Tieners verhalen - Sporten

Hier mijn eerste verhaal op deze site wat mij deze week is overkomen in de Sportschool in mijn woonplaats.

Ben keurige Nl jongen net geen 20 jaar jong en net hersteld van een operatie aan mij rechter knie.

Kom elke dag braaf en keurig naar de sportschool bij mijn Fysio centrum voor behandeling door Joost en doe dan altijd voor mezelf kracht training in het kracht honk .

Zo ook deze maandag ochtend was net klaar met de behandeling door Joost en was heerlijke rustige ochtend kwam met mijn handdoekje en sport outfit in de zaal in lopen samen met Joost .Kreeg een keurig behandel plan van de sportschool
op papier en zou van Loes de rest wel horen die zo zou komen .

Hoi ik ben Loes en keek mijn ogen uit wat een beauty van een lekker ding zij was heb veel verhalen over je
opgevangen en gaan even lekker samen een plan maken op je weer op en top fit te krijgen .

Deed netjes mijn broek uit en zat met mijn halve stijve erectie van dit mooie dammetje naar haar heerlijke billen te staren , zo nu mag jij het eens na doen lekkere bink keek mij met een paar prachtige blauwe kijkers aan .

Ja dat kan beter en met meer inzet en overtuiging hoorde ik haar zeggen en ging met haar heerlijke billen naast me liggen kreeg een zeer mooie blik op haar perfecte rondingen die perfect in verhouding stonden tot haar body .

Ja dat doe je goed zij Loes tegen mij en pakte mijn been beet en zetten mijn onder been recht tegen haar boven been aan om eens de reactie te voelen van mijn rechter knie .

Had dit niet zien aan komen dat zij pal tussen mijn openstaande broekje mijn ballen perfect kon zien hangen en vol in beeld voor haar waren .

Loes kleurde er van en zij die zien er wel erg mooi vol uit en perfect mooi kaal en geschoren uit , ja kon niet anders zeggen dat ik alles netjes schoon en kaal houd door dat er geen haartjes op wil hebben .Voelde haar prachtige handen door mijn broeken heen komen en kreeg de massage van mijn leven daar van onder en binnen no time was mijn eikel volle vaart gaan staan en mee dan vol in beeld bij haar .


MMMM zo dat is wel een flinke maat hoor ik haar zachtjes zeggen in mijn oor zodat lekker ding mag wel eens lekker mijn natte pruimpje lekker vullen hoor .


OOOOO zo lekker ben ik nog nooit gepakt van onder zeg ik haar en doordat we al lekker even samen bezig waren en er geen andere sport gekken waren was mijn broekje snel lekker uit en zat daar met een volle naakte pik in mijn volle mannelijkheid spiernaakt met Loes in de kracht honk .


Dit is geen eerlijke wedstrijd zo he zeg ik haar en trek haar topje lekker over haar prachtige boezem heen en er springen twee prachtige mooie tieten vol naar buiten en staat stijve ronde vier naar voren
staande tepels recht voor mij en sluit mijn lippen om deze mooie dikke spenen heen en lik en zuig of mijn leven er van af hangt .


OOOOO zo lekker is dat wat je met me doet weet precies wat er ik lekker vind en pak dat lekker strakke korte broekje paal tussen haar prachtige ranke slanke beentjes lekker te verwennen en voel haar met de seconde natter en geilen worden .


Binnen de kort tijd staat Loes ook spier naakt op de sport school vloer en laat haar poesje eens lekker soppen en ook goed aan de buurt komen mijn tong weetHome
Leuke Plaatjes
Adult Filmpjes
Muziek Filmpjes
Schokkende Filmpjes
Leuke Filmpjes
Erotische Verhalen
Adult plaatjes
Hele films