdanig aanbiedt aan Jan als zijn tijdelijk slavinnetje. Dat doe je door je bloesje en je slipje uit te doen en aan hem te geven. Je gaat dan zo half bloot voor hem staan met je handen achter je hoofd en je zegt hem dat hij over heel jouw lichaam mag beschikken." Mia krijgt een kleur van jewelste, maar haar ogen schitteren. Vlug doet ze wat Tania haar opdroeg, tot groot genoegen van Jan!
Ik kom terug met de drank en zie tot mijn verrassing hoe Mia zich met blote tieten voor Jan in slavinnenhouding zet en zegt dat haar lichaam hem toebehoort. Naast Jan ligt haar bloes en een slipje! Hihi, die heeft de microbe dus ook te pakken, daar zal mijn Meesteres wel voor iets tussen zitten."Vera, jij vroeg wel naar thee, maar ik denk dat jij liever het natte kutje van kitty zou likken en proeven, is het niet?" Tania heeft wel gezien hoe Vera mij heel de tijd in het oog hield nadat ze mijn kutje gevoeld had. "Zeg haar maar hoe ze zich moet zetten, zodat jij goed bij haar lekkere doosje kan. Die thee kan nadien nog wel, die loopt niet weg".
Vera is wel even de kluts kwijt, maar likt zich onbewust de lippen bij het vooruitzicht. "Zet je ene voet op tafel, zodat je pruim goed open gaat staan en ik op je lipjes kan knabbelen." Ik weet dat ik moet gehoorzamen en doe dus wat me opgedragen is. Ze draait mijn bekken zodat mijn hunkerende kutje recht voor haar mond komt. Ze zuigt heel mijn handeltje in haar gulzige mond ... en steekt terwijl een vinger in mijn kont! Nou moe, voor zo'n stijve tante weet die een meisje ook wel stevig te pakken. In een mum van tijd likt en vingert ze me zo heet als wat.
"Kom eens op mijn schoot zitten Mia, met je rug naar mij, dan kan ik je melkerij eens goed onder handen nemen. Ik heb daarnet gezien én gevoeld dat je dat best lekker vond, dus ga ik die tetters van jou eens degelijk kneden." Ze zit met haar handen achter haar hoofd, zodat Jan vrij spel heeft met haar melkerij. Hij kneed haar tetjes, pulkt aan haar tepels, draait en rekt ze en masseert dan alles zachtjes. Hij doet zijn werk zo goed, dat Mia even later al zit te kreunen en te geilen, waarbij ze haar kontje op Jans schoot draait en keert.
"He meid, je maakt me zo heet als wat met je gewriemel op mijn piemel. Doe die benen eens wijd zodat ik kan voelen hoe nat je al bent!" Kronkelend en genietend opent Mia haar feestzaal voor Jan, die recht in een zompig moeras terecht komt met zijn zoekende hand. "Jezus Mina, jij hebt blijkbaar een goeie beurt nodig meid, je lekt als een vergiet. Wil jij ook zuigen op mijn piet, want die staat ongeveer op springen." Jan is bloedgeil en zegt gewoon wat in hem opkomt. Ongelooflijk, maar Mia draait zich om, ritst zijn gulp open en begint hem fervent af te zuigen.
Vera ziet dit alles ook gebeuren en beveelt me met bevende stem om diep voorover te buigen, met mijn kontje naar haar toe. Ze gaat gehurkt zitten en begint me achterlangs immens zalig aan mijn mossel te zuigen. Jongens toch, voor zo'n stijve trut kent die er wat van, heel mijn onderwereld loopt heet. En Mia geniet van haar pijpwerk, zeker omdat Tania haar terwijl achterlangs lekker is beginnen vingeren.
Onverwacht springt Mia recht, kruipt helemaal weg achter een zetel en begint zachtjes te jammeren! Tania gaat er direct naartoe en we horen haar een tijd zachtjes met Mia praten. Jan zit er ondertussen een beetje verloren bij ... met een knoert van een erectie recht de lucht in. Mijn nieuwsgierigheid wordt zo groot, dat ik zin krijg om daar ook eens op te zuigen. Ik vraag dus beleefd aan Vera of ik naar Jan mag ... 'om hem verder te helpen'! Dat staat ze me niet toe, maar ze gaat wel zelf naar hem toe, laat haar broek en slipje zakken en laat zich loeiheet over zijn stijve fluit zakken, tot Jan's grote verwondering.
'Kitty, pak mijn flogger eens uit de kast, want Mia vindt dat ze straf verdient heeft voor haar geil gedrag en dat kan ze krijgen ook. Mia, buig hier over de leuning van de zetel en zet je handen op de andere leuning. Wacht hier je straf af!"
Jan is ondertussen Vera verwoed aan 't neuken en kneed haar tetters door haar bloes heen. Verwilderd laat die zich helemaal gaan en kreunt zich te pletter.
Ik was het middelpunt van de sexuele aktie, maar ik sta er nu verlaten en bloedgeil bij, nadat ik de flogger aan mijn Meesteres gaf. Gelukkig beveelt ze mij om wijdbeens voor Mia te gaan staan en haar mijn het pruim te laten beffen, terwijl de eerste meppen op Mia's gespannen kontje regenen.
Mijn Meesteres is zowat de enige die niet kreunt! Jan ziet ze bijna vliegen met zijn overspannen paal in de knijpende kut van een bijna jodelende Vera. Mia haar billen zien al mooi rood van de flogger en ze kreunt met haar mond op mijn natte mossel. En ikzelf sta te sissen en te stomen van geilheid door alles wat ik zie en m'n soppende kutje in een vurige sabbelende mond.
Het is Vera die plots denderend en gillend klaarkomt en daarmee ook Jan laat grommen en blazen als hij zijn kolkende brij in haar pompende hete kut spuit. Van al die geluiden en spasmen ga ik ook over m'n theewater en kom schokkend en bevend klaar op de mond van Mia. Tania draait haar flogger om en steekt het handvat in de druppende kut van Mia, die zich wel een ongeluk schrikt, maar gelijk ook daverend en en wippend door een mega-orgasme schokt. Minutenlang is de lucht gevuld door geluiden van nagenietende mensen, die snikkend of puffend de zalige storm in hun lichaam laten uitrazen.
Tania is de enige die niet is klaargekomen, maar ook zij glimlacht gelukkig en voldaan en geniet van haar werk.

Home
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films